کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام،
من الان ایروان هستم، یکشنبه اومدم، دوشنبه مدیکالم رو انجام دادم و سه شنبه مدارک رو به سفارت تحویل دادم تا مطابق اونچه که روی برگه آبی نوشته بود تا جمعه پاسپورتم رو تحویل بگیرم.
امروز (جمعه) سعی کردم با سفارت تماس بگیرم که هیچ جوابی بجز جوابهای اتوماتیک نگرفتم و تلفن رو هم جواب نمیدادن.
برای همین به سفارت مراجعه کردم و اونجا گفتن که برای صدور ویزای مهاجرتی 5 روز کاری زمان لازم هست بنابراین من احتمالا باید تا سه شنبه یا چهارشنبه هفته آینده منتظر بمونم. ضمن اینکه گفتن دوشنبه روز کاری واحد کنسولی نیست.
همینطور گفتن که چیزیکه در مورد زمانبندی تحویل پاسپورت و دریافت ویزا روی برگه آبی نوشته بودن قدیمی بوده و باید بمن گفته میشده!
از افرادی که با پاسپورت خارج میشدن سوال کردم و گفتن افرادی که برای ویزای دانشجویی مراجعه کردن دو روزه ویزاشون رو دریافت کردن. (چهارشنبه تحویل پاسپورت، جمعه دریافت پاسپورت با ویزا)
بهرحال فکر کردم در جریان این مسائل و مشکلات باشید و اونها رو در برنامه هاتون لحاظ کنید شاید بهتر باشه.
بنظر میرسه که برخلاف اونچه که در سایتهاشون نوشته شده ویزاهای مهاجرتی در اولویت نیستن، حداقل در این زمان که درخواست ویزاهای دانشجویی زیاده.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amjad ، shaya ، shiva201 ، georgia1 ، mehri11 ، Elahvision ، zobeir ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-15 ساعت 15:30)S K نوشته:  سلام،
من الان ایروان هستم، یکشنبه اومدم، دوشنبه مدیکالم رو انجام دادم و سه شنبه مدارک رو به سفارت تحویل دادم تا مطابق اونچه که روی برگه آبی نوشته بود تا جمعه پاسپورتم رو تحویل بگیرم.
امروز (جمعه) سعی کردم با سفارت تماس بگیرم که هیچ جوابی بجز جوابهای اتوماتیک نگرفتم و تلفن رو هم جواب نمیدادن.
برای همین به سفارت مراجعه کردم و اونجا گفتن که برای صدور ویزای مهاجرتی 5 روز کاری زمان لازم هست بنابراین من احتمالا باید تا سه شنبه یا چهارشنبه هفته آینده منتظر بمونم. ضمن اینکه گفتن دوشنبه روز کاری واحد کنسولی نیست.
همینطور گفتن که چیزیکه در مورد زمانبندی تحویل پاسپورت و دریافت ویزا روی برگه آبی نوشته بودن قدیمی بوده و باید بمن گفته میشده!
از افرادی که با پاسپورت خارج میشدن سوال کردم و گفتن افرادی که برای ویزای دانشجویی مراجعه کردن دو روزه ویزاشون رو دریافت کردن. (چهارشنبه تحویل پاسپورت، جمعه دریافت پاسپورت با ویزا)
بهرحال فکر کردم در جریان این مسائل و مشکلات باشید و اونها رو در برنامه هاتون لحاظ کنید شاید بهتر باشه.
بنظر میرسه که برخلاف اونچه که در سایتهاشون نوشته شده ویزاهای مهاجرتی در اولویت نیستن، حداقل در این زمان که درخواست ویزاهای دانشجویی زیاده.
ضمن تبریک وتشکر از شما دوست عزیز میشه بفرمایید زمان مصاحبه شما کی بوده همینطور نوع کیستون رو بگید چون ظاهرا تو جدول منتظران هم نبودید در ضمن غیر از مدیکال مجدد چیز دیگه ای مثل ترجمه مجدد یا مدارک مالیاتی مجدد از اسپانسر نخواستند؟ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-15 ساعت 21:34)zobeir نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 15:30)S K نوشته:  سلام،
ضمن تبریک وتشکر از شما دوست عزیز میشه بفرمایید زمان مصاحبه شما کی بوده همینطور نوع کیستون رو بگید چون ظاهرا تو جدول منتظران هم نبودید در ضمن غیر از مدیکال مجدد چیز دیگه ای مثل ترجمه مجدد یا مدارک مالیاتی مجدد از اسپانسر نخواستند؟ممنونم

مصاحبه من ماه نوامبر 2013 و ویزای درخواستی E1 بوده. وقتی از من مدارک مالیاتی خواستن نامه ای نوشتم که چون نوع ویزای من اسپانسر نداره و من هم در امریکا کار نکرده ام پس مدارک مالیاتی ندارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-13 ساعت 11:58)Reflection نوشته:  بچه ها ا ا..

ما امروز آپ دیت شدیمممم
بعد از 5 ماه
K1 از ارمنستان

Reflection عزیز
خیلی خیلی خوشحال شدم.
تبریک فراوااااااااااااااااااااااااان و با بهترین آرزوها برایتان
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow ، شاهین1 ، Reflection
(2014-08-14 ساعت 17:33)amjad نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 11:31)shaya نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 11:28)amjad نوشته:  امروز صبح 14 اگست آپ مجدد - Sad Sad Sad
حالا چرا آخم کردی ؟!!خبرای خوب در پیشه خوشحال باش Big GrinTongue
shaya جان
خسته شدم،با هربار آپدیت و بعد از چند روز بروز شدن جدول کلیرنس ، انگار یه موج .. نه سونامی میاد تو خونه آدم ، ویرانگر وقتی شمارتو نمیبینی!!
اگر تو این چند روز کلییر نشم ، آقازاده رو باید ببرم آنکارا ، موندن همسر جان و اون آتیش پاره کوچیک در اینجا از یه طرف رفتن منو ، اقامت و بردن مایحتاج اولیه یه زندگی و خرج .... از طرف دیگه .
دارم کم میارم ، دارم که نه رسما کم آوردم ! Sad
باید یه تالار برای " اواره ها " هم تو مهاجر سرا بزارن ، تاپیکای موجود جواب نمیده !!
درکتون میکنم آقا امجد و براتون دعا میکنم.
ولی در عین حال دل قوی دار که به پایان این راه و آغاز رهی دگر چیزی نمانده.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، amjad ، Alireza83
(2014-08-15 ساعت 14:39)پدی نوشته:  معمولا تماس گرفتن کمکی به کلیر شدن نمی کنه. تنها شاید یک بار آپديت کنند. در مراحل مختلف مهاجرتی تماس داشته ایم اما هیچ کمکی نکرده

از فری خانم محترم تشکر میکنم برای ابراز همدردیشون

در تائید فرمایش پدی محترم عرض میکنم از یک ماه قبل خانواده از طریق بند " پ" با یکی از سن ات ورهای NY ملاقات کردن و بعد از مطرح کردن موضوع پرونده من و مشکل پسرم و بیماری مادرم
یارو گفته بود : چی ، غلط کردن این کارشون غیر قانونی ، من پیگیر میشم ..... اله میکنم و بله میکنم و........ (به من گفتن وقتی شنید بیش از یکسال منتظرم از رو صندلیش بلند شده بوده !!)
دیروز طی نامه ای به خانواده ، همون متن معروف سف ارت رو کپی ، پیست کرده بود و در ادامه نوشته بود اگر تا اول اکتبر جوابی نیومد دوباره با من تماس بگیرید!!!!!!!!!
یعنی مرامو ببینید یاد بگیرید!

از romanse 33 کسی خبر نداره ؟ یعنی رفت ؟ بی خداحافظی؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow ، itex ، Roshanak_Babak ، فری خانم
(2014-08-16 ساعت 13:02)amjad نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 14:39)پدی نوشته:  معمولا تماس گرفتن کمکی به کلیر شدن نمی کنه. تنها شاید یک بار آپديت کنند. در مراحل مختلف مهاجرتی تماس داشته ایم اما هیچ کمکی نکرده

از فری خانم محترم تشکر میکنم برای ابراز همدردیشون

در تائید فرمایش پدی محترم عرض میکنم از یک ماه قبل خانواده از طریق بند " پ" با یکی از سن ات ورهای NY ملاقات کردن و بعد از مطرح کردن موضوع پرونده من و مشکل پسرم و بیماری مادرم
یارو گفته بود : چی ، غلط کردن این کارشون غیر قانونی ، من پیگیر میشم ..... اله میکنم و بله میکنم و........ (به من گفتن وقتی شنید بیش از یکسال منتظرم از رو صندلیش بلند شده بوده !!)
دیروز طی نامه ای به خانواده ، همون متن معروف سف ارت رو کپی ، پیست کرده بود و در ادامه نوشته بود اگر تا اول اکتبر جوابی نیومد دوباره با من تماس بگیرید!!!!!!!!!
یعنی مرامو ببینید یاد بگیرید!

از romanse 33 کسی خبر نداره ؟ یعنی رفت ؟ بی خداحافظی؟

وقتی سفارت جواب اونا رو همین میده نشون میده که کاری از دست سفارت ساخته نیست !!و این پروسه ای است که کسی نمیتونه توش مداخله کنه !!خدا خیرش بده اون کنسول رو که همینطوری چشاشو بست و هی لایه های مختلف رو تیک زد تا بررسی اون اینقدر طول بکشه !!!!Sad
این بچه هایی هم که کلیر میشن میرن پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن از بس که ازین انتظار خسته شدن Tongue Big Grinبجز چندتایی که به مولی خیلی با معرفتنShy
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، ali214 ، fa79iran ، shadoow ، Roshanak_Babak ، فری خانم ، شاهین1
سلام ، دوستان من يه سؤال دارم ميدونم كه مربوط به اين تايپيك نيست نميدونستم كجا بايد بپرسم ميخوام بدونم ما كه الان أقدام كرديم برا ويزا امريكا و پروندمون در جريان هست ميتونيم برا گرفتن ويزا شينگن أقدام كنيم ؟ مشكلي پيش نميياد ايا؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-17 ساعت 19:18)piboo نوشته:  سلام ، دوستان من يه سؤال دارم ميدونم كه مربوط به اين تايپيك نيست نميدونستم كجا بايد بپرسم ميخوام بدونم ما كه الان أقدام كرديم برا ويزا امريكا و پروندمون در جريان هست ميتونيم برا گرفتن ويزا شينگن أقدام كنيم ؟ مشكلي پيش نميياد ايا؟؟؟

ربطی نداره بهم که !!شما فقط همزمان برای دونوع ویزا در ا م ر یک ا نمیتونی اقدام کنی مثلا هم نامزدی هم توریستی ولی یه کشور دیگه که مشکلی نداره !!شما میتونین سفر اروپاتونو داشته باشین هر وقت هم ویزای اینجا اومد برین !!
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، فری خانم ، shadoow ، houmanmir
(2014-08-14 ساعت 07:52)shaya نوشته:  [quote='Reflection' pid='534832' dateline='1407959801']
بچه‌ها نامزد من درست ۵ ماه پیش مصاحبه یعنی‌ ۱۳ مارث داشت و مدیکالش رو هم همون موقع داد. به نظرتون هنوز مدیکال اعتبار داره؟ یا باید دوباره بده؟
مدیکال 6 ماه اعتبار داره ولی با اینحال بهتره از خود سفارت هم سوال کنی
اگه قبل از اتمام اعتبار مدیکالش بیاد اونجا همه چی حله Smile

بأيد إز سفارت سؤال كني
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-14 ساعت 11:28)amjad نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 23:50)amjad نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:02)amjad نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 17:46)amjad نوشته:  چهارم اگست هم اپدیت شدم ولی باز در لیست امروز سفارت نبودم Sad
امروز ششم اگست هم آپدیت شدم ، یکی نیست بگه بچه مگه مریضی هی میری تو سیس حرص بخوری ، کسی " مرکز ترک سیس " سراغ داره ؟!!!
امشب دهم اگست باز اپدیت شدم !!!!!!
آپدیتهای روزای کاریشون بی فایده بود ، ببینیم روز تعطیلی چه خوابی برامون دیدن
امروز صبح 14 اگست آپ مجدد - Sad Sad Sad

انشأ الله به زودي دوست عزيز
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، فری خانم ، shadoow ، Alireza83
با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.
باید به اطلاع دوستان گلم برسونم که من 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم. 2شنبه 11 آگوست رفتم آنکارا و امروز هم با ویزا برگشتم خونه.
شرمندم که چیزی نگفتم ولی چون بار قبل که کلیر شدم دست خالی برگشتم تصمیم گرفته بودم اینبار به هیچ کس چیزی نگم. فقط خانواده ی درجه 1 خودم و نامزدم می دونستند.
itex عزیز لطفاً تاریخ کلیرنس من رو 4 آگوست بنویسید.
چند تا موضوع هست که دوست دارم بدونید. اول اینکه ما به سناتور محل زندگی نامزدم نامه زدیم و با پیگیری مستقیم ایشون کلیر شدیم.
منشی سناتور 1 هفته بعد از ارسال نامه تماس گرفت و جزئیات پرونده رو سوال کرد. 1 هفته بعد من با ایمیل کلیر شدم و بعد از کلیر شدن ،منشی سناتور دوباره تماس گرفت و گفت کار من انجام شده. نکته اینکه یک سناتور هر کاری ازش بر میاد.
نکته های مهم دیگرو توی سفرنامه سوم خودم می نویسم.
برای 3 هفته دیگه با آستیرین ایرلاین پرواز گرفتم. Smile
بازم شرمنده که تا الان چیزی نگفتم. امیدوارم درکم کنید.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، S K ، hamed.us ، shmo ، georgia1 ، 1362Eli ، houmanmir ، Roshanak_Babak ، mehri11 ، فری خانم ، shadoow ، azri ، piboo ، amjad ، itex ، Elahvision ، شاهین1 ، fa79iran
(2014-08-18 ساعت 21:39)Alireza83 نوشته:  با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.
باید به اطلاع دوستان گلم برسونم که من 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم. 2شنبه 11 آگوست رفتم آنکارا و امروز هم با ویزا برگشتم خونه.
شرمندم که چیزی نگفتم ولی چون بار قبل که کلیر شدم دست خالی برگشتم تصمیم گرفته بودم اینبار به هیچ کس چیزی نگم. فقط خانواده ی درجه 1 خودم و نامزدم می دونستند.
چند تا موضوع هست که دوست دارم بدونید. اول اینکه ما به سناتور محل زندگی نامزدم نامه زدیم و با پیگیری مستقیم ایشون کلیر شدیم.
منشی سناتور 1 هفته بعد از ارسال نامه تماس گرفت و جزئیات پرونده رو سوال کرد. 1 هفته بعد من با ایمیل کلیر شدم و بعد از کلیر شدن ،منشی سناتور دوباره تماس گرفت و گفت کار من انجام شده. نکته اینکه یک سناتور هر کاری ازش بر میاد.
WOWWW!!خیلی مبارکه خیلی خوشحال شدم برات Winkخدا رو شکر که کارت درست شد Smile
Reflection از ارمنستان چه خبر ؟گزارش بده TongueBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shadoow ، Reflection ، Alireza83
(2014-08-18 ساعت 21:39)Alireza83 نوشته:  با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.

خیلی خیلی مبارکتون باشه علیرضا جان Smile ایشالله شروع رسیدن به بهترین بهترینا از همون 4 آگست برات استارت زده شده و ادامه داره Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Alireza83

تبریک فراواااااااااااااااااااااااان
بله. حتما. قابل درکه و هر کس میتونه برای طرح یا عدم طرح موضوعات خصوصی مربوط به خودش تصمیم بگیره و مطابق اون رفتار کنه.
راحت باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Alireza83

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان