کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-09-07 ساعت 13:08)mojgan63 نوشته:  بچه ها یه سوال شاید جاش اینجا نباشه اما حیاتیه تو شرایط الان.من ۵ شنبه مصاحبه داشتم و اپروو شدم و پاسپورتم نگه داشتند و گفتند تماس میگیرند.جمعه سایت آپدیت شد و این دیدم

Administrative Processing
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days شنبه و یکشنبه هم آپدیت نشد چون تعطیل بود امروز هم تا حالا آپدیتی ندیدم.حالا من از این جریان سر در نمی ارم؟میشه بگید جریان چیه

با سلام
راستش از متنی که گذاشتید من این برداشت رو ندارم که دو سه روزه آماده میشه، صراحتا نوشته چند هفته!
ولی شاید دوستان با تجربه تر بتونن کمک کنند.
تلفن نزدید؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، tico
اگه قرار بر چند هفته بود چرا پاسپورتم پس نداد.هنوز زنگ نزدم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-07 ساعت 13:55)mojgan63 نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 13:26)rezavfx نوشته:  ظاهرا همه چیز درست بنظر میرسه ، معولا ۲-۳ روز کاری طول میکشه هنوز دیر نشده ، اگر بیشتر شد حتما با سفارت آمریکا در تماس باش

ممنونم.وفتی Administrative Processing تو متن سیس دیدم فکر کردم این منظورش ap معروف که همه ازش متنفرن

این متن ها استاندارد هستند نگران نباشید ولی اگر طول کشید حتما تماس بگیرید
باهاشون
پاسخ
تشکر کنندگان: Eyelash ، armehraboon ، Tolu IR ، tico
(2015-09-07 ساعت 14:13)armehraboon نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 13:08)mojgan63 نوشته:  بچه ها یه سوال شاید جاش اینجا نباشه اما حیاتیه تو شرایط الان.من ۵ شنبه مصاحبه داشتم و اپروو شدم و پاسپورتم نگه داشتند و گفتند تماس میگیرند.جمعه سایت آپدیت شد و این دیدم

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days شنبه و یکشنبه هم آپدیت نشد چون تعطیل بود امروز هم تا حالا آپدیتی ندیدم.حالا من از این جریان سر در نمی ارم؟میشه بگید جریان چیه

با سلام
راستش از متنی که گذاشتید من این برداشت رو ندارم که دو سه روزه آماده میشه، صراحتا نوشته چند هفته!
ولی شاید دوستان با تجربه تر بتونن کمک کنند.
تلفن نزدید؟

این متن ها از پیش تعین شدند مثل یک متن استاندارد ، برای خود من تو امریکا مشابه همین پیش اومد وقتی تماس گرفتم گفتند جای نگرانی نیست و کار من انجام شده
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Tolu IR ، fahi ، tico
ممنونم.چون کمی نگران بودم.
پاسخ

سلام
نگران نباشید تو این حالت میمونه تا وقتی چاپ بشه، این متنها پیش فرضه، مبارکتون باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Eyelash ، ATYY ، armehraboon ، Tolu IR ، tico
بچه ها من فکر می کنم بچه های نامزدی و ازدواج اینجا کم میان تو همین تاپیک مشابه ببینید بچه های لاتاری چیکار میکنن.یکم بیشتر بیایم واز update شدن سایت بقیه کارها همدیگرو خبردار کنیم لطفا [emoji5]
چون در حال حاضر تنها دلگرمیمون اینجا هست تا از روند کاری همدیگه مطلع بشیمو برای هم دعا کنیم تا ایشاالله این روزا هم بگذره دل هممون شاد بشه به زودی زود[emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]

پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، inanna ، Tolu IR ، fahi ، tico
(2015-09-07 ساعت 14:45)kurosh866 نوشته:  

سلام
نگران نباشید تو این حالت میمونه تا وقتی چاپ بشه، این متنها پیش فرضه، مبارکتون باشه
مبارك باشه كدوم سفارت بوديد ؟
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
(2015-09-07 ساعت 15:51)ATYY نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 14:45)kurosh866 نوشته:  

سلام
مبارك باشه كدوم سفارت بوديد ؟

سفارت یروان
پاسخ
دوستان سلام.
الان از ابوظبی اومدم دوبی. پاسمو تحویل سفارت دادم گفت پنج شنبه ساعت 2 بیا بگیر. دم در نمیگذاشت برم تو میگفت باید سه شنبه بیایی. منم که صبح زنگ زده بودم سفارت و مطمئن بودم چون دیروز تعطیل بود امروز پاسمو میگیرن پافشاری کردم و گفتم من صبح هماهنگ کردم اومدم. خلاصه گفت باشه بیا تو. یکم معطلی داشت و بازرسی و ...... بعد پاس و دادم رسید گرفتم. Big Grin ایشلا کار همه زود تموم بشه. حتی وقتی مطمعنم کارام انجام شده بازم استرس داشتم و همش به خاطر این 5 ماه لعنتی. باید یکم رو خودم کار کنم SmileSmile
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، armehraboon ، Sam-90 ، inanna ، Sunlight66 ، Tolu IR ، shadoow ، sib 24 ، hamidoo_b ، amirsalehish ، ATYY ، sanbad ، tico ، fahi
Karoعزیز تبریک
امیدوارم همیشه شاد باشی و این روز خیلی زود نصیب همه بچههای اینجا هم بشه همینطور نامزدنگ مهربون خودم[emoji5] [emoji120]
راستی مژگان جان ویزا شما هم مبارک عزیزم

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow ، amin1981 ، sib 24 ، armehraboon ، fahi ، Sam-90 ، karo.eng ، sanbad ، tico ، inanna
(2015-09-07 ساعت 20:08)khatereh 4573 نوشته:  Karoعزیز تبریک
امیدوارم همیشه شاد باشی و این روز خیلی زود نصیب همه بچههای اینجا هم بشه همینطور نامزدنگ مهربون خودم[emoji5] [emoji120]
راستی مژگان جان ویزا شما هم مبارک عزیزم

ممنون عزیزم ایشالا شما و آقا وحید هم بزودی زود در کنار هم باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، ATYY ، Tolu IR
(2015-09-07 ساعت 17:08)karo.eng نوشته:  دوستان سلام.
الان از ابوظبی اومدم دوبی. پاسمو تحویل سفارت دادم گفت پنج شنبه ساعت ۲ بیا بگیر. دم در نمیگذاشت برم تو میگفت باید سه شنبه بیایی. منم که صبح زنگ زده بودم سفارت و مطمئن بودم چون دیروز تعطیل بود امروز پاسمو میگیرن پافشاری کردم و گفتم من صبح هماهنگ کردم اومدم. خلاصه گفت باشه بیا تو. یکم معطلی داشت و بازرسی و ...... بعد پاس و دادم رسید گرفتم. Big Grin ایشلا کار همه زود تموم بشه. حتی وقتی مطمعنم کارام انجام شده بازم استرس داشتم و همش به خاطر این ۵ ماه لعنتی. باید یکم رو خودم کار کنم SmileSmile

تبریک فراوان به شما دوست عزیز ایشالا که شاد و خرم سالیان دراز در کنار هم زندگی بسیار عالی داشته باشید.Big Grin پاسپورت شما رو پست میکنند به هتل یا اینکه حضوری باید تحویل بگیرید؟ظاهرا میگفتن ابوظبی هم مثل دبی و آنکارا پست میکنه.اطلاع دارید؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Sam-90 ، karo.eng ، tico ، inanna ، Tolu IR
(2015-09-07 ساعت 21:15)sib 24 نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 17:08)karo.eng نوشته:  دوستان سلام.
الان از ابوظبی اومدم دوبی. پاسمو تحویل سفارت دادم گفت پنج شنبه ساعت ۲ بیا بگیر. دم در نمیگذاشت برم تو میگفت باید سه شنبه بیایی. منم که صبح زنگ زده بودم سفارت و مطمئن بودم چون دیروز تعطیل بود امروز پاسمو میگیرن پافشاری کردم و گفتم من صبح هماهنگ کردم اومدم. خلاصه گفت باشه بیا تو. یکم معطلی داشت و بازرسی و ...... بعد پاس و دادم رسید گرفتم. Big Grin ایشلا کار همه زود تموم بشه. حتی وقتی مطمعنم کارام انجام شده بازم استرس داشتم و همش به خاطر این ۵ ماه لعنتی. باید یکم رو خودم کار کنم SmileSmile

تبریک فراوان به شما دوست عزیز ایشالا که شاد و خرم سالیان دراز در کنار هم زندگی بسیار عالی داشته باشید.Big Grin پاسپورت شما رو پست میکنند به هتل یا اینکه حضوری باید تحویل بگیرید؟ظاهرا میگفتن ابوظبی هم مثل دبی و آنکارا پست میکنه.اطلاع دارید؟

با تشکر از تبریک صمیمانه دوستان و آرزوی کلیر زود زود برای همه. ابوظبى پاس رو پست نمیکنه. به من گفت پنج شنبه ساعت 2 بیا پاستو تحویل بگیر. بازم از همه ممنونم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، sib 24 ، sanbad ، hamidoo_b ، qesign ، tico ، Tolu IR
دوتا مطلب یادم رفت. اول اینکه امروز تو سیس آپ داشتم و or به / تبدیل شد که بعد شروع پروسه دادن ویزا این اتفاق میوفته. دوم این که سفارت خیلی خلوت بود و تا من اونجا بودم 5 یا شش تا کیس ایرانی بیشتر نبود که البته یه بنده خدایی هم سه چهارتا ویزا پیکاپ کرده بود. یه لحظه یاد بچه های لاتاری افتادم که الان باید ویزاهاشونو بگیرن و الن باید سفارت کلی شلوغ باشهواسه همین دلم گرفت. ایشالا کار این بچه ها هم درست بشه و برای اونها هم دعا کنیم که از این مرحله رد بشن تا خدایی نکرده دل کسی نشکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، sib 24 ، armehraboon ، sanbad ، fahi ، tico ، Tolu IR