موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
كسي ميدونه چند تا شماره تو سايت آنكارا أعلام شده؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
منم باید بگم هوورررررررررااا
اسمم امشب اومد توی سایت و کلیر شدم هنوز باورم نمیشه به خدا
کمتر از 1 ماه مونده تا اعتبار مدیکالم تموم بشه
از همتون تشکر میکنم که خیلی کمکم کردین مخصوصا" امین عزیز
آرزوی قلبیم اینه که این پیج سریع خالی بشه و همه زود زود کلیر بشن
من و نامزدم که تا امروز 100 بار مردیم و زنده شدیم
جالب اینه که همین امروز بینیم رو رینوبلاستی کردم حالا نمیدونم با این وضع چه جوری برم, وقت هم خیلی کم دارم باید قبل از 6 ماه بعد از مصاحبه وارد آمریکا بشم چون مدیکالم تموم میشه
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
به همه دوستایی که کلیر شدن دیشب تبریک میگم و براتون آرزو میکنم بدون دردسر و راحت برید و ویزاهاتونو بگیرید .
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستان عزیزم و آرزوی موفقیت برای همه
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-20 ساعت 09:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-20 ساعت 09:30 توسط kamalir36.)
(2014-06-20 ساعت 03:00)houmanmir نوشته: به همه ی دوستای عزیز که کلیر شدن تبریک میگم ، شرمنده که چند روزی نبودم ، استرس گرفتن ویزا کلا بلاکم کرده بود تا امروز که بلاخره بعد گذشت یک سال و یک روووززز ویزا رو تو پاسم دیدم
ایشالله دیگه کسی مثل من اینقدر این پروسه براش طول نکشه، خیلی دعا میکنم که امیر حسین هم هرچی زودتر کلیر بشه چون واقعا درکش میکنم،
علیرضا جان ایشالله شما هم هرچی زودتر این پروسه ی مسخره برات تموم میشه ، جز دعا کردن براتون کار دیگه ای ازم بر نمیاد ، از ته قلبم برا همتون دعا میکنم،
در ضمن هر کسی هر موقعی سوالی داشت که فکر میکنه من میتونم جواب بدم بهم ایمیل بدید خیلی خوشحال میشم بتونم یه کمک کوچیکی که وظیفه ی خودم میدونم برای شما دوستای گلم انجام بدم،
به امید بهترینا برای شما دوستای خوبم 
مبارکت باشه دوست عزیز. شیرینی ویزا بعد از این همه انتظار گوارای وجودت. همیشه موفق و موید باشی.
(2014-06-19 ساعت 23:03)farsho نوشته: سلام به همه بچه های مهاجرسرا که در مدت این شش ماه باعث شدند بتونم انتظار رابهتر تحمل کنم مخصوصا ایتکس عزیز وبقیه پیشکسوتان وحالا بیب بیب هورا بیب بیب هورا منم کلیر شدم امروز 19 jun بعد از درست شش ماه
خدا را شکر دوست عزیز. بهتون خیلی خیلی تبریک می گم. بهترین ها را براتون آرزو می کنم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-20 ساعت 09:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-20 ساعت 09:33 توسط kamalir36.)
(2014-06-19 ساعت 23:26)hamed_na نوشته: سلام دوستان عزیز
منم باید بگم هوورررررررررااا
اسمم امشب اومد توی سایت و کلیر شدم هنوز باورم نمیشه به خدا
کمتر از 1 ماه مونده تا اعتبار مدیکالم تموم بشه
از همتون تشکر میکنم که خیلی کمکم کردین مخصوصا" امین عزیز
آرزوی قلبیم اینه که این پیج سریع خالی بشه و همه زود زود کلیر بشن
من و نامزدم که تا امروز 100 بار مردیم و زنده شدیم
جالب اینه که همین امروز بینیم رو رینوبلاستی کردم حالا نمیدونم با این وضع چه جوری برم, وقت هم خیلی کم دارم باید قبل از 6 ماه بعد از مصاحبه وارد آمریکا بشم چون مدیکالم تموم میشه
مبارک باشه دوست عزیز. انشالله همه چیز OK است و به زودی ویزاتو می گیری. سعی کن زودتر بری تا مدیکال دوباره بهت نخورده.
(2014-06-19 ساعت 23:52)platypus15 نوشته: سلااااااااااااااااام دوستان عزیز،
من بعد از 6 ماه شمارم اومد تو سایت!!!!! ... ایمیل نگرفتم ، نه من نه نامزدم ، کلیر شدم؟ باورم نمیشه 
این 2-3 هفته اخیر که هر 2 ساعت یکبار اینجا و سیس رو چک می کردم، از همراهی همتون سپاسگذارم و امیدوارم همه به زودی خبرهای خوب دریافت کنین 
منم باید برم ایمیل بزنم ارشون کتبا تایید بگیرم 
خدا را شکر دوست عزیز. بهت تبریک می گم. امیدوارم هر چه زودتر ویزا تو پاست باشه و به زودی بری پیش نامزدت.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴