موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-15 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 16:00 توسط S K.)
سلام،
من الان ایروان هستم، یکشنبه اومدم، دوشنبه مدیکالم رو انجام دادم و سه شنبه مدارک رو به سفارت تحویل دادم تا مطابق اونچه که روی برگه آبی نوشته بود تا جمعه پاسپورتم رو تحویل بگیرم.
امروز (جمعه) سعی کردم با سفارت تماس بگیرم که هیچ جوابی بجز جوابهای اتوماتیک نگرفتم و تلفن رو هم جواب نمیدادن.
برای همین به سفارت مراجعه کردم و اونجا گفتن که برای صدور ویزای مهاجرتی 5 روز کاری زمان لازم هست بنابراین من احتمالا باید تا سه شنبه یا چهارشنبه هفته آینده منتظر بمونم. ضمن اینکه گفتن دوشنبه روز کاری واحد کنسولی نیست.
همینطور گفتن که چیزیکه در مورد زمانبندی تحویل پاسپورت و دریافت ویزا روی برگه آبی نوشته بودن قدیمی بوده و باید بمن گفته میشده!
از افرادی که با پاسپورت خارج میشدن سوال کردم و گفتن افرادی که برای ویزای دانشجویی مراجعه کردن دو روزه ویزاشون رو دریافت کردن. (چهارشنبه تحویل پاسپورت، جمعه دریافت پاسپورت با ویزا)
بهرحال فکر کردم در جریان این مسائل و مشکلات باشید و اونها رو در برنامه هاتون لحاظ کنید شاید بهتر باشه.
بنظر میرسه که برخلاف اونچه که در سایتهاشون نوشته شده ویزاهای مهاجرتی در اولویت نیستن، حداقل در این زمان که درخواست ویزاهای دانشجویی زیاده.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 11:58)Reflection نوشته: بچه ها ا ا..
ما امروز آپ دیت شدیمممم
بعد از 5 ماه
K1 از ارمنستان
Reflection عزیز
خیلی خیلی خوشحال شدم.
تبریک فراوااااااااااااااااااااااااان و با بهترین آرزوها برایتان
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-16 ساعت 13:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-16 ساعت 13:10 توسط amjad.)
(2014-08-15 ساعت 14:39)پدی نوشته: معمولا تماس گرفتن کمکی به کلیر شدن نمی کنه. تنها شاید یک بار آپديت کنند. در مراحل مختلف مهاجرتی تماس داشته ایم اما هیچ کمکی نکرده
از فری خانم محترم تشکر میکنم برای ابراز همدردیشون
در تائید فرمایش پدی محترم عرض میکنم از یک ماه قبل خانواده از طریق بند " پ" با یکی از سن ات ورهای NY ملاقات کردن و بعد از مطرح کردن موضوع پرونده من و مشکل پسرم و بیماری مادرم
یارو گفته بود : چی ، غلط کردن این کارشون غیر قانونی ، من پیگیر میشم ..... اله میکنم و بله میکنم و........ (به من گفتن وقتی شنید بیش از یکسال منتظرم از رو صندلیش بلند شده بوده !!)
دیروز طی نامه ای به خانواده ، همون متن معروف سف ارت رو کپی ، پیست کرده بود و در ادامه نوشته بود اگر تا اول اکتبر جوابی نیومد دوباره با من تماس بگیرید!!!!!!!!!
یعنی مرامو ببینید یاد بگیرید!
از romanse 33 کسی خبر نداره ؟ یعنی رفت ؟ بی خداحافظی؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، دوستان من يه سؤال دارم ميدونم كه مربوط به اين تايپيك نيست نميدونستم كجا بايد بپرسم ميخوام بدونم ما كه الان أقدام كرديم برا ويزا امريكا و پروندمون در جريان هست ميتونيم برا گرفتن ويزا شينگن أقدام كنيم ؟ مشكلي پيش نميياد ايا؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 07:52)shaya نوشته: [quote='Reflection' pid='534832' dateline='1407959801']
بچهها نامزد من درست ۵ ماه پیش مصاحبه یعنی ۱۳ مارث داشت و مدیکالش رو هم همون موقع داد. به نظرتون هنوز مدیکال اعتبار داره؟ یا باید دوباره بده؟
مدیکال 6 ماه اعتبار داره ولی با اینحال بهتره از خود سفارت هم سوال کنی
اگه قبل از اتمام اعتبار مدیکالش بیاد اونجا همه چی حله 
بأيد إز سفارت سؤال كني
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 21:39)Alireza83 نوشته: با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.
باید به اطلاع دوستان گلم برسونم که من 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم. 2شنبه 11 آگوست رفتم آنکارا و امروز هم با ویزا برگشتم خونه.
شرمندم که چیزی نگفتم ولی چون بار قبل که کلیر شدم دست خالی برگشتم تصمیم گرفته بودم اینبار به هیچ کس چیزی نگم. فقط خانواده ی درجه 1 خودم و نامزدم می دونستند.
itex عزیز لطفاً تاریخ کلیرنس من رو 4 آگوست بنویسید.
چند تا موضوع هست که دوست دارم بدونید. اول اینکه ما به سناتور محل زندگی نامزدم نامه زدیم و با پیگیری مستقیم ایشون کلیر شدیم.
منشی سناتور 1 هفته بعد از ارسال نامه تماس گرفت و جزئیات پرونده رو سوال کرد. 1 هفته بعد من با ایمیل کلیر شدم و بعد از کلیر شدن ،منشی سناتور دوباره تماس گرفت و گفت کار من انجام شده. نکته اینکه یک سناتور هر کاری ازش بر میاد.
نکته های مهم دیگرو توی سفرنامه سوم خودم می نویسم.
برای 3 هفته دیگه با آستیرین ایرلاین پرواز گرفتم. 
بازم شرمنده که تا الان چیزی نگفتم. امیدوارم درکم کنید.
تبریک فراواااااااااااااااااااااااان
بله. حتما. قابل درکه و هر کس میتونه برای طرح یا عدم طرح موضوعات خصوصی مربوط به خودش تصمیم بگیره و مطابق اون رفتار کنه.
راحت باشید.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا