کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
خب سارا جان، اينكه تا حالا آپديت نشدين طبيعيه و به اين معنيه كه پروسه هنوز تموم نشده. طول كشيدن كليرنس تا ٦ ماه عاديه و اگر مثل من و بعضى از دوستان ٣-٤ ماهه باشه كه ديگه عاليه، بنابراين اصلا نگران نباشين، فقط ديگه كم كم گوش به زنگ باشين بعد از ٣-٤ ماه كه اگر آپديتى ديدين احتمالا به معناى نزديك بودن به اتمام كليرنسه Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، ehsan6114
(2015-06-11 ساعت 15:04)negar6043 نوشته:  ايضون حتما ايميل گرفتن، امسال ظاهرا تركيه اول ايميل كليرى رو ميفرسته و بعد سايت رو ماهى يكبار (بعضا طولانى تر) آپديت ميكنه
واسه شما دير نشده، سه ماه انتظار خيلى طبيعيه، جاى نگرانى نيست، اگر آخرين تاريخ آپديتتون توى سايت سيس رو هم بگين خوبه

مرسي نگار جون براي راهنماييت ، با اينكه دو ساله كار نميكنم قبلا هم استخدام دولتي نبودم و خصوصي كار كردم رشته ام حساس نبوده نميدونم چرا افيسر بهم كليرنس داد ،،،،اخرين آپديتم تو سيس هفدهم آپريل بوده دوسال منتظر وقت مصاحبه بودم و الان سه ماه منتظره كلير شدن ،،،خسته شدم از اين انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 15:01)ميترا١٢٣ نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 15:04)negar6043 نوشته:  ايضون حتما ايميل گرفتن، امسال ظاهرا تركيه اول ايميل كليرى رو ميفرسته و بعد سايت رو ماهى يكبار (بعضا طولانى تر) آپديت ميكنه
واسه شما دير نشده، سه ماه انتظار خيلى طبيعيه، جاى نگرانى نيست، اگر آخرين تاريخ آپديتتون توى سايت سيس رو هم بگين خوبه

مرسي نگار جون براي راهنماييت ، با اينكه دو ساله كار نميكنم قبلا هم استخدام دولتي نبودم و خصوصي كار كردم رشته ام حساس نبوده نميدونم چرا افيسر بهم كليرنس داد ،،،،اخرين آپديتم تو سيس هفدهم آپريل بوده دوسال منتظر وقت مصاحبه بودم و الان سه ماه منتظره كلير شدن ،،،خسته شدم از اين انتظار

ميترا جان ديگه ديگه ماهى به دمش رسيده Smile آپديت شدين خبر بذارين، مخصوصا آپ شبانه
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: tico
(2015-06-12 ساعت 03:49)negar6043 نوشته:  خب سارا جان، اينكه تا حالا آپديت نشدين طبيعيه و به اين معنيه كه پروسه هنوز تموم نشده. طول كشيدن كليرنس تا ٦ ماه عاديه و اگر مثل من و بعضى از دوستان ٣-٤ ماهه باشه كه ديگه عاليه، بنابراين اصلا نگران نباشين، فقط ديگه كم كم گوش به زنگ باشين بعد از ٣-٤ ماه كه اگر آپديتى ديدين احتمالا به معناى نزديك بودن به اتمام كليرنسه Smile

مرسی نگار جان، ولی من نمیفهمم چرا، ما که نه رشته های حساسی داشتیم نه کار حساس، من حتی اکثر کشورهای اروپایی را هم سفر کردم،

(2015-06-12 ساعت 15:17)sara456 نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 03:49)negar6043 نوشته:  خب سارا جان، اينكه تا حالا آپديت نشدين طبيعيه و به اين معنيه كه پروسه هنوز تموم نشده. طول كشيدن كليرنس تا ٦ ماه عاديه و اگر مثل من و بعضى از دوستان ٣-٤ ماهه باشه كه ديگه عاليه، بنابراين اصلا نگران نباشين، فقط ديگه كم كم گوش به زنگ باشين بعد از ٣-٤ ماه كه اگر آپديتى ديدين احتمالا به معناى نزديك بودن به اتمام كليرنسه Smile

مرسی نگار جان، ولی من نمیفهمم چرا، ما که نه رشته های حساسی داشتیم نه کار حساس، من حتی اکثر کشورهای اروپایی را هم سفر کردم،

راستی جریان این آپ شبانه چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

راستی جریان این آپ شبانه چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ايا از طريق اف بي اي چك ميتوانند جيك و پوك ما را از درون ايران بيرون بكشند؟
و
همچنين چرا از ما گواهي عدم سوء پيشينه از پليس نمي خواهند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کلیرنس ارتباطی با وضعیت شغلی و سربازی نداره. نمیدونم این افسانه از کجا شروع شده و متاسفانه بعضی از دوستان هم با دادن اطلاعات نادرست دامن میزنن بهش.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، houmanmir
(2015-06-12 ساعت 16:46)Sam-90 نوشته:  دوستان ايا از طريق اف بي اي چك ميتوانند جيك و پوك ما را از درون ايران بيرون بكشند؟
و
همچنين چرا از ما گواهي عدم سوء پيشينه از پليس نمي خواهند؟
شما فرض کنین که میتونن و تا جای ممکنه اطلاعات صحیح بدین، 1صدم درصد هم بفهمن که دروغ گفتین برای همیشه محروم میشین.
و
رسمی اعلام نشده که چرا نمیخوان ولی با توجه به سیستم قضایی ایران میشه حدس زد...... که ترجیح میدم بیشتر از این اینجا توضیح ندم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeid110 ، Sam-90 ، sib 24 ، negar6043
(2015-06-12 ساعت 22:15)itex نوشته:  

کلیرنس ارتباطی با وضعیت شغلی و سربازی نداره. نمیدونم این افسانه از کجا شروع شده و متاسفانه بعضی از دوستان هم با دادن اطلاعات نادرست دامن میزنن بهش.

در واقع جايى ارتباط بين شاخصهايى مثل سربازى با كليرنس رسما اعلام نشده، اما اونچه كه تجربه نشون ميده، ثابت ميكنه ارتباطى هست. حتى خود خانم سارا كرو هم در مصاحبه اى كه امسال داشت در راديو كه ميتونيد توى گوگل سرچ كنيد يك جا حواسش نبود و در پاسخ به سوال يك نفر گفت كه اگر سربازى داره پس كليرنس ميخوره و مجرى گفت پس شما تاييد ميكنيد كسى كه سربازى بره كليرنس ميخوره و سارا كمى هول شد خنديد و گفت نميتونيم مستقيما اينو بگيم. خود من شخصا فكر ميكنم براى ايرانيها، كليرنس به سربازى (بهتر بگم آموزش نظامى حتى اگر قبل از انقلاب بوده باشه)، شغل دولتى، پست و مشاغل حساس، رشته حساس، نام و نام خانوادگى و ... بستگى داره و صرفا از روى مطالعه تجربه بچه هاى مهاجرسرا (مخصوصا دوستان لاتارى) و سرچ و خواندن چندين سايت مرتبط با اين موضوع اينو ميگم و صحبت من منبع ثبت شده اى نداره. اون دوستانى هم كه شرايط يكضربى داشتن و كليرنس خوردن، معمولا ظرف مدت كوتاهترى مثلا يكى دو ماه يا كمتر كلير ميشن. اما اين شرايط يكضربى كه ميگم نميدونم شامل حال شما ميشده يا نه، چون شرايط شما رو كامل نميدونم و هر كس خودش بايد راجع بهش قضاوت كنه.
مثلا توى پست دوستى كه شاخص هاى ap رو گذاشتن هم specialized training in military همون سربازى در ايران معنى ميشه. مطمئن باشيد اگر كليرنس خورديد، نظر اون شخصى كه پرونده شما رو بررسى ميكرده به نكته اى جلب شده كه شايد اصلا در واقعيت اهميتى نداشته باشه، مثلا تغيير نام فاميل، سفر به فلان كشور يا اسم شركتى كه توش كار ميكرديد و ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Sam-90 ، houmanmir ، shadoow
(2015-06-13 ساعت 00:33)negar6043 نوشته:  در واقع جايى ارتباط بين شاخصهايى مثل سربازى با كليرنس رسما اعلام نشده، اما اونچه كه تجربه نشون ميده، ثابت ميكنه ارتباطى هست. حتى خود خانم سارا كرو هم در مصاحبه اى كه امسال داشت در راديو كه ميتونيد توى گوگل سرچ كنيد يك جا حواسش نبود و در پاسخ به سوال يك نفر گفت كه اگر سربازى داره پس كليرنس ميخوره و مجرى گفت پس شما تاييد ميكنيد كسى كه سربازى بره كليرنس ميخوره و سارا كمى هول شد خنديد و گفت نميتونيم مستقيما اينو بگيم. خود من شخصا فكر ميكنم براى ايرانيها، كليرنس به سربازى (بهتر بگم آموزش نظامى حتى اگر قبل از انقلاب بوده باشه)، شغل دولتى، پست و مشاغل حساس، رشته حساس، نام و نام خانوادگى و ... بستگى داره و صرفا از روى مطالعه تجربه بچه هاى مهاجرسرا (مخصوصا دوستان لاتارى) و سرچ و خواندن چندين سايت مرتبط با اين موضوع اينو ميگم و صحبت من منبع ثبت شده اى نداره. اون دوستانى هم كه شرايط يكضربى داشتن و كليرنس خوردن، معمولا ظرف مدت كوتاهترى مثلا يكى دو ماه يا كمتر كلير ميشن. اما اين شرايط يكضربى كه ميگم نميدونم شامل حال شما ميشده يا نه، چون شرايط شما رو كامل نميدونم و هر كس خودش بايد راجع بهش قضاوت كنه.
مثلا توى پست دوستى كه شاخص هاى ap رو گذاشتن هم specialized training in military همون سربازى در ايران معنى ميشه. مطمئن باشيد اگر كليرنس خورديد، نظر اون شخصى كه پرونده شما رو بررسى ميكرده به نكته اى جلب شده كه شايد اصلا در واقعيت اهميتى نداشته باشه، مثلا تغيير نام فاميل، سفر به فلان كشور يا اسم شركتى كه توش كار ميكرديد و ...

موردی که شما میگین و ارجاع میدین برای برندگان لاتاری و ویزای دانشجوی صادق هستش. برای بچه های ازدواجی و نامزدی این موارد امنیتی به احتمال زیاد قبل از مصاحبه انجام شده. منطقی نیست که فکر کنیم سالها یکی پروندش داره بررسی میشه بعد آخرش موقع مصاحبه بخواد background check بکنن. اینطوری بود تعداد قابل توجهی باید reject بشن در حالی که می بینین 99.9درصد کسی که میره مصاحبه ویزا میگیره.
یک روال اداری کلی هست، بررسی سابقه هم شامل میشه، اگر تموم شده بود موقع مصاحبه به شما ویزا میدن، اگر نشده باشه باید صبر کنین تا بشه. اینکه به شما موقع مصاحبه ویزا بدن به سربازی و شغل شما ارتباطی نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24 ، Saeid110 ، tico ، toupal
البته من مطلق صحبت نميكنم، فقط بر اساس ديده ها و شنيده ها و مطالعاتم ميگم، اما دقيقا در همون مصاحبه خانم سارا گفت كه مراحل ادارى يا ap بعد از مصاحبه شروع ميشه و نميشه قبل از اون انجام بشه كه در روند صدور ويزا تسريع بشه، و صحبتش صرفا براى لاتارى ها نبود، كلى گفت. چك امنيتى هم كه همونطور كه ميبينيم در اكثريت قريب به اتفاق به صدور ويزا ختم ميشه و چرا بيشتر افراد بايد ريجكت بشن؟ اونهايى كه اون شاخصه ها رو دارن، فقط چك ميشن. من شخصا تا به حال يك مورد هم نديدم كه با سربازى، ويزاى يكضرب گرفته باشه و اگر كسى هست، خوشحال ميشم بياد و اعلام كنه و همه فرضيه هاى منو زير سوال ببره Big Grin

البته همه فرمايشهاى آقاى امين به عنوان پيشكسوت اين تاپيك مورد احترامه و اينها فقط بيان نظرات شخصيه Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Saeid110 ، tico ، itex ، Aghaman
(2015-06-14 ساعت 05:11)negar6043 نوشته:  البته من مطلق صحبت نميكنم، فقط بر اساس ديده ها و شنيده ها و مطالعاتم ميگم، اما دقيقا در همون مصاحبه خانم سارا گفت كه مراحل ادارى يا ap بعد از مصاحبه شروع ميشه و نميشه قبل از اون انجام بشه كه در روند صدور ويزا تسريع بشه، و صحبتش صرفا براى لاتارى ها نبود، كلى گفت. چك امنيتى هم كه همونطور كه ميبينيم در اكثريت قريب به اتفاق به صدور ويزا ختم ميشه و چرا بيشتر افراد بايد ريجكت بشن؟ اونهايى كه اون شاخصه ها رو دارن، فقط چك ميشن. من شخصا تا به حال يك مورد هم نديدم كه با سربازى، ويزاى يكضرب گرفته باشه و اگر كسى هست، خوشحال ميشم بياد و اعلام كنه و همه فرضيه هاى منو زير سوال ببره Big Grin

دقیقاً دلیل وجود تالار گفتگو برای تبادل نظر و گفتگو هستش.
همه مصاحبه هایی که من از خانم گرو دیدم در مورد لاتاری بود، اگر میشه لینک این موردی که کلی حرف میزده رو بدین من پیداش نکردم.
این پست رو عمو سعید دوسال پیش گذاشته و روشن میکنه فرق AP با FBI Chech چی هست. خیلی ار بچه ها اصطلاح روال اداری رو با چک امنیتی به یک معنی بکار می برن که درست نیست. مطلب رو با دقت بخونین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، negar6043
(2015-06-14 ساعت 05:11)negar6043 نوشته:  البته من مطلق صحبت نميكنم، فقط بر اساس ديده ها و شنيده ها و مطالعاتم ميگم، اما دقيقا در همون مصاحبه خانم سارا گفت كه مراحل ادارى يا ap بعد از مصاحبه شروع ميشه و نميشه قبل از اون انجام بشه كه در روند صدور ويزا تسريع بشه، و صحبتش صرفا براى لاتارى ها نبود، كلى گفت. چك امنيتى هم كه همونطور كه ميبينيم در اكثريت قريب به اتفاق به صدور ويزا ختم ميشه و چرا بيشتر افراد بايد ريجكت بشن؟ اونهايى كه اون شاخصه ها رو دارن، فقط چك ميشن. من شخصا تا به حال يك مورد هم نديدم كه با سربازى، ويزاى يكضرب گرفته باشه و اگر كسى هست، خوشحال ميشم بياد و اعلام كنه و همه فرضيه هاى منو زير سوال ببره Big Grin

البته همه فرمايشهاى آقاى امين به عنوان پيشكسوت اين تاپيك مورد احترامه و اينها فقط بيان نظرات شخصيه Shy

بله فرضيه شما با مثال نقض من از بين ميره يكي از اشناهاي من با سربازي در سپاه با ويزاي نامردي همين سال نود و سه ويزاي يكضرب گرفت ا
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، itex ، sib 24 ، tico ، fahi
(2015-06-15 ساعت 11:10)dorfam نوشته:  

بله فرضيه شما با مثال نقض من از بين ميره يكي از اشناهاي من با سربازي در سپاه با ويزاي نامردي همين سال نود و سه ويزاي يكضرب گرفت ا

توی همین تاپیک هم چند مورد مثال داریم که کسی حوصله داشته باشه میتونه پیدا کنه. موقعی که من مصاحبه داشتم دوتا آقا یکضرب گرفتن که یکیشون سربازی رفته بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، sib 24 ، shadoow ، hamidoo_b ، barfi1 ، Saeid110 ، tico
آقای امین جدول منتظران چرا اینجوریه؟اسم من و چند تای دیگه دوستان ثابت مونده یعنی منظورم اینکه روزای انتظارش تغییر نمیکنه.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، tico ، itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان