کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-19 ساعت 15:40)Alireza83 نوشته:  سلام به همه
در مورد مشکلی که برای من پیش اومد باید بگم که آنکارا می گه من کلیر شدم ولی دوباره افسر پرونده خواسته که برسی بشه ولی USCIS می گه من اصلاً کلیر نشدم و آنکارا باید پاسخگو باشه که چرا کیس نامبرم روی سایت هست. هنوز هم هست.
من حرف آنکارا رو قبول نمی کنم چون هرگز کیس من توی CEAC از حالت AP خارج نشد. بنا بر این من فکر می کنم آنکارا دروغ می گه و شماره من اشتباه روی سایت اومده.
کسی آدرس ایمیلی داره که بشه از جایی غیر از آنکارا پیگیری کرد؟ هرچی به فکرتون می رسه بگین لطفاً
مرسیSad

بنظر منم آنکارا اشتباهی کیس نامبرت رو تو سایت زده ولی سیس رو شنیدم وقتی تغییر میکنه که ویزات صادر بشه و به دستت برسه یعنی برای یکی زا دوستای من که اینطوری بود !
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Alireza83
(2014-06-19 ساعت 16:32)everwaiting_sam نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 15:58)paeizan2001 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم
به کمکتون نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید!
چند روز پیش همسرم از آمریکا به سفارت ایمیل زد و از وضعیت پرونده من سوال کرد. سفارت هم گفت برای ادامه پروسه به مدیکال مجدد و اصل پاسپورت همسرتون نیاز داریم. همسرم هم بهشون دیروز مجدد ایمیل زد و گفته بود که شما خودتون گفتید که بعد از اتمام پروسه نیاز هست که همسرم با مدیکال مجدد و اصل پاسپورت به سفارت مراجعه کنه و آیا شما کانفرم میکنید که پروسه پرونده همسر من تمام شده؟ اونا هم امروز مجدد بهش ایمیل زدن و این جواب رو دادن که متنش رو در ادامه میارم. میخواستم راهنماییم کنید که این ایمیل چیه و به نظر شما ویزای من آمادست؟ اگه اینظوره پس چرا متنش با بقیه دوستان فرق داره؟ اگر هم آماده نیست دیگه پس چرا اصل پاسپورتو خواستن؟ من واقعا گیج شدم و سریعا به کمکتون نیاز دارم! ضمنا من خود سایت سفارت رو چک کردم وضعیت پروسم تغییری نکرده و همچنان همون routine administrative process هستش!!! لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
متن نامه سفارت به همسرم:
Thank you for your Jun 18, 2014 email. Embassy confirms that your husband’s immigration visa application is ready for further processing, he should drop his original passport along with new medical report to process his immigrant visa case.

ّFurther Processing یعنی ویزاش حاضره دیگه. باید بره بگیره.

مثل اینکه دیگه نباید منتظر کیس نامبر توی سایت شد و باید ایمیلی پیگیری کرد !!!توی سیس وضعیتت قرار نیست الان تغییر کنه وقتی رفتی ویزاتو گرفتی وضعیتت تغیبیر خواهد کرد Smileتبریک میگم بخاطر کلیر شدنتون اینکه خیلی خوشحالی داره برای چی ناراحتین ؟قرار نیست یه متن ایمیل ثابت برای همه بفرستن گرچه غالبا همین کار و میکنن ولی این هم همون معنی رو داره که باید بری ویزاتو بگیری بیای Smileبستنی هم نمیخوایم فقط خوشحال باش Big Grin
:[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان: paeizan2001 ، romance33 ، hamed_na ، فری خانم
وضعیت اینجا در دبی وحشتناک هست!
نمی دونم از چی بگم همه چیز افتضاح هست
همه می خوان بچاپن!
بچه ها دقت کنید گول این ایرانی های اینجا رو نخورید
هتل sun & sand اصلا نیاید!
با خانومی به نام ملیکا رفت و آمد نکنید!
از آژانس ها بخواید که تور لیدر شخصی به نام مهدی (معروف به شیرازی) رو معرفی بهتون نکنند!
برای همه اینها دلیل دارم که الان انقدر داغونم نمی تونم توضیح بدم
هر روز اینجا یک برنامه داریم
یادتون باشه که برای رفتن به ابوظبی بیشتر از 80 درهم نباید بدید! فقط یک چیزی رو نمونه بگم که اول به ما گفتند 150 درهم و در آخر 80 درهم دادیم یعنی ببینید از اول چقدر میخواستن ما رو بتیغند!
قبل از اومدن حتما به سفارت ایمیل بزنید تا هر چی لازم هست بیارید. برای کسی بود که نزده بودند مدیکال ولی برگردوندنش!
ملیکا از کسی پاسپورت گرفته بود ولی کار انجام نداده بود پاسپورت رو نگهداشته و تا پول رو به زور نگرفت پس نداد!
مهدی پاسپورت یکی رو گرفته بود و برای تسویه حسابهای شخصی ازش استفاده میکرد
بچه هااااااااا خیلی مواظب باشید
سر فرصت میام و همه چیز رو می نویسم
در ضمن من امروز چشمم به ویزا روشن شدSmile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، yalda91 ، shmo ، romance33 ، platypus15 ، hamed_na ، amjad ، itex ، behnam7 ، shadoow ، fa79iran ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 18:40)lidlid نوشته:  وضعیت اینجا در دبی وحشتناک هست!
همه می خوان بچاپن!
از آژانس ها بخواید که تور لیدر شخصی به نام مهدی (معروف به شیرازی) رو معرفی بهتون نکنند!
یادتون باشه که برای رفتن به ابوظبی بیشتر از 80 درهم نباید بدید! فقط یک چیزی رو نمونه بگم که اول به ما گفتند 150 درهم و در آخر 80 درهم دادیم یعنی ببینید از اول چقدر میخواستن ما رو بتیغند!
قبل از اومدن حتما به سفارت ایمیل بزنید تا هر چی لازم هست بیارید. برای کسی بود که نزده بودند مدیکال ولی برگردوندنش!
ملیکا از کسی پاسپورت گرفته بود ولی کار انجام نداده بود پاسپورت رو نگهداشته و تا پول رو به زور نگرفت پس نداد!

مبارکت باشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11
دوستان خواستن بگم برأي پيك اپ ويزا أصلا به أين اژانس قصران گشت اعتماد نكنيد.من چند مورد ديدم كه پاسو گم كردن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، shadoow ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 18:40)lidlid نوشته:  وضعیت اینجا در دبی وحشتناک هست!
همه می خوان بچاپن!
مباركه???
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-06-19 ساعت 18:27)shaya نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 16:32)everwaiting_sam نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 15:58)paeizan2001 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم
به کمکتون نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید!
چند روز پیش همسرم از آمریکا به سفارت ایمیل زد و از وضعیت پرونده من سوال کرد. سفارت هم گفت برای ادامه پروسه به مدیکال مجدد و اصل پاسپورت همسرتون نیاز داریم. همسرم هم بهشون دیروز مجدد ایمیل زد و گفته بود که شما خودتون گفتید که بعد از اتمام پروسه نیاز هست که همسرم با مدیکال مجدد و اصل پاسپورت به سفارت مراجعه کنه و آیا شما کانفرم میکنید که پروسه پرونده همسر من تمام شده؟ اونا هم امروز مجدد بهش ایمیل زدن و این جواب رو دادن که متنش رو در ادامه میارم. میخواستم راهنماییم کنید که این ایمیل چیه و به نظر شما ویزای من آمادست؟ اگه اینظوره پس چرا متنش با بقیه دوستان فرق داره؟ اگر هم آماده نیست دیگه پس چرا اصل پاسپورتو خواستن؟ من واقعا گیج شدم و سریعا به کمکتون نیاز دارم! ضمنا من خود سایت سفارت رو چک کردم وضعیت پروسم تغییری نکرده و همچنان همون routine administrative process هستش!!! لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
متن نامه سفارت به همسرم:
Thank you for your Jun 18, 2014 email. Embassy confirms that your husband’s immigration visa application is ready for further processing, he should drop his original passport along with new medical report to process his immigrant visa case.

ّFurther Processing یعنی ویزاش حاضره دیگه. باید بره بگیره.

مثل اینکه دیگه نباید منتظر کیس نامبر توی سایت شد و باید ایمیلی پیگیری کرد !!!توی سیس وضعیتت قرار نیست الان تغییر کنه وقتی رفتی ویزاتو گرفتی وضعیتت تغیبیر خواهد کرد Smileتبریک میگم بخاطر کلیر شدنتون اینکه خیلی خوشحالی داره برای چی ناراحتین ؟قرار نیست یه متن ایمیل ثابت برای همه بفرستن گرچه غالبا همین کار و میکنن ولی این هم همون معنی رو داره که باید بری ویزاتو بگیری بیای Smileبستنی هم نمیخوایم فقط خوشحال باش Big Grin
:[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
مرسی شایا جان ممنونم از راهنماییت ولی انقدر ادم چیزای مختلف از این سفارتی ها میبینه به همه چیز شک میکنه! بعدشم چون میبینم توی ایمیل نگفته که پروسه تکمیل شده و نوشته برای ادامه پروسه به پاسپورت نیاز داریم واسه همین شک کردم. ولی بازم ممنون آدم وقتی دوستان خوبی مثل شما داره چرا دیگه ناراحت باشه
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaya ، shadoow
بچه ها من ديروز تو سيس ايشود شدم و امروزم پاسپورتم رو از پست تحويل گرفتم. خدا رو شكر ٢ روزه صادرشد. واسه همتون از صميم قلب ديدن اين روز رو ارزو مي كنم???????????
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، shmo ، amjad ، مسكاتي ، itex ، behnam7 ، shaya ، platypus15 ، hamed_na ، shadoow ، k1_cid ، fa79iran ، S K ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 20:34)1362Eli نوشته:  بچه ها من ديروز تو سيس ايشود شدم و امروزم پاسپورتم رو از پست تحويل گرفتم. خدا رو شكر ٢ روزه صادرشد. واسه همتون از صميم قلب ديدن اين روز رو ارزو مي كنم???????????

مباركه تبريك ميكم???
پاسخ
تشکر کنندگان: 1362Eli
در مورد مشکلی که برای من پیش اومد باید بگم که آنکارا می گه من کلیر شدم ولی دوباره افسر پرونده خواسته که برسی بشه ولی USCIS می گه من اصلاً کلیر نشدم و آنکارا باید پاسخگو باشه که چرا کیس نامبرم روی سایت هست. هنوز هم هست.
من حرف آنکارا رو قبول نمی کنم چون هرگز کیس من توی CEAC از حالت AP خارج نشد. بنا بر این من فکر می کنم آنکارا دروغ می گه و شماره من اشتباه روی سایت اومده.
کسی آدرس ایمیلی داره که بشه از جایی غیر از آنکارا پیگیری کرد؟ هرچی به فکرتون می رسه بگین لطفاً
مرسیSad

بصورت عادی اگر کلیر هم بشین وضعیت توی CEAC بصورت AP باقی میمونه تا زمانی که ویزا صادر بشه و از AP به issued تغییر کنه.
حدس من هم این هستش که شماره شما رو اشتباهاً روی سایت اعلام کردن، همین قدر مسخره که ممکنه کارمند سفارت فکر کرده کار تمومه ولی هنوز تموم نشده بوده. همون بلایی که سر من اومد و بعد از مصاحبه گفتن برین ویزا بگیرین ولی پست به من پاس سفید داد.
ببخشید این رو میگم ولی بعید میدونم جز صبر کاری بشه کرد... شما میتونین اتفاقی که اتفاده رو گزارش بدین به جاهای مختلف ولی باعث کلیر شدن شما نمیشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romance33 ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 21:21)itex نوشته:  
مرسیSad

بصورت عادی اگر کلیر هم بشین وضعیت توی CEAC بصورت AP باقی میمونه تا زمانی که ویزا صادر بشه و از AP به issued تغییر کنه.
حدس من هم این هستش که شماره شما رو اشتباهاً روی سایت اعلام کردن، همین قدر مسخره که ممکنه کارمند سفارت فکر کرده کار تمومه ولی هنوز تموم نشده بوده. همون بلایی که سر من اومد و بعد از مصاحبه گفتن برین ویزا بگیرین ولی پست به من پاس سفید داد.
ببخشید این رو میگم ولی بعید میدونم جز صبر کاری بشه کرد... شما میتونین اتفاقی که اتفاده رو گزارش بدین به جاهای مختلف ولی باعث کلیر شدن شما نمیشه.

آره منم همین فکرو می کنم. itex جان لطف می کنی من رو از لیست کلیر شده ها خارج کنی؟
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romance33
(2014-06-19 ساعت 20:34)1362Eli نوشته:  بچه ها من ديروز تو سيس ايشود شدم و امروزم پاسپورتم رو از پست تحويل گرفتم. خدا رو شكر ٢ روزه صادرشد. واسه همتون از صميم قلب ديدن اين روز رو ارزو مي كنم???????????

مبارکت باشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، 1362Eli
انکارا اپدیت کرد
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mehri11 ، platypus15 ، mordadi ، فری خانم
(2014-06-19 ساعت 22:26)shandiz نوشته:  انکارا اپدیت کرد

شب آپدیت کرده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه بچه های مهاجرسرا که در مدت این شش ماه باعث شدند بتونم انتظار رابهتر تحمل کنم مخصوصا ایتکس عزیز وبقیه پیشکسوتان وحالا بیب بیب هورا بیب بیب هورا منم کلیر شدم امروز 19 jun بعد از درست شش ماه
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، hamed_na ، shmo ، 1362Eli ، amjad ، georgia1 ، houmanmir ، shadoow ، shaya ، mordadi ، شاهین1 ، S K ، itex ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان