کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-03 ساعت 18:00)amjad نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 17:48)Ghormeh Sabzi نوشته:  بچه ها کسی امروز تو سیس آپدیت شده؟!!
من امروز به تاریخ 3 آگوست آپدیت شدم.
منم همینطور امیر آقا آپدیت 3 اگوست دارم!!!

سلام. منم هم 1 و 3 آگوست. به نظرم خبر های خوبی تو راه انشاال... Tongue
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Ghormeh Sabzi ، houmanmir ، shmo ، شاهین1 ، amjad ، georgia1 ، mehri11 ، فری خانم ، romance33
سلام به دوستان عزيز من هم امروز اپديت شدم انشااله كه اين هفته خبرهاي خوبي بشه
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، shaya ، houmanmir ، shmo ، شاهین1 ، amjad ، georgia1 ، azri ، mehri11 ، فری خانم ، romance33
دوستان شما ميتونيد سايت ابوظبي رو چك كنيد من هر كاري ميكنم نميشه????
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، shaya ، azri ، mehri11
(2014-08-03 ساعت 21:01)piboo نوشته:  دوستان شما ميتونيد سايت ابوظبي رو چك كنيد من هر كاري ميكنم نميشه????

ابوظبی روز روزش مشکل داشت حالا که دیگه همه سفارتها مشکل دارن بنظرم طبیعیه !!Shy
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-03 ساعت 21:01)piboo نوشته:  دوستان شما ميتونيد سايت ابوظبي رو چك كنيد من هر كاري ميكنم نميشه????

با درود، فعلا 4 تَن( ن ف ر) بوی کلیر شدنشون بلند شدهSmile.
دوستان گرامی،(امیر حسین، علیرضا، piboo و amjad) در اینجا پیشاپیش بهشون شادباش می گویم.
در ضمن خانم shaya عزیز شرمنده ام کردید با رتبه دادنتون، باز هم سپاسگزارم.
و اما در مورد سایت ابو مازِنWink( ابوظبی) هم بگم که من هیچ مشکلی با وارد شدن بهش نداشتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Alireza83 ، piboo ، azri ، shaya ، فری خانم
(2014-08-02 ساعت 22:39)mordadi نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 19:00)itex نوشته:  دیروز یکی از بچه هایی که با من (آنکارا) مصاحبه داشت از طریق "ایمیل" کلیر شد البته توی مهاجرسرا عضو نیست. بهش وقت مجدد مصاحبه دادن. فقط نمیدونم این روزا با وضعیت خرابی سیستم ویزا میدن یا نه. خبری شد میگم.
itexجان برا چه تاريخي برا دوستتون وقت مصاحبه دادن؟ ميشه سوال كني و بهمون بگي لطفا؟

گفته بود بهم... حدودای 15 آگوست.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
بچه ها رتبه چرا اينقد مهم شده؟ اگه خوبه منم مي خواااااممممممم Wink
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
دوستان پيغام سيس واسه من اين شده!
Your case is open and ready for your interview, fingerprints, and required documents. If you have already had your interview, please check your status after two business days. If no interview was required, please check back in two business days for the status of your application.
چرا اين شده؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان:
از سامان سبا و شايا بابت رتبه دادن به من تشكر ميكنم لطف كرديد
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-08-02 ساعت 13:12)Mawani نوشته:  الي خانم سلام، شما بلاخره بعد از يكسال سرانجام كارت به كجا رسيد؟ تونستي مصاحبه بدي؟ شما از كدام سرويس سنتر اقدام كرده بوديد؟

من بعد از مصاحبه و كليرنس نزديك به يكسال الان امريكا پيش همسرم هستم خدارو شكر. من سرويس سنتر ورمونت، نيويورك بودم. كلا بايد توي اين پروسه صبور باشي ايشالا زودتر كارت درست ميشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، azri ، romance33
آقا ما تازه اومدیم ببینیم این نمره دهی‌ قضیش چیه و از کجا می‌فهمی نمر‌ت چن شده و کی‌ بهت نمره داده ..که کاشف به عمل اومد نمره بنده صفر شده.. Big GrinBig Grin شاگرد اول از آخر شدیم باز. CoolSmile از هر جا دنیا ولمون کنن آخر صف یه جائی‌ سر در میاریم. میگین نه ببینین.

هوی Shaya لااقل تو به پاس اون همه مسائل حقوقی که برات توضیح دادم و به پاس اینکه می‌خوای بیائی‌ اینجا همساده ما بشی‌، یه رتبه به من میدادی، اقلکن میشدم رتبه یک، کلاس داشت، عین این حس که آدم رتبه یک کنکور شه‌ مثلا..والا D:
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamed.us ، georgia1 ، shaya ، پدی ، فری خانم ، romance33
از دوستان عزيز sad_sad و sh-p بخاطر رتبه اي كه به من دادن ممنونم. ولي شرمنده به علت پايين بودن رتبه نمي تونم به كسي رتبه بدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، georgia1 ، romance33
باز هم درود و صد درود بر دوستان، روز همگی بخیر، این پست بدلیل ........................................................ تصحیح شد!
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، فری خانم
(2014-08-04 ساعت 09:48)Reflection نوشته:  آقا ما تازه اومدیم ببینیم این نمره دهی‌ قضیش چیه و از کجا می‌فهمی نمر‌ت چن شده و کی‌ بهت نمره داده ..که کاشف به عمل اومد نمره بنده صفر شده.. Big GrinBig Grin شاگرد اول از آخر شدیم باز. CoolSmile از هر جا دنیا ولمون کنن آخر صف یه جائی‌ سر در میاریم. میگین نه ببینین.

هوی Shaya لااقل تو به پاس اون همه مسائل حقوقی که برات توضیح دادم و به پاس اینکه می‌خوای بیائی‌ اینجا همساده ما بشی‌، یه رتبه به من میدادی، اقلکن میشدم رتبه یک، کلاس داشت، عین این حس که آدم رتبه یک کنکور شه‌ مثلا..والا D:

قربون تو دوووست خوبم برم منWinkمن به چند نفر رتبه دادم دیروز از ذوقم حالا به هر کی می خوام رتبه بدم میگه نمیشه تو حداکثر رتبه ای که می تونستی دادیTongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، پدی ، azri ، georgia1
بچه ها امروزم كسي ويزا نگرفت؟ يعني اين سيستم هنوز خرابههههه؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان