کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-18 ساعت 23:17)shaya نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 21:39)Alireza83 نوشته:  با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.
باید به اطلاع دوستان گلم برسونم که من 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم. 2شنبه 11 آگوست رفتم آنکارا و امروز هم با ویزا برگشتم خونه.
شرمندم که چیزی نگفتم ولی چون بار قبل که کلیر شدم دست خالی برگشتم تصمیم گرفته بودم اینبار به هیچ کس چیزی نگم. فقط خانواده ی درجه 1 خودم و نامزدم می دونستند.
itex عزیز لطفاً تاریخ کلیرنس من رو 4 آگوست بنویسید.
چند تا موضوع هست که دوست دارم بدونید. اول اینکه ما به سناتور محل زندگی نامزدم نامه زدیم و با پیگیری مستقیم ایشون کلیر شدیم.
منشی سناتور 1 هفته بعد از ارسال نامه تماس گرفت و جزئیات پرونده رو سوال کرد. 1 هفته بعد من با ایمیل کلیر شدم و بعد از کلیر شدن ،منشی سناتور دوباره تماس گرفت و گفت کار من انجام شده. نکته اینکه یک سناتور هر کاری ازش بر میاد.
نکته های مهم دیگرو توی سفرنامه سوم خودم می نویسم.
برای 3 هفته دیگه با آستیرین ایرلاین پرواز گرفتم. Smile
بازم شرمنده که تا الان چیزی نگفتم. امیدوارم درکم کنید.
WOWWW!!خیلی مبارکه خیلی خوشحال شدم برات Winkخدا رو شکر که کارت درست شد Smile
Reflection از ارمنستان چه خبر ؟گزارش بده TongueBig Grin

شایا جون دوشنبه سالگرد مرگ یکی‌ بوده تو ارمنستان، تعطیل بود. تو وبسایتشون نزده بود اما. اینجوری ما یه روز دیگه علاف شدیم تو ارمنستان. حالا باز دوباره امروز اوقای نومزدنگ می‌رن که ببینن چی‌ میشه. موج مثبت مکزیکی فراموش نشه.Wink

تبریک علیرضا، خیلی‌ خوش حال شدم.
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Alireza83 ، ad_jojo ، فری خانم
(2014-08-19 ساعت 08:29)Reflection نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 23:17)shaya نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 21:39)Alireza83 نوشته:  با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.
باید به اطلاع دوستان گلم برسونم که من 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم. 2شنبه 11 آگوست رفتم آنکارا و امروز هم با ویزا برگشتم خونه.
شرمندم که چیزی نگفتم ولی چون بار قبل که کلیر شدم دست خالی برگشتم تصمیم گرفته بودم اینبار به هیچ کس چیزی نگم. فقط خانواده ی درجه 1 خودم و نامزدم می دونستند.
چند تا موضوع هست که دوست دارم بدونید. اول اینکه ما به سناتور محل زندگی نامزدم نامه زدیم و با پیگیری مستقیم ایشون کلیر شدیم.
منشی سناتور 1 هفته بعد از ارسال نامه تماس گرفت و جزئیات پرونده رو سوال کرد. 1 هفته بعد من با ایمیل کلیر شدم و بعد از کلیر شدن ،منشی سناتور دوباره تماس گرفت و گفت کار من انجام شده. نکته اینکه یک سناتور هر کاری ازش بر میاد.
WOWWW!!خیلی مبارکه خیلی خوشحال شدم برات Winkخدا رو شکر که کارت درست شد Smile
Reflection از ارمنستان چه خبر ؟گزارش بده TongueBig Grin

شایا جون دوشنبه سالگرد مرگ یکی‌ بوده تو ارمنستان، تعطیل بود. تو وبسایتشون نزده بود اما. اینجوری ما یه روز دیگه علاف شدیم تو ارمنستان. حالا باز دوباره امروز اوقای نومزدنگ می‌رن که ببینن چی‌ میشه. موج مثبت مکزیکی فراموش نشه.Wink

عیب نداره انشالله تا جمعه ویزاشو بگیره و زود بیاد فقط تو رو خدا رفتی این تاپیک بعد از ورود به امریکا و کل مراحلی که طی میکنین رو برای ما بنویسین Big GrinTongue
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اااینم انرژی مثبت برای نوزمدنگت Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، Alireza83 ، فری خانم
با سلام به همگي. دوستان كسي مي دونه از وقتي كه پاسو ميدي سفارت چه مراحلي تو سيس طي ميشه. يكشنبه پاس من رفته سفارت. ديروز كه دوشنبه بود ready و آپ شدم. امروزم همينه بعدش چي ميشه؟ تو خود سايت سفارت چي؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-08-19 ساعت 10:02)azri نوشته:  با سلام به همگي. دوستان كسي مي دونه از وقتي كه پاسو ميدي سفارت چه مراحلي تو سيس طي ميشه. يكشنبه پاس من رفته سفارت. ديروز كه دوشنبه بود ready و آپ شدم. امروزم همينه بعدش چي ميشه؟ تو خود سايت سفارت چي؟

بعدش به سلامتي issued ميشي! از همين الان بهتون تبريك مي گم!

سلام، خيلي بهتون تبريك ميگم! سفارت مدارك جديد ازتون نخواست؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، azri ، Alireza83 ، فری خانم
بچه ها ويزام ايشود شُُُُُُُُُُُُُُُُُُُـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدددددد Smile
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، S K ، georgia1 ، shaya ، hamed.us ، shmo ، piboo ، Reflection ، itex ، Alireza83 ، ad_jojo ، fa79iran ، فری خانم ، houmanmir
(2014-08-19 ساعت 13:05)azri نوشته:  بچه ها ويزام ايشود شُُُُُُُُُُُُُُُُُُُـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدددددد Smile

مبارکا باشه Smileای ول سه روزه ایشود شد Winkکارت درسته عامو Big Grinبازم به ما و تاپیک های بعدی سر بزن Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، azri ، Alireza83
(2014-08-19 ساعت 13:05)azri نوشته:  بچه ها ويزام ايشود شُُُُُُُُُُُُُُُُُُُـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدددددد Smile

تبریک میگم ایشاله مراحل دیگره زندگیتون هم به همین سرعت پیش بره
براتون آرزوی موفقیت میکنم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، sepideh jan ، فری خانم
(2014-08-19 ساعت 13:57)shaya نوشته:  

مبارکا باشه Smileای ول سه روزه ایشود شد Winkکارت درسته عامو Big Grinبازم به ما و تاپیک های بعدی سر بزن Tongue

دوستان من پاسمو يكشنبه به سفارت دادم و سه شنبه ايشود شد. اميدوارم براي همتون به همين سرعت باشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Reflection ، Alireza83 ، sepideh jan ، فری خانم ، houmanmir
(2014-07-27 ساعت 01:10)romance33 نوشته:  دوستان همونطور که بقیه دوستان هم گفتند صدور ویزا الان در هیچ یک از سفارتها انجام نمیشه و این مساله تا پنج شنبه هم ادامه داره الان دوستان ما در آنکارا و ابوظبی بیشتر از 10 روزه که درگیرند.مراقب باشین که حتما آگاهانه برید و به تعطیلات عید فطر هم دقت داشته باشین.پول کافی حتما دنبالتون ببرین که مثل بچه ها گیر نیوفتین.موفق باشین به شاهین عزیز هم تبریک میگم .هوراااااااااااااااااااااااااااااااا

romance33
شقایق عزیز ممنون که فعالانه پاسخگوی دوستان هستی، ولی به نظرت بهتر نیست روی کارای خودت بیشتر تمرکز کنی و 128$ که ده ماهه تعویق افتاده ترنسفر کنی ! من تا وقته به همه خوشامد و تبریک و تهنیت میگم به جات
پاسخ
تشکر کنندگان:

مبارک باشه اوضاع ویزا یک ضربی ها چطور بود؟ منم دبی هستم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Alireza83 ، azri ، sepideh jan
(2014-08-19 ساعت 08:41)shaya نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 08:29)Reflection نوشته:  Reflection از ارمنستان چه خبر ؟گزارش بده TongueBig Grin

عیب نداره انشالله تا جمعه ویزاشو بگیره و زود بیاد فقط تو رو خدا رفتی این تاپیک بعد از ورود به آمریکا و کل مراحلی که طی میکنین رو برای ما بنویسین Big GrinTongue
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اااینم انرژی مثبت برای نوزمدنگت Big Grin

هی این نومزدنگت رفته ارمنستان با دیدنش اونا یاد من افتادن منم آپ دیت کردن Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، piboo ، georgia1 ، amjad ، شاهین1 ، فری خانم
(2014-08-19 ساعت 18:11)shaya نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 08:29)Reflection نوشته:  Reflection از ارمنستان چه خبر ؟گزارش بده TongueBig Grin

عیب نداره انشالله تا جمعه ویزاشو بگیره و زود بیاد فقط تو رو خدا رفتی این تاپیک بعد از ورود به آمریکا و کل مراحلی که طی میکنین رو برای ما بنویسین Big GrinTongue

هی این نومزدنگت رفته ارمنستان با دیدنش اونا یاد من افتادن منم آپ دیت کردن Big GrinTongue

تبريك بالاخره تو هم آپديت شدي?
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
(2014-08-19 ساعت 08:29)Reflection نوشته:  شایا جون دوشنبه سالگرد مرگ یکی‌ بوده تو ارمنستان، تعطیل بود. تو وبسایتشون نزده بود اما. اینجوری ما یه روز دیگه علاف شدیم تو ارمنستان. حالا باز دوباره امروز اوقای نومزدنگ می‌رن که ببینن چی‌ میشه. موج مثبت مکزیکی فراموش نشه.Wink

سلام،
می تونم بپرسم شما کی پاسپورتتون رو تحویل سفارت دادین؟
آیا آپدیت هم شدین بعد از تحویل پاسپورت؟

من هم ایروان هستم، سه شنبه قبل تحویل دادم همون روز هم آپدیت شدم. ولی خبری نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Alireza83
(2014-08-19 ساعت 19:02)shmo نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:11)shaya نوشته:  

تبريك بالاخره تو هم آپديت شدي?

منم تبريك ميگم به خاطر أپديت! ايشالا خبراي خوب به زودي برسه
Shmo شما ديگه از ١٤ اگوست به بعد اپ نشدي؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-08-19 ساعت 19:11)S K نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 08:29)Reflection نوشته:  شایا جون دوشنبه سالگرد مرگ یکی‌ بوده تو ارمنستان، تعطیل بود. تو وبسایتشون نزده بود اما. اینجوری ما یه روز دیگه علاف شدیم تو ارمنستان. حالا باز دوباره امروز اوقای نومزدنگ می‌رن که ببینن چی‌ میشه. موج مثبت مکزیکی فراموش نشه.Wink

سلام،
می تونم بپرسم شما کی پاسپورتتون رو تحویل سفارت دادین؟
آیا آپدیت هم شدین بعد از تحویل پاسپورت؟

من هم ایروان هستم، سه شنبه قبل تحویل دادم همون روز هم آپدیت شدم. ولی خبری نیست.

چطور از سه شنبه هفته پیش خبری نشده ؟!!!!!!البته دوشنبه تعطیل بودن شاید فردا ایشود بشیWink
رفلکشن هم امروز مدارکش رو تحویل داده و اپ دیت شده حالا منتظر ایشود شدنه Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان