کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-07-04 ساعت 12:16)sib 24 نوشته:  یک هفته بعد از مصاحبه همسرم پروندش آپدیت شد دیگه خبری نشد.الان تو سایت سیس دیدم آپدیت شد دوباره تقریبا بعد ۲۶ روز دوباره آپدیت شد.نمیدونم نشونه خوبی هست یا نه؟

نشونه خوبیه ولی بهتر میشه زمانی که چند روز پشت سر هم بروز بشین.
اگر چند روز پشت سر هم بروز نشدین، فرض کنین که اصلا بروز نشدین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sanbad ، shadoow ، masmori ، Sam-90 ، fahi ، tico ، barfi1 ، houmanmir
اينكه موقع مصاحبه از من ساپورت مالى رو نخواستن نرماله؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-10 ساعت 20:27)Ida1987 نوشته:  اينكه موقع مصاحبه از من ساپورت مالى رو نخواستن نرماله؟

هر مدرکی حتی ساپورت مالی اگر تا زمان مصاحبه معتبر باشه (مثلا سال مالی جدیدتر نرسیده باشه که مدارک tax رو بخوان یا موارد مشابه) از مصاحبه شونده درخواست نمیشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sib 24 ، shadoow ، Ida1987 ، yalda91
دوست عزيز اين سوال ويزاي نامزديه،ميشه ساپورت نگيرن؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
اونيكه مداركارو مى گرفت گفت ساپورت و نمى خوام اگه تو مصاحبه ازت خواست بده، اونم نخواست... يادش رفته يا لازم نبوده؟ البته يه برگه قيد شده بود نامزدم ساپورت كرده اونو برداشت،تكسا رو نخواست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 02:01)vahid4573 نوشته:  دوست عزيز اين سوال ويزاي نامزديه،ميشه ساپورت نگيرن؟

(2015-07-13 ساعت 11:56)Ida1987 نوشته:  اونيكه مداركارو مى گرفت گفت ساپورت و نمى خوام اگه تو مصاحبه ازت خواست بده، اونم نخواست... يادش رفته يا لازم نبوده؟ البته يه برگه قيد شده بود نامزدم ساپورت كرده اونو برداشت،تكسا رو نخواست

من در حد پرونده خودم که F2A بود عرض کنم که مدارک ساپورت قبل از مصاحبه ارسال شده بود و در زمان مصاحبه هم اشاره ای نشد. بعیده که کلا از کسی مدارک ساپورت مالی رو نخوان. ببخشید بیشتر اطلاعاتی ندارم.
اگر سئوال توی تاپیک مربوط به خودش مطرح بشه حتمن جواب بهتری میگیره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، yalda91
(2015-07-13 ساعت 11:56)Ida1987 نوشته:  اونيكه مداركارو مى گرفت گفت ساپورت و نمى خوام اگه تو مصاحبه ازت خواست بده، اونم نخواست... يادش رفته يا لازم نبوده؟ البته يه برگه قيد شده بود نامزدم ساپورت كرده اونو برداشت،تكسا رو نخواست

دوست عزیز شما کدوم سفارت بودید و نتیجه مصاحبه چی شد؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
دبي بودن اين خانم متاسفانه كليرنس شما جواب سوال رو ميدونيد؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
نه راستش نمیدونم. فقط اینو میدونم که افیسر چیزی رو از قلم نمی اندازه اونها برای اینکه اشتباهی رخ نده یه لیستی دارن که طبق اون لیست مدارک رو دریافت میکنن.
به نظر من نباید زیاد فکرتون رو در گیر این مسئله کنید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
ايشالا بزودي ويزاشون در بياد

پاسخ
تشکر کنندگان: Ida1987
كلا از من ٣ تا سوال پرسيد ، نه عكس خواست نه چت نه تكس هاى ماليرو، ٢ دقيقه بيشتر طول نكشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
شاید هم این مدارکو زمان مصاحبه دوم بگیرند! بعضی وقت ها افیسیر برایAP دادن تصمیمشو از قبل گرفته!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
كيس نامزدي مگه مصاحبه دوم داره؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
مصاحبه دوم ديگه چيه؟؟؟ :o
پاسخ
تشکر کنندگان:
مگه AP نخوردین؟

بعد از کلرنس دوباره برای مصاحبه دعوت میشید دیگه!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان