کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
خيلى تبريك
اينجا هر كى كلير ميشه بقيه هم خوشحال ميشن
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، 021 ، فری خانم
مرسی دوستان عزیزم.

من اپریل 2014 اقدام کردم برای ویزای نامزدی . ماهه جون اپروو شدم . ماهه اگست مصاحبه داشتم و امروز هم کلییر شدم. من و پسرم .
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، mani_badb0y ، negar6043 ، romance33 ، فری خانم
(2015-01-16 ساعت 23:41)maryam.ali نوشته:  مرسی دوستان عزیزم.

من اپریل 2014 اقدام کردم برای ویزای نامزدی . ماهه جون اپروو شدم . ماهه اگست مصاحبه داشتم و امروز هم کلییر شدم. من و پسرم .
نامزدی بود کیستون یا ازدواج؟
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، mani_badb0y
از صمیم قلبم میخوام که شما دوستانم هم از این انتظار بیرون بیاید و با تمام وجود از شادی فریاد بزنید. دقیقا مثل من

بله نامزدی بود
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، mani_badb0y ، negar6043 ، sib 24 ، romance33 ، فری خانم
(2015-01-16 ساعت 23:44)maryam.ali نوشته:  از صمیم قلبم میخوابم که شما دوستانم هم از این انتظار بیرون بیاید و با تمام وجود از شادی فریاد بزنید. دقیقا مثل من

بله نامزدی بود
امیدوارم اتفاقات خوب ادامه داشته باشه. ممنون از جواباتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، mani_badb0y ، negar6043 ، sib 24
دوستان ایا لازم هست به سفارت ایمیل بزنم که مطمعن شم درسته. و اینکه پسرم که هجده سالشه میتونه بره و ویزای من و خودش رو بگیره? مدیکاله ما ماهه دیگه اکسپایر میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y
(2015-01-16 ساعت 23:41)maryam.ali نوشته:  مرسی دوستان عزیزم.

عزیزم مبارکت باشه Smile , بسیار عالی ! ایشالا خوشبخت باشین همیشه , ما هم آپریل اقدام کردیم ولی پرونده ما ازدواجی هست و ظاهرا حالا حالا ها باید منتظر باشیم ! ایشالا همگی به زودی خبر های خوب بشنویم Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، romance33 ، فری خانم ، barfi1
مرسی عزیزه دلم. به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. خیلی خیلی زود نوبت شما هم میرسه انشالله. [emoji4] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، sib 24 ، inanna ، romance33 ، فری خانم ، barfi1
(2015-01-16 ساعت 23:47)maryam.ali نوشته:  دوستان ایا لازم هست به سفارت ایمیل بزنم که مطمعن شم درسته. و اینکه پسرم که هجده سالشه میتونه بره و ویزای من و خودش رو بگیره? مدیکاله ما ماهه دیگه اکسپایر میشه.

دوست عزیز تبریک میگم.بله حتما تماس بگیرید چون باید قبل از ۶ ماه از مدیکال شما وارد آمریکا شده باشید.احتمال زیاد دوباره باید مدیکال جدید بگیرید.حتما تماس بگیرید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shadoow ، romance33 ، فری خانم ، barfi1
دوستان حتماً مشخصات خودتون رو توی جدول منتظران وارد کنین. لینک ثبت نام در امضای من هست: "ورود منتظران" ... میتونین مشخصات بقیه رو هم ببنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: 021 ، shadoow ، ashkan704
دوستان واقعا كسي نمي دونه جواب منو ؟ خواهشا سريع يكي يه جواب بده ،
سفارت ارمنستان براي ويزاي k1 خودش وقت تعيين مي كنه يا ما بايد بگيريم ؟
و اينكه مدارك رو روز مصاحبه بايد ببريم يا از قبل بفرستيم ؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
پیرو درخواست itex عزیز، دوستانی که کلیر شدن و هنوز هم اینجا سر میزنن اگر تو ویتینگ لیست اسمشون رو نذاشتن، خواهش میکنم همین الان این کار رو انجام بدن ، تا دوستان منتظر دیگه تخمین بهتری از وضعیت خودشون داشته باشن.

پاسخ
تشکر کنندگان: ashkan704 ، itex
هيچ كدوم از اين دوستان اسمشون توى ليست نيست
كاشكى وارد كنين دوستان كلير شده، فقط چند دقيقه وقتتونو مى گيره
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من با موبایل میام اینجا و روزه اول هم هر چه قدر سعی کردم اطلاعات خودمو وارد کنم نشد. توی امضای اقای ایتکس عزیز هم هیچ لینکی نمیبینم . ظاهرا یه دوسته دیگه هم این مشکلو داشتن. بازم سعی میکنم ولی اگه نشد عذرخواهی میکنم از همتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-18 ساعت 01:03)maryam.ali نوشته:  دوستان من با موبایل میام اینجا و روزه اول هم هر چه قدر سعی کردم اطلاعات خودمو وارد کنم نشد. توی امضای اقای ایتکس عزیز هم هیچ لینکی نمیبینم . ظاهرا یه دوسته دیگه هم این مشکلو داشتن. بازم سعی میکنم ولی اگه نشد عذرخواهی میکنم از همتون.

چند روز انتظار شد؟Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان