آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مراحل سیتیزن شدن
Question 
یکی از دوستان من میخواد از طریق نامزدی یا ازدواج با پسری که تو آمریکا هست ( دختر در ایران ) گرین کارت بگیره.

این پسر الان حدود ۴ سال ( حالا کمی بیشتر یا کمتر ‎...‎ دقیقا نمیدونم ) هست که گرین کارت داره. ظاهرا برای سیتیزن شدن باید تا ۵ سال صبر کنه. من شنیدم مراحل اینکار ( یعنی سیتیزن شدن این پسر ) گاهی تا ۱ یا ۲ سال طول میکشه و تازه بعد از اون میتونن اقدام کنن برای گرفتن ویزای نامزدی و ازدواج و این چیزها ‎...‎

حالا سوال ها اینه که :

۱. آیا این زمان ۱ یا ۲ ساله صحیح هست ؟

۲. اگر پسر به ایران بیاد و ازدواج کنه ، تاثیری در کوتاه شدن این مدت داره ؟ یا اصلا مهم نیست ؟

۳. میتونن همزمان برای گرفتن ویزای نامزدی یا ازدواج کنن و از اونور هم برای گرفتن سیتیزن ی ؟

کلا نظرتون چیه در این مورد و چی کار کنن به نظر شما ؟ ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، mohammadg846 ، h15 ، noobnoobi ، msar
ج سوال اول: بله میتونه باشه.سیتیزن شدن از 4 سال و 9 ماه که شد میتونه برای سیتیزنی اقدام بشه.ج سوال 2:نه تاثیری نداره.ج سوال 3:نمیدونم.جسوال 4:اگر تازه رفته باشه 5 سال باید صبر کنه و بعد برا ی سیتیزن شدن که از 2 هفته ای هست تا 2 سال.اگر صبرشون زیاد این مراحله.ویزای دانشجویی هم زمان میبره.ویزای سرمایه گذاری هم پول زیاد میخواد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Toranj ، battosai ، shkhmo ، mercedeh2011 ، hamed_na ، noobnoobi ، msar
ممنون از پاسخ سریعتون. ایشون الان حدود ۴ سال هست که اونجان یعنی ۴ ساله که گرین کارت دارن. پس ۹ ماه دیگه میتونن اقدام کنن و ممکنه تا ۲ سال هم طول بکشه ‎....‎

ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: battosai ، shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
بله دقیقا 9 ماه دیگهه.البته فکر کنم 1 ساله بدن برای سیتیزنی.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: battosai ، shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
وقتی با ویزای نامزدی وارد آمریکا شدیم چند سال بعد ستیزن میشیم؟؟؟؟؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: battosai ، shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
خانم خانمی ‎! Big Grin

اگر اشتباه نکنم چون شما همسر یک فرد سیتیزن هستید، ۳ سال بعد از گرفتن گرین کارت سیتیزن میتونید بشید.





یک سوال دیگه از دوستانی که اطلاعات دارند.

در مورد خیلی از ویزا ها، شخصی که سیتیزن هست باید ۲۱ سالش باشه. در مورد ازدواج یا نامزدی چطور ؟

این پسر سیتیزن مورد بحث ما فکر میکنم ۲۰ سالش باشه ‎...‎ یا ۱۹ تمام ‎...‎ خلاصه ۲۱ سالش نیست. لازم هست که صبر کنن ؟ یا اصلا مهم نیست چند سالشه .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: battosai ، shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، ARSALAN M ، msar
نه کسی که سیتیزن هست موضوع زیر 21 سال حل شده.البته مثلا اگر 17 سالش باشه قاعدتا برای کنسلو و اداره مهاجرت موضوع شک برانگیز میشه.
‎khanoomi‎ جان

شما زمانی که با ویزای نامزدی وارد آمریکا میشین فکر کنم 3 ماه یا 6 ماه که وقت دارید ازدواج رسمی کنید و فکر کنم بعد از ازدواج رسمی 1 سال بعد گرین کارتتون میاد و بعد 3 سال 3 ماه کم سییزن میشین.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
مطمئن نیستم اما فکر کنم که ۱۷ ساله رو اصلاً قبول نکنن چون سن قانونی ۱۸ ساله
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: battosai ، shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
(2010-01-12 ساعت 21:57)شاهین ‎pid='33438 نوشته:  
یکی از دوستان من میخواد از طریق نامزدی یا ازدواج با پسری که تو آمریکا هست ( دختر در ایران ) گرین کارت بگیره.

این پسر الان حدود ۴ سال ( حالا کمی بیشتر یا کمتر ‎...‎ دقیقا نمیدونم ) هست که گرین کارت داره. ظاهرا برای سیتیزن شدن باید تا ۵ سال صبر کنه. من شنیدم مراحل اینکار ( یعنی سیتیزن شدن این پسر ) گاهی تا ۱ یا ۲ سال طول میکشه و تازه بعد از اون میتونن اقدام کنن برای گرفتن ویزای نامزدی و ازدواج و این چیزها ‎...‎

حالا سوال ها اینه که :

۱. آیا این زمان ۱ یا ۲ ساله صحیح هست ؟

۲. اگر پسر به ایران بیاد و ازدواج کنه ، تاثیری در کوتاه شدن این مدت داره ؟ یا اصلا مهم نیست ؟

۳. میتونن همزمان برای گرفتن ویزای نامزدی یا ازدواج کنن و از اونور هم برای گرفتن سیتیزن ی ؟

کلا نظرتون چیه در این مورد و چی کار کنن به نظر شما ؟ ‎Smile

در مورد سوال 3: فقط اتباع آمریکا می تونن تقاضای ویزای k1 بکنند و دارندگان اقامت نمی تونند.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
(2010-01-13 ساعت 00:27)khanoomi نوشته:  
وقتی با ویزای نامزدی وارد آمریکا شدیم

ربطی به این نداره که چه جوری وارد آمریکا شدین،

(2010-01-13 ساعت 00:27)khanoomi نوشته:  
چند سال بعد ستیزن میشیم؟؟؟؟؟

یکی از شرایط لازم برای تقاضای ‎citizenship‎ اقامت قانونی در آمریکا (داشتن گرین کارد) به مدت 5 سال است. اگر همسر آمریکایی داشته باشین و هنوز هم با هم زندگی کنین این مدت میشه 3 سال.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: آنا ، shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar ، atlantis770
امير جان
مرسي از توضيحاتتون
من ويزاي ‎CR1‎ هستم و شنيدم 3 هفته بعد از ورود به امريكا گرين كارد 2 ساله ميگيرم و بعد از 3 سال سيتيزن ميشم . درسته ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
(2010-01-13 ساعت 13:45)amir29 نوشته:  
(2010-01-12 ساعت 21:57)شاهین ‎pid='33438 نوشته:  
یکی از دوستان من میخواد از طریق نامزدی یا ازدواج با پسری که تو آمریکا هست ( دختر در ایران ) گرین کارت بگیره.

این پسر الان حدود ۴ سال ( حالا کمی بیشتر یا کمتر ‎...‎ دقیقا نمیدونم ) هست که گرین کارت داره. ظاهرا برای سیتیزن شدن باید تا ۵ سال صبر کنه. من شنیدم مراحل اینکار ( یعنی سیتیزن شدن این پسر ) گاهی تا ۱ یا ۲ سال طول میکشه و تازه بعد از اون میتونن اقدام کنن برای گرفتن ویزای نامزدی و ازدواج و این چیزها ‎...‎

حالا سوال ها اینه که :

۱. آیا این زمان ۱ یا ۲ ساله صحیح هست ؟

۲. اگر پسر به ایران بیاد و ازدواج کنه ، تاثیری در کوتاه شدن این مدت داره ؟ یا اصلا مهم نیست ؟

۳. میتونن همزمان برای گرفتن ویزای نامزدی یا ازدواج کنن و از اونور هم برای گرفتن سیتیزن ی ؟

کلا نظرتون چیه در این مورد و چی کار کنن به نظر شما ؟ ‎Smile

در مورد سوال 3: فقط اتباع آمریکا می تونن تقاضای ویزای k1 بکنند و دارندگان اقامت نمی تونند.


در مورد سوال 3: بله. دارنده گرین کارت میتواند همزمان برای سیتیرن شدن و آوردن همسر (نه نامزد) اقدام نماید که مسلماً نسبت به کسی که سیتیزن هست مدت زمان بیشتری طول طول خواهد کشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar
و بعد هم هر وقت سیتیزن شدن پرونده آپگرید میشه ‎...‎ و در عمل این اقدامشون تاثیری نداره ‎...‎ درسته ؟

یا اینکه تشکیل پرونده میتونه بعد از سیتیزن شدن ، زمان رو ( از حالتی که از صفر شروع کنن ) کمتر کنه ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar
(2010-01-14 ساعت 00:34)شاهین ‎pid='33600 نوشته:  
و بعد هم هر وقت سیتیزن شدن پرونده آپگرید میشه ‎...‎ و در عمل این اقدامشون تاثیری نداره ‎...‎ درسته ؟

یا اینکه تشکیل پرونده میتونه بعد از سیتیزن شدن ، زمان رو ( از حالتی که از صفر شروع کنن ) کمتر کنه ؟


اگر این آقا حدود 4 سال هست که در آمریکا زندگی می کنن پس باید حدوداً تا 1 سال دیگه سیتیزن بشن. مراحل دریافت ویزای ازدواج هم حدود 1 سال طول می کشه. به نظر من ایشون برای ازدواج اقدام کنند و زمانی که سی تیزن شدند پروندشونو آپگرید کنند.
حالا باز تا نظر اساتید محترم چی باشه ‎Wink
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، hamidoo_b ، msar
بله شرایط همینی هست که فرمودید . یعنی ۴ سال هست که گرین کارت دارن. دوستان دیگه هم که تجربه دارن نظرشون بگن ممنون میشم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان