کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-09-08 ساعت 16:47)Mahbah نوشته:  دوستان همينطور مي خواستم بدونم رنك color بركه ap در سفارت هاي مختلف فرق ميكنه ؟ من بركه ابي كرفتم إز ايروان... دوستان ابوظبي سفيد...!!!!
يا انواع ap برأي كيسهاي مختلف فرق داره ؟!!! كيس من ازدواجي هست با سيتيزن

سلام
شما وضعیت کیس رو از این آدرس چک کن https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
کلیر شدن تو ابوظبی لزوما با ایمیل نیست چون تو سایت سفارت اعلام میشه بقیه رو نمیدونم. به من هیچ ایمیل و تلفنی نشد.
رنگ برگه ها اصلا مهم نیست و ربطی به کتگوری نداره. متنشون مهمه. لطفا هرچی بهتون میدن متنشو بخونید
موفق باشید
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahbah ، Tolu IR
(2015-09-08 ساعت 16:57)vahid4573 نوشته:  به نظر من فرق نداره الان من ايروان ٢سپتامبر بودم به منم ابي داد به بقيه هم با نقص مدرك ابي داد.سايت ارمنستان خيلي مفهوم نبود تو سيس ميزنه.چند بار اپديت داشتين؟

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن

Update رو إز كجا جك كنم دوست عزيز ؟

(2015-09-08 ساعت 16:57)vahid4573 نوشته:  به نظر من فرق نداره الان من ايروان ٢سپتامبر بودم به منم ابي داد به بقيه هم با نقص مدرك ابي داد.سايت ارمنستان خيلي مفهوم نبود تو سيس ميزنه.چند بار اپديت داشتين؟

Update رو إز كجا جك كنم دوست عزيز ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
ceac.state.gov cheak visa

karoعزيز اينم همينه؟تو ايميگرنت چك استاتوس؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Mahbah ، karo.eng ، Tolu IR
(2015-09-08 ساعت 17:00)karo.eng نوشته:  
(2015-09-08 ساعت 16:47)Mahbah نوشته:  دوستان همينطور مي خواستم بدونم رنك color بركه ap در سفارت هاي مختلف فرق ميكنه ؟ من بركه ابي كرفتم إز ايروان... دوستان ابوظبي سفيد...!!!!
يا انواع ap برأي كيسهاي مختلف فرق داره ؟!!! كيس من ازدواجي هست با سيتيزن

سلام
شما وضعیت کیس رو از این آدرس چک کن https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
کلیر شدن تو ابوظبی لزوما با ایمیل نیست چون تو سایت سفارت اعلام میشه بقیه رو نمیدونم. به من هیچ ایمیل و تلفنی نشد.
رنگ برگه ها اصلا مهم نیست و ربطی به کتگوری نداره. متنشون مهمه. لطفا هرچی بهتون میدن متنشو بخونید
موفق باشید
بسيار ممنونم و به شما تبريك عرض مي كنم
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-09-08 ساعت 17:03)vahid4573 نوشته:  ceac.state.gov cheak visa

karoعزيز اينم همينه؟تو ايميگرنت چك استاتوس؟

Thanks a lot
پاسخ

الان ديدم... دو هفته بعد إز مصاحبه update داشتم ....

الان ديدم... دو هفته بعد إز مصاحبه update داشتم ....
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-09-08 ساعت 16:23)karo.eng نوشته:  دوستان سلام. بلاخره کیس من تو سیس همین الان ایشود شد. ایشالا قسمت همتون. به یاد همه دوستان منتظر هستم و براتون دعا میکنم.

به سلامتى، موفق باشين، من پاسمو دادم اژانس پيك اپ كنه، امروز دادن سفارت، امروز ceac من اپ شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، amirsalehish ، karo.eng ، Tolu IR ، fahi
در مورد ويزاي نامزدي من حدودا ١سال شد :٣ ٤ ماه به دليل مشكلات سفارت نشد وقت بگيريم.سوال خاصي نبود نحوه اشناي كجا بوده كي بوده سربازي شغل .معمولا بايد ٢ ٣ هفته باشه

پاسخ
تشکر کنندگان: kurosh866 ، Tolu IR
(2015-09-08 ساعت 02:35)soroosh4007 نوشته:  سلام دوستان،ممنون میشم اگه راهنماییم کنید... من مدتیه ک با یک زن آمریکایی آشنا شدم ک از همسرش جدا شده و دوتا بچه داره.. مدتیه ک از طریق واتسپ با هم در ارتباطیم و برا هم عکس میفرستیم و با هم دیگه چت میکنیم.
حالا قصد داریم ک با هم ازدواج کنیم،ولی راه و چاهشو بلد نیستم،مثلا نمیدونم من باید برا اون دعوتنامه بفرستم یا اون برا من...
البته شایان ذکره ک اون خانوم دو ملیتیه،هم آمریکاییه هم کلمبیایی،ممنون‌میشم راهنماییم کنید ک چ جوری‌میتونم ماجرا رو حل کنم.

فرستاده شده از GLX JET ۱ِ من با Tapatalk

سلام
ببینید اینجا همه دوستان تو مرحله آخر هستن تقریبا
شما از پله آخر اومدید و سوال کردید که البته فکر میکنم کار خوبی کردی چون همه اینجا این راهو رفتن و در حد یه وکیل مهاجرت اطلاعات دارن
و اما اگه ایشون سیتیزن هستن شما میتونید یه قرار ملاقات در ایران و یا یه کشور ثالث هماهنگ کنید و برید با هم یه تعداد عکس بندازید، بلیط ها و عکس ها و پرینت تلفن هاتو با یه سری مدارک دیگه که اگه خواستید میتونید همینجا پیدا و آماده کنید و به نامزد محترم بفرمایید برای اداره مهاجرت ارسال کنه
اینم لینک کمکی برای هر فرم که نیاز هست

http://www.visajourney.com/content/examples

اما حالا باید به یه سری مطالب فکر کنی
اگه رک حرف میزنم فقط میخوام همه چیزو بدونی و بعد تصمیم بگیری
اولا آفیسر میتونن از مسائلی مثل فاصله سنی و ازدواج مجدد و داشتن فرزند از ازدواج قبلی و .... تشخیص بده که خدای ناکرده ازدواجتون و نامزدیتون سوری ست و پرونده تونو ریجکت کنه
دوما اگه همه چیز مرتب جلو رفت و اسپانسر توپ پیدا کردید که شمارو ساپورت کنه و شما پاتونو گذاشتید امریکا و تا زیر 90 روز ازدواجتونم ثبت کردید و یه کار هم پیدا کردید که کفاف زندگیه خانواده چهارنفری تونو بده اونم با پایه حقوق های هشت نه دلار در ساعت!! باید تا دو سال زندگیتون ادامه پیدا کنه، وگرنه باید بلاد کفرو Tongue به مقصد کشور عزیزمون ترک کنید و مسائل بعدی که هممون میدونیم
قبل از استارت فکر خط پایان هم باش برادر من
کمکی هم خواستی باز اینجا خونه امیدهCool
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، karo.eng ، Tolu IR
با تاييد صحبت برادر كوروش كه واقعا در بحث مهاجرت اطلاعات كافي دارن

پاسخ
فقط حواستون باشه مصاحبه به زبان انگليسي يا هر زباني كه با ايشون صحبت ميكنين برگزار ميشه

پاسخ
آقا وحید شکست نفسی میفرمایید
ما درس پس میدیم محضرتون
فقط مک دونالدو نگفتم دست زیاد نشهBig Grin Tongue Cool
دیگه صورتک نبود ارسال کنم آقا
پاسخ
(2015-09-07 ساعت 17:08)karo.eng نوشته:  دوستان سلام.
الان از ابوظبی اومدم دوبی. پاسمو تحویل سفارت دادم گفت پنج شنبه ساعت ۲ بیا بگیر. دم در نمیگذاشت برم تو میگفت باید سه شنبه بیایی. منم که صبح زنگ زده بودم سفارت و مطمئن بودم چون دیروز تعطیل بود امروز پاسمو میگیرن پافشاری کردم و گفتم من صبح هماهنگ کردم اومدم. خلاصه گفت باشه بیا تو. یکم معطلی داشت و بازرسی و ...... بعد پاس و دادم رسید گرفتم. Big Grin ایشلا کار همه زود تموم بشه. حتی وقتی مطمعنم کارام انجام شده بازم استرس داشتم و همش به خاطر این ۵ ماه لعنتی. باید یکم رو خودم کار کنم SmileSmile
سلام دوست عزیز
تبریک می گم
مدیکال من اکسپایر شده و هنوز توی AP هستم ، حالا اگر جواب بدن و دوباره کارهای پزشکی رو انجام بدم ، باز از دم در مدارک رو تحویل می دم یا دوباره مراحل مصاحبه انجام میشه ؟ و اینکه چون اکتبر ۲۰۱۴ مصاحبه داشتم ، به نظرت Tax سال جدید همسرم رو هم باید همراهم داشته باشم یا نه؟
ممنون از شما
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24 ، Tolu IR
(2015-09-08 ساعت 19:47)qesign نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 17:08)karo.eng نوشته:  دوستان سلام.
الان از ابوظبی اومدم دوبی. پاسمو تحویل سفارت دادم گفت پنج شنبه ساعت ۲ بیا بگیر. دم در نمیگذاشت برم تو میگفت باید سه شنبه بیایی. منم که صبح زنگ زده بودم سفارت و مطمئن بودم چون دیروز تعطیل بود امروز پاسمو میگیرن پافشاری کردم و گفتم من صبح هماهنگ کردم اومدم. خلاصه گفت باشه بیا تو. یکم معطلی داشت و بازرسی و ...... بعد پاس و دادم رسید گرفتم. Big Grin ایشلا کار همه زود تموم بشه. حتی وقتی مطمعنم کارام انجام شده بازم استرس داشتم و همش به خاطر این ۵ ماه لعنتی. باید یکم رو خودم کار کنم SmileSmile
سلام دوست عزیز
تبریک می گم
مدیکال من اکسپایر شده و هنوز توی AP هستم ، حالا اگر جواب بدن و دوباره کارهای پزشکی رو انجام بدم ، باز از دم در مدارک رو تحویل می دم یا دوباره مراحل مصاحبه انجام میشه ؟ و اینکه چون اکتبر ۲۰۱۴ مصاحبه داشتم ، به نظرت Tax سال جدید همسرم رو هم باید همراهم داشته باشم یا نه؟
ممنون از شما
به نظر من تكس ٢٠١٤ را حتماً با خودت ببر
پاسخ
تشکر کنندگان: qesign ، shadoow ، sib 24 ، Tolu IR
خوشحالم این تاپیک دوباره فعال شده. به امید کلیر شدن همه دوستان، ثبت اطلاعات در جدول منتظران فراموش نشه
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Sam-90 ، Tolu IR ، sanbad ، parsush

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان