کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-18 ساعت 18:45)Partov نوشته:  بچه ها آیا کسری خدمت از طریق ب.س.ی.ج برای افسر ویزا سوال بر انگیزه و میپرسه چرا کمتر خدمت کردی؟
و آیا آنها میتواند استعلام بگیرن برای محل اینکه کجا خدمت کردی و وظیفه ات چه بوده؟
چون همه ی کارت های پایان خدمت شبیه هم هستن من شنیده ام که اگر در س.پ.ا.ه خدمت کرده باشی ویزا نمیدن بهت
با اینکه الان در کارتها ب جای درجه فقط اسم سرباز را میارن و اگه ما بگیم ارتش خدمت کردیم و کسری خدمتم هم برای تشویقی بوده میفهمن و میتوانند استهلام بگیرند؟

سلام دوستان
یکی از بستگان به فاصله چند روز بامن مصاحبه داشت و خدمتش هم س پ ا ه بود. حدود 65 روز کلیر شد. ضمنا فقط دو سال از پایان خدمتش میگذشت.
خواهش میکنم دوستان تا از صحت موضوعی اطمینان ندارند مطرح نکنند. بخصوص اینکه واقعا این موضوع کلیرنس اصلا مشخص نیست. تا بحال هر چی گفتیم و شنیدیم حدس و گمان بوده.
تشابه اسمی, شغل و تحصیلات حساس, سربازی و ... همش حدس و گمان که البته میتونه برخیش درست هم باشه. اما هستند افرادی که سربازی نداشتند و مشمول کلیرنس شدند و برعکس.
مضافا اینکه من نشنیدم تابحال کسی ریجکت شده باشه بدلیل سربازی.
خود من که نه شغل و رشته حساسی داشتم نه مسافرت به کشور ناامن. تو این 20 سال چند تا شرکت خصوصی کار کردم که معلوم و مشخص. برای سربازی هم اگر سرلشگر هم بودم دیگه تو این 530 روز باید تکلیفم مشخص میشد. شخصا حدس میزنم که تو سفارت اعمال نظر شخصی میکنن و برخی پرونده ها را میفرستن به ناکجا آباد. این یکسال اخیر هم که ظاهرا تنش های سی یا سی مزید بر علت بوده.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، mana94 ، Partov ، armehraboon ، milad_magnet ، samiraaa ، behnamshokri
خوش بحالتون ، مبارکه مهدی ،وحید هم کلیر شد پس ،چرا خودش خبر نداد،به هر حال مبارکه ، خوب موقعی کلیر میشید شماها ها ،به مرحله فکرو خیالش نمیرسید. من الان 100 تا فکر تو سرمه ،چرا بقیه اینقد زود دارن کلیر میشن ،ممکنه کیس من خیلی دیگه طول بکشه، یعنی مشکلی داره... پوفففف، حالا امروز 3 شنبس ،سه شنبه جون خودت امروز روز اخر باش دیگه ، بعدم ز بزنم به اژانسو بلیط ترکیه رو بگیرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، ATYY ، milad_magnet ، behjan ، behnamshokri
(2016-01-19 ساعت 12:19)sanbad نوشته:  
(2016-01-18 ساعت 18:45)Partov نوشته:  بچه ها آیا کسری خدمت از طریق ب.س.ی.ج برای افسر ویزا سوال بر انگیزه و میپرسه چرا کمتر خدمت کردی؟
و آیا آنها میتواند استعلام بگیرن برای محل اینکه کجا خدمت کردی و وظیفه ات چه بوده؟
چون همه ی کارت های پایان خدمت شبیه هم هستن من شنیده ام که اگر در س.پ.ا.ه خدمت کرده باشی ویزا نمیدن بهت
با اینکه الان در کارتها ب جای درجه فقط اسم سرباز را میارن و اگه ما بگیم ارتش خدمت کردیم و کسری خدمتم هم برای تشویقی بوده میفهمن و میتوانند استهلام بگیرند؟

سلام دوستان
یکی از بستگان به فاصله چند روز بامن مصاحبه داشت و خدمتش هم س پ ا ه بود. حدود 65 روز کلیر شد. ضمنا فقط دو سال از پایان خدمتش میگذشت.
خواهش میکنم دوستان تا از صحت موضوعی اطمینان ندارند مطرح نکنند. بخصوص اینکه واقعا این موضوع کلیرنس اصلا مشخص نیست. تا بحال هر چی گفتیم و شنیدیم حدس و گمان بوده.
تشابه اسمی, شغل و تحصیلات حساس, سربازی و ... همش حدس و گمان که البته میتونه برخیش درست هم باشه. اما هستند افرادی که سربازی نداشتند و مشمول کلیرنس شدند و برعکس.
خود من که نه شغل و رشته حساسی داشتم نه مسافرت به کشور ناامن. تو این 20 سال چند تا شرکت خصوصی کار کردم که معلوم و مشخص. برای سربازی هم اگر سرلشگر هم بودم دیگه تو این 530 روز باید تکلیفم مشخص میشد. شخصا حدس میزنم که تو سفارت اعمال نظر شخصی میکنن و برخی پرونده ها را میفرستن به ناکجا آباد. این یکسال اخیر هم که ظاهرا تنش های سی یا سی مزید بر علت بوده.
دوست عزيز به شخصه شما را درك مي كن بخاطر اينكه مصاحبه من ٢٠٠٩ بود و كليرنسم ٢٠١٢ و اين به نوبه ي خودش فاجعه بود و هنوز كابوسش همرامه. اون موقع به من گفتم قانون عوض شده و الويت با كسان ديگر است.
سندباد عزيز شما علت اين وقفه را مي دونيد؟ 
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
(2016-01-19 ساعت 12:19)sanbad نوشته:  

سلام دوستان
دوست عزيز به شخصه شما را درك مي كن بخاطر اينكه مصاحبه من ٢٠٠٩ بود و كليرنسم ٢٠١٢ و اين به نوبه ي خودش فاجعه بود و هنوز كابوسش همرامه. اون موقع به من گفتم قانون عوض شده و الويت با كسان ديگر است.
سندباد عزيز شما علت اين وقفه را مي دونيد؟ 
پاسخ
تشکر کنندگان: Partov ، mana94 ، ATYY ، samiraaa
(2016-01-19 ساعت 12:24)alireza55 نوشته:  خوش بحالتون ، مبارکه مهدی ،وحید هم کلیر شد پس ،چرا خودش خبر نداد،به هر حال مبارکه ، خوب موقعی کلیر میشید شماها ها ،به مرحله فکرو خیالش نمیرسید. من الان 100 تا فکر تو سرمه ،چرا بقیه اینقد زود دارن کلیر میشن ،ممکنه کیس من خیلی دیگه طول بکشه، یعنی مشکلی داره... پوفففف، حالا امروز 3 شنبس ،سه شنبه جون خودت امروز روز اخر باش دیگه ، بعدم ز بزنم به اژانسو بلیط ترکیه رو بگیرم.

خوش به حالشون ! 
منم همين حس رو دارم همش فكر مي كنم من چه مشكلي دارم كه كلير نميشم پسر ها زودتر از من دارن كلير ميشن .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، milad_magnet ، alireza55 ، samiraaa
(2016-01-19 ساعت 12:05)mehdi610 نوشته:  سلام به دوستای عزیز مهاجرسرایی
انشالله که همه دوستان زودتر به خانواده هاشون ملحق بشن.
من تا حالا توی این تاپیک ننوشتم یعنی اصلا نمیدونستم که چنین چیزی وجود داره
خلاصه خواستم عرض کنم خدمتتون که من و دوتا از دوستان که سفارت ارمنستان بودیم و ای پی خورده بودیم و الان کلیر شدیم. خواستیم توی لیست وارد کنیم متاسفانه نشد. حالا از دوستان محترم که میتونن، خصوصا itex عزیز، خواهش داریم توی لیست وارد کنن ما رو تا بچه ها اطلاعات درستی داشته باشن.

1- mehdi610-1 Sep(interview)- 11Jan clear--Category F2A
2- vahid4573-2 Sep(interview)- 11Jan clear--Caregory K1
3- kourosh866--فقط میدونم که 83 روز طول کشیده دیگه خودتون بی زحمت واردش کنید

ممنون از دوستان خوب

دوست من من هم ارمنستان هستم ولی سایت هیچ شماره جدیدی اعلام نکرده 
شما کجا براتون اعلام شده کجا دیدین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-19 ساعت 12:05)mehdi610 نوشته:  سلام به دوستای عزیز مهاجرسرایی
انشالله که همه دوستان زودتر به خانواده هاشون ملحق بشن.
من تا حالا توی این تاپیک ننوشتم یعنی اصلا نمیدونستم که چنین چیزی وجود داره
خلاصه خواستم عرض کنم خدمتتون که من و دوتا از دوستان که سفارت ارمنستان بودیم و ای پی خورده بودیم و الان کلیر شدیم. خواستیم توی لیست وارد کنیم متاسفانه نشد. حالا از دوستان محترم که میتونن، خصوصا itex عزیز، خواهش داریم توی لیست وارد کنن ما رو تا بچه ها اطلاعات درستی داشته باشن.

1- mehdi610-1 Sep(interview)- 11Jan clear--Category F2A

ممنون از دوستان خوب

من تو جدول وارد كردم 
1-بعد از 140 روز 
2-بعد از 139 روز 
3-بعد از 172 روز (ويزاي كوروش نامزدي k1-مصاحبه 31july 2015)
خيلي خيلي مبارك باشه .موفق باشيد 
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان مدارک دایمیسل مارو قبول نکردن از قبیل اجاره نامه،سند خرید موبایل،اپلای کار،خرید خط تلفن همراه،امتحان گواهی نامه رانندگی ولی بازم قانع نشدن دیگه چی میخوان اینا از ما چیکار باید بکنیم؟پروسه AP به نقص مدرک زبطی داره یعنی اول باید نقص کامل بشه بعد مراحل اداری یا در طول هم؟ دوستان هرکی اطلاعاتی داره کمک کنه
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-19 ساعت 14:04)mehdi610 نوشته:  
(2016-01-19 ساعت 13:44)sarahnokhod نوشته:  
(2016-01-19 ساعت 12:05)mehdi610 نوشته:  1- mehdi610-1 Sep(interview)- 11Jan clear--Category F2A

ممنون از دوستان خوب

itex  عزیز علاوه براین مواردیکه دوست خوبمون گفت آقا وحید اسمش 3 بار در جدول آمده ردیفهای 135 و 139 و 140
ممنون

توي همون برگه آبي كه سفارت بعد از مصاحبه بهمون ميده آدرس سايت رو زده...
البته ما امروز نبوده، يه هفته پيش كه يدفعه ١٥ نفر اعلام كرد ما هم توي اون بوديم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-19 ساعت 14:57)tico نوشته:  دوستان مدارک دایمیسل مارو قبول نکردن از قبیل اجاره نامه،سند خرید موبایل،اپلای کار،خرید خط تلفن همراه،امتحان گواهی نامه رانندگی ولی بازم قانع نشدن دیگه چی میخوان اینا از ما چیکار باید بکنیم؟پروسه AP به نقص مدرک زبطی داره یعنی اول باید نقص کامل بشه بعد مراحل اداری یا در طول هم؟ دوستان هرکی اطلاعاتی داره کمک کنه

تیکو عزیز بستگی داره چه نوع نقص مدرکی داشته باشی , معمولا دایمیسل را به عنوان اولین چیز میخواهند تا پرونده را تکمبل کنند اگر کامل نباشه وارد ap نمیکنن و اما یک سری نواقص را مثل نداشتن کپی گذرنامه اسپانسر یا مدارک جزئی را اگر شامل ap بشوید میگویند بعد از اتمام ap وقتی پاسپورتت را اوردی و خواستی ویزا بگیری با خودت بیاور اگرم یک ضرب باشی میگویند بیار بعد ویزا را بگیر
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، ....مهرشاد....
دوستان عزیز اولین  خبر خوب  این هفته را خودم اینجا میخوام اعلام کنم 

aslant ردیف 143 لیست منتظران کیس خانوادگی F2B  از سفارت ابوظبی امروز بعد از 4 ماه کلیر شد امیدوارم بازم خبر های خوب بیاد

اصل متن ایشان به این صورت میباشد 

aslant نوشته: نوشته: نوشته: سلام دوستان.الان چهار ماه هست چک خوردم.سفیر تو ابوظبی به من گفت بین یک ماه تا دو ماه ویزام درست میشه.تا امروز آپدیت جدید نداشتم .ایمیل هم زدم ولی منجر به آپدیت نشد.سربازی معاف پزشکی بودم.کار من برق بود که هفت سال تو ایستگاه های برق فشار قوی و پالایشگاه گاز عسلویه بوده که شاید به همین دلیل چک خوردم.خدا رو شکر امروز کیسم کلیر شد.اول تو سایت ابوظبی کلیر شده ولی تو سایت ceac هنوز کلیر نشده.هم خوشحالم و هم ناراحت.خوشحالیم برای خودم و خانوادم و تموم شدن این انتظار سخت و نفس گیر و دیوانه کننده و اینکه حداقل یه نفر از کیس خانوادگی تو ابوظبی کلیر شد.ناراحتیم هم برای دوستانی هست که بیشتر از من صبر کردن ولی هنوز این صبر مسخره گریبان گیرشون هست و افسردگی و هزار درد دوری و درد از دست دادن جوونی و....دارن تحمل میکنن . برای دوستانی که کلیر نشدن از ته دل آرزوی کلیرنس سریع تر دارم و قبلا هم نوشتم فقط مثل من به خودتون بگید صبر من زیاده و آدم محکم و صبوری هستم و خدا کمکم میکنه.به امید خدا سفارت داره شروع میکنه به کلیر کردن نگران نباشید باز هم براتون مینویسم وقتی رفتم که به امید خدا ویزا تو پاسم بخوره.

[/quote]
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR

پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، qazaleh ، mana94 ، alireza55 ، sanbad ، samiraaa ، Nazanin_kh ، Sam-90 ، armehraboon ، behnamshokri
(2016-01-19 ساعت 16:17)milad_magnet نوشته:  دوستان عزیز اولین  خبر خوب  این هفته را خودم اینجا میخوام اعلام کنم 

aslant ردیف 143 لیست منتظران کیس خانوادگی F2B  از سفارت ابوظبی امروز بعد از 4 ماه کلیر شد امیدوارم بازم خبر های خوب بیاد

aslant نوشته: نوشته: نوشته: سلام دوستان.الان چهار ماه هست چک خوردم.سفیر تو ابوظبی به من گفت بین یک ماه تا دو ماه ویزام درست میشه.تا امروز آپدیت جدید نداشتم .ایمیل هم زدم ولی منجر به آپدیت نشد.سربازی معاف پزشکی بودم.کار من برق بود که هفت سال تو ایستگاه های برق فشار قوی و پالایشگاه گاز عسلویه بوده که شاید به همین دلیل چک خوردم.خدا رو شکر امروز کیسم کلیر شد.اول تو سایت ابوظبی کلیر شده ولی تو سایت ceac هنوز کلیر نشده.هم خوشحالم و هم ناراحت.خوشحالیم برای خودم و خانوادم و تموم شدن این انتظار سخت و نفس گیر و دیوانه کننده و اینکه حداقل یه نفر از کیس خانوادگی تو ابوظبی کلیر شد.ناراحتیم هم برای دوستانی هست که بیشتر از من صبر کردن ولی هنوز این صبر مسخره گریبان گیرشون هست و افسردگی و هزار درد دوری و درد از دست دادن جوونی و....دارن تحمل میکنن . برای دوستانی که کلیر نشدن از ته دل آرزوی کلیرنس سریع تر دارم و قبلا هم نوشتم فقط مثل من به خودتون بگید صبر من زیاده و آدم محکم و صبوری هستم و خدا کمکم میکنه.به امید خدا سفارت داره شروع میکنه به کلیر کردن نگران نباشید باز هم براتون مینویسم وقتی رفتم که به امید خدا ویزا تو پاسم بخوره.

چقدر خوب. تبریک. ما ها که کلیر نشدیم با شنیدن خبر کلیری دوستان روحیه مون بهتر می شه. امیدوارم زود تر هممون از این وضعیت خارج شیم
[/quote]
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، milad_magnet ، sanbad ، samiraaa ، behnamshokri
(2016-01-19 ساعت 17:03)qazaleh نوشته:  
(2016-01-19 ساعت 16:17)milad_magnet نوشته:  دوستان عزیز اولین  خبر خوب  این هفته را خودم اینجا میخوام اعلام کنم 

چقدر خوب. تبریک. ما ها که کلیر نشدیم با شنیدن خبر کلیری دوستان روحیه مون بهتر می شه. امیدوارم زود تر هممون از این وضعیت خارج شیم

یک روز از همین روزهایی که میاد  هم خبر کلیر شدن شما , من و دیگر دوستان هم  مثل aslant اینجا میاد و باعث خوشحالی همه میشه 

پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، sanbad ، samiraaa ، behjan ، qazaleh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان