کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-11-15 ساعت 23:10)qesign نوشته:  سلام دوستان ،
لطفا اگر وکیلی می شناسید ، اطلاعات تماسشان را برای من در پیام خصوصی ارسال کنید.
باتشکر

سايت به من اجازه نداد جواب پيغام خصوصي رو بدم
وكيل من سانفرانسيسكو هستش ، فكر ميكنين بتونه كمك كنه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: qesign
سلام دوستان بالاخره از ابوظبی برگشتم. با هراز داستان.
اول از همه لازمه چند نکته مهم بگم:
1- در مورد مدیکال مجدد، من مدیکال اولم کلینیک مدیست بود و مدیکال دوم را رفتم ان ام سی و هیچ مشکلی هم.پیش نیومد
2- مدیکال دوم را صبح شنبه دادم و گفتم فوری هستش ، ان ام سی هم 200 درهم اضافه تر میگیره و همون شب ساعت 8 جواب میده که یکشنبه به تحویل پاس برسید
3- اگه یکشنبه پاس را تحویل بدید میگند پنج شنبه ساعت 2 بیایید و اگه سه شنبه تحویل بدید میگند یکشنبه بعد ساعت 2 برا گرفتنش برید.
4- برای ما اتفاق بسیار نادری افتاد که پنج شنبه که واسه پس گرفتن پاس رفتیم در کمال ناباوری گفتند سیستمها خراب شده و برید یکشنبه برگردید و تازه اگه تا یکشنبه سیستمها درست بشه. وما تمام بلیط برگشتمون سوخت و شب جمعه هم بود شب تعطیلیشون هتلها یا همه رزرو بودن یا قیمتهای نجومی میدادن که شما حساب کنید ما با چه استرسی رسیدیم دبی و با چه وضعی بالاخره ساعت 1شب تونستیم برا سه شب دیگه هتل با یه قیمت نسبتا مناسبتر پیدا کنیم چون باید حساب کتاب اینم میکردیم که احتمال داره باز یکشنبه پاسو تحویل ندن.... خلاصه این دو روز چه بر ماها گذشت و با حمله بر پاریس چه شایعاتی در مورد احتیاط بر ویزای ایرانیها و اینا شنیدیم و چی گذشت بر ما بماند... و تازه جالب این بود که وضعیت ما در سایت سیس به حالت ready قبل از مصاحبه برگشته بود و اصلا آپدیت نمیشد و بازار این شایعات و استرسها را بیشتر و بیشتر میکرد... و حتی تا ظهر یکشنبه که باز به سفارت رفتیم همین بود که دیگه ماها در کمال نا امیدی برای مواجه با هر تصمیمی وارد سفارت شدیم اونجا نوبت ماها که شد اول به یه خانوم دیگه جلوی من بود گفتن دوباره برو فردا برگرد ببینیم چی میشه دیگه اونم شروع به اعتراض کرد بعد افیسره رفت اون پشت و انگار یه مشورتی کردن و برگشت گفت بهش برو بشین فعلا و ما چندتای دیگه را صدا کردن و به همین منوال به ما هم گفتن بشینید خلاصه نیم ساعت سه ربعی در این وضعیت استرس گذشت تا دیگه اعتراض کردیم که آخه چه تصمیمی دارید و حداقل به ما بگید چی شده که یه دفعه آفیسره گفت طول میکشه ولی بشینید تا اگه میشه ویزاهاتون را آماده کنند و اونجابود که واقعا همه یه آهی از ته دل کشیدن و آروم نشستن. دیگه نشون به اون نشون که این انتظار دو سه ساعتی طول کشید و تقریبا اکثر کارمندهای سفارت هم رفته بودن و فقط ما مونده بودیم و چندتا کارمندا که بعد از یه مدتی به فاصله هر نیم ساعت از یکی حاضر میشد و تحویلش میدادن و بقیه از تمام وجود واسش خوشحالی میکردن...
دوستان این سفارت هیچ حساب و کتابی نداره و هر لحظه آماده هر چیزی باید بود
5- دوستان بعد از گرفتن ویزا حتما حتما اونا چک کنید مخصوصا اونا که میدن پیک آپ به آژانسا تاکید کنن که ویزاشون همه چیش چک بشه چون خانومی اومده بود که سه هفته قبلش ویزا را گرفته بود و برگشته بود ایران دم رفتنش به آمریکا تازه متوجه شده بود تاریخ انقضای ویزا قبل ار تاریخ ایشود اون خورده و مجبور شده بود با کلی سختی برگرده سفارت تا اصلاحش کنه.
و این بود داستان پر ماجرا ی ما تازه بعد از گذروندن شش ماه تمام در کلیری......!!
برای تک تک دوستان آرزوی موفقیت و شادی روز افزون دارم و بگم دوستان عزیزم میدونم چقدر سخته چون خودم با شرایط بسیار سخت در این دوران بودم ولی نا امید نشید و صبور باشید ،توکل داشته باشید و بدونید که هیچ سختی پایدار نخواهد بود ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، armehraboon ، amirsalehish ، mana94 ، behjan ، فاطمه نوری ، Haghighat ، Sam-90 ، Mehkam ، shadoow ، sahar2016 ، itex ، عدلی
خوب همين كه الان دست پر هستين عاليه ! موفق باشين !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sara456
من تا خيلي صفحه قبل تر رو خوندم چرا خبري از كليرنس نيست ؟
مگه ميشه ؟ مگه داريم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 06:03)sara456 نوشته:  سلام دوستان بالاخره از ابوظبی برگشتم. با هراز داستان.
۱- در مورد مدیکال مجدد، من مدیکال اولم کلینیک مدیست بود و مدیکال دوم را رفتم ان ام سی و هیچ مشکلی هم.پیش نیومد
۲- مدیکال دوم را صبح شنبه دادم و گفتم فوری هستش ، ان ام سی هم 200 درهم اضافه تر میگیره و همون شب ساعت ۸ جواب میده که یکشنبه به تحویل پاس برسید
۳- اگه یکشنبه پاس را تحویل بدید میگند پنج شنبه ساعت ۲ بیایید و اگه سه شنبه تحویل بدید میگند یکشنبه بعد ساعت ۲ برا گرفتنش برید.
۴- برای ما اتفاق بسیار نادری افتاد که پنج شنبه که واسه پس گرفتن پاس رفتیم در کمال ناباوری گفتند سیستمها خراب شده و برید یکشنبه برگردید و تازه اگه تا یکشنبه سیستمها درست بشه. وما تمام بلیط برگشتمون سوخت و شب جمعه هم بود شب تعطیلیشون هتلها یا همه رزرو بودن یا قیمتهای نجومی میدادن که شما حساب کنید ما با چه استرسی رسیدیم دبی و با چه وضعی بالاخره ساعت ۱شب تونستیم برا سه شب دیگه هتل با یه قیمت نسبتا مناسبتر پیدا کنیم چون باید حساب کتاب اینم میکردیم که احتمال داره باز یکشنبه پاسو تحویل ندن.... خلاصه این دو روز چه بر ماها گذشت و با حمله بر پاریس چه شایعاتی در مورد احتیاط بر ویزای ایرانیها و اینا شنیدیم و چی گذشت بر ما بماند... و تازه جالب این بود که وضعیت ما در سایت سیس به حالت ready قبل از مصاحبه برگشته بود و اصلا آپدیت نمیشد و بازار این شایعات و استرسها را بیشتر و بیشتر میکرد... و حتی تا ظهر یکشنبه که باز به سفارت رفتیم همین بود که دیگه ماها در کمال نا امیدی برای مواجه با هر تصمیمی وارد سفارت شدیم اونجا نوبت ماها که شد اول به یه خانوم دیگه جلوی من بود گفتن دوباره برو فردا برگرد ببینیم چی میشه دیگه اونم شروع به اعتراض کرد بعد افیسره رفت اون پشت و انگار یه مشورتی کردن و برگشت گفت بهش برو بشین فعلا و ما چندتای دیگه را صدا کردن و به همین منوال به ما هم گفتن بشینید خلاصه نیم ساعت سه ربعی در این وضعیت استرس گذشت تا دیگه اعتراض کردیم که آخه چه تصمیمی دارید و حداقل به ما بگید چی شده که یه دفعه آفیسره گفت طول میکشه ولی بشینید تا اگه میشه ویزاهاتون را آماده کنند و اونجابود که واقعا همه یه آهی از ته دل کشیدن و آروم نشستن. دیگه نشون به اون نشون که این انتظار دو سه ساعتی طول کشید و تقریبا اکثر کارمندهای سفارت هم رفته بودن و فقط ما مونده بودیم و چندتا کارمندا که بعد از یه مدتی به فاصله هر نیم ساعت از یکی حاضر میشد و تحویلش میدادن و بقیه از تمام وجود واسش خوشحالی میکردن...
۵- دوستان بعد از گرفتن ویزا حتما حتما اونا چک کنید مخصوصا اونا که میدن پیک آپ به آژانسا تاکید کنن که ویزاشون همه چیش چک بشه چون خانومی اومده بود که سه هفته قبلش ویزا را گرفته بود و برگشته بود ایران دم رفتنش به آمریکا تازه متوجه شده بود تاریخ انقضای ویزا قبل ار تاریخ ایشود اون خورده و مجبور شده بود با کلی سختی برگرده سفارت تا اصلاحش کنه.
برای تک تک دوستان آرزوی موفقیت و شادی روز افزون دارم و بگم دوستان عزیزم میدونم چقدر سخته چون خودم با شرایط بسیار سخت در این دوران بودم ولی نا امید نشید و صبور باشید ،توکل داشته باشید و بدونید که هیچ سختی پایدار نخواهد بود ...
مبارکه سارا جان.ما هم دیروز پاسو دادیم گفتن 5شنبه بیاین .امیدوارم که بدن
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، ATYY ، mana94 ، Haghighat ، sara456 ، barfi1 ، sahar2016 ، tico
(2015-11-16 ساعت 11:45)فاطمه نوری نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 06:03)sara456 نوشته:  سلام دوستان بالاخره از ابوظبی برگشتم. با هراز داستان.
۱- در مورد مدیکال مجدد، من مدیکال اولم کلینیک مدیست بود و مدیکال دوم را رفتم ان ام سی و هیچ مشکلی هم.پیش نیومد
۲- مدیکال دوم را صبح شنبه دادم و گفتم فوری هستش ، ان ام سی هم 200 درهم اضافه تر میگیره و همون شب ساعت ۸ جواب میده که یکشنبه به تحویل پاس برسید
۳- اگه یکشنبه پاس را تحویل بدید میگند پنج شنبه ساعت ۲ بیایید و اگه سه شنبه تحویل بدید میگند یکشنبه بعد ساعت ۲ برا گرفتنش برید.
۴- برای ما اتفاق بسیار نادری افتاد که پنج شنبه که واسه پس گرفتن پاس رفتیم در کمال ناباوری گفتند سیستمها خراب شده و برید یکشنبه برگردید و تازه اگه تا یکشنبه سیستمها درست بشه. وما تمام بلیط برگشتمون سوخت و شب جمعه هم بود شب تعطیلیشون هتلها یا همه رزرو بودن یا قیمتهای نجومی میدادن که شما حساب کنید ما با چه استرسی رسیدیم دبی و با چه وضعی بالاخره ساعت ۱شب تونستیم برا سه شب دیگه هتل با یه قیمت نسبتا مناسبتر پیدا کنیم چون باید حساب کتاب اینم میکردیم که احتمال داره باز یکشنبه پاسو تحویل ندن.... خلاصه این دو روز چه بر ماها گذشت و با حمله بر پاریس چه شایعاتی در مورد احتیاط بر ویزای ایرانیها و اینا شنیدیم و چی گذشت بر ما بماند... و تازه جالب این بود که وضعیت ما در سایت سیس به حالت ready قبل از مصاحبه برگشته بود و اصلا آپدیت نمیشد و بازار این شایعات و استرسها را بیشتر و بیشتر میکرد... و حتی تا ظهر یکشنبه که باز به سفارت رفتیم همین بود که دیگه ماها در کمال نا امیدی برای مواجه با هر تصمیمی وارد سفارت شدیم اونجا نوبت ماها که شد اول به یه خانوم دیگه جلوی من بود گفتن دوباره برو فردا برگرد ببینیم چی میشه دیگه اونم شروع به اعتراض کرد بعد افیسره رفت اون پشت و انگار یه مشورتی کردن و برگشت گفت بهش برو بشین فعلا و ما چندتای دیگه را صدا کردن و به همین منوال به ما هم گفتن بشینید خلاصه نیم ساعت سه ربعی در این وضعیت استرس گذشت تا دیگه اعتراض کردیم که آخه چه تصمیمی دارید و حداقل به ما بگید چی شده که یه دفعه آفیسره گفت طول میکشه ولی بشینید تا اگه میشه ویزاهاتون را آماده کنند و اونجابود که واقعا همه یه آهی از ته دل کشیدن و آروم نشستن. دیگه نشون به اون نشون که این انتظار دو سه ساعتی طول کشید و تقریبا اکثر کارمندهای سفارت هم رفته بودن و فقط ما مونده بودیم و چندتا کارمندا که بعد از یه مدتی به فاصله هر نیم ساعت از یکی حاضر میشد و تحویلش میدادن و بقیه از تمام وجود واسش خوشحالی میکردن...
۵- دوستان بعد از گرفتن ویزا حتما حتما اونا چک کنید مخصوصا اونا که میدن پیک آپ به آژانسا تاکید کنن که ویزاشون همه چیش چک بشه چون خانومی اومده بود که سه هفته قبلش ویزا را گرفته بود و برگشته بود ایران دم رفتنش به آمریکا تازه متوجه شده بود تاریخ انقضای ویزا قبل ار تاریخ ایشود اون خورده و مجبور شده بود با کلی سختی برگرده سفارت تا اصلاحش کنه.
مبارکه سارا جان.ما هم دیروز پاسو دادیم گفتن ۵شنبه بیاین .امیدوارم که بدن
مبارك باشه عزيزم در ضمن نياز به تزريق واكسن انفولانزا هست؟
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sara456 ، ATYY ، tico
ممنون دوستان عزیزم
بله مانا جان چون فصلش بود لازم بود آنفلوانزا را بزنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، armehraboon ، tico
(2015-11-16 ساعت 15:19)sara456 نوشته:  ممنون دوستان عزیزم

عزيزم قيمت واكسن انفولانزا چند درهم ؟
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: tico
(2015-11-16 ساعت 15:25)mana94 نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 15:19)sara456 نوشته:  ممنون دوستان عزیزم

عزيزم قيمت واكسن انفولانزا چند درهم ؟

مانا جان من واکسن آنفلوانزا را قبل رفتن تو ایران زدم و به کارت واکسنم اضافه کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، tico
سارا جان ضمن تبریک بابت خلاص شدن از این پرسه زجرآور .....میشه بگید تو این مدت 6 ماه چندبار آپدیت داشتین؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 19:34)Haghighat نوشته:  سارا جان ضمن تبریک بابت خلاص شدن از این پرسه زجرآور .....میشه بگید تو این مدت ۶ ماه چندبار آپدیت داشتین؟
ممنون دوست عزیز من فقط سه تا آپ داشتم یه دونه سه روز بعد از مصاحبه .یکی هم سه ماه و نیم بعد ساعت 12 شب و آخریش شش ماه بعد ساعت 9 شب
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat
(2015-11-16 ساعت 20:38)sara456 نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 19:34)Haghighat نوشته:  سارا جان ضمن تبریک بابت خلاص شدن از این پرسه زجرآور .....میشه بگید تو این مدت ۶ ماه چندبار آپدیت داشتین؟
ممنون دوست عزیز من فقط سه تا آپ داشتم یه دونه سه روز بعد از مصاحبه .یکی هم سه ماه و نیم بعد ساعت 12 شب و آخریش شش ماه بعد ساعت ۹ شب

سارا جون منظورت اپ سايت سيس ؟ در ضمن از كجا متوجه ساعت اپ ميشى
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 20:51)mana94 نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 20:38)sara456 نوشته:  
ممنون دوست عزیز من فقط سه تا آپ داشتم یه دونه سه روز بعد از مصاحبه .یکی هم سه ماه و نیم بعد ساعت 12 شب و آخریش شش ماه بعد ساعت ۹ شب

سارا جون منظورت اپ سايت سيس ؟ در ضمن از كجا متوجه ساعت اپ ميشى
بله عزیزم همون آپ سیس ،از حدود ساعتهای چک کردن خودم تقریبی گفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
من امروز يك آپديت تو سيس داشتم . دو تا بعد از مصاحبه ام داشتم .امروز بعد دو ماه باز يه آپديت داشتم .به نظرتون چيه ؟ افيسرم گفته بود يك تا دو ماه ديگه ويزاتون آمادست
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، armehraboon ، Sam-90 ، Haghighat ، tico
(2015-11-16 ساعت 22:02)ATYY نوشته:  من امروز يك آپديت تو سيس داشتم . دو تا بعد از مصاحبه ام داشتم .امروز بعد دو ماه باز يه آپديت داشتم .به نظرتون چيه ؟ افيسرم گفته بود يك تا دو ماه ديگه ويزاتون آمادست

من هم همون روز شما مصاحبه داشتم و دقيقا امروز آپديت سوم رو توي سيس داشتم ،خانم آفيسر به من گفت بين ٢ تا ٣ ماه آينده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، mana94

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان