کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-02-08 ساعت 15:47)Resolute نوشته:  نگار خانم، طبق قوانین اداره مهاجرت ، تعداد ویزاهای مهاجرت خانوادگی ، بر اساس کشور و نوع کتگوری ویزا دارای محدودیت از نظر تعداد در یکسال میباشن ، به همین دلیل اولیت بندی دریافت ویزا بر اساس کتگوری و اولویت تاریخی در صفحه ای بنام ویزا بولتن به اطلاع متقاضیان میرسه.

واقعا؟؟؟؟ من فكر ميكردم فقط لاتارى ها محدوديت ظرفيت دارن! اى بابا! حالا بايد استرس اينو هم بگيرم كه ويزا تمام نشه؟ Sad با اين حساب من كه مصاحبم ژانويه بود نبايد خيلى نگران باشم چون هنوز خيلى از سهميه باقى مونده، درست بود استنباطم؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-08 ساعت 13:55)Resolute نوشته:  دوستان یه سوال دارم، آیا کیسهای IR1 احتیاج به چک کردن ویزا بولتن دارن؟ یا هر وقت برن سفارت اوکی هست؟

http://travel.state.gov/content/visas/en...-2015.html
تا اونجا كه من فهميدم k1 , ir1 جزو اين ليست نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shadoow
(2015-02-08 ساعت 20:43)Asalbanoo نوشته:  
(2015-02-08 ساعت 13:55)Resolute نوشته:  دوستان یه سوال دارم، آیا کیسهای IR1 احتیاج به چک کردن ویزا بولتن دارن؟ یا هر وقت برن سفارت اوکی هست؟

http://travel.state.gov/content/visas/en...-2015.html
تا اونجا كه من فهميدم k1 , ir1 جزو اين ليست نيست.
CR1 هم شاملشون نمیشه
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، barfi1
سلام دوستان عزیز
شوهرمن ۲۴نوامبر مصاحبه داشته و آخرین آپدیت سایت ابوظبی یک روز بعد ازمصاحبه هست در صورتی که شنیدم هفته اول چند بار آپدیت میشه.آیا در همین سایت هم بایدآپدیت میشد یا فقط سایت سیز؟
منظور کدام قسمت سایت سیز هست؟ جلوی Status Updated Date:نوشته 01-Feb-2015 .منظورتون همین قسمته؟
۲.آفیسر گفتنه سایت را چک کن کلیر که شدی اجاره نامه هم بیار.آیا لازمه زودتر بفرستیم؟
خیلی ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
فرناز منم ابوظبی بودم کلا اولش یه بار آپدیت شدم آخرشم دوبار تو دو روز پشت هم. کلا آپدیت ها زیاد ملاک نیست نگرانش نباش. افرادی که نقص داره مدارکشون تو همون روز بعد کلیر شدن میبرن نیاز نیست جلوتر بفرستی.
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: farnaz.f
دوستان ایا ویزای نامزدی هم باید156$ رو قبل از ورود به اداره مهاجرت بده یا نیازی نیس
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان امروز ابوظبی بودم و پاسپورتم رو گرفتن و گفتن هفت روز بعد واسه گرفتنش برم. از مدیکالم دوماه و نیم مونده بود و گیر ندادن، فقط یک سوال از 021 عزیز و اون اینکه به شما هم برگه سغید A4 دادن یا صورتی کوچک؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-07 ساعت 15:49)piboo نوشته:  سلام به همگي، دوستان يه سؤال داشتم من هفته اينده يك سال ميشه كه از مصاحبم ميگذره و منتظرم وكيلم گفته هفته اينده ميتونم به دادگاه فدرال شكايت كنم كسي ميدونه كه اين كار به صلاح هست يا نه؟؟؟ اگر اين كارو انجام بدم مشكلي برام پيش نمياد و اين كه كسي بوده كه اين شكايت رو انجام داده باشه و به نتيجه رسيده باشه ممنون ميشم اگر كسي اطلاعات و يا تجربه اي در اين زمينه داشته يا شنيده به من هم بگه.

عزیزم من جای شما بودم اصلا در اینکار شک نمیکردم. چرا نگرانی؟ حتما شکایت کن. کلا توی آمریکا وقتی گره تو کارت افتاد تا وکیل نگیری و اعتراض نکنی به هیچ جا نمیرسی. من هیچوقت به کسی نه تو این سایت و نه هیچ جای دیگه اینطور قاطعانه چیزی رو توصیه نکردم، ولی الان دارم به شما میگم از چیزی نترس، هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد، چه بسا اگر اینکارو نکنی بعد از این همه ماجرایی که برات بدون دلیل از طرف اونها پیش اومد عجیب باشه، (شما در واقع خیلی بیشتر از یک سال هست که منتظری). امیدوارم موفق باشی و با خبرهای خوب بیای.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، piboo ، sib 24
(2015-02-11 ساعت 10:12)سی سی نوشته:  
(2015-02-07 ساعت 15:49)piboo نوشته:  سلام به همگي، دوستان يه سؤال داشتم من هفته اينده يك سال ميشه كه از مصاحبم ميگذره و منتظرم وكيلم گفته هفته اينده ميتونم به دادگاه فدرال شكايت كنم كسي ميدونه كه اين كار به صلاح هست يا نه؟؟؟ اگر اين كارو انجام بدم مشكلي برام پيش نمياد و اين كه كسي بوده كه اين شكايت رو انجام داده باشه و به نتيجه رسيده باشه ممنون ميشم اگر كسي اطلاعات و يا تجربه اي در اين زمينه داشته يا شنيده به من هم بگه.

عزیزم من جای شما بودم اصلا در اینکار شک نمیکردم. چرا نگرانی؟ حتما شکایت کن. کلا توی آمریکا وقتی گره تو کارت افتاد تا وکیل نگیری و اعتراض نکنی به هیچ جا نمیرسی. من هیچوقت به کسی نه تو این سایت و نه هیچ جای دیگه اینطور قاطعانه چیزی رو توصیه نکردم، ولی الان دارم به شما میگم از چیزی نترس، هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد، چه بسا اگر اینکارو نکنی بعد از این همه ماجرایی که برات بدون دلیل از طرف اونها پیش اومد عجیب باشه، (شما در واقع خیلی بیشتر از یک سال هست که منتظری). امیدوارم موفق باشی و با خبرهای خوب بیای.
شما تجربه ای در این ضمینه داری؟ کسی رو میشناسی که تو این شرایط بوده و رفته باشه از دادگاه فدرال شکایت کنه و ویزاشو صادر کرده باشن؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shadoow ، فری خانم
ایشوود
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، negar6043 ، mani_badb0y ، piboo ، shadoow ، Asalbanoo ، itex ، فری خانم
ميتونم ازتون خواهش كنم ، كه بگيد توي سايت سيس وقتي وارد ميشيد چه پيغاني مينويسه؟ زير administrative processing اينكه أيا در طول مدت كليرنس تغيير كرده يا همونجور ميمونه تا اخر، كار،
اگر ميكنه متن انگليسي پيغام رو بذاريد، ببينيم أيا با هم تفاوت داريم يا نه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-12 ساعت 22:03)Asalbanoo نوشته:  ميتونم ازتون خواهش كنم ، كه بگيد توي سايت سيس وقتي وارد ميشيد چه پيغاني مينويسه؟ زير administrative processing اينكه أيا در طول مدت كليرنس تغيير كرده يا همونجور ميمونه تا اخر، كار،

دوست عزیز، این پیغام تازمان پرینت ویزا هیچ تغییری نمیکنه. و بعد از پرینت از وضعیت AP به ISSUED تغییر میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-13 ساعت 00:48)Resolute نوشته:  
(2015-02-12 ساعت 22:03)Asalbanoo نوشته:  ميتونم ازتون خواهش كنم ، كه بگيد توي سايت سيس وقتي وارد ميشيد چه پيغاني مينويسه؟ زير administrative processing اينكه أيا در طول مدت كليرنس تغيير كرده يا همونجور ميمونه تا اخر، كار،

دوست عزیز، این پیغام تازمان پرینت ویزا هیچ تغییری نمیکنه. و بعد از پرینت از وضعیت AP به ISSUED تغییر میکنه

منظورم اون نوشته انگليسي زيرش هست كه برا شما نوشته بود و شما پست كرده بوديد،كه ميگفت ويزا پروسه داره تا حاضر شه،
ميخوام ببينم برا همه ما ها يه جمله رو نوشتن يا فرق داره
پاسخ
تشکر کنندگان:
من چیزی پست نکردم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-13 ساعت 01:43)Resolute نوشته:  من چیزی پست نکردم

شما خدا رو شكر كه ويزا رو گرفتيد ،
منظورم اين بود
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
اين نوشته با برا من فرق داره، ميخوا بفهمم برا هركي يه جوره يا نه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان