کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-12-30 ساعت 21:49)itex نوشته:  امیدوارم در سال جدید تعداد زیادی از بچه ها کلیر بشن که این انتظار طاقت فرسا هم تموم بشه. چند روزی اسبابکشی داشتم نتونستم سر بزنم، اگر سئوالی بود در خدمتم.
من میخوام این سوالو دوباره بپرسم:
ممکنه کلیری بیاد در حالی که سیس تا روز اخر جز روز بعد از مصاحبه هیچ اپدیتی نداشته ؟ یا اینکه باید منتظر اپ های سیس باشیم و بعد از چند سری اپدیت، کلیری اعلام میشه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه چرا ویزای k1 حتی توی سایت وزارت امور خارجه هم ویزای غیر مهاجرتی اعلام شده .
قبلا از جوابت ممنونم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-30 ساعت 21:57)alireza55 نوشته:  چی بگم ، من فک میکنم قرار نیست اگه یه روز تعطیل باشه یا نباشه روی زمان کلیر شدن ما تاثیر داشته باشه حتی شنبه یکشنبه هم تاثیر نداره چون الان دستکم ما بیشتر از 4 ماهه منتظریم ،فوقش 10 تا موردو راجع به ما بخوان چک کنن که 10 تا هم نیست،هر کدومشم 3 روز طول بکشه که نمیکشه ،میشه یه ماه،4 ماه توجیه نداره.، ما فقط باید تعداد روزامونو پر کنیم تا روزی که اینا بخوان به پروندمون رسیدگی کنن.
يعني شما فكر مي كنيد هنوز هيچ چيز از پرونده هامون رو بررسي نكردن ؟ يا هر كدوم از مواردي كه بررسي ميشه زمان بر هست .من شنيده بودم سربازي بيشترين مدت رو داره كه 20 تا 30 روز طول ميكشه .فقط خدا ميدونه اينها دارن چيكار مي كنن
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2015-12-30 ساعت 21:57)alireza55 نوشته:  چی بگم ، من فک میکنم قرار نیست اگه یه روز تعطیل باشه یا نباشه روی زمان کلیر شدن ما تاثیر داشته باشه حتی شنبه یکشنبه هم تاثیر نداره چون الان دستکم ما بیشتر از 4 ماهه منتظریم ،فوقش 10 تا موردو راجع به ما بخوان چک کنن که 10 تا هم نیست،هر کدومشم 3 روز طول بکشه که نمیکشه ،میشه یه ماه،4 ماه توجیه نداره.، ما فقط باید تعداد روزامونو پر کنیم تا روزی که اینا بخوان به پروندمون رسیدگی کنن.

نميدونم چي بگم عليرضا جان واقعا پيچيدست پروسه ولي با اين تفاسير كه شما ميگي اين دوستاني كه من ديدم تو انكارا ٤٥ روزه و حتي سه هفته اي كلير شده بودن رو چه حسابيه ؟ من به شخصه يك مورد خانوادگي F2B ديدم سه هفته اي كلير شده بود ، يك مورد استاد دانشگاهي بود براي كنفرانس ميرفت ٤٠ روز و يك مورد هم فكر كنم لاتاري بود ٤٥ روزه

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-30 ساعت 22:10)ATYY نوشته:  
يعني شما فكر مي كنيد هنوز هيچ چيز از پرونده هامون رو بررسي نكردن ؟ يا هر كدوم از مواردي كه بررسي ميشه زمان بر هست .من شنيده بودم سربازي بيشترين مدت رو داره كه 20 تا 30 روز طول ميكشه .فقط خدا ميدونه اينها دارن چيكار مي كنن
اره من فک میکنم دست به خیلی از پرونده های ماها نزدن،اینا هر چی و بخوان بررسی کنن سرچ میکنن ،و سرچ اینقد زمان بر نیست . اخه چرا باید اینقد طول بکشه ؟ اینا لیست یه سری از افرادو دارن ،چک میکنن که ما توی اون لیست نباشیم ،مثل کادر های رسمی نظامی . هر نوع ویزایی یه کتگوری زمانی داره کلا ،که باید اون زمانو پر کنه ،استثناها زیادن ولی مثلا شاید یک درصد از ماها زودتر از کسی که ویزای دانشجویی داره کلیر بشه . من خودم ترکیه یه اقا رو دیدم که برای درمان سرطان داشت میرفت به امریکا،کلیرنسش 10 روز طول کشیده بود ،حالا چرا 10 روز،چون شروع کردن کیسش و بررسی کردن و جوابو بهش دادن ،حالا چرا واسه من الان 4ماه شده ؟ نظر من اینه که هنوز بهش دست نزدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، milad_magnet
(2015-12-30 ساعت 22:22)milad_magnet نوشته:  [quote='alireza55' pid='686893' dateline='1451496460']
چی بگم ، من فک میکنم قرار نیست اگه یه روز تعطیل باشه یا نباشه روی زمان کلیر شدن ما تاثیر داشته باشه حتی شنبه یکشنبه هم تاثیر نداره چون الان دستکم ما بیشتر از 4 ماهه منتظریم ،فوقش 10 تا موردو راجع به ما بخوان چک کنن که 10 تا هم نیست،هر کدومشم 3 روز طول بکشه که نمیکشه ،میشه یه ماه،4 ماه توجیه نداره.، ما فقط باید تعداد روزامونو پر کنیم تا روزی که اینا بخوان به پروندمون رسیدگی کنن.
[/quote
نميدونم چي بگم عليرضا جان واقعا پيچيدست پروسه ولي با اين تفاسير كه شما ميگي اين دوستاني كه من ديدم تو انكارا ٤٥ روزه و حتي سه هفته اي كلير شده بودن رو چه حسابيه ؟ من به شخصه يك مورد خانوادگي F2B ديدم سه هفته اي كلير شده بود ، يك مورد استاد دانشگاهي بود براي كنفرانس ميرفت ٤٠ روز و يك مورد هم فكر كنم لاتاري بود ٤٥ روزه
نمیدونم واقعا این استثنا ها از کجا میان، حرف من اینه که پروسه کلیرنس طولانی نیست، این اونا هستن که به یه عده دیرتر رسیدگی میکنن،و به یه عده زودتر،مخصوصا موارد اضطراری مثل اون استاد دانشگاه که شما گفتی یا اون مورد سرطانی که من گفتم ،یا دانشجوهایی که باید برن سر کلاساشون ،به نظر میاد ما جزو اضطراریا نیستیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: Nazanin_kh ، milad_magnet
(2015-12-30 ساعت 23:21)alireza55 نوشته:  
(2015-12-30 ساعت 22:22)milad_magnet نوشته:  [quote='alireza55' pid='686893' dateline='1451496460']
چی بگم ، من فک میکنم قرار نیست اگه یه روز تعطیل باشه یا نباشه روی زمان کلیر شدن ما تاثیر داشته باشه حتی شنبه یکشنبه هم تاثیر نداره چون الان دستکم ما بیشتر از 4 ماهه منتظریم ،فوقش 10 تا موردو راجع به ما بخوان چک کنن که 10 تا هم نیست،هر کدومشم 3 روز طول بکشه که نمیکشه ،میشه یه ماه،4 ماه توجیه نداره.، ما فقط باید تعداد روزامونو پر کنیم تا روزی که اینا بخوان به پروندمون رسیدگی کنن.
[/quote
نمیدونم واقعا این استثنا ها از کجا میان، حرف من اینه که پروسه کلیرنس طولانی نیست، این اونا هستن که به یه عده دیرتر رسیدگی میکنن،و به یه عده زودتر،مخصوصا موارد اضطراری مثل اون استاد دانشگاه که شما گفتی یا اون مورد سرطانی که من گفتم ،یا دانشجوهایی که باید برن سر کلاساشون ،به نظر میاد ما جزو اضطراریا نیستیم .
موافقم ، مهاجرتي هارو زمان تا همون شش ماهه كه مديكال باطل ميشه مگر موارد خاص كه معلوم نيست رو چه موضوعي گير ميكنن
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
(2015-12-30 ساعت 22:08)alireza55 نوشته:  
(2015-12-30 ساعت 21:49)itex نوشته:  امیدوارم در سال جدید تعداد زیادی از بچه ها کلیر بشن که این انتظار طاقت فرسا هم تموم بشه. چند روزی اسبابکشی داشتم نتونستم سر بزنم، اگر سئوالی بود در خدمتم.
ممکنه کلیری بیاد در حالی که سیس تا روز اخر جز روز بعد از مصاحبه هیچ اپدیتی نداشته ؟ یا اینکه باید منتظر اپ های سیس باشیم و بعد از چند سری اپدیت، کلیری اعلام میشه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه چرا ویزای k1 حتی توی سایت وزارت امور خارجه هم ویزای غیر مهاجرتی اعلام شده .
قبلا از جوابت ممنونم .

علیرضا جان و هموطنان عزیزم بارها و بارها دوستان ذکر کردن که ممکنه 1نفر چندین وچندبار تو سایت سیس اپدیت داشته باشه حتی آپدیتِ روزِ شنبه مثلِ سندبادجانِ عزیز وبعداز گذشت511روز هنوز کلیر نشده باشهSadSadSadو1نفرهم فقط وفقط فردای روزِمصاحبه و روزِِ اعلام کلیرنس وروزِ قبل ازاعلام کلیرنس توسط ایمیل، سیس اپدیت داشته وکلیر شده ،مثلِ برادرِ نازنینِ خودمShy

پاسخ
تشکر کنندگان: qazaleh ، sanbad ، alireza55
بچه ها من یه شب خواب دیدم که یکی تو خواب بهم گفت ناراحت نباش کلیرنس تو اندازه مال omnia طول می کشه!!! بعد رفتم تو جدول منتظران دیدم مال omnia هفتادو هشت روز طول کشیده!!! Smile))) خل کردن منو! آخه دو سال شد Sad به نظر من که اونایی که سه چهار ماهه هم کلیر شدن خیلی خوش شانس بودن!
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، milad_magnet
من دیشب خواب دیدم ویزام امادست ،اومدم بگیرمش یه دفعه یه دیوار بزرگ ریخت روی سرم . ،
اره واقعا اگه سر 5 ماه هم ویزای منو بدن باز راضیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: qazaleh
(2015-12-30 ساعت 22:08)alireza55 نوشته:  
قبلا از جوابت ممنونم .

سلام
چون ویزای k1 بعد از ورود امکان تغییر به اقامت میشه محاجرتی باهاش برخورد میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55
میلاد مگنت راستشو بگو ،از وقتی اومدی اینجا روحیه گرفتی یا داری کم کم افسردگی میگیری ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، milad_magnet
(2015-12-31 ساعت 20:53)alireza55 نوشته:  میلاد مگنت راستشو بگو ،از وقتی اومدی اینجا روحیه گرفتی یا داری کم کم افسردگی میگیری ؟

راستش عليرضا روحيه گرفتم حد اقل ميشه با دوستان درد و دل كرد اينجا ، دوستاني كه تو دنيا غير مجازي در كنار ادم هستن چه ميدونن ap چيه ؟!! انتظار چيه ؟ كليرنس چيه ؟ همه اينارو هم بدونن درك نميكنن ادمو ، ما ها ميتونيم هم رو درك كنيم فقط

Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، khmp ، samiraaa ، armehraboon ، mana94 ، sarahnokhod ، Sam-90 ، sanbad ، tico ، behnamshokri
(2015-12-31 ساعت 21:04)milad_magnet نوشته:  
(2015-12-31 ساعت 20:53)alireza55 نوشته:  میلاد مگنت راستشو بگو ،از وقتی اومدی اینجا روحیه گرفتی یا داری کم کم افسردگی میگیری ؟

راستش عليرضا روحيه گرفتم حد اقل ميشه با دوستان درد و دل كرد اينجا ، دوستاني كه تو دنيا غير مجازي در كنار ادم هستن چه ميدونن ap چيه ؟!! انتظار چيه ؟ كليرنس چيه ؟ همه اينارو هم بدونن درك نميكنن ادمو ، ما ها ميتونيم هم رو درك كنيم فقط

اره منم وقتي ميام اينجا غر ميزنم اعصابم اروم ميشه
امروز يه نفر بعد سه هفته با ويزاي دانشجويي كلير شد پس نتيجه ميگيريم حرف عليرضا درسته ، كار طولاني نيست عمدا بعضي هارو ديرتر چك ميكنن
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، alireza55 ، milad_magnet ، sarahnokhod ، tico

پاسخ
تشکر کنندگان: tico
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، tico

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان