کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
غزاله جان دقیقا همین که گفتی شد الان توی سایت سیس که رفتم زدهAP حالا دارم مدرک جور میکنم که بندازم صندوق برای دایمیسل فقط من فردا بعد از ظهر پرواز دارم به تهران حالا اگه مدارکمو بندازم صندوق از کجا بفهمم که افیسر قانع شده و مدارکم کامل شده؟ چون احتمال داره من هم نقص مدرک داشته باشم هم AP حالا کلا دوستانی که بهر دلیلی نقص میخورن مدارکو که به کنسول میدن چطور متوجه میشن که کامل شده یا افیسر قانع نشده و مدرک اضافه تر میخواد میل میزنن یا تلفن چون من دارم میام دیگه تل ندارم
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2016-01-14 ساعت 20:24)tico نوشته:  غزاله جان دقیقا همین که گفتی شد الان توی سایت سیس که رفتم زدهAP حالا دارم مدرک جور میکنم که بندازم صندوق برای دایمیسل فقط من فردا بعد از ظهر پرواز دارم به تهران حالا اگه مدارکمو بندازم صندوق از کجا بفهمم که افیسر قانع شده و مدارکم کامل شده؟ چون احتمال داره من هم نقص مدرک داشته باشم هم AP حالا کلا دوستانی که بهر دلیلی نقص میخورن مدارکو که به کنسول میدن چطور متوجه میشن که کامل شده یا افیسر قانع نشده و مدرک اضافه تر میخواد میل میزنن یا تلفن چون من دارم میام دیگه تل ندارم

یکی از بچه ها ی خودمونم نقص مدرک خورده بود، به محض اینکه همسرش مدارک رو ارسال کرد و به دستشون رسید، بهش ایمیل دادن که مدارکت کامله و حالا منتظر باش که مراحل اداریت طی شه. بنابر این مدارک که بهشون برسه باید بهت با ایمیل اطلاع بدن که رسیده و اینکه کافی بوده یا نه! اگه ایمیلی بهت نرسید به نظرم خودت بهشون ایمیل بده و سوال کن که مدارک رسیده و کافی بوده؟ نگران نباش  به نظر می رسه بعد از مصاحبه ایمیل هارو زود جواب می دن.
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri ، armehraboon
مرسی دوست عزیز. همین کارو میکنم
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان:
بدون کمک اعضا بروز نگهداشتن جدول ممکن نیست، از baran_bahar ممنونم که موارد رو اشاره کرد، البته ذکر نام کاربر کافیه. الان دیگه نباید نام تکراری داشته باشیم، اگر هست بگین مجدد.
در مورد بالای جدولی ها: من هر از گاهی اعضای بالای جدول رو چک میکنم که چند وقته به سایت سر نزدن، بعضیا رو هم میشناسم و می دونم که کلیر نشدن. اگر فکر میکنین کسی کلیر شده یا بیشتر از دو ماهه که به سایت سر نزده بگین که توی جدول بروزش کنم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri ، mani_badb0y ، samiraaa ، roteil
(2015-12-24 ساعت 20:05)پویا و آوا نوشته:  دوستان عزیز من در تاریخ 27 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم اما از اون تاریخ تا امروز هربار کیس نامبرمو درست  وبدون خطا در سایت abudhabiivo.net-dolstasts وارد میکنم پیام زیرو بهم میده وکیلم هم میگه مشکلی نیست اما من ندیدم هیچکس تا حالا با این مورد برخورد داشته باشه لطفا از دوستان کسی هست که براش این پیام رو سفارت بده؟البته تو سیس دو بار اپ دارم و اسم خودم و خانواده ام ثبت شده ممنون میشم بگید
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
سلام
من هم همين مشكل رو دارم ، سايت سفرت اين پيغام رو بهم ميده!
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، roteil
(2016-01-14 ساعت 23:16)Babak.T نوشته:  
(2015-12-24 ساعت 20:05)پویا و آوا نوشته:  دوستان عزیز من در تاریخ 27 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم اما از اون تاریخ تا امروز هربار کیس نامبرمو درست  وبدون خطا در سایت abudhabiivo.net-dolstasts وارد میکنم پیام زیرو بهم میده وکیلم هم میگه مشکلی نیست اما من ندیدم هیچکس تا حالا با این مورد برخورد داشته باشه لطفا از دوستان کسی هست که براش این پیام رو سفارت بده؟البته تو سیس دو بار اپ دارم و اسم خودم و خانواده ام ثبت شده ممنون میشم بگید
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
سلام
من هم همين مشكل رو دارم ، سايت سفرت اين پيغام رو بهم ميده!

منم مثل شما هستم ، دوستان بهم گفتن مرجع رو ceac قرار بده !! سايت سفارت مي گن خيليدير آپديت مي شه !!!
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Babak.T
(2016-01-14 ساعت 09:28)roteil نوشته:  دوستان كسي داستان اين OR مي تونه واسه ما شرح بده !!! تو پست هاي قبلي ديدم ولي متوجه نشدم كه موضوع چيه !!
وقتی توی سیس شماره کیستو میزنی و سابمیت میکنی ،  برات میاره ادمینیستریتیو پراسسینگ،زیرش یه متن هست که خط 4 یا 5 یه جا نوشته mailed/available ،  تازمانی که کلیر نشدی بین اون دو تا کلمه میل و اویلیبل ،اسلش هست ،/ ،ولی وقتی کلیر شدی اون اسلش ، / ،حذف میشه و به کلمه or تبدیل میشه . هر موقع اون or  رو دیدی ،بین 3 تا 7 روز کاری کلیر میشی دیگه .در واقع دیدن or یعنی پایان انتظار.
mailed /available چیزی که الان هست .
mailed or available چیزی که باید منتظرش باشی .
پاسخ
تشکر کنندگان: roteil ، milad_magnet
(2016-01-14 ساعت 21:49)itex نوشته:  بدون کمک اعضا بروز نگهداشتن جدول ممکن نیست، از baran_bahar ممنونم که موارد رو اشاره کرد، البته ذکر نام کاربر کافیه. الان دیگه نباید نام تکراری داشته باشیم، اگر هست بگین مجدد.
در مورد بالای جدولی ها: من هر از گاهی اعضای بالای جدول رو چک میکنم که چند وقته به سایت سر نزدن، بعضیا رو هم میشناسم و می دونم که کلیر نشدن. اگر فکر میکنین کسی کلیر شده یا بیشتر از دو ماهه که به سایت سر نزده بگین که توی جدول بروزش کنم.

يعني اون ليست بالا هنوز كلير نشدن ؟؟
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
(2016-01-15 ساعت 04:57)alireza55 نوشته:  
(2016-01-14 ساعت 09:28)roteil نوشته:  دوستان كسي داستان اين OR مي تونه واسه ما شرح بده !!! تو پست هاي قبلي ديدم ولي متوجه نشدم كه موضوع چيه !!
وقتی توی سیس شماره کیستو میزنی و سابمیت میکنی ،  برات میاره ادمینیستریتیو پراسسینگ،زیرش یه متن هست که خط 4 یا 5 یه جا نوشته mailed/available ،  تازمانی که کلیر نشدی بین اون دو تا کلمه میل و اویلیبل ،اسلش هست ،/ ،ولی وقتی کلیر شدی اون اسلش ، / ،حذف میشه و به کلمه or تبدیل میشه . هر موقع اون or  رو دیدی ،بین 3 تا 7 روز کاری کلیر میشی دیگه .در واقع دیدن or یعنی پایان انتظار.
mailed /available چیزی که الان هست .
mailed or available چیزی که باید منتظرش باشی .

آقا ممنون واقعا كامل و عالي بود ، مرسي از كمكتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
منم or ميخوام
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، samiraaa ، roteil ، behnamshokri ، qazaleh
(2016-01-15 ساعت 05:18)Nazanin_kh نوشته:  منم or ميخوام
چه طنزیه این انتظار ما و شرایطش ، فک کنم تا اخر عمر هر موقع or میبینیم یاد کلیرنس میفتیم .  البته بد هم نیست، همیشه یاد شرایط سخت و مخصوصا برزخی افتادن احساس خوبی به ادم میده که وای چه خوب شد راحت شدم ازش  .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، roteil ، behjan ، Nazanin_kh ، samiraaa ، milad_magnet ، behnamshokri ، qazaleh
تاريخ حدودى كه آفيسر موقع مصاحبه واسه كليرنس بهمون ميگه چقدر درسته؟
لطفاً از تجربتون بگيد
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: roteil
سلام دوستان ، من ميخوام سه شنبه برم انكارا واسه ويزا ( البته قبلش بايد مديكال اگزم رو تمديد كنم ) اگر نكته اي به ذهنتون ميرسه كه ميتونه مهم باشه ! ممنون ميشم كه بهم بگيد! مرسي
( راستي اين نكته رو دوباره بگم ، چون مهم هست! من طبق ايميلي كه از سفارت بهم زدن فهميدن كه كلير شدم ، در واقع توي سايت سفارت و ceac , هنوز روي adminestorative processing هستم ، هنوز سايت سفارت از ٨ ژانويه اپديت نشده، و من اون ايميل رو ١١ ژانويه گرفتم، خودشون هم توي ايميل گفتم كه ( We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed. You do not need to check our website, as this email has the most current information on your case.) بنا بر اين حواستون به ايميلي كه بهشون دادين بشتر از چك كردن سايت باشه!
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، Haghighat ، roteil ، Sam-90 ، sanbad
(2016-01-15 ساعت 11:57)Babak.T نوشته:  تاريخ حدودى كه آفيسر موقع مصاحبه واسه كليرنس بهمون ميگه چقدر درسته؟
لطفاً از تجربتون بگيد

در اين حد كه يك ماهي كه گفته بوده فعلا شد پنج ماه
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، roteil ، behnamshokri ، Babak.T
(2016-01-15 ساعت 12:25)Nazanin_kh نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 11:57)Babak.T نوشته:  تاريخ حدودى كه آفيسر موقع مصاحبه واسه كليرنس بهمون ميگه چقدر درسته؟
لطفاً از تجربتون بگيد

در اين حد كه يك ماهي كه گفته بوده فعلا شد پنج ماه

اوه اوه !!! به من که گفت دو سه ماه مراحل اداری باید بگذره !!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان