کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
منتظرين عزيز
لطفا دوستانى كه اواخر دسامبر ٢٠١٤ و يا اوايل ژانويه ٢٠١٥ مصاحبه داشتن، يه حاضرى بزنن بدونيم چند نفريم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
خب مثل اينكه من تنهام Sad دسامبر هم نداشتيم؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ١٢ ژانويه مصاحبه داشتم و بي خودى fbi چك خوردم

Case number:1700
Submit ds260:22june
Current:August
4 people
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-24 ساعت 00:43)Pm1212 نوشته:  من ١٢ ژانويه مصاحبه داشتم و بي خودى fbi چك خوردم

4 people
Ankara

دوست عزيز ميشه بگيد كيس شما چى بود و اينكه آيا از تاريخ آپديتهاتون توى سايت سيس باخبريد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-19 ساعت 14:31)barfi1 نوشته:  دوستان عزیز متن زیر را ار خاطرات ارش خان ازپیشکسوتان مهاجر سرا کپی کردم ضمن تشکر از ایشان، به نظرم برای کسانی که مثل من هنوز به مصاحبه نرفته اند مفید باشد
اگر میخواهید برای مصاحبه به سفارت آمریکا در آنکارا, ابوظبی و یا شهر دیگری بروید, نکاتی وجود دارد که ممکن است با رعایت آنها بتوانید بدون بکگراند چک ویزای خودتان را دریافت کنید.
در واقع من این اصول را رعایت کردم ولی نمیدانم تا چه حد در عدم بکگراند چک و دریافت سریع ویزایم موثر بوده است با اینحال دانستن این موارد ممکن است بدرد شما بخورد.
- سالن انتظار سفارت یک محیط کاملا کنترل شده است که توسط دوربین و میکرفنهای 0 مخصوص تمام اعمال و حرفهای مصاحبه شوندگان, دیده و شنیده میشود. سعی کنید از گفتن مسائل غیر ضروری و حرکات اضافی که باعث پایین آمدن وجهه شما شود خودداری فرمایید. مثلا اگر بچه شما شیطانی کرد توی سرش نزنید چون اینکار برای آنها بسیار زشت است و باعث دید منفی نسبت به شما میشود. از گفتن اینکه آمریکاییها چنین و چنان هستند و یا گله و شکایت از تاخیر در امورتان خودداری کنید. فکر کنید که همواره تحت نظر و مقابل دوربین مخفی قرار دارید.
- اگر مرد هستید از کت و شلوار, پیراهن و کراوات بسیار رسمی استفاده کنید. البته نه کت و 2 شلوارهایی که دربانها میپوشند بلکه بهترین کت و شلواری که با آن به عروسی میروید. رسمی بودن لباس شما بسیار بسیار اهمیت دارد. سعی کنید ریش و سبیل خود را اصلاح کنید و موهایتان هم کاملا مرتب باشد. اگر خانم هستید باید از کت و دامن و یا کت و شلوار رسمی استفاده کنید. پیراهن شما باید حتما یقه دار باشد. البته باز بودن آن مهم نیست ولی نباید از یقه گرد و یا حلقه آستینی استفاده کنید. مدل موی شما و آرایشتان نباید مانند زمانی باشد که به مهمانی میروید بلکه باید کاملا رسمی و ساده باشد. رنگ لباسها هم باید طوسی, سرمه ای و یا
یک رنگ رسمی باشد. اگر دامن میپوشید نباید بلندتر از زانوهای شما باشد و اگر مشکل حجاب دارید بجای دامن گشاد و چین چینی بهتر است شلوار بپوشید. از روسری به هیچ عنوان استفاده نکنید ولی اگر مانتوی شما رسمی باشد ایرادی ندارد.
- موقعی که برای مصاحبه به پشت کابین میروید باید کاملا صاف و مرتب بایستید. نباید خم 3 شوید و کله تان را به شیشه کابین نزدیک کنید. حتی دیده ام که مصاحبه شونده ها سرشان را تا مجرای زیر شیشه پایین می آورند و در حالی که تا کمر خم میشوند, روی یک پایشان تکیه داده و قمبل میکنند. در پایین شیشه کابین, بلندگو و میکرفنی نصب شده است که شما براحتی صدای او را میشنوید و برای اینکه او هم صدای شما بشنود, نیازی به جلو رفتن و یا هوار کشیدن نیست. بنابراین کاملا صاف و مرتب با فاصله کمی از جلوی پیشخوان بایستید و آهسته صحبت کنید.
- هرگز سخن مصاحبه کننده را قطع نکنید و اگر دو نفر هستید هرگز وسط حرف یکدیگر 4 نپرید. اگر از یکی از شما سوالی پرسیده شده است حتما اجازه دهید که خود او به سوال پاسخ دهد و وقتی تمام شد اگر واقعا نکته ای هست که شما باید اضافه کنید بگویید. وقتی سوالی از شما پرسده میشود کمی مکث کنیدد و بعد جواب دهید. شما باید بسیار خونسرد باشید و فکر کنید که دارید با یکی از همکارانتان صحبت میکنید. اگر از شما مدرکی میخواهد و آن مدرک درون پاکت همراه شما است, عجله نکنید و محتویات آن پاکت را نریزید بیرون. بلکه با آرامش و خونسردی آن مدرک را پیدا کنید و به او بدهید. حتی اگر مقداری طول بکشد هیچ مانعی ندارد. شما باید واقعا خونسرد و آرام باشید.
- به سوالهایی که میکند دقت کنید و جواب مربوط بدهید وشروع نکنید به گفتن زندگینامه 5 خودتان. اگر موضوعی نیاز به توضیح بیشتر دارد از او سوال کنید که میخواهید توضیح بدهم یا خیر. حتما فقط مدارکی را که از شما میخواهند ارائه دهید و نگویید اینم این و اینم این. مدارک بیشتر از آنچه خواسته اند, هیچ کمکی به شما نمیکند.
- سعی کنید در تمامی وقت مصاحبه خود لبخند بر لبتان باشد و حتی اگر مصاحبه کننده چندان 6 خوش اخلاق نبود شما به او لبخند بزنید. این عمل در آمریکا نشانه احترام به طرف مقابل است. at Links to this post۹۰:۱۷

به بچه های لاتاری کاری ندارم ولی برای بچه های ازدواجی/خانوادگی این موارد ارتباطی به روال اداری و مدت کلیرنس نداره. در واقع استفاده از لفظ background check بجای روال اداری خودش نشون میده برداشتها چقدر دور از واقعیت هستش.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، فری خانم ، barfi1 ، houmanmir
(2015-01-24 ساعت 01:34)negar6043 نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 00:43)Pm1212 نوشته:  من ١٢ ژانويه مصاحبه داشتم و بي خودى fbi چك خوردم

4 people
Ankara

دوست عزيز ميشه بگيد كيس شما چى بود و اينكه آيا از تاريخ آپديتهاتون توى سايت سيس باخبريد؟

كيس من لاتاري هستش و اولين اپديت ١٦ ژانويه بود

4 people
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-24 ساعت 13:45)Pm1212 نوشته:  كيس من لاتاري هستش و اولين اپديت ١٦ ژانويه بود

4 people
Ankara

ببخشید این تاپیک برای بچه های ازدواجی/خانوادگی هستش، برای بچه های لاتاری تاپیک مجزایی وجود داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، فری خانم ، پدی ، houmanmir
دوستان سلام من الان دبی هستم ظهر ابوظبی بودم مدیکال جدید و پاس رو دادم گفت پنج شنبه بیا ویزا بگیر
بچه های ابوظبی زیاد به تجربیات قبلی اکتفا نکنید چون شرایط گویا تغییر کرده
دوستی امروز همراهیم کرد که سه ماه مدیکالش فرصت داشته ولی روز تحویل مدارک ازش قبول نکردن بنده خدا ده روزه دبی هست تو این گرونی لامصب شبی 500 تا 800 درهم پول هتل 500 تا 900 درهم مدیکال و بلیط و ویزای امارا ت و کلی خورده خرج دیگه. منم 2 ماه داره مدیکالم ولی دیروز تا فهمیدم رفتم ری نیو کردم مدیکالم رو و بدون رد و بدل کردن حتی یک کلمه با اون خانم خوش اخلاقه نامه پیک آپ رو گرفتم واسه پنج شنبه. ضمناً دیگه پست تحویل نمیدن خودتون میرید میگیرید مجدد.
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، sib 24 ، inanna ، houmanmir
سلام ، ميشه به من كمك كنيد، و بگيد چجووي كيس خودتون رو چك ميكنيد كه كلير شدين??
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-25 ساعت 23:49)021 نوشته:  دوستان سلام من الان دبی هستم ظهر ابوظبی بودم مدیکال جدید و پاس رو دادم گفت پنج شنبه بیا ویزا بگیر
بچه های ابوظبی زیاد به تجربیات قبلی اکتفا نکنید چون شرایط گویا تغییر کرده
دوستی امروز همراهیم کرد که سه ماه مدیکالش فرصت داشته ولی روز تحویل مدارک ازش قبول نکردن بنده خدا ده روزه دبی هست تو این گرونی لامصب شبی 500 تا 800 درهم پول هتل 500 تا 900 درهم مدیکال و بلیط و ویزای امارا ت و کلی خورده خرج دیگه. منم 2 ماه داره مدیکالم ولی دیروز تا فهمیدم رفتم ری نیو کردم مدیکالم رو و بدون رد و بدل کردن حتی یک کلمه با اون خانم خوش اخلاقه نامه پیک آپ رو گرفتم واسه پنج شنبه. ضمناً دیگه پست تحویل نمیدن خودتون میرید میگیرید مجدد.

خوب امید به خدا ویزا رو میگیرین دیگه.
یکی از اولین کارها بعد از کلیر شدن این هستش که از سفارت باید سئوال کنین چه مدارکی نیازه. الان اوشون گفته 3 ماه فرصت داشته شاید به هوای مدیکال یکساله بوده و 9 ماه از مدیکالش گذشته؟! در حالی که مهلت مدیکال 6 ماه هستش.
پاسخ
تشکر کنندگان: 021 ، houmanmir ، فری خانم
(2015-01-26 ساعت 15:54)Asalbanoo نوشته:  سلام ، ميشه به من كمك كنيد، و بگيد چجووي كيس خودتون رو چك ميكنيد كه كلير شدين??

اطلاعات خودتون رو حداقل توی لیست منتظران وارد کنین که ما بفهمیم چه سفارتی بودین.
سفارت آنکارا و ایروان در سایت بصورت عمومی میزنن و سفارت ابوظبی باید کد رو وارد کنین. توی برگه صورتی یا آبی که به شما دادن روش چک کردن ذکر شده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام امین جان. نه اینطور نیست مدیکالش مال اکتبر 2014 بوده اتفاقاً پیش از سفر مکاتبه هم کرده با سفارت و گفتند اوکیه ولی روز تحویل مدارک ازش نپذیرفتن. نمیخوام تو دل بچه ها رو خالی کنم ولی کلا میگم ینی با این وضع هزینه های اینجا ری نیو کنید مدیکال رو بهتره. من خودم همین کارو کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
دوستان کسی میدونه awb number چیه. من الان انکارا هستم. امروز مدارک تحویل دادم ولی هیچ کاغذی بهم ندادن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-26 ساعت 22:11)itex نوشته:  
(2015-01-26 ساعت 15:54)Asalbanoo نوشته:  سلام ، ميشه به من كمك كنيد، و بگيد چجووي كيس خودتون رو چك ميكنيد كه كلير شدين??

اطلاعات خودتون رو حداقل توی لیست منتظران وارد کنین که ما بفهمیم چه سفارتی بودین.
سفارت آنکارا و ایروان در سایت بصورت عمومی میزنن و سفارت ابوظبی باید کد رو وارد کنین. توی برگه صورتی یا آبی که به شما دادن روش چک کردن ذکر شده.

به من هيچي ندادان، حتي پاسپورت رو گرفتن برا ويزا اما بعدش گفتن بايد صبر كنم،
پاسخ
تشکر کنندگان:
ایشوووووود
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، mani_badb0y ، itex ، inanna