کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-21 ساعت 02:40)Reflection نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 23:15)S K نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:00)shaya نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 13:23)S K نوشته:  سلام،

من الان از سفارت در ایروان اومدم، می خواستم در مورد گرفتن پاسپورتم سوال کنم که اگه میشه بعدازظهر در مسیر فرودگاه برم بگیرم و به پروازم برسم.

گفتن ایرادی نداره و فقط چند دقیقه طول میکشه.

یک نکته برای دوستانی که تازه کلیر شدن بگم، متاسفانه سفارت بشما اعلام نمی کنه که به چه دلیل ویزاها صادر نمی شه و کی وضعیت عادی میشه اما اونجا کارکنان نگهبانی بمن گفتن بعد از 2 سپتامبر با سفارت در تماس باشم. گفتن مردم میان و پاسپورتشون رو بدون ویزا می گیرن و میرن.

نمی دونم چرا این تاریخ رو گفتن. بهرحال من نقل قول کردم و گفتم شاید کمکی بکنه. من که امروز بر میگردم و تا اکتبر نمی تونم بیام.

یعنی هفته دیگه نیام ارمنستان؟

من نمی تونم بگم چکار کنین، ولی پیشنهاد میکنم اول به سفارت ایمیل بزنید و مدارک لازم رو سوال کنید. بعد هم حداقل منتظر بشین ببینین آیا کسی ویزاش صادر میشه یا نه، بعد برنامه سفر بگذارین.

SK عزیز، خب شما از زمانی‌ که پاستون رو دادید آپدیت شدید یا نه بهشون ایمیلی ندادید که مثلا فلان تاریخ دراپ کردید پاستون رو و اینکه کی آماده می‌شه؟ اون وقت هیچ پاسخی ندادند؟

و اینکه آیا کسانی‌ هستن که مثل آنکارا یا ابو ذبی‌ برن پاسپورت رو پیکآاپ کنن زمانی‌ که آماده شد؟

بله، من و وکیلم به دفعات بهشون ایمیل زدیم و خودم هم شخصا به کنسولگری مراجعه کردم، بغیر از یکی دو پاسخ اتوماتیک خبر دیگه ای نشد!
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا دوستان منم کلیر شدم.....
خدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، shandiz ، mehri11 ، Ghormeh Sabzi ، shmo ، shaya ، Elahvision ، itex ، behnam7 ، Alireza83 ، houmanmir ، پدی ، Shahabpk ، azri ، 1362Eli ، فری خانم ، amjad
دوستان سلام ببخشید سایت ابوظبی بعد از چند روز کیسو میشناسه؟ من امروز جک کردم کیس منو میشناسه و این پیغامو میده ایا برای همه دوستان همین پیغام میاد ؟و اینکه به من گفت بعد 3 هفته اسمتون تو سایت میاد و الان 1 روزه امده چه معنی داره ؟ و اینکه گفت 3 تا 6 ماه زمان میبره ولی الان نوشته 2 هفته تا چند ماه AP شما و طول میکشه ؟
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for
updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
(ممنوم از پاسختون)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، پدی ، Shahabpk
(2014-08-21 ساعت 15:24)shandiz نوشته:  دوستان سلام ببخشید سایت ابوظبی بعد از چند روز کیسو میشناسه؟ من امروز جک کردم کیس منو میشناسه و این پیغامو میده ایا برای همه دوستان همین پیغام میاد ؟و اینکه به من گفت بعد 3 هفته اسمتون تو سایت میاد و الان 1 روزه امده چه معنی داره ؟ و اینکه گفت 3 تا 6 ماه زمان میبره ولی الان نوشته 2 هفته تا چند ماه AP شما و طول میکشه ؟
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for
updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
(ممنوم از پاسختون)

سلام شاندیز جان برای من هم اسمم بلافاصله بعد از مصاحبه در سایت سفارت ابوظبی اومد... و همین پیغامی که برای شما آمده برای همه به یک شکل می آید...
و آفیسر روز مصاحبه به من گفت 3 تا 4 ماه زمان میبره که خدارو شکر امروز بعد از 142 روز اومد....
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، پدی ، Shahabpk
(2014-08-21 ساعت 15:19)hamed.us نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا دوستان منم کلیر شدم.....
خدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]

شاد باش به شما، امیدوارم در مراحل بعدی زندگی نیز موفق باشید.Smile
پاسخ
(2014-08-21 ساعت 13:43)hamed.us نوشته:  Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

سلام دوستان برای اینکه بدونیم در سایت ویزا بولتن برای ویزای K1 در ماه آگوست موجود هست باید چیکار کنیم؟!!!!

http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
ای کَلَک Wink ، تو این پستت کلیر شده بودیا(این دقیقا متن پاراگراف 4 تو کلیر شدن هست) و فقط می خواستی مطمئن بشیSmile بعد عمومی اعلام کنی، در هر صورت بازم شاد باش به شما بابت کلیر شدنت.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، hamed.us ، shaya
(2014-08-21 ساعت 15:46)hamed.us نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 15:24)shandiz نوشته:  دوستان سلام ببخشید سایت ابوظبی بعد از چند روز کیسو میشناسه؟ من امروز جک کردم کیس منو میشناسه و این پیغامو میده ایا برای همه دوستان همین پیغام میاد ؟و اینکه به من گفت بعد 3 هفته اسمتون تو سایت میاد و الان 1 روزه امده چه معنی داره ؟ و اینکه گفت 3 تا 6 ماه زمان میبره ولی الان نوشته 2 هفته تا چند ماه AP شما و طول میکشه ؟
(ممنوم از پاسختون)

سلام شاندیز جان برای من هم اسمم بلافاصله بعد از مصاحبه در سایت سفارت ابوظبی اومد... و همین پیغامی که برای شما آمده برای همه به یک شکل می آید...
و آفیسر روز مصاحبه به من گفت 3 تا 4 ماه زمان میبره که خدارو شکر امروز بعد از 142 روز اومد....
به به به خدا رو شکر برو دوست عزیز ویزا رو بگیر ما رو هم دعا کن به زودی کلیر بشم (چشمم دیگه به اسمیت نخوره )
ممنونم از راهنمایت
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، Shahabpk
مرسی از همه دوستان. امیدوارم این پروسه برای شما هم هر چه زودتر تموم بشه....

شاندیز جان ابوظبی بودی ویزا صادر میکردند ؟؟؟ مشکلی برای صدور ویزا نبود؟؟؟

NMC اگه 2شنبه صبح برم تا 3شنبه جوابشو بهم میدن؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، shandiz
(2014-08-21 ساعت 15:19)hamed.us نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا دوستان منم کلیر شدم.....

مباركه خيلي تبريك ميگمBig GrinWinkWinkSmileBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، hamed.us
اين آنكارا مثل اينكه تو همه كاراش از سفارت هاي ديگه عقب تره ?
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us

به به چقدر خبرای خوب مبارکت باشه ما هم دوشنبه با الهه جون میریم ایروانBig Grin

Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، پدی ، Shahabpk ، ad_jojo
(2014-08-21 ساعت 16:18)georgia1 نوشته:  [quote='hamed.us' pid='538688' dateline='1408612437']
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

سلام دوستان برای اینکه بدونیم در سایت ویزا بولتن برای ویزای K1 در ماه آگوست موجود هست باید چیکار کنیم؟!!!!

http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
من که هیچوقت نفهمیدم این چیه ؟!!!اگه فهمیدی به منم بگوBig GrinTongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، Shahabpk

مبارك باشد. ايميل به سفارت را فراموش نكنيد و موفق باشيد.
پاسخ
به به چقدر خبرای خوب مبارکت باشه ما هم دوشنبه با الهه جون میریم ایروانBig Grin

خوبی ایروان اینه که به ویزا احتیاج نداره... هواپیما هم جا نده زمینی میشه رفت....
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، پدی ، Shahabpk
حامد جان pd (شروع پرونده) شما کی هست دوست من؟. شنیدم پرونده ها با شماره pd جلو میره ؟و حدودا چندتا اپدیت داشتین تا کلیر شدین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان