مراحل سیتیزن شدن
سلام به دوستان سوال من اینه که اگه کسی از طریق لاتاری گرین کارت گرفته باشه هم باید از 5 سال 4 سال و 9 ماه داخل خاک آمریکا زندگی کرده باشه تا بتونه درخواست سیتیزنی بکنه؟
و از اون مهمتر اگه در این ‎4 - 5‎ سال کار پیدا نکنه و از جیب بخوره به قول معروف باز می تونه واسه سیتیزن اقدام کنه؟ یا حتمآ باید که کار یا درس بخونه؟
و سوال دیگه این که کسی که گرین کارت داره (لاتاری) آیا می تونه به آمریکا رفت و آمد کنه بدون مشکل مثلا اگه قرار باشه 4 سال و 9 ماه بمونه از 5 سال می تونه اون 3 ماه و در طول این 5 سال بیاد بیرون فقط؟

اگه جای این سوالهای من در این تاپیک نیست لطفآ راهنمایی کنید کدوم تاپیک و بگردم که جواب این سوالها رو پیدا کنم.


مرسی از لطف شما و خسته نباشید و شاد باشید.
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar ، atlantis770
(2012-08-02 ساعت 05:31)Solitude نوشته:  
سلام به دوستان سوال من اینه که اگه کسی از طریق لاتاری گرین کارت گرفته باشه هم باید از 5 سال 4 سال و 9 ماه داخل خاک آمریکا زندگی کرده باشه تا بتونه درخواست سیتیزنی بکنه؟
و از اون مهمتر اگه در این ‎4 - 5‎ سال کار پیدا نکنه و از جیب بخوره به قول معروف باز می تونه واسه سیتیزن اقدام کنه؟ یا حتمآ باید که کار یا درس بخونه؟
و سوال دیگه این که کسی که گرین کارت داره (لاتاری) آیا می تونه به آمریکا رفت و آمد کنه بدون مشکل مثلا اگه قرار باشه 4 سال و 9 ماه بمونه از 5 سال می تونه اون 3 ماه و در طول این 5 سال بیاد بیرون فقط؟

اگه جای این سوالهای من در این تاپیک نیست لطفآ راهنمایی کنید کدوم تاپیک و بگردم که جواب این سوالها رو پیدا کنم.


مرسی از لطف شما و خسته نباشید و شاد باشید.

جواب سوالها در همین تاپیک هست
ولی این 4 سال و نه ماه رو از کجا اوردی ؟Smile‎ این مدت 30 ماه از 5 ساله که باید ثابت کنین زندگی کردین در اون 30 ماه.

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Solitude ، shkhmo ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar
(2012-08-02 ساعت 11:40)soheilbadami نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 05:31)Solitude ‎pid='197246 نوشته:  
سلام به دوستان سوال من اینه که اگه کسی از طریق لاتاری گرین کارت گرفته باشه هم باید از 5 سال 4 سال و 9 ماه داخل خاک آمریکا زندگی کرده باشه تا بتونه درخواست سیتیزنی بکنه؟
و از اون مهمتر اگه در این ‎4 - 5‎ سال کار پیدا نکنه و از جیب بخوره به قول معروف باز می تونه واسه سیتیزن اقدام کنه؟ یا حتمآ باید که کار یا درس بخونه؟
و سوال دیگه این که کسی که گرین کارت داره (لاتاری) آیا می تونه به آمریکا رفت و آمد کنه بدون مشکل مثلا اگه قرار باشه 4 سال و 9 ماه بمونه از 5 سال می تونه اون 3 ماه و در طول این 5 سال بیاد بیرون فقط؟

اگه جای این سوالهای من در این تاپیک نیست لطفآ راهنمایی کنید کدوم تاپیک و بگردم که جواب این سوالها رو پیدا کنم.


مرسی از لطف شما و خسته نباشید و شاد باشید.

جواب سوالها در همین تاپیک هست
ولی این 4 سال و نه ماه رو از کجا اوردی ؟Smile‎ این مدت 30 ماه از 5 ساله که باید ثابت کنین زندگی کردین در اون 30 ماه.




تو همین تاپیک هم بچه ها در مورد این 4 سال و 9 ماه صحبت کردن واسه همین واسم سوال پیش آمد.

حالا تو این 30 ماه اگه کسی کار پیدا نتونه بکونه هم می تونه اقدام کنه؟

مرسی از توجهتون.
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، behzadb57 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar ، atlantis770
بچه ها جوب ها یه خرده ضد و نقیض نیست؟ من که نفهمیدم آخرش 3 سال یا 5 سال؟! حالا مورد خودمو بگم لطفا اگه کسی اطلاع دقیقی داره بگه. نامزدم هم رو 5 سال بود جوابش اما من سوال دارم هنوز.
1. نامزد من آمریکاییه در صورت اقدام با ویزای نامزدی دقیقا چند وقت بعد گرین کارت می گیرم؟ چند سال بعد سیتیزن میشم؟ و مراحل سیتیزنی ام چند سال/ ماه طول میکشه؟
2. در این مدت چه قدر میتونم خارج از خاک آمریکا باشم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
(2012-08-02 ساعت 14:56)Solitude نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 11:40)soheilbadami ‎pid='197281 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 05:31)Solitude ‎pid='197246 نوشته:  
سلام به دوستان سوال من اینه که اگه کسی از طریق لاتاری گرین کارت گرفته باشه هم باید از 5 سال 4 سال و 9 ماه داخل خاک آمریکا زندگی کرده باشه تا بتونه درخواست سیتیزنی بکنه؟
و از اون مهمتر اگه در این ‎4 - 5‎ سال کار پیدا نکنه و از جیب بخوره به قول معروف باز می تونه واسه سیتیزن اقدام کنه؟ یا حتمآ باید که کار یا درس بخونه؟
و سوال دیگه این که کسی که گرین کارت داره (لاتاری) آیا می تونه به آمریکا رفت و آمد کنه بدون مشکل مثلا اگه قرار باشه 4 سال و 9 ماه بمونه از 5 سال می تونه اون 3 ماه و در طول این 5 سال بیاد بیرون فقط؟

اگه جای این سوالهای من در این تاپیک نیست لطفآ راهنمایی کنید کدوم تاپیک و بگردم که جواب این سوالها رو پیدا کنم.


مرسی از لطف شما و خسته نباشید و شاد باشید.

جواب سوالها در همین تاپیک هست
ولی این 4 سال و نه ماه رو از کجا اوردی ؟Smile‎ این مدت 30 ماه از 5 ساله که باید ثابت کنین زندگی کردین در اون 30 ماه.




تو همین تاپیک هم بچه ها در مورد این 4 سال و 9 ماه صحبت کردن واسه همین واسم سوال پیش آمد.

حالا تو این 30 ماه اگه کسی کار پیدا نتونه بکونه هم می تونه اقدام کنه؟

مرسی از توجهتون.


فکر کنم تاپیک دیگه ای هست با همین موضوع که منظور من اون تاپیکه و چه بهتره که اساتید اینها رو یکی کنن.
من که نرفتم برای سیتیزنی ولی تا جایی که میدونم شما باید اون افیسر رو قانع کنی که زندگی کردی در این 30 ماه حالا یکیش میتونه تکس باشه و الا اجاره منزل و درس خوندن و اینها هم خودش فاکتوره ولی در کل اگر شما هیچ کاری توی 5 سال نتونسته باشی بکنی خب کمی عجیب میشه از نظر اون طرف.

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Solitude ، behzadb57 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar
(2012-08-03 ساعت 04:32)soheilbadami نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 14:56)Solitude ‎pid='197410 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 11:40)soheilbadami ‎pid='197281 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 05:31)Solitude ‎pid='197246 نوشته:  
سلام به دوستان سوال من اینه که اگه کسی از طریق لاتاری گرین کارت گرفته باشه هم باید از 5 سال 4 سال و 9 ماه داخل خاک آمریکا زندگی کرده باشه تا بتونه درخواست سیتیزنی بکنه؟
و از اون مهمتر اگه در این ‎4 - 5‎ سال کار پیدا نکنه و از جیب بخوره به قول معروف باز می تونه واسه سیتیزن اقدام کنه؟ یا حتمآ باید که کار یا درس بخونه؟
و سوال دیگه این که کسی که گرین کارت داره (لاتاری) آیا می تونه به آمریکا رفت و آمد کنه بدون مشکل مثلا اگه قرار باشه 4 سال و 9 ماه بمونه از 5 سال می تونه اون 3 ماه و در طول این 5 سال بیاد بیرون فقط؟

اگه جای این سوالهای من در این تاپیک نیست لطفآ راهنمایی کنید کدوم تاپیک و بگردم که جواب این سوالها رو پیدا کنم.


مرسی از لطف شما و خسته نباشید و شاد باشید.

جواب سوالها در همین تاپیک هست
ولی این 4 سال و نه ماه رو از کجا اوردی ؟Smile‎ این مدت 30 ماه از 5 ساله که باید ثابت کنین زندگی کردین در اون 30 ماه.




تو همین تاپیک هم بچه ها در مورد این 4 سال و 9 ماه صحبت کردن واسه همین واسم سوال پیش آمد.

حالا تو این 30 ماه اگه کسی کار پیدا نتونه بکونه هم می تونه اقدام کنه؟

مرسی از توجهتون.


فکر کنم تاپیک دیگه ای هست با همین موضوع که منظور من اون تاپیکه و چه بهتره که اساتید اینها رو یکی کنن.
من که نرفتم برای سیتیزنی ولی تا جایی که میدونم شما باید اون افیسر رو قانع کنی که زندگی کردی در این 30 ماه حالا یکیش میتونه تکس باشه و الا اجاره منزل و درس خوندن و اینها هم خودش فاکتوره ولی در کل اگر شما هیچ کاری توی 5 سال نتونسته باشی بکنی خب کمی عجیب میشه از نظر اون طرف.




سلام دوستان
منظور از 4 سال و 9 ماه، سه ماه زودتر از 5 ساله که شما می تونین اقدام کنین

2010AS9500
‎Visa: Sep 2010‎
First ‎Travel: Dec2010-Mar2011‎
SSN: ‎After 7 days‎
Green ‎Card: After 27 days‎
Second ‎Travel: Nov2011-Dec2011‎

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها ‎. . .‎

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ ‎. . .‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar ، atlantis770
خوب اگه مدیر این تاپیک لطف کنن سازمانی که واسه سیتیزن شدن باید بریم اونجا اقدام کنیم یا سایتشو اینجا بگید که تو سایتش یه سرچی بکنیم ببینیم که داستان از چه قراره ممنون می شم.
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: golesang ، Tomas ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
این 2 لینک جالب هست از رو سایت ‎USCIS‎ پیدا کردم.

‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=a2ec6811264a3210VgnVCM100000b92ca60aRCRD&vgnextchannel=a2ec6811264a3210VgnVCM100000b92ca60aRCRD‎

‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.749cabd81f5ffc8fba713d10526e0aa0/?vgnextoid=8e5ca7682e319210VgnVCM10000025e6a00aRCRD&vgnextchannel=8e5ca7682e319210VgnVCM10000025e6a00aRCRD‎

مدیر تاپیک لطف کنند تایید و چک کنند اگه مفید هست این 2 لینکی که پیدا کردم .

شاد باشید و باشید.
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام
پیشنهاد میکنم این ‎PDF‎ رو بخونید اطلاعات خیلی خوبی توش هست دید آدم رو باز می کنه من مشغول خوندنش هستم.
‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: manoun ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، سمانه777 ، noobnoobi ، msar ، mfarazz
(2012-08-13 ساعت 15:57)Solitude نوشته:  
سلام
پیشنهاد میکنم این ‎PDF‎ رو بخونید اطلاعات خیلی خوبی توش هست دید آدم رو باز می کنه من مشغول خوندنش هستم.
‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
دوست محترم زحمت بکشید خلاصه اون رو که متوجه شذید برای ما ترجمه کنید خیلی ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Solitude ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar ، mfarazz
(2012-08-13 ساعت 16:17)zohreh36 نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 15:57)Solitude ‎pid='202006 نوشته:  
سلام
پیشنهاد میکنم این ‎PDF‎ رو بخونید اطلاعات خیلی خوبی توش هست دید آدم رو باز می کنه من مشغول خوندنش هستم.
‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
دوست محترم زحمت بکشید خلاصه اون رو که متوجه شذید برای ما ترجمه کنید خیلی ممنون


سعی میکنم اول اون قسمتهایی که خیلی واسم جالب هست با شما به اشتراک بزارم و اگه فرستی شد یا خودم یا با همکاری دوستان ترجمه کنیم.
چون تعداد صفحات زیاد هم هست و خودم مشغول مطالعه هم هستم و اگه کسی در ترجمش هم به من کمک کنه خوشحال میشم که یه کاری کرده باشم.

کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: zohreh36 ، فردا ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar
منبع: ‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
صفحه: 8

‎As a permanent resident, you have the right to:‎

‎Live and work permanently anywhere in the U.S.‎
Apply ‎to become a U.S. citizen once you are eligible.‎
Request ‎visas for your husband or wife and unmarried‎
children ‎to live in the U.S.‎
Get ‎Social Security, Supplemental Security Income and Medicare benefits, if you are eligible.‎
Own ‎property in the U.S.‎
Apply ‎for a‎ driver’s ‎license in your state or territory.‎
Leave ‎and return to the U.S. under certain conditions.‎
Attend ‎public school and college.‎
Join ‎certain branches of the U.S. Armed Forces.‎
Purchase ‎or own a firearm, as long as there are no state or local restrictions saying you‎ can’t.


‎As a permanent resident, it is your responsibility to:‎

‎Obey all federal, state, and local laws.‎
Pay ‎federal, state, and local income taxes.‎
Register ‎with the Selective Service (U.S. Armed Forces), if you are a male between ages 18 and 26. See page 11 for instructions.‎
Maintain ‎your immigration status.‎
Carry ‎proof of your permanent resident status at all times.‎
Change ‎your address online or provide it in writing to the Department of Homeland Security (DHS) within 10 days of each time you move. See page 12‎
for ‎instructions.‎
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Tomas ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar
با عجله ترجمه کردم این شد:

به عنوان ساکن دائم ‎(permanent resident)‎ شما از حقوق زیر برخوردارید:
کار و زندگی در تمام نقاط آمریکا
حق درخواست سیتیزنشیپ (وقتی واجد شرایط شدید)
حق درخواست ویزا برای همسر و فرزندان مجرد برای زندگی در آمریکا
حق گرفتن ‎social‎ security، بیمه ی پزشکی، مکمل همنیت حقوق (من نمیدونم این چیه به نظر اومد چیزی مثل بیمه ی بیکاری باشه اما مطمئن نیستم) در صورتی که واجد شرایطشرایط باشید
حق مالکیت در آمریکا
حق درخواست گواهینامه ی رانندگی در ایالت و قلمرو خودتان
رفت و آمد آمریکا تحت شرای خاص
حق حضور در مدارس و کالج های دولتی
حق پیوستن به شاخه های خاصی از نیروهای مسلح آمریکا
حق خرید و مالکیت سلاح گرم، در صورتی که محدودیتی در این باره در ایالت محل زندگی شما وجود نداشته باشد
به عنوان ‎permanent resident‎ شما مسئولید که:
از تمام حقوق فدرال، ایالتی و محلی پیروی کنید
پرداخت مالیات فدرال، ایالتی و محلی
افراد مذکر بین 18 و 26 سال موظفند از طریق ‎selective service‎ (نیروهای مسلح آمریکا). برای اطلاعات بیشتر به صفحه ی 11 مراجعه کنید.
در حفظ وضعیت مهاجرت خود کوشا باشید
حمل همیشگی مدارک لازم جعت اثبات وضعیت ‎permanent resident‎ تان.
در صورت تغییر آدرس محل زندگی خود آدرستان را به صورت آنلاین و کتبی به ‎DHS‎ در عرض 10 روز تحویل دهید. برای اطلاعات بیشتر به صفحه ی 12 مراجعه کنید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
از بابت برخی اشتباهات تایپی معذرت میخوام که اینجا اصلاحشون کردم:
* حق گرفتن ‎social‎ security، بیمه ی پزشکی، مکمل امنیت حقوق (من نمیدونم این چیه به نظر اومد چیزی مثل بیمه ی بیکاری باشه اما مطمئن نیستم) در صورتی که واجد شرایط باشید
** حق رفت و آمد به/ از آمریکا تحت شرایط خاص
‎***‎ افراد مذکر بین 18 و 26 سال موظفند از طریق ‎selective service‎ (نیروهای مسلح آمریکا) ثبت نام کنند. برای اطلاعات بیشتر به صفحه ی 11 مراجعه کنید.
‎***‎ حمل همیشگی مدارک لازم جهت اثبات وضعیت ‎permanent resident‎ تان.
نکته: در مورد مورد سوم باید بگم که یکجا خونددم که این ثبت نام به این معنی نیست که شما عضو ارتش آمریکا هستید و برای شرایط خیلی اضطراری هست.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Solitude ، zohreh36 ، الهه سابق ، tartar ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، hamed_na ، noobnoobi ، msar ، atlantis770
(2012-08-14 ساعت 01:43)manoun نوشته:  
از بابت برخی اشتباهات تایپی معذرت میخوام که اینجا اصلاحشون کردم:
* حق گرفتن ‎social‎ security، بیمه ی پزشکی، مکمل امنیت حقوق (من نمیدونم این چیه به نظر اومد چیزی مثل بیمه ی بیکاری باشه اما مطمئن نیستم) در صورتی که واجد شرایط باشید
** حق رفت و آمد به/ از آمریکا تحت شرایط خاص
‎***‎ افراد مذکر بین 18 و 26 سال موظفند از طریق ‎selective service‎ (نیروهای مسلح آمریکا) ثبت نام کنند. برای اطلاعات بیشتر به صفحه ی 11 مراجعه کنید.
‎***‎ حمل همیشگی مدارک لازم جهت اثبات وضعیت ‎permanent resident‎ تان.
نکته: در مورد مورد سوم باید بگم که یکجا خونددم که این ثبت نام به این معنی نیست که شما عضو ارتش آمریکا هستید و برای شرایط خیلی اضطراری هست.


سلام مرسی دوست خوب واقعآ منو خوشحالم کردی امیدوارم بتونیم با هم چیزای خوبی رو واسه دوستان آماده کنیم امیدوارم هر جا که هستی همیشه موفق باشی یه دکمه تشکر واست کمه دمت گرم.
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: manoun ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar ، atlantis770




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان