کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان من پاسمو واسه پیکاب به آژانس سپند در تهران که خانم ملیکا در ابوظبی معرفی کرده بود تحویل دادم ،خانم ملیکا میگن که ما روز یکشنبه پاسو به سفارت تحویل دادیم و معمولا این پنجشنبه یا دوشنبه هفته بعد تحویل میگیریم ،ولی من از دوستان که سوال میکنم میگن که وقتی پاس به دست سفارت میرسه توی سیس آپدیت میشی که من نشدم ...حالا نمیدونم چجوریه نگرانم بپیچونن دیر برسه به دستم آخه تایم مدیکالم زیاد نیست ...کسی تجربه ای داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24
(2015-05-18 ساعت 22:58)ehsan6114 نوشته:  دوستان من پاسمو واسه پیکاب به آژانس سپند در تهران که خانم ملیکا در ابوظبی معرفی کرده بود تحویل دادم ،خانم ملیکا میگن که ما روز یکشنبه پاسو به سفارت تحویل دادیم و معمولا این پنجشنبه یا دوشنبه هفته بعد تحویل میگیریم ،ولی من از دوستان که سوال میکنم میگن که وقتی پاس به دست سفارت میرسه توی سیس آپدیت میشی که من نشدم ...حالا نمیدونم چجوریه نگرانم بپیچونن دیر برسه به دستم آخه تایم مدیکالم زیاد نیست ...کسی تجربه ای داره؟
به نظر بايد آپ ميشدين، شايد سر سفارت شلوغه، فردا رو هم صبر كنيد و اگر آپ نشديد جدى پيگيرى كنيد، اما من فكر ميكنم فردا آپ ميشيد و ready Shy
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan6114 ، tico ، sib 24
(2015-05-18 ساعت 00:43)dorfam نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 22:11)ehsan6114 نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتن یه سوال دارم ...
از روزی که پاس تحویل میشه به سفارت تا روزی که ایشوو بشه آیا آپدیتی توی سیس یا سایت سفارت انجام میشه ؟و اینکه معمولا چند روزه پاسو تحویل میدن ؟کلا مراحلش چجوریه ؟
مرسی
من همون روزى که پاس رو تحویل دادم غروبش چک کردم که ايشود بود متن سايت سيس اما باز بعد از دو روز زنگ زدن که برم پاس رو تحويل بگيرم, شنیدم دو تا پنج روز کارى طول مىکشه

(2015-05-14 ساعت 23:00)saeed_anes نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 21:57)itex نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 16:34)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان
من سه شنبه یعنی دو روز پیش اخرین مدارکم رو انداختم تو باکس سفارت در ایروان
اما هنوز هیچ خبری نیست
شما چه راهی به نظرتون میرسه، موندم هتل و پرواز را چکار کنم، تکلیفم معلوم نیست.
شما چی میگید؟
ایمیل هم زدم، جواب ندادند

توی CEAC چک کردین؟ هنوز AP هستین؟ ۴-۵ روز طبیعی هستش که طول بکشه.

بله، هنوز AP هستم
نمیدونم چرا ایشود نمیشه
یعنی مشکلی هست؟

دوست محترم بلاخره ويزا رو گرفتين ؟

سلام دوست عزیز
نه متاسفانه، علی رغم اینکه در برگه آبی قسمت دامیسیل را علامت نزده بودند اما جمعه زنگ زدند و گفتند که همه مدارک کامله ولی مدارک دامیسیل همسر را میخواند، منم گفتم ولی شما علامت نزدید که من بیارم، اون خانمه گفت به هر حال کنسول میخواد و بیاین پاس را تحویل بگیرید.
بعدشم تمام مدارک را تحویلم دادند و گفتند که هر وقت مدارک دامیسیل آماده شد بیا.
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sib 24
)
(2015-05-18 ساعت 22:58)ehsan6114 نوشته:  دوستان من پاسمو واسه پیکاب به آژانس سپند در تهران که خانم ملیکا در ابوظبی معرفی کرده بود تحویل دادم ،خانم ملیکا میگن که ما روز یکشنبه پاسو به سفارت تحویل دادیم و معمولا این پنجشنبه یا دوشنبه هفته بعد تحویل میگیریم ،ولی من از دوستان که سوال میکنم میگن که وقتی پاس به دست سفارت میرسه توی سیس آپدیت میشی که من نشدم ...حالا نمیدونم چجوریه نگرانم بپیچونن دیر برسه به دستم آخه تایم مدیکالم زیاد نیست ...کسی تجربه ای داره؟
اگه پرونده مشکلی نداشته باشه معمولا بعد از ظهر یا فردای تحویل پاس ایشود میشید
بای بای
پاسخ

من یکشنبه خودم رفتم ابوظبی پاسمو تحویل دادم همون روز آپ شد. دیروزم تو سیس ایشود شدم. بهم گفتن چهارشنبه آمادس بیا بگیر ( یعنی فردا)
آژانسا به این سرعت نمی فرستن پاسو سفارت، احتمالا امروز میبرن پاستو نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، ehsan6114 ، hamidoo_b ، shadoow ، tico
سلام دوستان مىدونم جاى مناسبى برا اين سوال نيست ولى ازونجا که من فردا مسافر هستم سوالى داشتم و اون اينه که من چقدر با خودم طلا مىتونم ببرم ؟سرويس عروسى و چند تکه طلا, موندم چقدر ببرم ؟ممنونم اگه سريع راهنمايي کنيد
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-05-20 ساعت 23:19)dorfam نوشته:  سلام دوستان مىدونم جاى مناسبى برا اين سوال نيست ولى ازونجا که من فردا مسافر هستم سوالى داشتم و اون اينه که من چقدر با خودم طلا مىتونم ببرم ؟سرويس عروسى و چند تکه طلا, موندم چقدر ببرم ؟ممنونم اگه سريع راهنمايي کنيد

به به به سلامتى Smile ١٥٠ گرم اين هم لينكش http://ikia.airport.ir/office/pages/a-custom
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، tico ، fahi
(2015-05-20 ساعت 23:19)dorfam نوشته:  سلام دوستان مىدونم جاى مناسبى برا اين سوال نيست ولى ازونجا که من فردا مسافر هستم سوالى داشتم و اون اينه که من چقدر با خودم طلا مىتونم ببرم ؟سرويس عروسى و چند تکه طلا, موندم چقدر ببرم ؟ممنونم اگه سريع راهنمايي کنيد

خیلیهارو آویزون کنید بخودتون.چیزی که به شما آویزون باشه حساب نمیکنن.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، fahi
(2015-05-20 ساعت 23:52)negar6043 نوشته:  

به به به سلامتى Smile ١٥٠ گرم اين هم لينكش http://ikia.airport.ir/office/pages/a-custom

اولا بهترين كار اينه با گمرك فرودگاه تماس بگيريد كامل توضيح ميدن
دوم هم سكه نميتونيد ببريد به هيچ عنوان
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24

احسان جان من پاسمو خودم يكشنبه به سفارت تحويل دادم همون روز آپ شدم تو سيس و فردا هم ايشود شدم ديروزم ويزامو گرفتم ولي ميدونم آژانسا يه ذره طول ميدن تا ببرن نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 14:45)m_sigma نوشته:  

احسان جان من پاسمو خودم يكشنبه به سفارت تحويل دادم همون روز آپ شدم تو سيس و فردا هم ايشود شدم ديروزم ويزامو گرفتم ولي ميدونم آژانسا يه ذره طول ميدن تا ببرن نگران نباش
چی بگم والا پنجشنبه هفته پیش پاسو تحویل دادم به آژانس که به خانم ملیکا برسونه الان یک هفته تمام شده که آپ هم نشدم ،امروز زنگ زدم خانم ملیکا میگه من یکشنبه تحویل دادم و همین الان از سفارت اومدم میگن که چون زمان مدیکالش کمه (2 ماهو نیم مونده) کنسول باید نظر بده ...سه شنبه دیگه زنگ بزن همش فکر میکنم اگه تحویل داده چرا آپ نشدم آخه ، نمیدونم کاش خودم میرفتم این داستانا رو هم نداشت Sad
پاسخ
اى بابا، دو ماه و نيم كه كم نيست، خيلى هم زياده، ١٥ روز هم داشتيم! به نظرم به ايميل براشون بدين!
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan6114 ، sib 24
(2015-05-21 ساعت 20:02)negar6043 نوشته:  اى بابا، دو ماه و نيم كه كم نيست، خيلى هم زياده، ١٥ روز هم داشتيم! به نظرم به ايميل براشون بدين!
آخه مطمئن نیستم اینا پاسو تحویل سفارت داده باشن ،همه میگن وقتی تحویل سفارت میشه همون روز یا فرداش آپ میشی من اصلا آپ نشدم ...
پاسخ
منم واسه همين ميگم ايميل بزنيد، شما بگيد كه كسى واسه پيك آپ اومده و شما گفتيد شايد مشكلى براى مديكال وجود داشته باشه و من ميخوام بدونم آيا پاسپورت من به دست شما رسيده و آيا ٢.٥ ماه واسه مديكال مشكلى داره؟ همه چيز روشن ميشه، يا اينكه اونها اصلا ميگن پاسپورت شما به دست ما نرسيده و مشكلى براى مديكال شما نيست، يا اينكه توضيح ميدن مشكل چيه. ضرر نداره هيچ، حتما نفع هم داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، shadoow ، sib 24
(2015-05-22 ساعت 00:30)negar6043 نوشته:  منم واسه همين ميگم ايميل بزنيد، شما بگيد كه كسى واسه پيك آپ اومده و شما گفتيد شايد مشكلى براى مديكال وجود داشته باشه و من ميخوام بدونم آيا پاسپورت من به دست شما رسيده و آيا ٢.٥ ماه واسه مديكال مشكلى داره؟ همه چيز روشن ميشه، يا اينكه اونها اصلا ميگن پاسپورت شما به دست ما نرسيده و مشكلى براى مديكال شما نيست، يا اينكه توضيح ميدن مشكل چيه. ضرر نداره هيچ، حتما نفع هم داره.
مرسی از راهنمایی ایمیل میزنم حتما البته تا سه شنبه صبر میکنم اگه خبری نشد ایمیل میزنم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان