کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-14 ساعت 21:10)k1_cid نوشته:  دوستان سلام من فردا صبح زود دارم میرم آنکارا .کسانیکه آنکارا بودن :امین عزیز و علیرضا و .....
میدونن جواب مدیکال رو کی میدن؟
فرداش میدن؟و چه ساعتی؟مثل سری اول؟

خوش بگذره بهت Smileمعمولا مدیکال رو فردا ظهر میدن !Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، houmanmir ، behnam7
(2014-06-14 ساعت 21:49)shaya نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:10)k1_cid نوشته:  دوستان سلام من فردا صبح زود دارم میرم آنکارا .کسانیکه آنکارا بودن :امین عزیز و علیرضا و .....

سلام
معمولاً اگه تست آنتی بادی داشته باشی ساعت 3 pm فداش. اگه نه ساعت 10 صبح فرداش.
اینجا منتظرتون هستیم.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، k1_cid ، amjad ، romance33 ، shadoow ، فری خانم
(2014-06-15 ساعت 00:08)Alireza83 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:49)shaya نوشته:  

سلام
معمولاً اگه تست آنتی بادی داشته باشی ساعت 3 pm فداش. اگه نه ساعت 10 صبح فرداش.
اینجا منتظرتون هستیم.
مرسی علیرضا جان.امیدوارم ببینمت
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
کاربران در حال بازدید این موضوع: Alireza83، amjad
خبر داری آکوا پارک(پارک آبی ) بازه یا نه ؟! برو آب بازی ، جواب میده!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، houmanmir ، فری خانم
سلام من و چند تا از بچه ها دیروز برای مدیکال رفتیم
قل قله بود
ایرانی ها از سر و کول هم بالا میرفتم
چون سفارت ابوظبی همه لاتاری و خانوادگی و .... رو تو یک روز کیلیر کرده!
خلاصه که تونستم با کلی حرف زدن مدیکال خودم و یکی دیگه از بچه ها رو فوری کنم تا جواب رو شب بهمون بدن
چندتا از بچه ها هم که جمعه صبح اومده بودن جواب شون رو گرفتن
حالا امروز به امید خدا داریم میریم سفارت
بقیه ایرانی ها موندن تا دوشنبه جواب بگیرن و سه شنبه برن سفارت
برامون دعا کنید
برگشتن براتون خبر میارم
در ضمن همه تون بستنی های ما رو پیچوندین هااااااا!
بجه هایی که هنوز پایه کافه موکا هستند اعلام کنند که داره ماه رمضون میشه
من خودم اولین نفر هستمSmile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaya ، shadoow ، houmanmir ، mordadi ، amjad ، شاهین1 ، hamed_na ، فری خانم ، HPATIMAR ، k1_cid

برو به سلامت. امیدوارم که این بار از سریعترین راه ویزاتو بگیری. موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mordadi ، فری خانم ، platypus15 ، k1_cid
(2014-06-14 ساعت 18:01)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:47)Alireza83 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:23)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 14:08)ad_jojo نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 21:21)Alireza83 نوشته:  دوستان عزیز اول تبریک بگم به دوستان کلیر شده و دوم یک حرف سربسته می گم و لطفاً نپرسید که چرا این حرف رو می زنم. فقط گوش کنید و عمل کنید. اگر کلیر شدید قبل از اینکه برید سفر یک ایمیل به سفارت بزنید و از سفارت بخواید که کلیر شدنتون رو تا ئید کنه. حتماً این کار رو انجام بدین که خدا ناکرده پشیمون نشید.
من آنکارا هستم و به شدت به دعای شما نیاز دارم. ممنون

علی جان تبریییییک، به سلامتی.. امیدوارم بعد ازین انتظار باقی کارهات به خوبی و به وقت پیش برند برات Smile

علی رضا جان گفتی نپرس چشم میدونم حتما" میخوای به جو اینجا استرس وارد نشه درستشم همینه آیتکس هم به این نکته اشاره کرده ممکنه چیزی که خودشون اعلام کرده باشن رو دوباره ... حالا که آنکارایی یه خبری بده من منتظرم

شاهین عزیز واقعاً نمی خوام کسی رو دل نگران کنم چون معتقدم که اگه بهش فکر کنید براتون پیش می آد. هنوز مطمئن نیستم چه بلایی سرم اومده فقط هنوز ویزا ندادن یعنی بعد یک هفته پاس خالی برام فرستادن. دوشنبه معلوم می شه چی شده.Sad

توکل به خدا کن احتمال داره اشتباه از طرف سفارت باشه

همه با هم برات دعا می کنیم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-15 ساعت 15:54)فری خانم نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 18:01)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:47)Alireza83 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:23)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 14:08)ad_jojo نوشته:  علی جان تبریییییک، به سلامتی.. امیدوارم بعد ازین انتظار باقی کارهات به خوبی و به وقت پیش برند برات Smile

علی رضا جان گفتی نپرس چشم میدونم حتما" میخوای به جو اینجا استرس وارد نشه درستشم همینه آیتکس هم به این نکته اشاره کرده ممکنه چیزی که خودشون اعلام کرده باشن رو دوباره ... حالا که آنکارایی یه خبری بده من منتظرم

شاهین عزیز واقعاً نمی خوام کسی رو دل نگران کنم چون معتقدم که اگه بهش فکر کنید براتون پیش می آد. هنوز مطمئن نیستم چه بلایی سرم اومده فقط هنوز ویزا ندادن یعنی بعد یک هفته پاس خالی برام فرستادن. دوشنبه معلوم می شه چی شده.Sad

توکل به خدا کن احتمال داره اشتباه از طرف سفارت باشه

همه با هم برات دعا می کنیم.
از همه ممنونمShy
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان:
کیوان جان چه خبر؟ مدیکال دادی؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، k1_cid
(2014-06-15 ساعت 19:33)شاهین1 نوشته:  کیوان جان چه خبر؟ مدیکال دادی؟

امیدوارم اینهفته هفته خیلی خوبی برای همه تون باشه اونایی که رفتن با ویزاشون برگردن و اونایی که منتظرن کلیر بشن Smileما هم بیایم براتون مفت و مجانی برقصیم شما که بستنی بده نیستین Big Grin اینم انرژی مثبتش ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، piboo ، romantic ، mehri11 ، 1362Eli ، mordadi ، shadoow ، فری خانم
سلام دوستان. من دیروز رفتم واسه مدیکال. گفت فردا ساعت 3 بیا بگیر. چونه زدن هم فایده نداشت قبول نکرد زودتر بده که به سفارت برسه احتمال زیاد باید 3شنبه مدارکو بدم سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، houmanmir ، شاهین1 ، behnam7
(2014-06-15 ساعت 19:33)شاهین1 نوشته:  کیوان جان چه خبر؟ مدیکال دادی؟
سلام ساهین جان راستش فردا (دوشنبه صبح)میرم
حتما هر اتفاقی افتاد خبر میدم.
امیدوارم فردا همگی کلییر بشن.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، hamed_na ، شاهین1 ، فری خانم ، behnam7
(2014-06-15 ساعت 21:57)1362Eli نوشته:  سلام دوستان. من دیروز رفتم واسه مدیکال. گفت فردا ساعت 3 بیا بگیر. چونه زدن هم فایده نداشت قبول نکرد زودتر بده که به سفارت برسه احتمال زیاد باید 3شنبه مدارکو بدم سفارت
الی جان من امروز یه لیدر رو دیدم ازش پرسیدم .گفت اگه بار دومتونه ساعت 10-11 میدن.البته اینجا قانونی وجود نداره.
راستی واکسن چی زد؟
الی جان با توجه به اینکه شما یک روز از بنده جلوتری ما رو در جریان کار قرار بده.
موفق باشی
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، شاهین1 ، فری خانم
(2014-06-14 ساعت 19:16)Alireza83 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 19:08)itex نوشته:  امیدوارم اشتباه کرده باشن در غیر این صورت دوباره باید منتظر بمونین. این رو هم بگم چند نفر دیگه هم همین الان مشکل شما رو دارن و این بی مسئولیتی سفارتها غیر قابل تحمله... این بلا سر من هم اومد و میدونم چقدر سخته. من خودم نزدیک بود سکته کنم. خانمم آمریکا مهمونی هم ترتیب داده بود قبلش......
بعدش چی شد؟ کی دیگه مثل منه؟

برای من که 260 روز انتظار به همراه داشت ولی برای شما امیدوارم اینطوری نباشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow ، فری خانم
(2014-06-15 ساعت 21:57)1362Eli نوشته:  سلام دوستان. من دیروز رفتم واسه مدیکال. گفت فردا ساعت 3 بیا بگیر. چونه زدن هم فایده نداشت قبول نکرد زودتر بده که به سفارت برسه احتمال زیاد باید 3شنبه مدارکو بدم سفارت

(2014-06-15 ساعت 22:05)k1_cid نوشته:  الی جان من امروز یه لیدر رو دیدم ازش پرسیدم .گفت اگه بار دومتونه ساعت 10-11 میدن.البته اینجا قانونی وجود نداره.
راستی واکسن چی زد؟

در ابتدا اینطوری به نظر میاد که اگر سه شنبه صبح به شما جواب بدن چون وقت دارین که جواب رو بدین به سفارت کارتون یک روز جلو میفته و اگر عصر بدن یک روز کارتون عقب میفته ولی در عمل معمولاً پاسپورت هردو حالت شنبه به دفتر پست میرسه واگر پست شنبه بسته باشه دوشنبه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mordadi ، k1_cid ، shadoow ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان