کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
امروز نگاه میکردم لیست منتظران رو دیدم 100درصد پرونده های آنکارا کلیر شده و فقط چندتا از بچه های قدیم ابوظبی موندن. امیدوارم siavash , piboo هم زودتر کلیر بشن.
دوسال گذشته برای بچه های خانوادگی/ازدواجی سالهای سختی بود خوب شکر خدا گذشت.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، shmo ، mani_badb0y ، negar6043 ، piboo ، sib 24 ، siavashsiavash ، shadoow ، tico ، fahi ، houmanmir
دوستان کسی هست تجربه پیکاب ویزا با آژانس های مربوط رو داشته باشه؟ از وقتی پاسو تحویل میدن به آژانس چند روز بعد توی سیس آپ و بعد ایشوو میشن ، چند روزه میرسونن و ...تجربیاتشونو اگه لطف کنن بگن ممنون میشم
من شخصا تحویل دادم و بدقولیشون خیلی ناراحتم کرده اصلا نمیدونم چیکار میکنن 10 روزه که تحویل دادم واسه پیکاب هنوز توی سیس آپ نشدم اونا هم میگن ما تحویل دادیم به سفارت آخه مگه میشه سفارت پاس کسیو 10 روز نگه داره توی کشور غریب شاید طرف بخواد برگرده کشورش مگه داریم آخه؟؟!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، fahi
(2015-05-24 ساعت 23:37)ehsan6114 نوشته:  دوستان کسی هست تجربه پیکاب ویزا با آژانس های مربوط رو داشته باشه؟ از وقتی پاسو تحویل میدن به آژانس چند روز بعد توی سیس آپ و بعد ایشوو میشن ، چند روزه میرسونن و ...تجربیاتشونو اگه لطف کنن بگن ممنون میشم
من شخصا تحویل دادم و بدقولیشون خیلی ناراحتم کرده اصلا نمیدونم چیکار میکنن ۱۰ روزه که تحویل دادم واسه پیکاب هنوز توی سیس آپ نشدم اونا هم میگن ما تحویل دادیم به سفارت آخه مگه میشه سفارت پاس کسیو ۱۰ روز نگه داره توی کشور غریب شاید طرف بخواد برگرده کشورش مگه داریم آخه؟؟!!!!

یکی دیگه از بچه های مهاجرسرا بگمونم شاندیز بود که مثل شما تحویل آژانس داده بود و خیلی دیر تحویل دادند.نگران نباشید.فقط به آژانسیه بگید بعد از تحویل پاسپورت و پاکت مدارک،حتما چک کنند پاکت سالم باشه چون پاره شده باشه تو فرودگاه آمريکا تحویل نمیگیرن
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، shadoow ، ehsan6114 ، tico
(2015-05-25 ساعت 01:21)sib 24 نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 23:37)ehsan6114 نوشته:  دوستان کسی هست تجربه پیکاب ویزا با آژانس های مربوط رو داشته باشه؟ از وقتی پاسو تحویل میدن به آژانس چند روز بعد توی سیس آپ و بعد ایشوو میشن ، چند روزه میرسونن و ...تجربیاتشونو اگه لطف کنن بگن ممنون میشم
من شخصا تحویل دادم و بدقولیشون خیلی ناراحتم کرده اصلا نمیدونم چیکار میکنن ۱۰ روزه که تحویل دادم واسه پیکاب هنوز توی سیس آپ نشدم اونا هم میگن ما تحویل دادیم به سفارت آخه مگه میشه سفارت پاس کسیو ۱۰ روز نگه داره توی کشور غریب شاید طرف بخواد برگرده کشورش مگه داریم آخه؟؟!!!!

یکی دیگه از بچه های مهاجرسرا بگمونم شاندیز بود که مثل شما تحویل آژانس داده بود و خیلی دیر تحویل دادند.نگران نباشید.فقط به آژانسیه بگید بعد از تحویل پاسپورت و پاکت مدارک،حتما چک کنند پاکت سالم باشه چون پاره شده باشه تو فرودگاه آمريکا تحویل نمیگیرن
مرسی ،اساسا پیکاب ویزا توسط آژانس کار اشتباه و پر استرسیه کاش اینو زودتر متوجه شده بودم اصلا به صرفه جویی در مسائل مالیش نمی ارزه .دوستان انشالا وقتی کلیر شدن توصیه می کنم شخصا واسه پیکاب تشریف ببرن هرچند که هزینه بر باشه کار را آن کرد که تمام کرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، negar6043 ، tico ، Sam-90
دوستان چه خبر؟کسی کلیر نشده؟آپ نشده؟؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi
SmileSmileانتظار سختی بود یادش بخیر برا بچه ها که اسمشون در میامد هورا میکشیدیم Rolleyes
Rolleyesuote='itex' pid='615467' dateline='1432393587']
امروز نگاه میکردم لیست منتظران رو دیدم 100درصد پرونده های آنکارا کلیر شده و فقط چندتا از بچه های قدیم ابوظبی موندن. امیدوارم siavash , piboo هم زودتر کلیر بشن.
دوسال گذشته برای بچه های خانوادگی/ازدواجی سالهای سختی بود خوب شکر خدا گذشت.
[/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، itex
من كه هنوزم ياد انتظارم ميفتم حالم دگرگون ميشه، خدايا خودت كار اين دوستان خيلى قديمى رو زودتر حل كن
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، shadoow ، sib 24 ، fahi
(2015-05-21 ساعت 14:42)m_sigma نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 23:52)negar6043 نوشته:  [quote='dorfam' pid='614236' dateline='1432147783']
سلام دوستان مىدونم جاى مناسبى برا اين سوال نيست ولى ازونجا که من فردا مسافر هستم سوالى داشتم و اون اينه که من چقدر با خودم طلا مىتونم ببرم ؟سرويس عروسى و چند تکه طلا, موندم چقدر ببرم ؟ممنونم اگه سريع راهنمايي کنيد

به به به سلامتى Smile ١٥٠ گرم اين هم لينكش http://ikia.airport.ir/office/pages/a-custom

اولا بهترين كار اينه با گمرك فرودگاه تماس بگيريد كامل توضيح ميدن
دوم هم سكه نميتونيد ببريد به هيچ عنوان
[/quot

عزيز من گزاشتم تو كيف دستيم مشكلي پيش نيامد ولي ترسيدم همه را ببرم اصل كاريها را بردم تا بعد كه بقيه را ببرم كه كسي ايراد نگرفت ولي شما تا اونجا كه ميتوني اويزون كن تو هواپيما بزار تو كيفت اگه خواستي ريسك نكن.

دوستان مطمئن هستيد كه نمي شود سكه برد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24
(2015-05-27 ساعت 02:19)Sam-90 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 14:42)m_sigma نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 23:52)negar6043 نوشته:  [quote='dorfam' pid='614236' dateline='1432147783']
سلام دوستان مىدونم جاى مناسبى برا اين سوال نيست ولى ازونجا که من فردا مسافر هستم سوالى داشتم و اون اينه که من چقدر با خودم طلا مىتونم ببرم ؟سرويس عروسى و چند تکه طلا, موندم چقدر ببرم ؟ممنونم اگه سريع راهنمايي کنيد

به به به سلامتى Smile ١٥٠ گرم اين هم لينكش http://ikia.airport.ir/office/pages/a-custom

اولا بهترين كار اينه با گمرك فرودگاه تماس بگيريد كامل توضيح ميدن
دوم هم سكه نميتونيد ببريد به هيچ عنوان
[/quot

عزيز من گزاشتم تو كيف دستيم مشكلي پيش نيامد ولي ترسيدم همه را ببرم اصل كاريها را بردم تا بعد كه بقيه را ببرم كه كسي ايراد نگرفت ولي شما تا اونجا كه ميتوني اويزون كن تو هواپيما بزار تو كيفت اگه خواستي ريسك نكن.

دوستان مطمئن هستيد كه نمي شود سكه برد؟
كاملا بستگي به فرودگاهي كه ورود ميكنيد داره، مثل نيويورك خيلي گير ميدن و نميزارن اما
بعضي جاها بهتره و مشكلي پيش نمياد،
من تمام طلاه هام رو توي كيف ريختم و گذاشتم توي چمدان كه ميبرم تو هواپيما ، حتي يكبار هم به مشكل نخوردم و گير ندادن
سه تا فرودگاه هم عوض كردم و بارم رو كامل گشتن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Sam-90 ، sib 24
پس ايران ايراد نمي گيره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم

از اینکه این مطلب رو تو اینجا میذارم معذرت میخوام. چون نمیدونستم که باید کجا مطرحش کنم.

شغل من مربوط میشه به صنایع دستی، فرش و اینجور چیزا. میخواستم بیزینسمو در کشورهای دیگه هم گسترش بدم و برای اینکار نیاز به بازاریاب دارم. و چه بهتر که این اشخاص هم وطن و هم زبان خودم باشند.

میخواستم لطف کنید و من رو راهنمایی کنید تا بتونم این موضوع رو از طریق سایت شما اطلاع رسانی کنم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
سلام دوستان
من پارسال کلیر شدم و خودم رفتم برای گرفتن ویزام بهتره شما هم همین کار رو بکنید
خانوم ملیکا رو هم از نزدیک دیدم
نه ایشون و نه هیچ ایرانی دیگه در خارج از کشور زیاد قابل اطمینان نیستند
نمی دونم شاید شرایط زندگی اینطوری شون می کنه ولی بدونید که ایرانی های داخل خیلی با مرام هستند و با ایرانی های اینجا قابل قیاس نیستند
اینجا حرف اول رو پول میزنه نه رفاقت مطرح هست نه خانواده
حالا کسی هست که تو این دو هفته بیاد لس آنجلس من یک مدرک دارم برام بیاره
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، ehsan6114 ، shadoow ، tico
امروز خانم ملیکا ویزامو گرفت Big Grin CoolCool نکته جالب اینکه هنوز توی سیس AP هستم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، barfi1 ، fahi ، sib 24 ، Haghighat ، tico
و الان اونجا هم Issued Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، barfi1 ، houmanmir ، negar6043 ، fahi ، sib 24 ، shandiz ، itex ، Haghighat ، tico
(2015-05-28 ساعت 15:37)ehsan6114 نوشته:  امروز خانم ملیکا ویزامو گرفت Big Grin CoolCool نکته جالب اینکه هنوز توی سیس AP هستم Tongue

مبارك باشه ان شاءالله روزي همه ما بشهRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، negar6043 ، fahi ، ehsan6114 ، sib 24 ، tico

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان