کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-04-06 ساعت 12:50)zobeir نوشته:  سلام به همه دوستان از جمله ایتکس عزیز
امین جان یه سوال داشتم که البته ممکنه جاش تو این تایپیک نباشه ولی مطم.نم شما میتونی کمک کنی الان هفته ششم میشه که وارد آمریکا شدم ولی خبری از گرین نیست البته سوشیالم اومده شما یا کسی از دوستان میدونه چطور میشه پیگیری کرد؟ممنون

شما اصل مطلب که شماره SSN هست رو دارین الان. گرین کارت هم دیر یا زود میاد. سر 2 ماه اگر نیومد بعد فکری نیست که پیگیری کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow
(2015-04-06 ساعت 21:17)ahmadiii نوشته:  salam be hame
man 4 mahe oomadam amrica. bebakhshid font farsi nadaram, id ghablim "ghorme sabzi" bood, shayad ghadimiha mano yadeshoon biad, , sadr jadval montazersara boodam
doostaye golam faghat zaban bekhoonid, loghat hefz konid, hame diro zood clear mishid miayd, ,
zabaaaannnnnnnnnnn zabaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

به به امیرحسین خان، می بینم که روزهای سخت گذشته و حسابی در حال خوندن زبان هستی. ناراحت نباش زبان انتها نداره. من خودم دو هفته پیش TOEFL دادم، حالا باز دارم برای GRE میخونم. Big Grin موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، sib 24 ، shadoow ، فری خانم
آنکارا با تعداد زیادی شماره بروز شد که سه تاش برای بچه های ازدواجی/خانوادگی بود: ANK2012740002, ANK2014569003, ANK2014746002
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shadoow ، فری خانم
دوستان باتجربه نظرتون راجع به ايميل پيگيرى چيه؟ ٩٣ رووز از مصاحبم گذشته و يه چند تا آپ هم توى سيس داشتم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-04-11 ساعت 06:36)negar6043 نوشته:  دوستان باتجربه نظرتون راجع به ايميل پيگيرى چيه؟ ٩٣ رووز از مصاحبم گذشته و يه چند تا آپ هم توى سيس داشتم.

سود شاید نداشته ولی قطعن ضرری هم نداره. ماهی یکی دوتا نامه بدین که وضعیت پروندتون در چه حاله.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، sib 24 ، shadoow ، فری خانم
(2015-04-11 ساعت 23:15)itex نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 06:36)negar6043 نوشته:  دوستان باتجربه نظرتون راجع به ايميل پيگيرى چيه؟ ٩٣ رووز از مصاحبم گذشته و يه چند تا آپ هم توى سيس داشتم.

سود شاید نداشته ولی قطعن ضرری هم نداره. ماهی یکی دوتا نامه بدین که وضعیت پروندتون در چه حاله.

مرسى، نمونه نامه از كجا ميتونم پيدا كنم؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
(2015-04-11 ساعت 23:51)negar6043 نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 23:15)itex نوشته:  

مرسى، نمونه نامه از كجا ميتونم پيدا كنم؟

چیزخاصی نیست، توی همین تاپیک چندتا نمونه گداشتیم تاحالا مثلن:
Dear Sir/Madam;

My case is currently in administrative process and I am aware that this process has no time constraints and you are doing your best to provide best service possible.

However, I have been interviewed more than X month ago and I am afraid if you could check my case.

Thank you in advance,
XXXX

جاهای خالی رو پر کنین و بفرستین.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، negar6043 ، barfi1
خيلى لطف كردين، ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-08 ساعت 20:14)itex نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 09:49)فری خانم نوشته:  آقا امین
چند روزه که تلاش میکنم از طریق سایت اعلام شده ، مبلغ 165 دلار رو پرداخت کنم.
توی سایت و هنگام پرداخت پیغام داد که تا قبل از 5 آوریل نمیتونید واریز کنید. حالا هم پیغام میده که تا قبل از 10 آوریل نمیتونید واریز کنید.
من چه کنم با این اطواری که سایت در میاره؟

من نشنیده بودم همچین چیزی تا حالا. اگر میشه از پیامش یک عکس بگیرین برای من ارسال کنین.
سلام
این متن میاد.

• The A-Number or DOS Case ID you entered is incorrect. Please enter the A-Number and DOS Case ID listed on the USCIS Immigrant Fee handout you received from the U.S. Embassy or consulate.
• ERROR:NOTE: If your visa was issued less than five (5) days ago, you may not be able to pay the USCIS Immigrant Fee at this time. Based on the date you entered, we recommend that you log into your USCIS ELIS account on or after April, 18, 2015 to pay the fee.

البته قسمت اول که میگه فلان اطلاعات رو درست وارد نکردی، صحت نداره. چون دقیقا اطلاعات وارد شده و این قسمت در بعضی موارد نمیاد و فقط تاریخی رو که از اون به بعد میتونم پرداخت کنم رو اعلام می کنه.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
این جدول منتظران یه مشکلی داره، برای کسانی هم که کلیر شدند روزشمار ادامه پیدا میکنه و بالاخره آدم نمیفهمه چند روزه کلیر شدند، مگر اینکه دستی حساب کنیم
راه حلی برای اصلاحش وجود نداره؟
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-14 ساعت 00:36)saeed_anes نوشته:  سلام
این جدول منتظران یه مشکلی داره، برای کسانی هم که کلیر شدند روزشمار ادامه پیدا میکنه و بالاخره آدم نمیفهمه چند روزه کلیر شدند، مگر اینکه دستی حساب کنیم

من متوجه منظورتون نشدم، افرادى كه كلير شدن شمارش روز واسشون همون موقع كه فيلد كلير تكميل ميشه، متوقف ميشه
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، فری خانم ، barfi1
(2015-04-14 ساعت 01:01)negar6043 نوشته:  

من متوجه منظورتون نشدم، افرادى كه كلير شدن شمارش روز واسشون همون موقع كه فيلد كلير تكميل ميشه، متوقف ميشه

نه، اینطور نیست، من چند نفر را نشون کردم که کلیر شدند، از جمله نفر بالای خودم، با اینکه کلیر شدند ولی هر روز به شماره انتظارشون اضافه میشه
مثلا برای نفر اول یعنی قرمه سبزی امروز که 14 اپریل هست عدد 678 را نشون میده که هم کاملا غیر منطقی هستش و هم تا جایی که یادمه این دوست عزیزمون اینقدرها کلیر شدنشون طول نکشیده
بقیه دوستان هم چک کنند ببینند واقعا همینطوره؟ منم در روزهای آینده دقیقتر چک میکنم
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-13 ساعت 16:52)فری خانم نوشته:  
توی سایت و هنگام پرداخت پیغام داد که تا قبل از 5 آوریل نمیتونید واریز کنید. حالا هم پیغام میده که تا قبل از 10 آوریل نمیتونید واریز کنید.

من نشنیده بودم همچین چیزی تا حالا. اگر میشه از پیامش یک عکس بگیرین برای من ارسال کنین.
سلام
این متن میاد.

• The A-Number or DOS Case ID you entered is incorrect. Please enter the A-Number and DOS Case ID listed on the USCIS Immigrant Fee handout you received from the U.S. Embassy or consulate.
• ERROR:NOTE: If your visa was issued less than five (5) days ago, you may not be able to pay the USCIS Immigrant Fee at this time. Based on the date you entered, we recommend that you log into your USCIS ELIS account on or after April, 18, 2015 to pay the fee.

شما a-number رو اشتباه وارد میکنی. این لینک رو نگاه کنین.
http://www.uscis.gov/uscis-elis/immigran...os-case-id
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-14 ساعت 02:08)saeed_anes نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 01:01)negar6043 نوشته:  

نه، اینطور نیست، من چند نفر را نشون کردم که کلیر شدند، از جمله نفر بالای خودم، با اینکه کلیر شدند ولی هر روز به شماره انتظارشون اضافه میشه
مثلا برای نفر اول یعنی قرمه سبزی امروز که 14 اپریل هست عدد 678 را نشون میده که هم کاملا غیر منطقی هستش و هم تا جایی که یادمه این دوست عزیزمون اینقدرها کلیر شدنشون طول نکشیده
برای بقیه دوستان هم اگه حساب کنید میبینید که تمام شمارها دقیقا از تاریخ مصاحبه تا امروز را نشون میده
بقیه دوستان هم چک کنند ببینند واقعا همینطوره؟

جدول درست کار میکنه. از این سایت میتونین برای بررسی صحت اعداد محاسبه شده استفاده کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، negar6043 ، فری خانم ، shadoow ، shandiz
(2015-04-14 ساعت 02:40)itex نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 16:52)فری خانم نوشته:  

سلام
این متن میاد.

شما a-number رو اشتباه وارد میکنی. این لینک رو نگاه کنین.
http://www.uscis.gov/uscis-elis/immigran...os-case-id
بر همون اساس شماره رو وارد می کنم.
این پیغام رو گاهی نمیده. ولی تاریخ رو مرتب به فاصله 5 روز بعد از روزی که دارم از طریق سایت اقدام به پرداخت می کنم ، جلوتر می بره.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان