کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
alireza55میلاد من ویرایش دارم ،ویرایش رو  بزن ،بعد بیا پایین صفحه وسط ، مینویسه ویرایش سریع ...

منم دارم برای پست هایی که الان اپ کردم , متاسفانه پست هایی که چند ساعت گذشته گزینه ویرایش حذف میشه در قالب جدید
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان:
اره درسته،ندیده بودم ،نمیدونم جریان چیه ،شاید حجم کم اوردن .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-15 ساعت 12:48)roteil نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 12:20)Hamed.nf نوشته:  سلام دوستان ، من ميخوام سه شنبه برم انكارا واسه ويزا ( البته قبلش بايد مديكال اگزم رو تمديد كنم ) اگر نكته اي به ذهنتون ميرسه كه ميتونه مهم باشه ! ممنون ميشم كه بهم بگيد! مرسي
( راستي اين نكته رو دوباره بگم ، چون مهم هست! من طبق ايميلي كه از سفارت بهم زدن فهميدن كه كلير شدم ، در واقع توي سايت سفارت و ceac , هنوز روي adminestorative processing هستم ، هنوز سايت سفارت از ٨ ژانويه اپديت نشده، و من اون ايميل رو ١١ ژانويه گرفتم، خودشون هم توي ايميل گفتم كه ( We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed.  You do not need to check our website, as this email has the most current information on your case.) بنا بر اين حواستون به ايميلي كه بهشون دادين بشتر از چك كردن سايت باشه!

مبارک باشه تبریک می گم Wink Big Grin

ممنونم
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-15 ساعت 18:12)alireza55 نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 17:58)hosseinslm نوشته:  سلام خدمت همه برزخیان عزیز Smile
یکی این لیست منظران رو بده منم ثبت کنم اسممو.منم سه شنبه کلیرنس خوردم!
نفر قبل من یه پسره ویزا یکضرب گرفت.و دونفر بعدیم refuse
سلام پسر خوب   Tongue  
برو صفحه قبل ایدی itex رو پیدا کن زیر ایدیش لینک ثبت نام جدول منتظران هست .
اسمتو که ثبت کردی برنامه میچینی برای چند تا مسافرت طولانی ،بعدم میری خونه فکو فامیل ،خونه هر کدوم دست کم دو هفته میمونی ،کلا یه 3 ماهی که گذشت بیا اینجا شروع کن به چک کردن کیس نامبر ، که زیاد این برزخ بهت نگه،شوخی میکنم.
اونایی که مصاحبه رد شدن ،کیسشون چی بود ؟
Big Grin Big Grin Big Grin  اره خدایی ولی آدمیزاد به امید زندس دیگه. 
اون دو نفری که refuse شدن ویزای نامزدی بودن  پسره هم که یکضرب گرفت ویزای نامزدی بود.
مصاحبشو قشنگ میشنیدم. زبون انگلیسی انتخاب کرد چون نامزدشم آمریکایی بود وبا افیسره بگو بخند راه انداخته بودن سر عکساشون.نمیدونم عکس ها چی داشت.باباشم یه شرکت بازرگانی داشت که تو اربیل عراق بود خودشم اونجا کار میکرد.شب قبل مصاحبه با هم بیرون رفتیم.گفت من فردا ئیزا رو یک ضرب میگیرم که واقعا گرفت.دخترا ولی مصاحبشون خوب نبود!!!
کیس: K1‎
ارسال مدارک :  july 28  
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: ‎12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
یه خانمه هم تو هتل ما بود 8 ماه پیش مصاحبه داشت کلیر شده بود اومده بود واسه گرفتن ویزاش.دوسال یه بارم میرفته آمریکا تازه.شغلشم معلم بود. کیسهای زیادی دیدم تو هواپیما موقع برگشت و تو هتل و مطب اونگان.شماره همشونم گرفتم که آمارشونو داشته باشم.هیچکدومم مهاجر سرا رو نمیشناختن!
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-15 ساعت 18:14)milad_magnet نوشته:  
(2016-01-13 ساعت 17:07)alireza55 نوشته:  چقد محیط اینجا فرق کرده،من قبلا رو بیشتر دوس داشتم ،  اپ های من هنوز هیچ تغییری نکرده ،شما ها چی .

(2016-01-15 ساعت 17:58)hosseinslm نوشته:  سلام خدمت همه برزخیان عزیز Smile
یکی این لیست منظران رو بده منم ثبت کنم اسممو.منم سه شنبه کلیرنس خوردم!
نفر قبل من یه پسره ویزا یکضرب گرفت.و دونفر بعدیم refuse

حسین جان از طریق این لینک که در امضا itex هم هست میتونی مشخصات کیس و ... را وارد کنی 

https://docs.google.com/forms/d/1EfdzSY9...art=invite
ممنون داداش.چشم
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من تا الان به سفارت ايميل ندادم، به نظرتون يه ايميل بهشون بزنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-15 ساعت 19:05)Sam-90 نوشته:  دوستان من تا الان به سفارت ايميل ندادم، به نظرتون يه ايميل بهشون بزنم؟

بزنی ضرر که نداره، ولی چقدر از سفارت گذشته؟
من حدود 100 روز شده.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، milad_magnet
صبح ميشه ٨٠ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2016-01-15 ساعت 19:05)Sam-90 نوشته:  دوستان من تا الان به سفارت ايميل ندادم، به نظرتون يه ايميل بهشون بزنم؟

حتماً ماهی یکی دوتا ایمیل بزنین و از روند پرونده سئوال کنین. چون ممکنه نقص مدرک داشته باشین یا حتی کلیر شده باشین و خبر نداشته باشین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-15 ساعت 11:57)Babak.T نوشته:  تاريخ حدودى كه آفيسر موقع مصاحبه واسه كليرنس بهمون ميگه چقدر درسته؟
لطفاً از تجربتون بگيد
ببخشید اینطوری میگم، حرف آفیسر در این حد درسته که توی دلتون بگین برو خودتو مسخره کنن. زمان ما میگفتن چند هفته دیگه ولی متوسط کلیر شدن 8 ماه بود. الان باز خوبه میگن دوسه ماه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nazanin_kh ، sanbad ، mana94 ، samiraaa ، milad_magnet ، behnamshokri ، qazaleh ، Babak.T
(2016-01-15 ساعت 05:14)roteil نوشته:  
(2016-01-14 ساعت 21:49)itex نوشته:  بدون کمک اعضا بروز نگهداشتن جدول ممکن نیست، از baran_bahar ممنونم که موارد رو اشاره کرد، البته ذکر نام کاربر کافیه. الان دیگه نباید نام تکراری داشته باشیم، اگر هست بگین مجدد.
در مورد بالای جدولی ها: من هر از گاهی اعضای بالای جدول رو چک میکنم که چند وقته به سایت سر نزدن، بعضیا رو هم میشناسم و می دونم که کلیر نشدن. اگر فکر میکنین کسی کلیر شده یا بیشتر از دو ماهه که به سایت سر نزده بگین که توی جدول بروزش کنم.

يعني اون ليست بالا هنوز كلير نشدن ؟؟

نه متاسفانه. راه تحقیقش هم مشکل نیست. از روی نام کاربری توی انجمن جستجو کنین، تقریبا هر روز به مهارجرسرا سر میزنن و مطلب مینویسن.
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، samiraaa
(2016-01-15 ساعت 20:23)itex نوشته:  

حتماً ماهی یکی دوتا ایمیل بزنین و از روند پرونده سئوال کنین. چون ممکنه نقص مدرک داشته باشین یا حتی کلیر شده باشین و خبر نداشته باشین.

من دو بار زدم اصلا جواب ندادن
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-15 ساعت 14:18)milad_magnet نوشته:  به من که اصلا چیزی نگفت افیسر منم چون اشراف داشتم به موضوع خودم چیزی نپرسیدم . 

دقیقا الان 4 هفته گذشت از روز و تایم مصاحبه من و هیچ خبری نیست , چی میشد ما (کل بچه های مهاجر سرا مخصوصا " sandband/   alireza55 / Nazanin_kh /  Samiraaa / ATYY / HAGHIGHAT / Sam-90 / Hamidoo_b و Roteil تازه وارد با اسم خاصش Big Grin ) مثل یک عده که سه تا چهار هفته ای کلیر میشن کلیر بشیم یا میشدیم Sad ؟!!  البته بشیم میتونه شامل حال روتیل بشه فقط 

همچنین ماناجانِ نازنین،(مهسا جان)می می مرمَس اَت یاهودات کام Tongue وغزاله خانم وshbnجانُ خیلی های دیگه

پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، milad_magnet ، qazaleh ، armehraboon ، sanbad
itex عزیز من توی ورود منتظران اسممو وارد کردم ولی توی جدول نیومد کار دیگه ای باید انجام بدم
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان