کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Tico جان من توى فرم ds نوشته بودم، اونجا هم ازم راجع به كارم و محل كارم كه دقيقا كدوم اداره و كدوم شهره پرسيد و بعدش هم كه ap Tongue
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، fahi
سلام دوستان، امیدوارم خوب باشید.
شهرزاد هستم.
شوهر من از طریق لاتاری 2014 رفتن US و موقع پر کردن فرمهای مربوط به لاتاری Single بودند. الان 4ماه از ازدواج ما و حدودا 2 ماه از رفتن ایشون میگذره. در حال حاضر شوهرم گیرین کارتشون را گرفتن و مشغول به کار هستند. چندتا سوال داشتم:
1/ از طریق ویزای ازدواج که اقدام کنند چه مدت طول میکشه؟
2/ ایا امکان این هست که قبل از اقدام برای ویزای ازدواج شخصا تقاضای ویزای توریستی بدهم و به محضی که ویزای توریستی به دستم رسید ایشون اقدام برای ویزای ازدواج بکنن؟
3/ با ویزای توریستی شرایطی هست که بتونم بیشتر از 6 ماه پیش همسرم بمونم؟

ممنون میشم با توجه به تجربه هاتون جواب سوالامو بدین.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 15:45)negar6043 نوشته:  Tico جان من توى فرم ds نوشته بودم، اونجا هم ازم راجع به كارم و محل كارم كه دقيقا كدوم اداره و كدوم شهره پرسيد و بعدش هم كه ap Tongue
مرسی نگارجان از جوابتون.برای این میپرسم که یه وقت بیشتر توضیح بدیم بدتر بیشتر گمراه نشن
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، fahi
(2015-06-08 ساعت 16:00)shahrzad0098 نوشته:  سلام دوستان، امیدوارم خوب باشید.
شهرزاد هستم.
شوهر من از طریق لاتاری ۲۰۱۴ رفتن US و موقع پر کردن فرمهای مربوط به لاتاری Single بودند. الان ۴ماه از ازدواج ما و حدودا ۲ ماه از رفتن ایشون میگذره. در حال حاضر شوهرم گیرین کارتشون را گرفتن و مشغول به کار هستند. چندتا سوال داشتم:
۱/ از طریق ویزای ازدواج که اقدام کنند چه مدت طول میکشه؟
۲/ ایا امکان این هست که قبل از اقدام برای ویزای ازدواج شخصا تقاضای ویزای توریستی بدهم و به محضی که ویزای توریستی به دستم رسید ایشون اقدام برای ویزای ازدواج بکنن؟
۳/ با ویزای توریستی شرایطی هست که بتونم بیشتر از ۶ ماه پیش همسرم بمونم؟

ممنون میشم با توجه به تجربه هاتون جواب سوالامو بدین.....

شهرزاد جان سوالتون رو توى تاپيك وبزاى ازدواج بپرسيد، اونجا بهتر جواب ميگيريد و افرادى هم شرايط خودتون حتما پيدا ميكنيد
http://www.mohajersara.com/Thread-ویزای-...ا?page=349
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-08 ساعت 16:11)tico نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 15:45)negar6043 نوشته:  Tico جان من توى فرم ds نوشته بودم، اونجا هم ازم راجع به كارم و محل كارم كه دقيقا كدوم اداره و كدوم شهره پرسيد و بعدش هم كه ap Tongue
مرسی نگارجان از جوابتون.برای این میپرسم که یه وقت بیشتر توضیح بدیم بدتر بیشتر گمراه نشن

دقيقا همينطوره، هر چى ازتون پرسيدن پاسخ بديد، بيش از اون آفيسر رو گمراه ميكنه، من اين اشتباه رو در مورد توضيح اينكه از چه طريق با نامزدم آشنا شدم كردم و يه وضعى درست شده بود كه نگو، نميدونستم چجورى درستش كنم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، sib 24 ، fahi ، barfi1
اول باید بگم که هوراااااا من کلیر شدم.
بعداً اینکه ازم نپرسید تو کدوم شهر یا پروژه بودی فقط پرسید که شرکتی که توش کار میکنی ماهیتش چیه و چه کارایی میکنه منم گفتم یه شرکت پیمانکاری که ساختمون میسازیم.

بعداً اینکه ازم نپرسید تو کدوم شهر یا پروژه بودی فقط پرسید که شرکتی که توش کار میکنی ماهیتش چیه و چه کارایی میکنه منم گفتم یه شرکت پیمانکاری که ساختمون میسازیم. ایشالا کار همه راه بیفته

بعداً اینکه ازم نپرسید تو کدوم شهر یا پروژه بودی فقط پرسید که شرکتی که توش کار میکنی ماهیتش چیه و چه کارایی میکنه منم گفتم یه شرکت پیمانکاری که ساختمون میسازیم. ایشالا کار همه راه بیفته
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، fahi ، tico ، shadoow ، yalda91 ، Saeid110 ، negar6043 ، ehsan6114 ، sib 24 ، barfi1 ، houmanmir ، ميترا١٢٣
دونکته نکته در مورد زمان کلیرنس توجه کنین:
- کسی که با شما مصاحبه میکنه اصلا اطلاعی از مدت زمان طول کشیدن کار شما نداره. یک زمان عمومی که اکثرا اشتباه هست رو میگه
- از روی وضعیت نظام وظیفه و پروژه و... به هیچ وجه نمی تونین زمان کلیرنس رو محاصبه کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، Sam-90 ، tico ، shadoow ، yalda91 ، sib 24 ، barfi1 ، houmanmir ، ATYY
خدايا اين زبون خيرو از من نگير Rolleyes Tongue
تبريك ميگم
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، hamidoo_b ، barfi1 ، houmanmir ، tico ، ehsan6114
(2015-06-09 ساعت 00:33)itex نوشته:  دونکته نکته در مورد زمان کلیرنس توجه کنین:
- کسی که با شما مصاحبه میکنه اصلا اطلاعی از مدت زمان طول کشیدن کار شما نداره. یک زمان عمومی که اکثرا اشتباه هست رو میگه
- از روی وضعیت نظام وظیفه و پروژه و... به هیچ وجه نمی تونین زمان کلیرنس رو محاصبه کنین.

دقیقا درسته ، من هم کار دولتی نداشتم و معافیت از خدمت داشتم ولی یک سال منتظر ویزام شدم!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، shadoow ، tico
البته ٢٠١٣ كلا سال بدى بود واسه كليرنس همه انواع ويزاها! اميدوارم ديگه تكرار نشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، shadoow ، houmanmir ، itex ، fahi ، sib 24
(2015-06-09 ساعت 00:20)mostafa zardadi نوشته:  اول باید بگم که هوراااااا من کلیر شدم.
بعداً اینکه ازم نپرسید تو کدوم شهر یا پروژه بودی فقط پرسید که شرکتی که توش کار میکنی ماهیتش چیه و چه کارایی میکنه منم گفتم یه شرکت پیمانکاری که ساختمون میسازیم.

سلام و عرض تبريك ،ميتونم بپرسم چطوري از كلير شدنتون مطلع شديد چون سايت از يازده مي به بعد ظاهرا آپديت نشده
منم تاريخ مصاحبه ام تقريبا مثل شما بوده ولي هيچ خبري نيست خيلي نگرانم و نا اميد
ممنون ميشم اگه جواب بديد
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، fahi ، sib 24
دوستان یه سری لینک خوب میزارم اگه میخواید اطلاعاتتون در مورد پروسه مراحل اداری زیاد شه.میگم مراحل اداری چون اسم درستش همینه.کلیرنس یعنی اسم چک کردن و f b i هم برای اسم چک کردن هست در صورتیکه این پروسه اداری شامل موارد دیگه هم میشه
https://allabout221g.wordpress.com/types/
http://visarefusal.com/221g/
به طور کلی چند مرحله وجود داره:
Extensive Name Check – For common name hits that occur at the consulate further investigation is carried out to ensure the identity of the individual
[Finger Prints Investigation- Finger prints taken at the interview are forwarded to FBI for cross checking against records
Condor Checks: This happens to check on the following items
Travel to predominantly Muslim countries
Prior foreign military service in certain countries
Prior employment in sensitive sectors
Specialized training that may have military, intelligence or security implications
Birth or residency in certain countries
Mantis Check – Conducted on individuals involved in one of the 15 fields in critical fields list on the Department of State Technology Alert List
NCIC (National Crime Information Center) Lookup: For checking on any previous criminal records
Consulate Consolidated Database (CCD) check – for all previous applications and records with US consulates
Checking in any of the alert systems: IBIS (Interagency Border Inspection System), NIIS (Non-Immigrant Information System), CLASS (Consular Lookout and Support System), TIPOFF (Classified DOS Bureau of Intelligence database), NAILS (National Automated Immigration Lookout System), TECS II (Treasury Enforcement and Communucation System), TSC and TTIC databases (DOS Terrorist Screening system)
مرحله دوم که شامل سربازی و کار و ایرانی بودن و...میشه طبق آمار رسمی خودشون 30 روز بیشتر طول نمیکشه
The U.S. Department of State reports that approximately 80% of Visas Condor clearances are completed within 30 days
مرحله اول که زمانگیر هست.همانطور که گفتم این مرحله از nvc شروع میشه
"False Hits" Problem: Consular posts however have recently been inundated with "false hits" from 7 million new names added to the NCIC database, including persons with convictions for minor offenses such as simple DUIs and shoplifting. Many visa applicants with common names with those in the database get a "false hit": the refers to when a visa applicant's name matches a name in the datebase but is NOT actually that same person in the database, just a person with a common or very similar name. This places the case into what is called "Administrative Review". Under current rules, the Consulate is required in this circumstance to receive full clearance from FBI (via the NVC) before Consulate can issue the visa. It may require a full fingerprint check and customized investigation. Full clearance from FBI (via the NVC) in most cases can take 4 to 6 weeks, but in some cases much longer and even months.
نتیجه اینکه سربازی و کار دولتی خیلی مهم نیست.جدیدا یک سری نرم افزارهایی دارن میزارن که پروسه اول کوتاه کنه که فعلا تو مکزیک گذاشتن.
در آخر باید بگم که به همین دلیل که کسی نمیدونه به چه کسی مراحل اداری تعلق میگیره چون مانمیدونیم اون 7 میلیون اسم چه اسمایی هستن و خانم و آقا هم نداره.از و قتی ما فرم 230 را پر میکنیم اگه اسممون مورد داشته باشه میره تو لیستشون و یکضرب نمیتونیم ویزا بگیریم.به همین دلیل که من که نه سربازی داشتم نه کار دولتی بهم یکضرب ویزا ندادن.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amirsalehish ، Haghighat ، tico ، itex ، ATYY ، hamidoo_b ، Sam-90
ايضون حتما ايميل گرفتن، امسال ظاهرا تركيه اول ايميل كليرى رو ميفرسته و بعد سايت رو ماهى يكبار (بعضا طولانى تر) آپديت ميكنه
واسه شما دير نشده، سه ماه انتظار خيلى طبيعيه، جاى نگرانى نيست، اگر آخرين تاريخ آپديتتون توى سايت سيس رو هم بگين خوبه
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، sib 24
دوستان تاپيكى ايجاد شده با موضوع : اولين سفر به آمريكا (ویزای نامزدی و ازدواج)
از همه دوستان مخصوصا اونهايى كه به تازگى به امريكا مهاجرت كردن دعوت ميكنن سفرنامه هاشونو اينجا بنويسن تا ما هم از تجربياتشون بهره مند بشيم، و از بيان هر آنچه فكر ميكنن براى مهاجران تازه مزدوج يا در شرف ازدواج هم مفيده دريغ نكنن
اولين سفر به آمريكا (ويزاى نامزدى و ازدواج)
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، ehsan6114
(2015-06-11 ساعت 16:11)negar6043 نوشته:  دوستان تاپيكى ايجاد شده با موضوع : اولين سفر به آمريكا (ویزای نامزدی و ازدواج)
از همه دوستان مخصوصا اونهايى كه به تازگى به امريكا مهاجرت كردن دعوت ميكنن سفرنامه هاشونو اينجا بنويسن تا ما هم از تجربياتشون بهره مند بشيم، و از بيان هر آنچه فكر ميكنن براى مهاجران تازه مزدوج يا در شرف ازدواج هم مفيده دريغ نكنن
اولين سفر به آمريكا (ويزاى نامزدى و ازدواج)

سلام، نگار جون من مثل شماها چندین بار اپدیت نداشتم، فقط یکی دو روز بعد از مصاحبه، یعنی مشکلی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان