کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-03 ساعت 17:17)hamed.us نوشته:  از بچه های ابوظبی این روزها کسی آپدیت نشده؟!!!!

hamed.us عزیز
از لطفتون بابت رتبه ای که به من دادید سپاسگزارم.
آرزومندم در کلیه مراحل زندگی شاد و سربلند باشید.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، hamed.us ، georgia1
(2014-08-03 ساعت 17:23)romance33 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 12:12)shadoow نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 09:33)فری خانم نوشته:  دوستان سلام
روش رتبه دادن به بچه ها چگونه است؟
فرشته ی عزیز
روی اسم کاربر مورد نظر کلیک کن و در قسمت رتبه جزییات می تونی رتبه بدی

وقتی رتبه شما به 5 رسید با روشی که دوستمون گفتن میتونین به بقیه رتبه بدین.البته من نمیدونم که چرا رتبه دادن بین بچه های خانوادگی و ازدواجی اینقدر کمرنگه Big Grin
romance عزیز
ممنون از توضیحاتت. و همینطور بابت رتبه ای که به من دادی. امیدوارم در کلیه مراحل زندگیت شاد و سربلند باشی.
البته یک سوال هنوز باقیه و اون این که این امتیازها چه مزیت هائی داره؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-03 ساعت 17:17)hamed.us نوشته:  از بچه های ابوظبی این روزها کسی آپدیت نشده؟!!!!

ممنون بابت رتبه ای که به من دادید. در کلیه مراحل زندگی برات شادی و سربلندی آرزو می کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-03 ساعت 17:48)Ghormeh Sabzi نوشته:  بچه ها کسی امروز تو سیس آپدیت شده؟!!
من امروز به تاریخ 3 آگوست آپدیت شدم.
حسنی به مکتب نمیرفت....
من که تو سیس انقدر آپدیت شدم دیگه برام ذوقی نداره منتها این یکی با بقیه فرق داره. چون تو روز تعطیل بوده
جناب امیر حسین
خیلی علامت مسرت بخشیه.
پاشید و آماده رخت بربستن بشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
(2014-08-04 ساعت 03:07)itex نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 22:39)mordadi نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 19:00)itex نوشته:  دیروز یکی از بچه هایی که با من (آنکارا) مصاحبه داشت از طریق "ایمیل" کلیر شد البته توی مهاجرسرا عضو نیست. بهش وقت مجدد مصاحبه دادن. فقط نمیدونم این روزا با وضعیت خرابی سیستم ویزا میدن یا نه. خبری شد میگم.
itexجان برا چه تاريخي برا دوستتون وقت مصاحبه دادن؟ ميشه سوال كني و بهمون بگي لطفا؟

گفته بود بهم... حدودای 15 آگوست.
ممنون امين جان كه برامون پرسيدي از دوستت . همين تاريخ ها منطقي ميزنه .بچه هاي دفعه قبل هم 2 هفته بعد از ايميلشون وقت مصاحبه دادن بهشون .
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2014-08-04 ساعت 09:48)Reflection نوشته:  آقا ما تازه اومدیم ببینیم این نمره دهی‌ قضیش چیه و از کجا می‌فهمی نمر‌ت چن شده و کی‌ بهت نمره داده ..که کاشف به عمل اومد نمره بنده صفر شده.. Big GrinBig Grin شاگرد اول از آخر شدیم باز. CoolSmile از هر جا دنیا ولمون کنن آخر صف یه جائی‌ سر در میاریم. میگین نه ببینین.

هوی Shaya لااقل تو به پاس اون همه مسائل حقوقی که برات توضیح دادم و به پاس اینکه می‌خوای بیائی‌ اینجا همساده ما بشی‌، یه رتبه به من میدادی، اقلکن میشدم رتبه یک، کلاس داشت، عین این حس که آدم رتبه یک کنکور شه‌ مثلا..والا D:

دوست عزیز
به خاطر مشاوره حقوقی خوبت خواستم بهت رتبه بدم ولی متاسفانه سیستم جلوش رو گرفت. می گه رتبه خودت کافی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection
(2014-08-04 ساعت 15:42)azri نوشته:  بچه ها امروزم كسي ويزا نگرفت؟ يعني اين سيستم هنوز خرابههههه؟ Sad

نه امروز دم سفارت رفتم ببينم كسي نكرفته هنوز قطهSad
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، azri ، فری خانم
بچه ها رتبه میگیرین نیازی نیست بیاین اینجا تشکر کنین، توی پیام خصوصی به نظرم بهتره. الان دو صفحه فقط تشکر بخاطر رتبه بود.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، mehri11 ، shandiz ، azri ، shaya ، shadoow ، فری خانم
سلام به همگی. این که توی سیس از AP به Ready تبدیل بشه یعنی چی؟ یکی جواب بده لطفا .
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، فری خانم
(2014-08-04 ساعت 22:22)Alireza83 نوشته:  سلام به همگی. این که توی سیس از AP به Ready تبدیل بشه یعنی چی؟ یکی جواب بده لطفا .

بستگی داره برای کی باشه!!Tongueاگه مال خودته که قاط زده سایتشون ایمیل بده درست میشهBig Grinاگه برای کسی است که رفته ویزا بگیره و مدارکش رو داده قبل از ایشود ردی میزنه Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-04 ساعت 13:57)shaya نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 09:48)Reflection نوشته:  آقا ما تازه اومدیم ببینیم این نمره دهی‌ قضیش چیه و از کجا می‌فهمی نمر‌ت چن شده و کی‌ بهت نمره داده ..که کاشف به عمل اومد نمره بنده صفر شده.. Big GrinBig Grin شاگرد اول از آخر شدیم باز. CoolSmile از هر جا دنیا ولمون کنن آخر صف یه جائی‌ سر در میاریم. میگین نه ببینین.

هوی Shaya لااقل تو به پاس اون همه مسائل حقوقی که برات توضیح دادم و به پاس اینکه می‌خوای بیائی‌ اینجا همساده ما بشی‌، یه رتبه به من میدادی، اقلکن میشدم رتبه یک، کلاس داشت، عین این حس که آدم رتبه یک کنکور شه‌ مثلا..والا D:

قربون تو دوووست خوبم برم منWinkمن به چند نفر رتبه دادم دیروز از ذوقم حالا به هر کی می خوام رتبه بدم میگه نمیشه تو حداکثر رتبه ای که می تونستی دادیTongue

شوخی کردم عزیزم، گاهی بد نیست وسط این همه استرس و خبر‌های بد، یه کم چاشنی‌ شوخی و خنده قاطی‌ این تاپیک کلیرنس بشه. من چون کیبورد فارسی ندارم و باید از بهنویس استفاده کنم، خیلی‌ نمی‌نویسم اینجا و فعال نیستم، اما همیشه می‌خونم و کار بچه‌ها رو دنبال می‌کنم. ایشالا که به زودی همگی‌ کارمون درست شه بریم سر خونه زندگیمون، حالا با رتبه یا بی‌ رتبه.Smile
ما که پنج ماه گذشت و حتی یک بار هم آپدیت نشدیم مگه اینکه زمانی‌ که خودمون ایمیل داده باشیم.Sad
با Itex موافقم بهتره تقدیر تشکر رو بذاریم تو پیام خصوصی.
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex ، shaya ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-04 ساعت 22:27)shaya نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 22:22)Alireza83 نوشته:  سلام به همگی. این که توی سیس از AP به Ready تبدیل بشه یعنی چی؟ یکی جواب بده لطفا .

بستگی داره برای کی باشه!!Tongueاگه مال خودته که قاط زده سایتشون ایمیل بده درست میشهBig Grinاگه برای کسی است که رفته ویزا بگیره و مدارکش رو داده قبل از ایشود ردی میزنه Big Grin

آره مربوط به کیس خودمه. خیلی عجیبه. الآن ایمیل می زنم ببینم جریان چی.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaya
(2014-08-04 ساعت 22:28)Reflection نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 13:57)shaya نوشته:  

قربون تو دوووست خوبم برم منWinkمن به چند نفر رتبه دادم دیروز از ذوقم حالا به هر کی می خوام رتبه بدم میگه نمیشه تو حداکثر رتبه ای که می تونستی دادیTongue

شوخی کردم عزیزم، گاهی بد نیست وسط این همه استرس و خبر‌های بد، یه کم چاشنی‌ شوخی و خنده قاطی‌ این تاپیک کلیرنس بشه. من چون کیبورد فارسی ندارم و باید از بهنویس استفاده کنم، خیلی‌ نمی‌نویسم اینجا و فعال نیستم، اما همیشه می‌خونم و کار بچه‌ها رو دنبال می‌کنم. ایشالا که به زودی همگی‌ کارمون درست شه بریم سر خونه زندگیمون، حالا با رتبه یا بی‌ رتبه.Smile
ما که پنج ماه گذشت و حتی یک بار هم آپدیت نشدیم مگه اینکه زمانی‌ که خودمون ایمیل داده باشیم.Sad
با Itex موافقم بهتره تقدیر تشکر رو بذاریم تو پیام خصوصی.
سلام
شرايط من هم مثل شماست و هر وقت كه ايميلي ميزنم به همون تاريخ اپديت ميشه
نميدونم بايد نگران باشم يا مشكلي نيست?
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
کسی امروز آپدیت شده؟ من که بعد 3 آگوست آپدیت نشدم. امجد شما چطور؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex ، فری خانم ، behnam7 ، Elahvision
(2014-08-04 ساعت 20:01)itex نوشته:  بچه ها رتبه میگیرین نیازی نیست بیاین اینجا تشکر کنین، توی پیام خصوصی به نظرم بهتره. الان دو صفحه فقط تشکر بخاطر رتبه بود.
با درود، من به نظر شما احترام می گذارم اما باهاش کاملا مخالفم، چون اگه دو صفحه از 433 صفحه هم به تشکر و قدردانی اختصاص پیدا کنه هیچ اتفاق خاصی نمی افته و فقط و فقط شعورِ قدردانی کردن شخص رتبه گیرنده از طرف مقابل رو نشون می ده و باعث صمیمیت بیشتر در بین اعضا می شه( کمترین کاری که میشه انجام داد!)، اما چون شما از این کار خوشتون نمی آد من اون پست تشکر از شما رو پاک می کنم که به نظر شما احترام گذاشته باشم!
فکر نکنم کسی با تشکر کردن از شخص دیگری تو قسمت عمومی براش مشکلی ایجاد بشه!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shadoow ، hamed.us ، houmanmir ، ad_jojo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان