موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 21:21)Alireza83 نوشته: دوستان عزیز اول تبریک بگم به دوستان کلیر شده و دوم یک حرف سربسته می گم و لطفاً نپرسید که چرا این حرف رو می زنم. فقط گوش کنید و عمل کنید. اگر کلیر شدید قبل از اینکه برید سفر یک ایمیل به سفارت بزنید و از سفارت بخواید که کلیر شدنتون رو تا ئید کنه. حتماً این کار رو انجام بدین که خدا ناکرده پشیمون نشید.
من آنکارا هستم و به شدت به دعای شما نیاز دارم. ممنون
علی جان تبریییییک، به سلامتی.. امیدوارم بعد ازین انتظار باقی کارهات به خوبی و به وقت پیش برند برات
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-14 ساعت 15:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-14 ساعت 15:36 توسط mordadi.)
(2014-06-14 ساعت 13:03)jafarpourmh نوشته: poori تو در چه حالی؟ چه خبر کلیر نشدی؟
مردادی و بهنام شما کجایید ؟ وضعیت پروندتون ؟ همون 12 جون هستید؟
من فکر کنم سفارت همونطور که گفته ،دیده بعضی از کیسا دارن اکسپیر میشن 12 جون ایمیل زده واشنگتون که یالا بابا زود باشید وگرنه باز باید وقت مصاحبه به این پیشکسوتا بدیم هم سرمون شلوغه نمیرسیم هم اینکه اصلا رومون نمیشه تو چشاشون نگا کنیم.واشنگتون هم احتمالا بعضی ها رو جواب داده. احتمالا بعضی دیگه ها رو هم تو این هفته جواب میده.
من هم همینطور فکر میکنم.
در هر صورت اگه انشاله ما مصاحبه شدگان june در لیست هفته بعد باشیم. سر نوشت کیوان و الی رو خواهیم داشت. یعنی فقط 1 هفته فرصت داریم تا با مدارک آپدیت شده بریم و به سفارت برسیم.
ایشاله همین جور بشه و با هم بریم. راستی از پیام کسی خبر داره ؟ چی شد؟ نیست اصلا...
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 03:01)1362Eli نوشته: بچه ها من الان فرودگاهم با پرواز تركيش از مشهد دارم ميرم فردا هم از دكتر وقت گرفتم واسه تمديد مديكال كه ايشالا زودتر برسه به سفارت اميدوارم همه چيز به خوبي پيش بره. خوشبختانه من با اپديت هاي قبلي شناسنامم رو دادم ترجمه. مديكالو هم بيخيال شدم هر چي دكتر اونگان صلاح بدونه!!!??
باریکلااااااااااااااااااااااا....
بهترین کارو کردی.
خیر پیش.
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 03:20)k1_cid نوشته: (2014-06-14 ساعت 03:01)1362Eli نوشته: بچه ها من الان فرودگاهم با پرواز تركيش از مشهد دارم ميرم فردا هم از دكتر وقت گرفتم واسه تمديد مديكال كه ايشالا زودتر برسه به سفارت اميدوارم همه چيز به خوبي پيش بره. خوشبختانه من با اپديت هاي قبلي شناسنامم رو دادم ترجمه. مديكالو هم بيخيال شدم هر چي دكتر اونگان صلاح بدونه!!!??
:O
چه سرعتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیوان جان زود باش دیگه ....(بیام کمک کن برا چمدون بستن؟
2 روز هم اونجا گیر مدیکالی ...
امروز فردا برو پلیز.
ببینم میتونی ویزا رو تا 20 june خودت بگیری؟؟؟
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان
صد سال تنهایی و پیام
لطفا در اسرع وقت حاضری بزنین .
در غیر این صورت 1 هفته منتظرتون میشیم و اگه خبری نبود از آیتکس عزیز خواهش میکنیم حذفتون کنه .
لای این همه بدبختیامون دیگه حرص این که شما وجود خارجی دارین ندارین- منتظرین یا کلیر شدین رفتین ؟ رو نمی تونیم بخوریم والاااا ...
با تشکر
به هم ریختگان june -july
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 14:08)ad_jojo نوشته: (2014-06-13 ساعت 21:21)Alireza83 نوشته: دوستان عزیز اول تبریک بگم به دوستان کلیر شده و دوم یک حرف سربسته می گم و لطفاً نپرسید که چرا این حرف رو می زنم. فقط گوش کنید و عمل کنید. اگر کلیر شدید قبل از اینکه برید سفر یک ایمیل به سفارت بزنید و از سفارت بخواید که کلیر شدنتون رو تا ئید کنه. حتماً این کار رو انجام بدین که خدا ناکرده پشیمون نشید.
علی جان تبریییییک، به سلامتی.. امیدوارم بعد ازین انتظار باقی کارهات به خوبی و به وقت پیش برند برات 
علی رضا جان گفتی نپرس چشم میدونم حتما" میخوای به جو اینجا استرس وارد نشه درستشم همینه آیتکس هم به این نکته اشاره کرده ممکنه چیزی که خودشون اعلام کرده باشن رو دوباره ... حالا که آنکارایی یه خبری بده من منتظرم
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان سلام
نگران نباش ، درست میشه
امروز و فردا رو با زکریا برو بگرد ، اینم قسمتی از راه ، تحمل کن و بیخیال باش
به همراه پاس ، برگه ای که دادن چه قسمتی رو علامت زدن؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 17:47)Alireza83 نوشته: (2014-06-14 ساعت 17:23)شاهین1 نوشته: (2014-06-14 ساعت 14:08)ad_jojo نوشته: (2014-06-13 ساعت 21:21)Alireza83 نوشته: دوستان عزیز اول تبریک بگم به دوستان کلیر شده و دوم یک حرف سربسته می گم و لطفاً نپرسید که چرا این حرف رو می زنم. فقط گوش کنید و عمل کنید. اگر کلیر شدید قبل از اینکه برید سفر یک ایمیل به سفارت بزنید و از سفارت بخواید که کلیر شدنتون رو تا ئید کنه. حتماً این کار رو انجام بدین که خدا ناکرده پشیمون نشید.
علی رضا جان گفتی نپرس چشم میدونم حتما" میخوای به جو اینجا استرس وارد نشه درستشم همینه آیتکس هم به این نکته اشاره کرده ممکنه چیزی که خودشون اعلام کرده باشن رو دوباره ... حالا که آنکارایی یه خبری بده من منتظرم
شاهین عزیز واقعاً نمی خوام کسی رو دل نگران کنم چون معتقدم که اگه بهش فکر کنید براتون پیش می آد. هنوز مطمئن نیستم چه بلایی سرم اومده فقط هنوز ویزا ندادن یعنی بعد یک هفته پاس خالی برام فرستادن. دوشنبه معلوم می شه چی شده.
توکل به خدا کن احتمال داره اشتباه از طرف سفارت باشه
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-14 ساعت 19:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-14 ساعت 19:37 توسط mordadi.)
(2014-06-14 ساعت 17:47)Alireza83 نوشته: (2014-06-14 ساعت 17:23)شاهین1 نوشته: (2014-06-14 ساعت 14:08)ad_jojo نوشته: (2014-06-13 ساعت 21:21)Alireza83 نوشته: دوستان عزیز اول تبریک بگم به دوستان کلیر شده و دوم یک حرف سربسته می گم و لطفاً نپرسید که چرا این حرف رو می زنم. فقط گوش کنید و عمل کنید. اگر کلیر شدید قبل از اینکه برید سفر یک ایمیل به سفارت بزنید و از سفارت بخواید که کلیر شدنتون رو تا ئید کنه. حتماً این کار رو انجام بدین که خدا ناکرده پشیمون نشید.
شاهین عزیز واقعاً نمی خوام کسی رو دل نگران کنم چون معتقدم که اگه بهش فکر کنید براتون پیش می آد. هنوز مطمئن نیستم چه بلایی سرم اومده فقط هنوز ویزا ندادن یعنی بعد یک هفته پاس خالی برام فرستادن. دوشنبه معلوم می شه چی شده.
سلام اصلا نگراننباش علیرضا جان .
نقص مدرک داری .حالا 2 شنبه بهت میگن.
من دیدم و خودتون هم میدونین که همه ی برگه هایی که اونجا دارن همه از قبل با ضربدر جلوی ADMIN PROCESS هست . این برگه رو گذاشتن که 2 شنبه بری ببینی چی میخوان ازت .؟ اصلا به دلت بد راه نده. درسته برا بچه ها این اتفاق افتاده تازگیا ولی این رو هم بدون که همشون با 3-4 روز تاخیر گرفتند .
کسی بر نگشته بدون ویزا .
قرتی بازی سفارته .هیچی نیست ..
جمعه هفته بعد اینجایی با ویزای گرفته.. نگران هیچی نباش.
منتظر کلیرنس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-14 ساعت 21:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-14 ساعت 21:11 توسط k1_cid.)
دوستان سلام من فردا صبح زود دارم میرم آنکارا .کسانیکه آنکارا بودن :امین عزیز و علیرضا و .....
میدونن جواب مدیکال رو کی میدن؟
فرداش میدن؟و چه ساعتی؟مثل سری اول؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th