کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
نازنين خانم براي من به اين صورته

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان:
گفته اگه كمتر از ٦ ماه باشيد متاسفانه جواب نميدن!
پاسخ
تشکر کنندگان:
حَذف شُد.......

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ب همگی من همین امروز با این سایت اشنا شدم و ب جمعتون پیوستم واز صبح تاحالا تمام سایت رو گشتم وکلی اطلاعات بهم اضافه شد. نمیدونم چرا نمیتونم امضاء ثبت کنم دراسرع وقت شرح حالم رو درامضاء ثبت میکنم
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Sam-90 ، sanbad ، samiraaa ، behnamshokri
(2016-01-18 ساعت 02:30)Sam-90 نوشته:  گفته اگه كمتر از ٦ ماه باشيد متاسفانه جواب نميدن!

اره ، تو سايت انكارا كه ننوشته وقتي جواب ميدن مينويسن كه زير شش ماه جواب نميديم !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
(2016-01-18 ساعت 02:30)Sam-90 نوشته:  گفته اگه كمتر از ٦ ماه باشيد متاسفانه جواب نميدن!

من دو بار به ابوظبي ايميل دادم جواب ندادن
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Sam-90
(2016-01-18 ساعت 02:42)....مهرشاد.... نوشته:  سلام ب همگی من همین امروز با این سایت اشنا شدم و ب جمعتون پیوستم واز صبح تاحالا تمام سایت رو گشتم وکلی اطلاعات بهم اضافه شد. نمیدونم چرا نمیتونم امضاء ثبت کنم دراسرع وقت شرح حالم رو درامضاء ثبت میکنم

خوش اومدي ، كدوم سفارت بودي شما ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، samiraaa ، ....مهرشاد....
Smile 
(2016-01-18 ساعت 02:24)Sam-90 نوشته:  نازنين خانم براي من به اين صورته

همین مسیری که میرید درسته من هشت ماهه منتظر کلیرنس هستم قبل 6 ماه به ایمیلها جواب نمیدن بعدش هم تو جواب ایمیل نهایتا میگن منتظر باشد وسایت رو چک کنید فکر نمیکنم راه دیگه ی باشه یا اگر هم باشه خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنن

پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، mana94 ، Sam-90
منم الآن٣٣ روز از مصاحبم ميگذره و هيچ آپديتي نداشتم، اميدوارم كه همگي خيلي زود كلير بشيم.
ويزاي نامزدي، ابوظبي
ارسال مدارك : ٣٠ june
تائيد uscis : ٢٨ september
تائيد nvc : ٢٣ october
دريافت توسط سفارت : ٢ november
تاريخ مصاحبه : ١٦ december
نتيجه : AP
آپديت : 23dec, 25jan, 16feb, 21feb
كليرنس 21feb ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-18 ساعت 14:53)sepidkashanian نوشته:  منم الآن ٣٢ روز از مصاحبم ميگذره و هيچ آپديتي نداشتم، اميدوارم كه همگي خيلي زود كلير بشيم.

ان شاالله به امید خدا همه این مرحله رو پشت سرمیزاریم. این نیز بگذرد.
کیس: K1‎
ارسال مدارک :  july 28  
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: ‎12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
(2016-01-18 ساعت 08:47)Nazanin_kh نوشته:  
(2016-01-18 ساعت 02:42)....مهرشاد.... نوشته:  سلام ب همگی من همین امروز با این سایت اشنا شدم و ب جمعتون پیوستم واز صبح تاحالا تمام سایت رو گشتم وکلی اطلاعات بهم اضافه شد. نمیدونم چرا نمیتونم امضاء ثبت کنم دراسرع وقت شرح حالم رو درامضاء ثبت میکنم

خوش اومدي ، كدوم سفارت بودي شما ؟

سلام بازم.نازنین جان ممنونم بخاطر خوس امدگوئی.من انکارا بودم تازمانی که بتونم امضاء ثبت کنم میتونید اطلاعات کیسم رو تو جدول منتظران ببینید.باسپاس فراوان
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان:
Heart 
بچه ها آیا کسری خدمت از طریق ب.س.ی.ج برای افسر ویزا سوال بر انگیزه و میپرسه چرا کمتر خدمت کردی؟
و آیا آنها میتواند استعلام بگیرن برای محل اینکه کجا خدمت کردی و وظیفه ات چه بوده؟
چون همه ی کارت های پایان خدمت شبیه هم هستن من شنیده ام که اگر در س.پ.ا.ه خدمت کرده باشی ویزا نمیدن بهت
با اینکه الان در کارتها ب جای درجه فقط اسم سرباز را میارن و اگه ما بگیم ارتش خدمت کردیم و کسری خدمتم هم برای تشویقی بوده میفهمن و میتوانند استهلام بگیرند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi sadegh ، miladmilado ، mohammadnaderi
نه از این خبرا نیست ،اونا میدونن انتخاب محل خدمت دست مردم نیست ، راستشو بگو کجا خدمت کردی و یا چیکار میکردی توی خدمت ، هر کی اینا رو بت گفته از خودش در اورده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Partov ، armehraboon ، samiraaa
Heart 
(2016-01-18 ساعت 18:59)alireza55 نوشته:  نه از این خبرا نیست ،اونا میدونن انتخاب محل خدمت دست مردم نیست ، راستشو بگو کجا خدمت کردی و یا چیکار میکردی توی خدمت ، هر کی اینا رو بت گفته از خودش در اورده.

علیرضا ی عزیز ممنون بابت پاسختون
اما افراد زیادی زیجکت شدن و تجربیاتشونو چه در این سایت چه در سایت های دیگه دیدم و اصن یه بند دارن برا خدمت در این ارگان که دلیلی میشه واسه ریجکت.اگه در موردش ی سرج کنی و اطلاعات بیشتر کسب کنی به نظرم میتونه کمک کننده باشه
در هر صورت بازم تشکر میکنم بابت 
پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi sadegh ، mohammadnaderi
سلام دوستان :

چند روز پیش یکی از ذوستام یه فایل واسم فرستاد که خیلی امید بخش بود ، در رایطه با فرق ایمان و ترس !! نتونستم همین جا ضمیمه کنم در نتیجه تو یه سرور واستون آپلود کردم ! حتما ببینید عالیه !!

http://uploadboy.me/smdjvimduze6/IMG_0895.mp4
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، milad_magnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان