کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوست عزيز براي ويزاي نامزدي مگه مصاحبه دوم داره؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 23:29)vahid4573 نوشته:  دبي بودن اين خانم متاسفانه كليرنس شما جواب سوال رو ميدونيد؟

شما فرمودید رفتن مصاحبه و کلرنس خوردن درسته؟ خب بعد از اینکه جواب کلرنس بیاد باید کجا برن ویزاشون رو بگیرن؟ خب همون سفارتی که قبلا رفتن دیگه!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
درسته بايد برن ويزاشون بگيرن.وقتي جوابش بياد .مصاحبه براي چيه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
خب مصاحبه یه اصطلاحه حق با شماست نباید استفاده میکردم!

پستم رو پاک میکنم تا باعث اشتباه نشه. ممنون که تذکر دادین!
نمیتونم پاکش کنم! ببخشید دیگه!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
اختيار دارين دوست عزيز من نسبتي ندارم ولي چون همه شرايط سختي رو ميگذرونيم يه پاسخ كه به قصد كمك هست باعث استرس بيشتر ميشه.من بازهم عذر خواهي ميكنم

پاسخ
تشکر کنندگان:
اونو كه اژانس هم مى تونه پيك اپ كنه ،ويزارو
پاسخ
تشکر کنندگان:
حتما خانم ايشالا زود.سوال يه جوارايي عوض شد ميخواستيم بدونيم چرا سا پورت مالي رو نگرفتن،؟؟شما يه جا گفتين يه سري مدارك تحويل دادين به باجه مطمءن هستين داخل اونا نبود؟يعني برگشتين بيرون تو مدارك ساپورت مالي بود.شايد گرفتن ازتون

پاسخ
تشکر کنندگان:
بله متوجه هستم. این روزها هم تمام میشه و فقط خاطره اش میمونه... من هم تا چند وقت پیش خیلی ناراحت و عصبی بودم بعدش اون اتفاق بلوتن لاتاری های 2015 افتاد وقتی مسیج دوستانی که یک سال و نیم کاخ آرزوهاشون رو ساختن و هرشب رویا پردازی کردن و یک شبه همه چی رنگ باخت رو میخوندم... فکر کردم حتی اگه کلرنس هم بخورم میدونم که بلاخره ویزا رو میگیرم ... استرس رو به نظر من بچه های لاتاری دارن ... مثل یه دو ماراتن نفس گیر و پر استرس میمونه براشون!
باز هم اگه باعث تشویش اذهان شدم عذر میخوام.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
من با حرف شما موافقم بچه هاي لاتاري هم روزاي سختي رو سپري ميكنن.ايشالا هرچي قسمت باشه انجام بشه زودتر يا ديرتر مهم نيست.نتيجه مهمه.

پاسخ
تشکر کنندگان: fahi
وكيلمون همه فرم هارو اماده كرده بود، به من گفت باز نكن همينجورى بده كنسول، يه كيسه فرما بود كه خودش برام پر كرده بود يكيشم تكساى مالى بود، ولى من فرمارو باز كردم خوندم، كه بين اونا يه برگه بود فكر كنم ٢،٣ برگ بود كه نوشته بود نامزدم من و ساپورت كرده، مدارك و كه باجه ازم گرفت همرو برداشت جز تكسا كه حجمشم زياد بود، گفتم نميخواين ،گفت نه، اگه تو مصاحبه ازت خواست بده، كه نخواست،
پاسخ
خوب پس استرس نداشته باشين شما ساپورت مالي رو كه همون چند برگ بود دادين.تكس هم كه احتياج نبوده كه نخواستن.

پاسخ
تشکر کنندگان: Ida1987
مرسى وحيدجان ،ايشالا جواب شما هم زود بياد به اميد خدا.
پاسخ
ايشالا ممنونم.

پاسخ
تشکر کنندگان:
تو مصاحبه گفت fbi check ٢،٣ ماه طول مى كشه، ممكنه زودتر ويزا بدن؟ ١ هفته شده هنوز سايتم باز نشده
پاسخ
سايتم باز شد، دقيقا ١ هفته شد
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان