کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بچه ها صبور باشید سحر نزدیک است
والا من که کیلیر شدم دارم میرم باز هم استرس دارم
صبر کنید بچه انشالله این هفته آنکار می ترکونه نصف تون کیلیر میشید
به این نیمه شعبان خدا رو قسم میدم
برای خودم هم قسم دادم درست شد
به امید خدا برای شما هم درست میشه
همه بگید امین که دعای دست جمعی زود میگیره Smile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، k1_cid ، mehri11 ، romantic ، platypus15 ، piboo ، 1362Eli ، georgia1 ، shadoow ، lighter ، shaya ، behnam7 ، hamed_na ، فری خانم
مرسی مردادی جان
بچه ها من یک سوال هم دارم. اگه کسی از کتگوری f2a باشه و همسرش باردار باشه تاثیری روی زودتر کلیر شدنش داره؟
با سپاس از همه شما بچه ها که راهنمایی هاتون به من که خیلی کمک کرده Smile امیدوارم به زودی خدا هممون رو شاد کنه و از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-06-11 ساعت 23:30)paeizan2001 نوشته:  مرسی مردادی جان
بچه ها من یک سوال هم دارم. اگه کسی از کتگوری f2a باشه و همسرش باردار باشه تاثیری روی زودتر کلیر شدنش داره؟
با سپاس از همه شما بچه ها که راهنمایی هاتون به من که خیلی کمک کرده Smile امیدوارم به زودی خدا هممون رو شاد کنه و از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم

به نظر من شما یه email به سفارت بزنید و شرایط را بریشان توضیح دهید چون اشخاصی رو دیدم که شرایط شما رو داشتن و جواب گرفتن.
موفق باشید.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: paeizan2001
(2014-06-11 ساعت 23:56)k1_cid نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 23:30)paeizan2001 نوشته:  مرسی مردادی جان

به نظر من شما یه email به سفارت بزنید و شرایط را بریشان توضیح دهید چون اشخاصی رو دیدم که شرایط شما رو داشتن و جواب گرفتن.
موفق باشید.
با نظر کیوان موافقم بد جور . تو این جور کیس ها خیلی همکاری میکنن . تا حالا هم نباید صبر میکردی .... همین فردا ایمیل بزن سریع ......ایشاله که همین هفته برات جوابش بیاد و بری.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: paeizan2001 ، k1_cid ، shaya
(2014-06-11 ساعت 23:23)lidlid نوشته:  بچه ها صبور باشید سحر نزدیک است
والا من که کیلیر شدم دارم میرم باز هم استرس دارم
صبر کنید بچه انشالله این هفته آنکار می ترکونه نصف تون کیلیر میشید
به این نیمه شعبان خدا رو قسم میدم
برای خودم هم قسم دادم درست شد
به امید خدا برای شما هم درست میشه
همه بگید امین که دعای دست جمعی زود میگیره Smile
مرسی از دعات از طرف همه ...Smile
و اما ... هیچ نگران نباش و استرس نداشته باش. مدرکی اضافه خواستن زنگ میزنی زود برات میفرستن , واکسنی کم بود یا قبول نکردن 50 دلار میدی همونجا مدرکشو میگیری میدی بهشون . کلا هیچ کسی نبوده که تو این مرحله که شما میرید به مشکلی بر خورده باشه. ریلکس و شاد برو مطمین باش ماکزیمم 7 روز دیگش با ویزا برگشتی .
شما دوستان عزیز ما دیگه تموم انتظار هاتون .خودتون رو انجا ببینین.
قبلا هم گفتم اصلش همین کلیرنس هست برا خود سفارت هم , بقیش یک سری فرمالیتی هست که باید پرونده کامل بشه تا کسی به اینها گیر نده بعدا فلان مدرکش کو ؟
همین .
سفر همه ی عزیزان کلیر شده خوووووووووووش.Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، shadoow ، lighter ، shaya ، فری خانم
جهت اطلاع دوستان عزیزم فقط اومدم بگم که سفارت جواب امیلمو داد واسه مددارک...شانس خوبم این که مدیکال من یکساله بوده و گفتن اگه نمیخوای مدیکال جدید بدی تاریخ اعتبار ویزات تا 20 آگوست که همون اعتبار مدیکال هست اعتبار داره که منم تا قبل از 20 آگوست میرم دیگه لازم ندارم..فقط تکس 2013 رو میخوان که اونم کپی قبول میکنن ..خانم واسم فکس کرد... به امید خدا دوشنبه صبح دارم میرم که همون روز برم سفارت پاسپورت رو بدم.... دعا میکنم واسه بچه هایی که بیشتر از 10 ماه منثظرن ایشاله خدا کمک کنه از این انتظار خلاص شین... خیلی سخته ... موفق باشید و امید به آینده
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، shadoow ، lighter ، shaya ، behnam7 ، فری خانم
بچه ها این تاپیک نیازمند انرژی مثبت واسه کلیر سه نفره. امجد و شهاب و رمانتیک. .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، 1362Eli ، lighter ، kamalir36 ، shaya ، romantic ، amjad ، georgia1 ، platypus15 ، hamed_na ، فری خانم
(2014-06-12 ساعت 08:27)romance33 نوشته:  بچه ها این تاپیک نیازمند انرژی مثبت واسه کلیر سه نفره. امجد و شهاب و رمانتیک. .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

انرژی مثبت از ما ++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ساز و دهل و رقص و آوازم از ما Big Grinایناهم که کلیر میشن میرن خو یه بستنی نمیدنTongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، romance33 ، mehri11 ، S K ، amjad
بچه ها من امروز 12 jun آپدیت شدم.
بهنام و مردادی اعلام موقعیت کنید.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romantic ، k1_cid ، romance33 ، houmanmir ، amjad ، platypus15
(2014-06-12 ساعت 11:11)jafarpourmh نوشته:  بچه ها من امروز 12 jun آپدیت شدم.

شما امروز فردا کلیر مشید به سلامتی
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، romance33 ، k1_cid ، platypus15

خیلی‌ خوبه ایشالا که ادامه دار باشه و بدم کلیر
منم هنوز ۷ می امیدوارم تا بعدازظهر یه خبری بشه
WinkSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، romance33 ، k1_cid ، shaya ، mordadi
(2014-06-12 ساعت 11:31)behnam7 نوشته:  

خیلی‌ خوبه ایشالا که ادامه دار باشه و بدم کلیر
منم هنوز ۷ می امیدوارم تا بعدازظهر یه خبری بشه
WinkSmile

من و مردادی و بهنام اگر با هم آپدیت بشیم امیدی هست وگرنه این آپدیت مربوط به شکایت و نامه های خودم میشه.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، k1_cid ، shaya ، behnam7
منم امروز اپديت شدم . پس احتمالا k1 هم اپديت شده باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، romance33 ، k1_cid ، shaya ، platypus15 ، houmanmir ، amjad ، hamed_na ، فری خانم
منم آپدیت شدم.
9-10-12 Jun
خدا کنه خبرایی باشه
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: 1362Eli ، shaya ، romance33 ، jafarpourmh ، platypus15 ، houmanmir ، amjad ، mordadi ، behnam7 ، georgia1 ، hamed_na ، فری خانم
(2014-06-12 ساعت 11:52)k1_cid نوشته:  منم آپدیت شدم.
9-10-12 Jun
خدا کنه خبرایی باشه
این جمعه میاید !!Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، piboo ، platypus15 ، mordadi ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان