کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
137 روز.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 16:43)021 نوشته:  هوووووووووررررررراااااااااااااااا
بالاخره منم کلیر شدم.
با بهترین آرزوها برایتان
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 23:17)maryam.ali نوشته:  سلام بچه ها من هم کلیر شدممممممممممم

چه عالی. مبارکه مریم جان
بهترین آرزوها را برایت دارم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
و باز هم شور و شادی و حرارت...
مدتی بود که قدیمی ها اکثرشون از برزخ عبور کردند و سایت خیلی سوت و کور شده بود.
ولی شکر خدا که با عبور از برزخ برخی از تازه واردها دوباره این سایت رونق گرفت.
خدایا شکرت که شادی رو به دلها برگردوندی.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
(2015-01-18 ساعت 10:52)فری خانم نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 23:17)maryam.ali نوشته:  سلام بچه ها من هم کلیر شدممممممممممم

چه عالی. مبارکه مریم جان
بهترین آرزوها را برایت دارم.
مرسی عزیزم. وقتی دیدم کلیر شدم و داشتم از شوق گریه میکردم و خدا رو شکر میکردم اولین کسی که توی ذهنم اومد شما بودید و از ته دل خواستم خبر خوب کلیر شدن شما رو هم بشنوم. الهی امین.
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
ممنون maryam.ali عزیز که وقت گذاشتی و اطلاعاتت رو توی لیست گذاشتی..

پاسخ
تشکر کنندگان:
فری خانم عزیز شما به عنوان پیشکسوت از دوستان kanan, siavashsiavash, hami,bobo_ir خبر دارید؟ توی فروم خبری ازشون نیست، ممکنه کلیر شده باشن ولی اطلاعاتشون رو اپدیت نکرده باشن؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
متاسفانه من هنوز هستم و همچنان منتظرم،
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
ایشالا که نفرات بعدی شما و فری خانم هستید

پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، فری خانم
دوستان جالبه که من به انکارا ایمیل زدم و از این که پنج ماهه منتظرم و شما گفته بودید سه ماه واین چیزا گلایه میکردم که همون روز توی سیس اپ شدم و دو روز بعدش کلیر شدم. به نظر من حداقل ماهی یکبار به انکارا ایمیل بزنید . شاید این کار نتیجه خاصی نداشته باشه ولی حداقل خودش یه جور اعتراض به این پروسه طولانی هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: ashkan704 ، 021 ، فری خانم ، barfi1 ، romance33
(2015-01-18 ساعت 11:17)Resolute نوشته:  فری خانم عزیز شما به عنوان پیشکسوت از دوستان kanan, siavashsiavash, hami,bobo_ir خبر دارید؟ توی فروم خبری ازشون نیست، ممکنه کلیر شده باشن ولی اطلاعاتشون رو اپدیت نکرده باشن؟

متاسفانه هیچ خبری از از نامبردگان ندارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
پس احتمال داره که دوستان نامبرده که مدت زمان متوسط انتظار رو بالا بردن کلیر شده باشند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-18 ساعت 15:53)فری خانم نوشته:  
(2015-01-18 ساعت 11:17)Resolute نوشته:  فری خانم عزیز شما به عنوان پیشکسوت از دوستان kanan, siavashsiavash, hami,bobo_ir خبر دارید؟ توی فروم خبری ازشون نیست، ممکنه کلیر شده باشن ولی اطلاعاتشون رو اپدیت نکرده باشن؟

متاسفانه هیچ خبری از از نامبردگان ندارم.
من هنوز کلیر نشدم ولی سفارت به من ایمیل زد و از من دوباره عکس دو نفره خواسته به همراه پرینت تلفن این یک سال اخیر. نمیدونم نشانه چیه ولی خیلی نگرانم.
پاسخ
(2015-01-16 ساعت 21:13)amjad نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 01:11)021 نوشته:  سلامتی امجد و قورمه سبزی که من درس صبر و بردباری رو از اونا یاد گرفتم. وقتی دیدم ایتکس و امجد پست کلیر شدنم رو لایک کردن یه مزه ی دیگه ای داشت.
عرض ادب به همه کلیر شده ها و نیز منتظران ، سرافراز باشید و موفق
دوست من کاشکی قدرت اینو داشتم برای شماها قدمی بردارم و موثر باشم
سلام آقا امجد
احتمالا تاریخ 2002 در امضاتون باید اصلاح بشه به 2012
اینطور نیست؟
پاسخ
ایشالا نشونه خوبیه، امیدوارم به زودی کلیر بشی، راستی وضعیت تحصیلات و سربازی و شغلتون رو هم اگه بگید بسیار ممنون میشم

پاسخ
تشکر کنندگان: siavashsiavash

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان