کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-15 ساعت 18:54)Hamed.nf نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 12:48)roteil نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 12:20)Hamed.nf نوشته:  سلام دوستان ، من ميخوام سه شنبه برم انكارا واسه ويزا ( البته قبلش بايد مديكال اگزم رو تمديد كنم ) اگر نكته اي به ذهنتون ميرسه كه ميتونه مهم باشه ! ممنون ميشم كه بهم بگيد! مرسي
( راستي اين نكته رو دوباره بگم ، چون مهم هست! من طبق ايميلي كه از سفارت بهم زدن فهميدن كه كلير شدم ، در واقع توي سايت سفارت و ceac , هنوز روي adminestorative processing هستم ، هنوز سايت سفارت از ٨ ژانويه اپديت نشده، و من اون ايميل رو ١١ ژانويه گرفتم، خودشون هم توي ايميل گفتم كه ( We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed.  You do not need to check our website, as this email has the most current information on your case.) بنا بر اين حواستون به ايميلي كه بهشون دادين بشتر از چك كردن سايت باشه!
مى خواستم بپرسم چرا شما مديکال مى ديد؟ 6 ماه که نگذشته؟
مبارک باشه تبریک می گم Wink Big Grin

ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-16 ساعت 00:09)کيوان مريم نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 18:54)Hamed.nf نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 12:48)roteil نوشته:  مى خواستم بپرسم چرا شما مديکال مى ديد؟ 6 ماه که نگذشته؟
مبارک باشه تبریک می گم Wink Big Grin

ممنونم

مى خواستم بپرسم چرا شما مى خوايد مديکال تست بديد ؟ هنوز که 6 ماه نشده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگه این چند روز کسی‌ از ایران میاد LA یا اطرافِ لوس آنجلس لطفا خبر بده قبل از اومدن به‌‌‌ من خیلی‌ ضروریه. جبران می‌کنم حتما
پاسخ
تشکر کنندگان:
226 روز Administrative proccessing؟
260 روز Administrative proccessing؟ چرا انقدر طول کشیده آخه؟؟ ایمیل زدین تو جواب چی گفتن؟
کیس: K1‎
ارسال مدارک :  july 28  
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: ‎12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
بعد از 2 ماه ت.نستم اسممو تو لیست ثبت کنم  Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-16 ساعت 01:30)hosseinslm نوشته:  226 روز Administrative proccessing؟
260 روز Administrative proccessing؟ چرا انقدر طول کشیده آخه؟؟ ایمیل زدین تو جواب چی گفتن؟

دِی   سِد   یُر   پِراسِسینگ   استیل     پِندینگ.   Sad Sad Sad Sad Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: qazaleh ، alireza55 ، milad_magnet ، sanbad
(2016-01-15 ساعت 20:25)itex نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 11:57)Babak.T نوشته:  تاريخ حدودى كه آفيسر موقع مصاحبه واسه كليرنس بهمون ميگه چقدر درسته؟
لطفاً از تجربتون بگيد
ببخشید اینطوری میگم، حرف آفیسر در این حد درسته که توی دلتون بگین برو خودتو مسخره کنن. زمان ما میگفتن چند هفته دیگه ولی متوسط کلیر شدن 8 ماه بود. الان باز خوبه میگن دوسه ماه.
 Smile))) دقیقن!! به منم گفت چهار هفته!!!
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، samiraaa ، mana94 ، sanbad
(2016-01-13 ساعت 17:07)alireza55 نوشته:  چقد محیط اینجا فرق کرده،من قبلا رو بیشتر دوس داشتم ،  اپ های من هنوز هیچ تغییری نکرده ،شما ها چی .

(2016-01-16 ساعت 02:11)qazaleh نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 20:25)itex نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 11:57)Babak.T نوشته:  تاريخ حدودى كه آفيسر موقع مصاحبه واسه كليرنس بهمون ميگه چقدر درسته؟
لطفاً از تجربتون بگيد
ببخشید اینطوری میگم، حرف آفیسر در این حد درسته که توی دلتون بگین برو خودتو مسخره کنن. زمان ما میگفتن چند هفته دیگه ولی متوسط کلیر شدن 8 ماه بود. الان باز خوبه میگن دوسه ماه.
 Smile))) دقیقن!! به منم گفت چهار هفته!!!

این تایمی که افیسر ها میگن پشیزی ارزش نداره خودتون را درگیرش نکنید دوستان خوبم  ,  در بالا عرض کردم ولی اینجا کامل تر میگم  من چیزی نپرسیدم ولی یه لبخند تلخی زدم که افیسر انگار می خواست با لبخند خودش و برخوردش به من دلداری بده واقعا سخته بعد از حدود هشت سال انتظار برای مصاحبه توی چند دقیقه سه تا سوال بپرسند .
1. آفیسر :سربازی کجا بودی ارتش  ؟ من : بله ارتش قسمت ... که غیر نظامی بوده    , آفیسر : چند ماه ؟ , من : 18 ماه .
2. آفیسر : کارت چیه ؟ , من : توضیح راجع به کار که غیر دولتیآفیسر :دقیقا چه کارایی انجام میدی , من: x , y , z , ... .
3. آفیسر : کار مادرت چیه ؟ , منمادرم صاحب و مالک جایی هست که من کار میکنم .

بعد 

برگه صورتی به ادم بدن و لینک سایت رو نشونت بدن و  بگن به سلامت حقیقت را بگم جزو معدود دفعاتی بود در زندگیم که  دلم یک جورایی برای خودم خیلی سوخت .

دلیل اینکه افیسر ها زمان میدن فکر میکنم اینه هم وطن های خوبمون علاقه دارن به شنیدنش حتی اگر بی ارزش باشه من به شخصه یک خانواده و همینطور یک اقا را دیدم بعد از مصاحبه یادشون رفته بود بپرسن برگشتن بعد از اینکه خداحافظی کرده بود و در حال خارج شدن بودن جلو باجه . از  افیسر و پرسیدن چقدر زمان میبره .
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، amirsalehish ، Babak.T ، mana94 ، sanbad
(2016-01-16 ساعت 03:21) pid=\688885' نوشته: این تایمی که افیسر ها میگن پشیزی ارزش نداره خودتون را درگیرش نکنید دوستان خوبم  ,  در بالا عرض کردم ولی اینجا کامل تر میگم  من چیزی نپرسیدم ولی یه لبخند تلخی زدم که افیسر انگار می خواست با لبخند خودش و برخوردش به من دلداری بده واقعا سخته بعد از حدود هشت سال انتظار برای مصاحبه توی چند دقیقه سه تا سوال بپرسند .
1. آفیسر :سربازی کجا بودی ارتش  ؟ من : بله ارتش قسمت ... که غیر نظامی بوده    , آفیسر : چند ماه ؟ , من : 18 ماه .
2. آفیسر : کارت چیه ؟ , من : توضیح راجع به کار که غیر دولتیآفیسر :دقیقا چه کارایی انجام میدی , من: x , y , z , ... .

بعد 

برگه صورتی به ادم بدن و لینک سایت رو نشونت بدن و  بگن به سلامت حقیقت را بگم جزو معدود دفعاتی بود در زندگیم که  دلم یک جورایی برای خودم خیلی سوخت .

دلیل اینکه افیسر ها زمان میدن فکر میکنم اینه هم وطن های خوبمون علاقه دارن به شنیدنش حتی اگر بی ارزش باشه من به شخصه یک خانواده و همینطور یک اقا را دیدم بعد از مصاحبه یادشون رفته بود بپرسن برگشتن بعد از اینکه خداحافظی کرده بود و در حال خارج شدن بودن جلو باجه . از  افیسر و پرسیدن چقدر زمان میبره .

ببخشيد شما بعد از اينترويو خيلي به سفارت ايميل زديد يا دليله خاصي داره اين آپديت هاتون؟ يا نه همه انقد بعد از اينتر ويو پشت هم آپديت ميشن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان AP من شده ٨٠ روز.
خواستم ايميل بزنم، شما چي نوشتيد و نگارش ايميل تون به چه شكل بوده و همچنين ايميل ادرس سفارت ابوظبي چي هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوشنبه هم كه تعطيله سفارت ، بعد سه روز تعطيلي اميدوارم خبرهاي خوب بياد
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، samiraaa ، sanbad
(2016-01-16 ساعت 00:13)کيوان مريم نوشته:  
(2016-01-16 ساعت 00:09)کيوان مريم نوشته:  
(2016-01-15 ساعت 18:54)Hamed.nf نوشته:  ممنونم

مى خواستم بپرسم چرا شما مى خوايد مديکال تست بديد ؟ هنوز که 6 ماه نشده؟
ضمن تبریک به شما دوست عزیز اگه ممکنه بفرمایید به چه دلیل مدیکالتون رو باید تمدید کنید چون دوستان میگن هنوز مدیکالتون اعتبار داره.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-16 ساعت 03:21)pid=\688885 نوشته: این تایمی که افیسر ها میگن پشیزی ارزش نداره خودتون را درگیرش نکنید دوستان خوبم  ,  در بالا عرض کردم ولی اینجا کامل تر میگم  من چیزی نپرسیدم ولی یه لبخند تلخی زدم که افیسر انگار می خواست با لبخند خودش و برخوردش به من دلداری بده واقعا سخته بعد از حدود هشت سال انتظار برای مصاحبه توی چند دقیقه سه تا سوال بپرسند .

بعد 

ببخشيد شما بعد از اينترويو خيلي به سفارت ايميل زديد يا دليله خاصي داره اين آپديت هاتون؟ يا نه همه انقد بعد از اينتر ويو پشت هم آپديت ميشن؟

تا به حال میل نزدم خودش اپدیت میخورد که اونم دیگه نمیخوره در سال جدید
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2016-01-16 ساعت 07:43)Nazanin_kh نوشته:  دوشنبه هم كه تعطيله سفارت ، بعد سه روز تعطيلي اميدوارم خبرهاي خوب بياد
چرا اینقد تعطیل میکنن،دوشنبه باز برای چی تعطیله؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-13 ساعت 10:37)behnamshokri نوشته:  
(2016-01-13 ساعت 10:04)Hamed.nf نوشته:  سلام دوستان
این قضیه or درست بود . از سفارت به من ایمیل زدن و گفتن processing COMPLETED ، و برای ویزا برگرد سفارت.فکر کنم کلیر شدم.... نکته قابل توجه اینجاست که توی ایمیل گفتن با سایت توجه نکنید که هنوز نشون نمیده کلیر شدم .... از دوستان کسی دیگه ایمیل دریافت کرده؟

آقا حامد هم بالاخره بعد از اینکه کلیر شد ایمان آورد. مبارک باشه.

مبارک باشه آقا حامد شما چند وقت زمان برد برای کلیرنس ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان