کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
كسي ميدونه چند تا شماره تو سايت آنكارا أعلام شده؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
شماره من توی آپدیت جدید سایت حذف شد. حالا باز انتظار و انتظار و...... Sad
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، houmanmir ، shaya ، romance33 ، فری خانم
سلام دوستان عزیز
منم باید بگم هوورررررررررااا
اسمم امشب اومد توی سایت و کلیر شدم هنوز باورم نمیشه به خدا
کمتر از 1 ماه مونده تا اعتبار مدیکالم تموم بشه
از همتون تشکر میکنم که خیلی کمکم کردین مخصوصا" امین عزیز
آرزوی قلبیم اینه که این پیج سریع خالی بشه و همه زود زود کلیر بشن
من و نامزدم که تا امروز 100 بار مردیم و زنده شدیم
جالب اینه که همین امروز بینیم رو رینوبلاستی کردم حالا نمیدونم با این وضع چه جوری برم, وقت هم خیلی کم دارم باید قبل از 6 ماه بعد از مصاحبه وارد آمریکا بشم چون مدیکالم تموم میشه
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، platypus15 ، shmo ، 1362Eli ، amjad ، houmanmir ، rahbar ، shadoow ، shaya ، itex ، romance33 ، فری خانم
سلااااااااااااااااام دوستان عزیز،
من بعد از 6 ماه شمارم اومد تو سایت!!!!! ... ایمیل نگرفتم ، نه من نه نامزدم ، کلیر شدم؟ باورم نمیشه Smile
این 2-3 هفته اخیر که هر 2 ساعت یکبار اینجا و سیس رو چک می کردم، از همراهی همتون سپاسگذارم و امیدوارم همه به زودی خبرهای خوب دریافت کنین Smile
منم باید برم ایمیل بزنم ارشون کتبا تایید بگیرم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، 1362Eli ، amjad ، georgia1 ، houmanmir ، shadoow ، shaya ، shmo ، mordadi ، romance33 ، فری خانم ، azri
(2014-06-19 ساعت 23:20)mehri11 نوشته:  كسي ميدونه چند تا شماره تو سايت آنكارا أعلام شده؟

اگه اشتباه نکنم فکر کنم 37 کیس غیر از لاتاری ها
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 23:26)hamed_na نوشته:  سلام دوستان عزیز
جالب اینه که همین امروز بینیم رو رینوبلاستی کردم حالا نمیدونم با این وضع چه جوری برم, وقت هم خیلی کم دارم باید قبل از 6 ماه بعد از مصاحبه وارد آمریکا بشم چون مدیکالم تموم میشه
این خط یکی مونده به آخرت رو با تمام وجود درک می کنم، باز هم شادباش می گم.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، houmanmir ، shadoow
به همه دوستایی که کلیر شدن دیشب تبریک میگم و براتون آرزو میکنم بدون دردسر و راحت برید و ویزاهاتونو بگیرید .
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، platypus15 ، shadoow ، shaya ، hamed_na ، behnam7 ، فری خانم
به همه ی دوستای عزیز که کلیر شدن تبریک میگم ، شرمنده که چند روزی نبودم ، استرس گرفتن ویزا کلا بلاکم کرده بود تا امروز که بلاخره بعد گذشت یک سال و یک روووززز ویزا رو تو پاسم دیدم Smile ایشالله دیگه کسی مثل من اینقدر این پروسه براش طول نکشه، خیلی دعا میکنم که امیر حسین هم هرچی زودتر کلیر بشه چون واقعا درکش میکنم،
علیرضا جان ایشالله شما هم هرچی زودتر این پروسه ی مسخره برات تموم میشه ، جز دعا کردن براتون کار دیگه ای ازم بر نمیاد ، از ته قلبم برا همتون دعا میکنم،
در ضمن هر کسی هر موقعی سوالی داشت که فکر میکنه من میتونم جواب بدم بهم ایمیل بدید خیلی خوشحال میشم بتونم یه کمک کوچیکی که وظیفه ی خودم میدونم برای شما دوستای گلم انجام بدم،
به امید بهترینا برای شما دوستای خوبم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، hamed_na ، mehri11 ، shmo ، behnam7 ، mordadi ، georgia1 ، fa79iran ، itex ، romance33 ، فری خانم
تبریک به همه دوستان عزیزم و آرزوی موفقیت برای همه
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، platypus15 ، shadoow ، shaya ، hamed_na ، behnam7 ، mordadi ، georgia1 ، فری خانم
(2014-06-20 ساعت 03:00)paeizan2001 نوشته:  تبریک به همه دوستان عزیزم و آرزوی موفقیت برای همه

WOW!!چقدر خبرای خوب Smileگفته بودم امروز بزن و بکوب داریم ما [عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]

برای همه تون ,Paezan,Hamed_na,platypus15 ,farshoخوشحالم مبارک همه تون باشه Smileاینهفته نوبت مردادی و بقیه برو بچه هاست Big Grinتا اخر تابستون منم میرم یعنی دیگه بسه انتظار Big Grin

(2014-06-19 ساعت 23:03)farsho نوشته:  سلام به همه بچه های مهاجرسرا که در مدت این شش ماه باعث شدند بتونم انتظار رابهتر تحمل کنم مخصوصا ایتکس عزیز وبقیه پیشکسوتان وحالا بیب بیب هورا بیب بیب هورا منم کلیر شدم امروز 19 jun بعد از درست شش ماه

farshoمی دونم بستنی بده نیستی حداقل یهه خورده از کیستون برای ما م بگین دیگهBig Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، platypus15 ، paeizan2001 ، mordadi ، romance33 ، فری خانم
[quote='platypus15' pid='514641' dateline='1403205745']
من بعد از 6 ماه شمارم اومد تو سایت!!!!! ... ایمیل نگرفتم ، نه من نه نامزدم ، کلیر شدم؟ باورم نمیشه Smile
این 2-3 هفته اخیر که هر 2 ساعت یکبار اینجا و سیس رو چک می کردم، از همراهی همتون سپاسگذارم و امیدوارم همه به زودی خبرهای خوب دریافت کنین Smile
[/quote
مبارکا باشه بستنی که نمیدین لا اقل یه خورده از کیستون برامون بگینBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: platypus15
(2014-06-20 ساعت 03:00)houmanmir نوشته:  به همه ی دوستای عزیز که کلیر شدن تبریک میگم ، شرمنده که چند روزی نبودم ، استرس گرفتن ویزا کلا بلاکم کرده بود تا امروز که بلاخره بعد گذشت یک سال و یک روووززز ویزا رو تو پاسم دیدم Smile ایشالله دیگه کسی مثل من اینقدر این پروسه براش طول نکشه، خیلی دعا میکنم که امیر حسین هم هرچی زودتر کلیر بشه چون واقعا درکش میکنم،
علیرضا جان ایشالله شما هم هرچی زودتر این پروسه ی مسخره برات تموم میشه ، جز دعا کردن براتون کار دیگه ای ازم بر نمیاد ، از ته قلبم برا همتون دعا میکنم،
در ضمن هر کسی هر موقعی سوالی داشت که فکر میکنه من میتونم جواب بدم بهم ایمیل بدید خیلی خوشحال میشم بتونم یه کمک کوچیکی که وظیفه ی خودم میدونم برای شما دوستای گلم انجام بدم،
به امید بهترینا برای شما دوستای خوبم Smile

مبارکت باشه دوست عزیز. شیرینی ویزا بعد از این همه انتظار گوارای وجودت. همیشه موفق و موید باشی.

(2014-06-19 ساعت 23:03)farsho نوشته:  سلام به همه بچه های مهاجرسرا که در مدت این شش ماه باعث شدند بتونم انتظار رابهتر تحمل کنم مخصوصا ایتکس عزیز وبقیه پیشکسوتان وحالا بیب بیب هورا بیب بیب هورا منم کلیر شدم امروز 19 jun بعد از درست شش ماه

خدا را شکر دوست عزیز. بهتون خیلی خیلی تبریک می گم. بهترین ها را براتون آرزو می کنم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: platypus15 ، houmanmir ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 23:26)hamed_na نوشته:  سلام دوستان عزیز

مبارک باشه دوست عزیز. انشالله همه چیز OK است و به زودی ویزاتو می گیری. سعی کن زودتر بری تا مدیکال دوباره بهت نخورده.

(2014-06-19 ساعت 23:52)platypus15 نوشته:  سلااااااااااااااااام دوستان عزیز،

خدا را شکر دوست عزیز. بهت تبریک می گم. امیدوارم هر چه زودتر ویزا تو پاست باشه و به زودی بری پیش نامزدت.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، platypus15 ، shadoow ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-20 ساعت 08:47)shaya نوشته:  [quote='platypus15' pid='514641' dateline='1403205745']
[/quote

چشم بستنی هم میدم، از سابقه ام هم براتون می گم:
متقاضی ویزای نامزدی من (خانم)، رشته کامپیوتر بوده و حدود 7-8 سال سابقه کار تو شرکت های بزرگ مخابراتی که همتون می شناسین، این سوابق رو همه شو تو فرم ها نوشته بودم، عنوان شغلی من لغت متخصص رو داره که عینا آوردم تو فرمها، همین عنوان رو مصاحبه کننده 2 بار ازم پرسید که تایید کنم، و فکر می کنم در تصمیم به AP
تاثیر داشت
ویزا k1/اولین اقدام می 2013/ اپروو آگوست 2013/مصاحبه آنکارا دسامبر 2013/کلییر جون 2014 بعد از 6 ماه
دیروز هم که شمارم اومده تو سایت ولی ایمیل نزدن، امروز ازشون خواستم که کانفرم کنن و همچنین بگن مدارک چی می خوان
دیگه شایا جان ببین چیزی از قلم ننداخته باشم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، hamed_na ، georgia1 ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-20 ساعت 09:45)platypus15 نوشته:  
(2014-06-20 ساعت 08:47)shaya نوشته:  [quote='platypus15' pid='514641' dateline='1403205745']
[/quote

چشم بستنی هم میدم، از سابقه ام هم براتون می گم:
متقاضی ویزای نامزدی من (خانم)، رشته کامپیوتر بوده و حدود 7-8 سال سابقه کار تو شرکت های بزرگ مخابراتی که همتون می شناسین، این سوابق رو همه شو تو فرم ها نوشته بودم، عنوان شغلی من لغت متخصص رو داره که عینا آوردم تو فرمها، همین عنوان رو مصاحبه کننده 2 بار ازم پرسید که تایید کنم، و فکر می کنم در تصمیم به AP
تاثیر داشت
ویزا k1/اولین اقدام می 2013/ اپروو آگوست 2013/مصاحبه آنکارا دسامبر 2013/کلییر جون 2014 بعد از 6 ماه
دیروز هم که شمارم اومده تو سایت ولی ایمیل نزدن، امروز ازشون خواستم که کانفرم کنن و همچنین بگن مدارک چی می خوان
دیگه شایا جان ببین چیزی از قلم ننداخته باشم Smile
خیلی ممنون Smileامیدوار شدم که تا اخر تابستون منم میرمBig Grinیه چیز دیگه مونده اونم اینکه توی جدول منتظران دوتا پلاتی پوس هست هر دوتاش شمایین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: platypus15

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان