کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
منم دوست دارم اينطوري خودمو اروم كنم ولي ناخوداگاه مياد تو ذهنم كه من بايد جزو خوش شانس هاي سه ماهه باشم !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
امیدوارم,ولی یه چیز دیگه که منو اروم کرده اینه که من یه پسر دایی دارم که آمریکاییه فارسیو بلد نیست و الان 65 روزه که پیش منه , من زبانم بد نیست باهاش حرف میزنم ولی چیزی که توی این مدت متوجه شدم اینه که چیز زیادی از زبان, از یه آمریکایی موقع صحبت کردن قرار نیست یاد بگیرم ,مگر اینکه یه دفتر دستم بگیرم و چیزیو که نمیفهمم ازش بپرسم بنویسم و حفظش کنم و همه اینا دردسر داره جدا از اینکه بعدا نمیشه از هر کسی اینو اونجا خواست ,کلا هر چی بلدم خودم قبلا خوندم ,پس میبینم توی این فرصت باقی مونده هر چی بشینم باز زبان بخونم کم خوندم و انگار یه وقت اضافست تا زمانی که اسمم در بیاد برای کلیرنس تا روی زبانم بیشتر کار کنم .قبلا حساب بیشتری روی محیط باز کرده بودم ولی الان اینجوری نیست مگر اینکه یکی حوصله داشته باشه اونجا منو تصحیح کنه ,پس چه کاریه خودم اینجا میخونم .مخصوصا کلمات جدید رو .روی لیستنینگ هم زیاد کار کنید اینا جوری باهاتون حرف میزنن انگار ماها تمام حرفاشون و داریم متوجه میشیم و بومی اونجا هستیم ,خیلی سریع صحبت میکنن .
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، sanbad ، sahar2016
(2015-11-12 ساعت 22:54)alireza55 نوشته:  
(2015-11-12 ساعت 22:15)آنيتاآيين نوشته:  
(2015-11-12 ساعت 10:30)alireza55 نوشته:  
(2015-11-12 ساعت 00:27)آنيتاآيين نوشته:  
(2015-11-11 ساعت 11:13)alireza55 نوشته:  سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید ،منظور از آپدیت سایت ادمینستریتیو پروسس منظورتون آپدیت توی سیس هست یا آپدیت توی اون لینکی که توی برگه صورتی هست ؟ من توی سیس اصلا اپدیت نشدم ولی توی اون وبسایت که توی برگه صورتی که سفارت بهم داده چندین بار آپدیت شدم .میخوام بدونم کدوم آپدیت مهمه ,سیس یا سایت سفارت که توی برگه صورتی هست ؟
توی سایت سفارت قسمت وبسایت آپدیتت ,آپ شدم
توی سیس : استاتوس اپدیت ,آپ نشدم
مرسی

حتما با وبسايت برگه صورتي برو جلو. هر وقت كامپليت شدي حتماااا منتظر ايميل هم باش و بعد به سفارت برو
ممنون از جوابت ،باشه حتما همینکارو میکنم ,پس منظور از آپدیت که دوستان ازش مدام صحبت میکنن آپدیت لینلک توی برگ صورتی هست ,آپدیت سیس نیست درسته ؟
سيس تو اپديت خوبه چون كامپيوتري هستش. ولي واسه كامل شدن با تركيه برو جلو. به اميد خبر خوب ازت.
آهان مرسی,بازم ممنون از راهنماییت آنیتا ,تا به الان که 79 روز از مصاحبم میگذره , خبرشو حتما میدم بهت .تو چند روزه منتظری ؟
از مصاحبه كه ٢٠ اكتبر بود. بهمون اكي دادن واسه ويزا ولي ١٠ نوامبر ايميل زدن ٤ ماه ديگه بايد صبر كنيم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
[/quote]
از مصاحبه كه ٢٠ اكتبر بود. بهمون اكي دادن واسه ويزا ولي ١٠ نوامبر ايميل زدن ٤ ماه ديگه بايد صبر كنيم.
[/quote]
یعنی چی ،یعنی شما بهشون ایمیل زدید بابت کلیرنس و اونا در جواب گفتن باید 4 ماه دیگه صبر کنید ؟ یا اینکه خودشون خود به خود یه دفعه ای ایمیل زدن کیس شما 4 ماه دیگه هنوز کار داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
ممممممممممم فكر كنم همون منظورتونه كه واسه همسر منم نوشتن ، نوشته به طور متوسط ٤ ماه طول ميكشه !!! اونو واسه همه كسايي رفيوز آندر سكشن ٢٢١ جي هستن نوشته !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: آیین آنیتا
(2015-11-14 ساعت 01:45)Nazanin_kh نوشته:  ممممممممممم فكر كنم همون منظورتونه كه واسه همسر منم نوشتن ، نوشته به طور متوسط ٤ ماه طول ميكشه !!! اونو واسه همه كسايي رفيوز آندر سكشن ٢٢١ جي هستن نوشته !!!

سلام

من شوهر آنیتا هستم . فکر کنم شرایطم مثل شوهر شما هست .
می خواستم بدونم که administrative process شما هم مثل من 10 روزه تموم شد و بعد از مراجعه دوم به سفارت 221g را با پاسپورت خالی گرفتین ؟
و سوال دوم اینکه فکر کنم اطلاعات شما بیشتر از ما باشه , فکر می کنید چند وقته تموم بشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آنيتاآيين
سلام
اره الان شرايطتون مثل همسر منه ، ولي واسه اون از روز اول يعني ٢٥ اگوست بعد از مصاحبه ، كه افيسر گفته بود همه چي كامله سايت رو چك كن دو سه ماه ديگه بيا ويزاتو بگير از همينجا برو . از همون روز سايت انكارا ميزد رفيوز سكشن ٢٢١ جي ، اولش خيلي شوك شدم ولي چند باري كه ايميل زدم گفتن كسري مدارك هم ندارين فقط صبر كن تا پروسه اداري طي بشه بهت خبر ميديم ، وكيلم هم گفت طبيعيه !!!
الان شد ٨١ روز از مصاحبه !!!!!!!!!! هيييييچ چيز مشكوكي هم نداره ، نه سربازي رفته نه كار دولتي داشته ، حساب كتابي كه نداره ، ولي وكيلم هم گفت بعد سه ماه پيگيري ميكنه ، نميدونم جوابي كه به اون بدن فرق ميكنه با همين كه به من گفتن ؟؟؟؟؟ فقط ميگن صبر كن و سايت رو چك كن !!!! اميدوارم همون سه ماه بيشتر نشه
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، ATYY ، آنيتاآيين
[/quote]
یعنی چی ،یعنی شما بهشون ایمیل زدید بابت کلیرنس و اونا در جواب گفتن باید ۴ ماه دیگه صبر کنید ؟ یا اینکه خودشون خود به خود یه دفعه ای ایمیل زدن کیس شما ۴ ماه دیگه هنوز کار داره ؟
[/quote]

نه تو سايت زد پروسس كامپليت بعد گفتن بيا واسه ويزا.ولي وقتي رفت پاسشو داد فرداش گفتن بايد صبر كني
پاسخ
تشکر کنندگان:
خيلي اين كارشون عجيب بوده !!! مگه شوخيه كه نظرشونو عوض كنن ؟!!؟؟؟؟!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: آنيتاآيين ، tala82
(2015-11-14 ساعت 21:17)Nazanin_kh نوشته:  خيلي اين كارشون عجيب بوده !!! مگه شوخيه كه نظرشونو عوض كنن ؟!!؟؟؟؟!!!!

نميدونم مشكل چي بود.گويا سفارت اصلا مارو واسه كليرينس نفرستاده بوده. امريكا اين تصميمو گرفته
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-14 ساعت 21:17)Nazanin_kh نوشته:  خيلي اين كارشون عجيب بوده !!! مگه شوخيه كه نظرشونو عوض كنن ؟!!؟؟؟؟!!!!
نظرشون و عوض نمیکنن ،اشتباه میکنن ،من یه بار دیگه اینجا خوندم که اشتباه کردن ,طرف میره ترکیه ویزاشو بگیره میگن اشتباه شده برو اسمت که اومد دوباره بیا .
همگی خیالتون راحت باشه سال 2017 نشده ما امریکاییم من قول میدم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، sanbad
??????????????????Sad قبل از ٢٠١٦SadSadSadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94
(2015-11-14 ساعت 15:06)Nazanin_kh نوشته:  سلام
اره الان شرايطتون مثل همسر منه ، ولي واسه اون از روز اول يعني ٢٥ اگوست بعد از مصاحبه ، كه افيسر گفته بود همه چي كامله سايت رو چك كن دو سه ماه ديگه بيا ويزاتو بگير از همينجا برو . از همون روز سايت انكارا ميزد رفيوز سكشن ٢٢١ جي ، اولش خيلي شوك شدم ولي چند باري كه ايميل زدم گفتن كسري مدارك هم ندارين فقط صبر كن تا پروسه اداري طي بشه بهت خبر ميديم ، وكيلم هم گفت طبيعيه !!!
الان شد ٨١ روز از مصاحبه !!!!!!!!!! هيييييچ چيز مشكوكي هم نداره ، نه سربازي رفته نه كار دولتي داشته ، حساب كتابي كه نداره ، ولي وكيلم هم گفت بعد سه ماه پيگيري ميكنه ، نميدونم جوابي كه به اون بدن فرق ميكنه با همين كه به من گفتن ؟؟؟؟؟ فقط ميگن صبر كن و سايت رو چك كن !!!! اميدوارم همون سه ماه بيشتر نشه

امیدوارم زود تموم بشه
باز شما جلو تر از ما هستین
ممنون از جواب دادنتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
اره فقط خودمون هستيم كه ميدونيم چقدر سخته ، بقيه از دور ميگن دو سال صبر كردين حالا چند ماه كه ديگه چيزي نيست ، ولي يه روزش هم واسه كسايي كه منتظرن يه سااااله !!!
اينو كسي دقت كرده كه هر سفارت يه روز هاي خاصي چند تا پرورنده رو اعلام ميكنه !؟؟؟؟
منظورم اينه چيزي كه من متوجه شدم انكارا توريستي هارو چهارشنبه اعلام ميكنه ! نميدونم اتفاقيه يا سيستمشون اينه ؟؟؟!! حالا كتگوري خانوادگي قانون خاصي روز خاصي نداره ؟ ولي هيچوقت يكي يكي اعلام نميكنن ، يه روز چند تا پرونده رو كامپليت اعلام ميكنن . شايدم ديگه اينقدر سعي كردم واسش يه قانون منظم پيدا كنم كه ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ،
لطفا اگر وکیلی می شناسید ، اطلاعات تماسشان را برای من در پیام خصوصی ارسال کنید.
باتشکر
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان