کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-02 ساعت 21:01)samiraaa نوشته:  سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ،مامانِ دوقلوها وبقیه دوستان(علیرضا55،نازنین خانم،خانمِ حقیقت ،آتی و غزاله خانم،علی اقا سرورِ هرچی ابی ،میلاد آقای مگنتُ...)،امروز تولد38سالگیمه CoolBig Grinودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدمSadSad،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون Tongue.عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آلCoolBig Grin

با سلام , سمیرا خانم تولدت مبارک , از صمیم قلب برات ارزو میکنم زوده زود کلیر بشی و این انتظار طولانی به اتمام برسه و در کنار خانواده سالیان سال شاد و سلامت باشی
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، mani_badb0y ، armehraboon ، tico
(2016-01-02 ساعت 21:01)samiraaa نوشته:  سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ،مامانِ دوقلوها وبقیه دوستان(علیرضا55،نازنین خانم،خانمِ حقیقت ،آتی و غزاله خانم،علی اقا سرورِ هرچی ابی ،میلاد آقای مگنتُ...)،امروز تولد38سالگیمه CoolBig Grinودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدمSadSad،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون Tongue.عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آلCoolBig Grin

تولدت مبارك عزيزم برات بهترينها را ارزومندم اميدوارم هر چه زودتر تو بقيه دوستان كلير بشين
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، samiraaa

تولدت مبارک سمیرا خانم. بهترین ها برات آرزو دارم. بزودی زود خبر کلیرنست میشنویم Wink
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، samiraaa

تولدت مبارك عزيزم اميدوارم به زودي كلير بشي و به هر چي مي خواي برسي
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، samiraaa
عزیزاااااااااانِ دلم،هموطنانِ نازنین،مهربان وهمیشه ی خدا رنج کشیده ام از اعماقِ قلبم ازهمگیتان بسیاربسیار سپاسگزارم .بخداقسم چنان انرژی یِ مثبتی ازشما نازنینانِ بامحبت دریافت کرده ام که باقدرتِ هرچه تمام منتظر کلیرنس همگیمان در اوایل سالِ جدیدِمیلادی هستم . باامید شنیدنِ خبرهای کلیرشدنمون از همین فردا.لااااااااااااااااااااااااو یو آل عزیزانم CoolBig GrinTongue

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، armehraboon ، کيوان مريم ، sarahnokhod
سلام سمیرا خانم عزیز
تولدتون مبارک باشه.امیدوارم به هر آرزویی تو دلتون دارید برسید وچه زودتر خبرای خوبی بشنوین.Rolleyes
کیس: K1‎
ارسال مدارک :  july 28  
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: ‎12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2016-01-03 ساعت 15:26)hosseinslm نوشته:  سلام سمیرا خانم عزیز
تولدتون مبارک باشه.امیدوارم به هر آرزویی تو دلتون دارید برسید وچه زودتر خبرای خوبی بشنوین.Rolleyes

پاسخ
تشکر کنندگان:
سمیرا جون تولددددت مبارک و ارزوی کلیر شدن زوووووود زووووووود

از فردا باید منتظر خبرهای خوووووب باشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، hamidoo_b
سمیرا جان من هم تولدت رو با یک روز تاخیر بهت تبریک میگم و امیدوارم به زودی کنار خانوادت زندگی شادی رو در 38 سالگی تجربه کنی.
CR1
پاسخ
(2016-01-04 ساعت 17:01)Haghighat نوشته:  سمیرا جان من هم تولدت رو با یک روز تاخیر بهت تبریک میگم و امیدوارم به زودی کنار خانوادت زندگی شادی رو در 38 سالگی تجربه کنی.

پاسخ
تشکر کنندگان:
اپدیت سیس چهار ژانویه
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، behnamshokri ، sanbad ، sahar2016
ايشالا اخريشه فردا كلير شين-ساعت چند اپ خوردين؟

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
(2016-01-04 ساعت 21:21)vahid4573 نوشته:  ايشالا اخريشه فردا كلير شين-ساعت چند اپ خوردين؟

نمیدونم چون قبلش چک نکردم
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايشالا خيره

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-04 ساعت 21:38)vahid4573 نوشته:  ايشالا خيره

مرسی امیدوارررم
فردا میشه ۱۹ هفته