کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Resolute اين اتفاق مختص ابوظبى نيست، واسه آنكارا هم پيش اومده قبلا، والا من فكر نمى كنم اشتباهى در كار باشه، شايد براى خودشون هم اجتناب ناپذيره، چون اشتباه مگه چند بار تكرار ميشه، شايد اتفاقى ميفته كه ما نمى دونيم، اما واسه اون بنده خدايى كه تا اونجا ميره واسه گرفتن ويزا و دست خالى برميگرده واقعا دردناكه.

Piboo چرا با يه وكيل ديگه مشورت نميكنين؟ نظر يه وكيل ديگه هم بدونين بد نيست، كه اگر احتمالا وكيلتون تندروى ميكنه، شما بدونيد.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
(2015-02-18 ساعت 12:58)piboo نوشته:  Salam,

Filing a complaint can be an effective way to move things along. However, complaints are usually filed when more than one year is passed. In your case we would rely on the initial filing in conjunction with the subsequent filing that has been pending for more than a year. Please let me know how you would like to proceed.
دوستان وكيل من اين ايميل رو برام فرستادن ، و نظرش رو در مورد شكايت أعلام كرده و من همچنان نميدونم چكار كنم ؟؟؟؟

الان که یک سال رو برای انتظار رد کردی پس اگر میخوای شکایت کنی وقتشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
دوستان خواهش مي كنم جواب بديد ، واقعا نياز به كمك دارم ، من پروندم تو NVC هست و سفارت رو ايروان انتخاب كردم ، الان مي تونم سفارت رو عوض كنم ، خواهشا بهم بگين ايروان درصد كليرنسش بالاست ؟ من سربازي معاف شدم و كار دولتي نداشتم ، آيا درسته ايروان تمام مرد هاي ايران رو AP مي زنه ؟ خواهشا بگيد سفارت رو عوض كنم يا نه ؟؟؟؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-20 ساعت 23:13)Mahanturbo نوشته:  دوستان خواهش مي كنم جواب بديد ، واقعا نياز به كمك دارم ، من پروندم تو NVC هست و سفارت رو ايروان انتخاب كردم ، الان مي تونم سفارت رو عوض كنم ، خواهشا بهم بگين ايروان درصد كليرنسش بالاست ؟ من سربازي معاف شدم و كار دولتي نداشتم ، آيا درسته ايروان تمام مرد هاي ايران رو AP مي زنه ؟ خواهشا بگيد سفارت رو عوض كنم يا نه ؟؟؟؟
نه آقا جان هیچ فرقی نمی‌کنه. به حرف بقیه توجه نکن. حتی به بیشتر حرفهایی که اینجا می‌خونی هم توجه نکن. همون ایروان رو ادامه بده. موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo ، shadoow
(2015-02-20 ساعت 23:13)Mahanturbo نوشته:  دوستان خواهش مي كنم جواب بديد ، واقعا نياز به كمك دارم ، من پروندم تو NVC هست و سفارت رو ايروان انتخاب كردم ، الان مي تونم سفارت رو عوض كنم ، خواهشا بهم بگين ايروان درصد كليرنسش بالاست ؟ من سربازي معاف شدم و كار دولتي نداشتم ، آيا درسته ايروان تمام مرد هاي ايران رو AP مي زنه ؟ خواهشا بگيد سفارت رو عوض كنم يا نه ؟؟؟؟

من نوع پرونده شما رو نمیدونم. ولی میدونم که اطلاعات قابل اعتمادی در مورد اینکه کدوم سفارت زودتر کلیر میکنه وجود نداره. میتونی جدول منتظران که توی امضای من هست رو رو نگاه کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo ، shadoow ، 021
(2015-02-21 ساعت 20:36)itex نوشته:  

من نوع پرونده شما رو نمیدونم. ولی میدونم که اطلاعات قابل اعتمادی در مورد اینکه کدوم سفارت زودتر کلیر میکنه وجود نداره. میتونی جدول منتظران که توی امضای من هست رو رو نگاه کنی

پرونده من نامزدي هست كه الان تو ان وي سي هست ، پروندم از لحاظ اثبات رابطه و اين داستانا محكمه ، بحث زمان كلير مد نظرم نيست ، مي خوام بدونم ارمنستان مردهاي ايران رو AP مي زنه همه رو ؟ و اينكه دليلش ايرانيا كمتر مي رن ارمنستان واسه اينه ؟ ممنون
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-02-21 ساعت 20:42)Mahanturbo نوشته:  
(2015-02-21 ساعت 20:36)itex نوشته:  

پرونده من نامزدي هست كه الان تو ان وي سي هست ، پروندم از لحاظ اثبات رابطه و اين داستانا محكمه ، بحث زمان كلير مد نظرم نيست ، مي خوام بدونم ارمنستان مردهاي ايران رو AP مي زنه همه رو ؟ و اينكه دليلش ايرانيا كمتر مي رن ارمنستان واسه اينه ؟ ممنون

http://travel.state.gov/content/visas/en...times.html

توي قسمت سرچ بزن ارمنستان رو تا ببيني ، أوضاع چجوريه
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo

ما هم اون زمان قصد تعویض سفارت رو داشتیم . با احتساب زمان طی کلیه مراحل تائید مبدا و مقصد و درخواست و .. حدود 4 ماه طول می کشید. ما تصمیم گرفتیم این تغییر رو انجام ندیم و با آنکارا تا آخرش پیش بریم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo
آنكارا آپديت شد
دوستان تو كلير شده هاى امشب، كلير شده نداشتيم از گروهمون؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-23 ساعت 21:31)negar6043 نوشته:  آنكارا آپديت شد
دوستان تو كلير شده هاى امشب، كلير شده نداشتيم از گروهمون؟
آقا امین.
انکارا به روز شده.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
ببخشید من از صبح نرسیدم بیام اعلام کنم، آنکارا بیشتر لاتاری اعلام کرد و یکدونه ازدواجی/خانوادگی بیشتر اعلام نکرد: ANK2014023001
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، فری خانم
اون شماره بعد از ank2014 توى كيس نامبره به ترتيب تاريخ اپروود شدنه؟ يا random؟ من فكر ميكردم به ترتيبه اما انگار اينجور نيست؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ٢٢،٢٣،٢٤،٢٥ فوريه تو سيس اپديت شدم ، معلوم نيست دارن چكار ميكنن، سايت ابوظبي رو هم نميتونم چك كنم كسي امروز تونسته سايت رو چك كنه؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، itex ، negar6043 ، سی سی ، فری خانم ، georgia1
(2015-02-25 ساعت 19:53)piboo نوشته:  من ٢٢،٢٣،٢٤،٢٥ فوريه تو سيس اپديت شدم ، معلوم نيست دارن چكار ميكنن، سايت ابوظبي رو هم نميتونم چك كنم كسي امروز تونسته سايت رو چك كنه؟؟؟

پس ایشالله دیگه کلیر شدنتون نزدیکه Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، سی سی ، barfi1 ، فری خانم
(2015-02-25 ساعت 19:53)piboo نوشته:  من ٢٢،٢٣،٢٤،٢٥ فوريه تو سيس اپديت شدم ، معلوم نيست دارن چكار ميكنن، سايت ابوظبي رو هم نميتونم چك كنم كسي امروز تونسته سايت رو چك كنه؟؟؟

یکی از نکات منفی سیس همینه که با اعصاب بازی میکنه گاهی... بصورت عادی وقتی چند بار پشت سرهم بروز بشین یعنی کلیرشدن نزدیکه ولی بعضیها هم بودن که مثلاً 10 سری پشت سر هم آپدیت شدن ولی یک ماه بعدش کلیر شدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، houmanmir ، barfi1 ، فری خانم ، ashkan704 ، amjad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان