کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-22 ساعت 15:40)hamed.us نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 15:11)azri نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 17:08)hamed.us نوشته:  مرسی از همه دوستان. امیدوارم این پروسه برای شما هم هر چه زودتر تموم بشه....

شاندیز جان ابوظبی بودی ویزا صادر میکردند ؟؟؟ مشکلی برای صدور ویزا نبود؟؟؟

NMC اگه 2شنبه صبح برم تا 3شنبه جوابشو بهم میدن؟!!!

بله ویزا دارن می دن مال من که صادر شده روز 5شنبه یعنی دیروز. nmc هم یه روزه جواب می ده نگران نباش. مبارک باشههههههههههههه

ممنونم Azri . همچنین ویزای شما هم مبارک باشه
شما پاسپورتو کی تحویل دادی که پنج شنبه هم ویزارو گرفتی ؟!!!

یکشنبه تحویل شده. سه شنبه ایشود شد. 5شنبه تحویل گرفته شده. البته هنوز از آژانس تحویل نگرفتم. ممنون از شما
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، georgia1
(2014-08-21 ساعت 17:08)hamed.us نوشته:  مرسی از همه دوستان. امیدوارم این پروسه برای شما هم هر چه زودتر تموم بشه....

دوست عزیز من الان این پیغام شما رو دیدم راستیتش اون روز که من مصاحبه داشتم به همه جک زدن از 25 تا 70 ساله زنو مرد نمیدونم مشکل چی بود .حتما ویزا دارن که شما رو کلیر کردن البته یه نامه بزنید بد نیست
nmc 2 روزه به من جواب داد اما دیدم که ملیکا برای 1 نفر 1 روزه گرفت میخوای باهاش هماهنگ شو
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us
(2014-08-22 ساعت 20:01)itex نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 15:48)shaya نوشته:  من منتظرم ببینم امروز عصر رفلکشن ایشود میشه یا نه !!بعد میرم دنبال بلیت!!
چون ظاهرا ارمنستان تو صدور ویزا مشکل پیدا کرده
و تو سایتش نوشته :

http://armenia.usembassy.gov/visas.html

The U.S. Department of State is currently experiencing technical problems with its visa system, which are affecting global operations. This issue is worldwide and is not specific to any particular country or visa category. We recognize and deeply regret the inconvenience to travelers. We are doing everything possible to return passports with visas as soon as we are able to complete processing. We regret that we are currently unable to predict how long the delay will be.

نمیدونم این خبر همون خبر قبلی است که حذفش نکردن یا اینکه این یه اتفاق جدیده !!!
چون سایت ترکیه و دبی این خبر رو نداره !!

البته من از رو کنجکاوی این 3 تا شماره اخبر ترکیه رو هم توی سیس چک کردمANK2006839012, ANK2013775001, ANK2013247021 دیدم یکی از 14 آگوست در حالت ردی است و ویزاش ایشود نشده یکی از تاریخ 18 اگوست درحالت ردی است و ایشود نشده اون یکی از تاریخ 22 آگوست هنوز هم APاست !!!
نکنه واقعا مشکلی وجود داره !!!!!!!!!!!!

آخرین خبری که اعلام شده برای 4 آگوست هست و دیگه هیچ اطلاع رسانی نشده و گفته مشکل داره برطرف میشه.
من هم یک بررسی کردم و متأسفانه به نظر میاد اخیراً صدور ویزا کمتر شده ولی همین امروز ANK2009662011, ANK2009790030, ANK2009687017 وضعیتشون issued شده.

یکی از صحبتهایی که شنیدم اینه که فایل بعضی ها آسیب دیده ولی برای بعضی ها نه و تا مراجعه نکنی مشخص نمیشه که جزو کدوم افرادی به همین دلیل سفارت مشخصا نمیگه که نیاین !!البته تو سایت هم نوشته ویزاهایی که اورژانس باشه با ذکر علت اورژانس بودن صادر میشه !!خلاصه من که گیجم نمیدونم برم یا که نرم ؟!!!Cool
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-22 ساعت 20:53)shmo نوشته:  من الان آپديت شدم به وقت آمريكا ٢٢ اگوست
ايشالا خبراي خوب تو راهه!!! به زودي ايشالا!!! منم اپديت شدمSmile
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shmo ، فری خانم ، houmanmir ، Shahabpk
سلام دوستان
متاسفم که میبینم خیلی ها هنوز کلیر نشدن
واقعا دعا میکنم و انرزی مثبت میفرستم که زودتر کلیر شید،واقعا درکتون میکنم میدونم چه قدر سخت هستش
من الان تو فرودگاه امام هستم
چند ساعت دیگه پرواز میکنم به سمت دبی و از اونجا آمریکا بعد از 5 سال نامزدی بلاخره داره تموم میشه
امیدوارم هر چه زودتر انتظارشما هم تموم شه
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، mehri11 ، ad_jojo ، itex ، shaya ، shmo ، shadoow ، فری خانم ، Elahvision ، georgia1 ، houmanmir ، Shahabpk ، شاهین1 ، ali214
(2014-08-22 ساعت 22:34)azri نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 15:40)hamed.us نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 15:11)azri نوشته:  

بله ویزا دارن می دن مال من که صادر شده روز 5شنبه یعنی دیروز. nmc هم یه روزه جواب می ده نگران نباش. مبارک باشههههههههههههه

ممنونم Azri . همچنین ویزای شما هم مبارک باشه
شما پاسپورتو کی تحویل دادی که پنج شنبه هم ویزارو گرفتی ؟!!!

یکشنبه تحویل شده. سه شنبه ایشود شد. 5شنبه تحویل گرفته شده. البته هنوز از آژانس تحویل نگرفتم. ممنون از شما

راستي يادم رفت بگم. من جمعه رفتم nmc ولي دكتر نبود و گفتن شنبه بيا. شنبه رفتم و چون مي خواستم يكشنبه برم سفارت بايد همون شنبه جوابو مي گرفتم به خاطر همين گفتم من اورژانسي مي خوام. گفتن بايد 200 درهم اضافه بدي ديگه به ناچار دادم و 2 بعد از ظهر شنبه جوابو داد. البته 8 اونجا بودم نشستم تا 2 و جوابو گرفتم.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamed.us ، Shahabpk
(2014-08-21 ساعت 15:19)hamed.us نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا دوستان منم کلیر شدم.....
خدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
مبارکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باشه
با بهترین آرزوها برایتان
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، رخشانه ، hamed.us ، iman2506 ، Shahabpk ، شاهین1
تبريك ميگم آقا حامد ميشه لطفا بگيد ٢ تا آپديت آخرتون تو سايس كى بوده ؟ ممنونم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 19OCT ,2012,
اپرو: 19SEP, 2013 ,
دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 20OCT,2013
ارسال مدارک اسپانسر و پرداختها: 2013, 02DEC
وقت سفارت : 04MAY,2014
کلیر : 24AUG ,2014
تحویل پاس به سفارت : 26AUG,2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، shadoow
یکی از دوستان من که K1 بود دیروز ویزاش رو بدون تأخیر گرفت، به نظر میاد آنکارا مشکل خاصی با صدور ویزا نداره.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، shmo ، hamed.us ، behnam7 ، Shahabpk
(2014-08-23 ساعت 20:20)itex نوشته:  یکی از دوستان من که K1 بود دیروز ویزاش رو بدون تأخیر گرفت، به نظر میاد آنکارا مشکل خاصی با صدور ویزا نداره.

كسي از بچه هاي ارمنستان خبر ندارد؟ ويزا صادر ميشود يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-08-23 ساعت 17:22)iman2506 نوشته:  تبريك ميگم آقا حامد ميشه لطفا بگيد ٢ تا آپديت آخرتون تو سايس كى بوده ؟ ممنونم

مرسی دوست عزیز

19 آگوست از آمریکا
20 آگوست از ابوظبی
21 آگوست هم تو سایت کلیر شدم...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shadoow ، Shahabpk ، shandiz
سلام به همگي، يه مشورت و راهنمايي از دوستان ميخوام ، أكثر دوستان در جريان وضعيت من هستيد دقيقا هفت سال هست كه درگير ويزا نامزدي هستم و اين بار هم هفت ماه از مصاحبم ميگذره و هنوز خبري نيست با يه وكيل صحبت كردم و گفت كه با طرح شكايت ميتونم به نتيجه برسم اما خيلي هزينه داره به نظر شما درسته كه اين كار رو انجام بدم اصلا واقعا نتيجه داره گذشته از هزينه بالآي اين كار ايا ممكن هست كه اثر منفي رو پرونده داشته باشه؟ به نظر شما چكار كنم، دوستان لطفا راهنمايي كنيد .
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Shahabpk ، shandiz ، سی سی
(2014-08-24 ساعت 13:02)piboo نوشته:  سلام به همگي، يه مشورت و راهنمايي از دوستان ميخوام ، أكثر دوستان در جريان وضعيت من هستيد دقيقا هفت سال هست كه درگير ويزا نامزدي هستم و اين بار هم هفت ماه از مصاحبم ميگذره و هنوز خبري نيست با يه وكيل صحبت كردم و گفت كه با طرح شكايت ميتونم به نتيجه برسم اما خيلي هزينه داره به نظر شما درسته كه اين كار رو انجام بدم اصلا واقعا نتيجه داره گذشته از هزينه بالآي اين كار ايا ممكن هست كه اثر منفي رو پرونده داشته باشه؟ به نظر شما چكار كنم، دوستان لطفا راهنمايي كنيد .

سلام
نمي تونيد از طريق سناتور إيالت محل أقامت نامزد تون پيگيري كنيد؟ منظور تون از طرح شكايت چيه؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، Shahabpk ، shandiz
(2014-08-24 ساعت 13:02)piboo نوشته:  سلام به همگي، يه مشورت و راهنمايي از دوستان ميخوام ، أكثر دوستان در جريان وضعيت من هستيد دقيقا هفت سال هست كه درگير ويزا نامزدي هستم و اين بار هم هفت ماه از مصاحبم ميگذره و هنوز خبري نيست با يه وكيل صحبت كردم و گفت كه با طرح شكايت ميتونم به نتيجه برسم اما خيلي هزينه داره به نظر شما درسته كه اين كار رو انجام بدم اصلا واقعا نتيجه داره گذشته از هزينه بالآي اين كار ايا ممكن هست كه اثر منفي رو پرونده داشته باشه؟ به نظر شما چكار كنم، دوستان لطفا راهنمايي كنيد .

وکیل ها اولش زیاد قول می دهند و به قولی وعده سر خرمن می دهند، کافیه که برگه وکالت رو امضا کنید و حق الزحمه رو بگیرند اون موقع شما پیاده میشید و اونا سواره!!!
من خودم وکیل دارم اما هر بار که مشکلی پیش می اومد میسپردنش به زمان که حلش کنه!!!
کلا این زمان 7 تا 9 ماه طول می کشه بعد از اون بهتره اقدام کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، piboo ، Shahabpk ، shandiz ، فری خانم
(2014-08-24 ساعت 14:00)mehri11 نوشته:  

سلام
نمي تونيد از طريق سناتور إيالت محل أقامت نامزد تون پيگيري كنيد؟ منظور تون از طرح شكايت چيه؟

از طريق سناتور هم دارم أقدام ميكنم.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان