کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-04-03 ساعت 07:24)Asalbanoo نوشته:  سلام، جواب كليرنس من امد،
ان شالله جواب همه بچه ها زودتر بياد،
ازهمه دوستاني كه كمكم كردم وراهنمايي و دلگرمي بهم داديد ، ممنونم

با بهترین آرزوها برایتان
و با آرزوی زندگی توام با موفقیت و خوشبختی
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، dorfam ، Asalbanoo
دوستان يه نظر خواهي ، به نظر شما اين توافق بين دو دولت در تأثيري رو برنامه ويزا ما هم داره؟؟ احتمال داره كه كارها سريعتر انجام بشه؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-04 ساعت 19:15)piboo نوشته:  دوستان يه نظر خواهي ، به نظر شما اين توافق بين دو دولت در تأثيري رو برنامه ويزا ما هم داره؟؟ احتمال داره كه كارها سريعتر انجام بشه؟؟؟

به شخصه فکر نمیکنم چون تفاهم صورت گرفته به مساثل اتمی بر میگرده اگر هم فرض کنیم داشته باشه، تا سه ماه آینده هیچ تحریمی برداشته نخواهد شد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، romance33 ، shadoow
آقا امین
ممنون که توی سایت منتظران تاریخ کلیر شدن من رو وارد کردید.
تاریخ 8 مارچ درج شده. لطفا به 18 مارچ اصلاح کنید.
مرسی
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، itex
(2015-04-03 ساعت 10:05)barfi1 نوشته:  تبریک می گویم asalbano عزیز برای شما ارزوی سعادت وسلامتی دارم امیدوارم همه خانواده مهربون مهاجرسرا بزودی این لحظه شیرین را تجربه کنند.مخصوصا کسانی که مدت طولانی است که در انتظار هستند خصوصا سیب عزیز و itex عزیز و....

من اينقدر سر اداره پست حرص خوردم تاخير كردن تا برسون بعد هم تحويل مدير ساختمان دادن كه از دماغم مزه اش رفت، ولي همين كه بلا تكليف نيستم خيلي خوبه اينقدر عصبي و ناراحت بودم كه فقط با همه دعوا ميكردم. و تا موقعيه كه پاسپورت رو با ويزا نديدم باورم نميشد چون بار اول بدون ويزا بهم تحويل دادن
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b
مكمنه كسي أصلا كلير نشه ؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
پاسخ
در خصوص كيس هاى لاتارى ممكنه. چون اگه سپتامبر بشه، وقت گرفتن ويزاشون تموم ميشه. اما اينجور كه من متوجه شدم شما بعد از ورودتون براى ويزاى ازدواجى اقدام كرديد. در مورد كيسهاى ازدواجى من شخصا فقط يك مورد ريجكتى توى مهاجرسرا خوندم كه دليلش هم مشخص نشد. اما فكر كنم ريجكت در مرحله ap دليل امنيتى داره. در بقيه موارد دوستانى هستند كه مدت زياديه منتظر كلير شدن هستند، حتى دو سال كه ميتونيد با مراجعه به "جدول منتظران" كه در امضاى آقاى ايتكس هست از كم و كيف كار باخبر بشين، اما اين دوستان فقط ١٪ موارد رو تشكيل ميدن و معمولا بقيه طى چند ماه كلير ميشن Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
آقا امین
چند روزه که تلاش میکنم از طریق سایت اعلام شده ، مبلغ 165 دلار رو پرداخت کنم.
توی سایت و هنگام پرداخت پیغام داد که تا قبل از 5 آوریل نمیتونید واریز کنید. حالا هم پیغام میده که تا قبل از 10 آوریل نمیتونید واریز کنید.
من چه کنم با این اطواری که سایت در میاره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان از جمله ایتکس عزیز
امین جان یه سوال داشتم که البته ممکنه جاش تو این تایپیک نباشه ولی مطم.نم شما میتونی کمک کنی الان هفته ششم میشه که وارد امریکا شدم ولی خبری از گرین نیست البته سوشیالم اومده شما یا کسی از دوستان میدونه چطور میشه پیگیری کرد؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
فرى خانم يه سوال. دليل ap شما چى بود؟ منظورم رشته خاص يا شغل دولتى؟
دوستان ديگه هم اگه ممكنه جواب بدن. تو يه تاپيك ديگه نوشته بودن شغل دولتى از طولانى ترين چك هاست. ميخوام ببينم آيا صحت داره؟ و آيا بر اساس دليل ap خوردن ميشه مدت زمانش رو تخمين زد؟
آقاى امين ممنون ميشم شما هم نظرتون رو بفرماييد.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
(2015-04-06 ساعت 13:16)negar6043 نوشته:  فرى خانم يه سوال. دليل ap شما چى بود؟ منظورم رشته خاص يا شغل دولتى؟
دوستان ديگه هم اگه ممكنه جواب بدن. تو يه تاپيك ديگه نوشته بودن شغل دولتى از طولانى ترين چك هاست. ميخوام ببينم آيا صحت داره؟ و آيا بر اساس دليل ap خوردن ميشه مدت زمانش رو تخمين زد؟
آقاى امين ممنون ميشم شما هم نظرتون رو بفرماييد.

نگار عزیز
هنگام مصاحبه به هیچ کس دلیل ورود به پروسه اداری رو نمیگن و فقط دوستان از روی تجربه های تکراری حدس میزنن که مثلا کار دولتی یا رشته تحصیلی یا... موثره.
در مورد خودم میخواستم علت طولانی شدن رو روز مصاحبه دوم بپرسم ولی همسرم اکیدا توصیه کرد که این کار رو نکنم و نکردم.
بر اساس برداشت های خودم، علت طولانی شدن پروسه اداریم رو حدس میزنم ولی تا چه حد درسته؟ نمیدونم.
و اما حدس های من:
رشته تحصیلی مهندسی - اشتغال در پست مدیریتی در شرکتی نیمه دولتی، خصوصی بسیار معتبر و سرشناس - سفرهای متعدد به خارج از کشور - داشتن سابقه کار بالا - لغو درخواست ویزای نامزدی و درخواست ویزای ازدواجی پس از چند ماه.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، piboo ، shmo ، shadoow ، itex
ممنون از توضيح كاملت عزيزم، امان از اين ap ...
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
salam be hame
man 4 mahe oomadam amrica. bebakhshid font farsi nadaram, id ghablim "ghorme sabzi" bood, shayad ghadimiha mano yadeshoon biad, , sadr jadval montazersara boodam
doostaye golam faghat zaban bekhoonid, loghat hefz konid, hame diro zood clear mishid miayd, ,
zabaaaannnnnnnnnnn zabaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، piboo ، hamidoo_b ، negar6043 ، shmo ، romance33 ، mani_badb0y ، barfi1 ، فری خانم ، shadoow ، itex ، georgia1 ، sib 24 ، fahi
(2015-04-06 ساعت 21:17)ahmadiii نوشته:  salam be hame
man 4 mahe oomadam amrica. bebakhshid font farsi nadaram, id ghablim "ghorme sabzi" bood, shayad ghadimiha mano yadeshoon biad, , sadr jadval montazersara boodam
doostaye golam faghat zaban bekhoonid, loghat hefz konid, hame diro zood clear mishid miayd, ,
zabaaaannnnnnnnnnn zabaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ای وللل به سلامتییی Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، ATYY ، فری خانم ، shadoow ، طناز12 ، sib 24 ، romance33
(2015-04-06 ساعت 09:49)فری خانم نوشته:  آقا امین
چند روزه که تلاش میکنم از طریق سایت اعلام شده ، مبلغ 165 دلار رو پرداخت کنم.
توی سایت و هنگام پرداخت پیغام داد که تا قبل از 5 آوریل نمیتونید واریز کنید. حالا هم پیغام میده که تا قبل از 10 آوریل نمیتونید واریز کنید.
من چه کنم با این اطواری که سایت در میاره؟

من نشنیده بودم همچین چیزی تا حالا. اگر میشه از پیامش یک عکس بگیرین برای من ارسال کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان