موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، امیدوارم خوب باشید.
شهرزاد هستم.
شوهر من از طریق لاتاری 2014 رفتن US و موقع پر کردن فرمهای مربوط به لاتاری Single بودند. الان 4ماه از ازدواج ما و حدودا 2 ماه از رفتن ایشون میگذره. در حال حاضر شوهرم گیرین کارتشون را گرفتن و مشغول به کار هستند. چندتا سوال داشتم:
1/ از طریق ویزای ازدواج که اقدام کنند چه مدت طول میکشه؟
2/ ایا امکان این هست که قبل از اقدام برای ویزای ازدواج شخصا تقاضای ویزای توریستی بدهم و به محضی که ویزای توریستی به دستم رسید ایشون اقدام برای ویزای ازدواج بکنن؟
3/ با ویزای توریستی شرایطی هست که بتونم بیشتر از 6 ماه پیش همسرم بمونم؟
ممنون میشم با توجه به تجربه هاتون جواب سوالامو بدین.....
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-08 ساعت 15:45)negar6043 نوشته: Tico جان من توى فرم ds نوشته بودم، اونجا هم ازم راجع به كارم و محل كارم كه دقيقا كدوم اداره و كدوم شهره پرسيد و بعدش هم كه ap 
مرسی نگارجان از جوابتون.برای این میپرسم که یه وقت بیشتر توضیح بدیم بدتر بیشتر گمراه نشن
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-09 ساعت 00:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-09 ساعت 00:21 توسط mostafa zardadi.)
اول باید بگم که هوراااااا من کلیر شدم.
بعداً اینکه ازم نپرسید تو کدوم شهر یا پروژه بودی فقط پرسید که شرکتی که توش کار میکنی ماهیتش چیه و چه کارایی میکنه منم گفتم یه شرکت پیمانکاری که ساختمون میسازیم.
بعداً اینکه ازم نپرسید تو کدوم شهر یا پروژه بودی فقط پرسید که شرکتی که توش کار میکنی ماهیتش چیه و چه کارایی میکنه منم گفتم یه شرکت پیمانکاری که ساختمون میسازیم. ایشالا کار همه راه بیفته
بعداً اینکه ازم نپرسید تو کدوم شهر یا پروژه بودی فقط پرسید که شرکتی که توش کار میکنی ماهیتش چیه و چه کارایی میکنه منم گفتم یه شرکت پیمانکاری که ساختمون میسازیم. ایشالا کار همه راه بیفته
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
دونکته نکته در مورد زمان کلیرنس توجه کنین:
- کسی که با شما مصاحبه میکنه اصلا اطلاعی از مدت زمان طول کشیدن کار شما نداره. یک زمان عمومی که اکثرا اشتباه هست رو میگه
- از روی وضعیت نظام وظیفه و پروژه و... به هیچ وجه نمی تونین زمان کلیرنس رو محاصبه کنین.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
البته ٢٠١٣ كلا سال بدى بود واسه كليرنس همه انواع ويزاها! اميدوارم ديگه تكرار نشه
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ايضون حتما ايميل گرفتن، امسال ظاهرا تركيه اول ايميل كليرى رو ميفرسته و بعد سايت رو ماهى يكبار (بعضا طولانى تر) آپديت ميكنه
واسه شما دير نشده، سه ماه انتظار خيلى طبيعيه، جاى نگرانى نيست، اگر آخرين تاريخ آپديتتون توى سايت سيس رو هم بگين خوبه