موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من پاسمو واسه پیکاب به آژانس سپند در تهران که خانم ملیکا در ابوظبی معرفی کرده بود تحویل دادم ،خانم ملیکا میگن که ما روز یکشنبه پاسو به سفارت تحویل دادیم و معمولا این پنجشنبه یا دوشنبه هفته بعد تحویل میگیریم ،ولی من از دوستان که سوال میکنم میگن که وقتی پاس به دست سفارت میرسه توی سیس آپدیت میشی که من نشدم ...حالا نمیدونم چجوریه نگرانم بپیچونن دیر برسه به دستم آخه تایم مدیکالم زیاد نیست ...کسی تجربه ای داره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مىدونم جاى مناسبى برا اين سوال نيست ولى ازونجا که من فردا مسافر هستم سوالى داشتم و اون اينه که من چقدر با خودم طلا مىتونم ببرم ؟سرويس عروسى و چند تکه طلا, موندم چقدر ببرم ؟ممنونم اگه سريع راهنمايي کنيد
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
اى بابا، دو ماه و نيم كه كم نيست، خيلى هم زياده، ١٥ روز هم داشتيم! به نظرم به ايميل براشون بدين!
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
منم واسه همين ميگم ايميل بزنيد، شما بگيد كه كسى واسه پيك آپ اومده و شما گفتيد شايد مشكلى براى مديكال وجود داشته باشه و من ميخوام بدونم آيا پاسپورت من به دست شما رسيده و آيا ٢.٥ ماه واسه مديكال مشكلى داره؟ همه چيز روشن ميشه، يا اينكه اونها اصلا ميگن پاسپورت شما به دست ما نرسيده و مشكلى براى مديكال شما نيست، يا اينكه توضيح ميدن مشكل چيه. ضرر نداره هيچ، حتما نفع هم داره.