کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Case Creation Date: 23-Jun-2015
Status Updated Date: 28-Aug-2015

همه چی نرماله برات نازنین نگران نباش. اون 01 هم برای منم هست .
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان برای چک کردن وضعیت کلیرینس از ابوظبی چه سایتی رو باید چک کنیم؟
به طور معمول چقدر کلیر کردن ابوظبی طول می کشه؟

Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
چرا هیچ خبری نیست؟
ارمنستان هم هیچ کیس نامبر جدیدی و اعلام نکرده Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-05 ساعت 04:08)sarahnokhod نوشته:  چرا هیچ خبری نیست؟

ديروز چهارم ژانويه اولين روز كاري ٢٠١٦ بود ، صببببر كنين تا اخر هفته همه كلير ميشن
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، ATYY ، milad_magnet ، sarahnokhod ، samiraaa ، behnamshokri ، tico
(2016-01-05 ساعت 06:36)Nazanin_kh نوشته:  
(2016-01-05 ساعت 04:08)sarahnokhod نوشته:  چرا هیچ خبری نیست؟

ديروز چهارم ژانويه اولين روز كاري ٢٠١٦ بود ، صببببر كنين تا اخر هفته همه كلير ميشن

امیدوارم
یعنی میشه خبرای خوب شروع بشه!؟
?
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2016-01-05 ساعت 02:13)Nazanin_kh نوشته:  Ready
Immigrant visa case number : ANK2015xxxxxx ank01
Case creation date : 08 july
Status updated date : 04 jan

واسه شمام اين تاريخه تو سيس يا تاريخ مصاحبه ؟؟؟
ميدونم مهم نيست ولي ank01 تا امروز نبود
اینم واسه من :
Administrative Processing
Immigrant Visa Case Number: ANK2009....97 01 ANK
Case Creation Date: 29-may-2009
Status Updated Date: 26-dec-2015

TongueTongueTongueTongueTongue

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-05 ساعت 02:43)شاپرک نوشته:  دوستان برای چک کردن وضعیت کلیرینس از ابوظبی چه سایتی رو باید چک کنیم؟
به طور معمول چقدر کلیر کردن ابوظبی طول می کشه؟

با سلام

http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx

زمان کلیر شدن ربطی به سفارت نداره . چون کار اصلی بحث امنیتی هست که داخل امریکا انجام میشه.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، behnamshokri
سلام به همه ، با اميد به اينكه يكي از شما دوستان خوبم چراغ اول كليرنس ٢٠١٦ را روشن كند به زودي
متاسفانه من و شما عزيزان يك درصد جز هستيم بين ان دسته افرادي كه از ايران با هدف مهاجرت به امريكا به سفارت ميروند(با توجه به تجربه شخصي من كه اكثر هموطنان غيور حتي نميدونستن pd چيه ، ويزا بولتن چيه ، ceac چيه ، مهاجرسرا چيه و از همه مهم تر حتي نميدونستن كتگوري مهاجرتيشون چيه (F1, F2A , F2B , F3, F4) يك نفر از بستگان يا پتيشنر كارها را انجام داده بودن و بهشون اطلاع داده بودن كه براي مصاحبه و مديكال به سفارت بروند) از همين رو شايد تعدادي از هموطن هاي خوبمان ديروز كلير شده باشند شايدم امروز ولي ما مطلع نيستيم و از ما كسي كلير نشده پس نبايد ناراحت و نگران باشيم و با اميد ميريم جلو

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، samiraaa
(2016-01-05 ساعت 14:21)milad_magnet نوشته:  سلام به همه ، با اميد به اينكه يكي از شما دوستان خوبم چراغ اول كليرنس ٢٠١٦ را روشن كند به زودي
متاسفانه من و شما عزيزان يك درصد جز هستيم بين ان دسته افرادي كه از ايران با هدف مهاجرت به امريكا به سفارت ميروند(با توجه به تجربه شخصي من كه اكثر هموطنان غيور حتي نميدونستن pd چيه ، ويزا بولتن چيه ، ceac چيه ، مهاجرسرا چيه و از همه مهم تر حتي نميدونستن كتگوري مهاجرتيشون چيه (F1, F2A , F2B , F3, F4) يك نفر از بستگان يا پتيشنر كارها را انجام داده بودن و بهشون اطلاع داده بودن كه براي مصاحبه و مديكال به سفارت بروند) از همين رو شايد تعدادي از هموطن هاي خوبمان ديروز كلير شده باشند شايدم امروز ولي ما مطلع نيستيم و از ما كسي كلير نشده پس نبايد ناراحت و نگران باشيم و با اميد ميريم جلو

فایل‌های پیوست عکس(ها)

پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، mana94 ، milad_magnet
(2016-01-05 ساعت 14:43)samiraaa نوشته:  
(2016-01-05 ساعت 14:21)milad_magnet نوشته:  سلام به همه ، با اميد به اينكه يكي از شما دوستان خوبم چراغ اول كليرنس ٢٠١٦ را روشن كند به زودي

باسلام
برای انجام مصاحبه جهت ویزای EB3 کدام سفارت خانه را پیشهاد می کنید؟ با توجه به شکراب شدن رابطه سیاسی ایران و کشورهای عربی( امارات) آیا دوستان سفارت ابوظبی را توصیه می کنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-05 ساعت 15:09)JAVID2015 نوشته:  

باسلام
برای انجام مصاحبه جهت ویزای EB3 کدام سفارت خانه را پیشهاد می کنید؟ با توجه به شکراب شدن رابطه ۳۰ یا C ایران و کشورهای عربی( امارات) آیا دوستان سفارت ابوظبی را توصیه می کنند؟

سوال خوبیه. ولی جوابش واقعا سخته. رابطمون با ترکیه داره خراب میشه. من امروز رفتم 2 تا آژانس برای ویزای امارات که اونا هم گفتن شرایط ویزای امارات سخت شده و احتمال ریجکت شدنش زیاده. نامزدم هم می گفت دیشب تو اخبار دیده که امارات قصد داره سفر ایرانی ها رو به امارات محدود کنه (فک کنین هیچی نشده خبرش تا آمریکا رفته). فعلا شاید ارمنستان معقول ترین باشه. مگه اینکه عزیزان بخوان سفارت ارمنستان رو هم اشغال کنن.
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-05 ساعت 15:23)behnamshokri نوشته:  
(2016-01-05 ساعت 15:09)JAVID2015 نوشته:  

باسلام
برای انجام مصاحبه جهت ویزای EB3 کدام سفارت خانه را پیشهاد می کنید؟ با توجه به شکراب شدن رابطه ۳۰ یا C ایران و کشورهای عربی( امارات) آیا دوستان سفارت ابوظبی را توصیه می کنند؟

سوال خوبیه. ولی جوابش واقعا سخته. رابطمون با ترکیه داره خراب میشه. من امروز رفتم 2 تا آژانس برای ویزای امارات که اونا هم گفتن شرایط ویزای امارات سخت شده و احتمال ریجکت شدنش زیاده. نامزدم هم می گفت دیشب تو اخبار دیده که امارات قصد داره سفر ایرانی ها رو به امارات محدود کنه (فک کنین هیچی نشده خبرش تا آمریکا رفته). فعلا شاید ارمنستان معقول ترین باشه. مگه اینکه عزیزان بخوان سفارت ارمنستان رو هم اشغال کنن.

ترکیه تا به امروز بارها روابطش با ایران کم و بیش تیره و تار شده اما از ورود ایرانیا ممانعت به عمل نیاورده و به ویزا احتیاج نداره به نظر نمیرسه با توجه به تجربه سالهای قبل همچین اتفاقی بیوفته , ارمنستانم که خوشبختانه مشکلی نیست , اما در مورد امارات اگر یکم صبر داشته باشید مشخص میشه وضعیتش فکر نمیکنم و امیدوارم لطمه ای به کار هیچ یک از دوستان نخوره
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri
من خودم به شخصه به شدت نگران این ماجرای ارتباط بین امارات و ایران هستم. امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و بتونیم به سلامت ویزا را بگیریم و بریم به زندگیمون برسیم. Sad
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، ATYY ، mana94
(2016-01-05 ساعت 02:31)alireza55 نوشته:  Case Creation Date: 23-Jun-2015
Status Updated Date: 28-Aug-2015

همه چی نرماله برات نازنین نگران نباش. اون 01 هم برای منم هست .

شماره سفارت انکارا است که از سفارت در استانبول تفکیک شه:cool
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri
چي تفكيك شده؟

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان