آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مراحل سیتیزن شدن
منبع: ‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
صفحه: 10
‎[en]‎
Keep ‎Your Immigration Status‎
Permanent ‎residents who leave the United States for extended periods, or who cannot show their intent to live permanently in the U.S., may lose their permanent resident status. Many immigrants believe they can live abroad as long as they return to the U.S. at least once a year. This is incorrect. If you think you will be out of the U.S. for more than 12 months, you should apply for a re-entry permit before leaving the country.You should file Form I-131, Application for a Travel Document.You can get this form at http://www.uscis.gov or by calling the USCIS Forms Line at 1-800-870-3676.You must pay a fee to file Form I-131. A re-entry permit is valid for up to two years.You may show the re-entry permit, instead of a visa or your Permanent Resident Card, at a port of entry. Having a re-entry permit does not guarantee that you will be admitted to the United States when you return, but it can make it easier to show that you are returning from a temporary visit abroad. Visit http://www.state.gov or your nearest Department of State Consular Office overseas for more information[/en]‎
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، tartar ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، HR.SHAHAB ، ماتیلدا ، noobnoobi ، msar
سلام مرسی دوست خوب واقعآ منو خوشحالم کردی امیدوارم بتونیم با هم چیزای خوبی رو واسه دوستان آماده کنیم امیدوارم هر جا که هستی همیشه موفق باشی یه دکمه تشکر واست کمه دمت گرم.
‎[/quote]‎

سلام دوستان. خواهش میکنم وظیفه بود. بچه ابنجا همه جوره بهم کمک میکنن خوشحال میشم کاری از دستم بربیاد. ‎Smile
از بابت لینک های شما هم خیلیییییییییی ممنون. خیلی خوب هستن. ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: zohreh36 ، فردا ، Solitude ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar ، atlantis770
دوستان،زوج هایی که با ویزای لاتاری میرن آمریکا و اونجا بعد مدتی بچه دار می شن، تاثیری در تسریع فرآیند سیتیزن شدنشون پیش می یاد؟یعنی مثلا به جای 4 سال و 9 ماه میشه زودتر واسه سیتیزنشیپ اقدام کرد؟
شماره کیس: ‎2012AS0007xxxx‎
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس ‎: 2‎
مصاحبه:اوایل ‎july 2012‎
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به آمریکا: نوامبر ‎2012‎ (به امید خدا)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar
وضیعت مهاجرت خود را حفظ کنید
ساکنین دائمی ‎(PR)‎ که برای مدت زمان طولانی آمریکا را ترک میکنند، و یا کسانی که قصد زندگی دائم در آمریکا را ندارند، ممکن است وضعیت ‎permanent resident‎ ای خود را از دست بدهند. بسیاری از مهاجران بر این باورند که در صورتی که حداقل یکبار در سال به آمریکا بازگردند میتوانند تا هر وقت که خواستند خارج از آمریکا زندگی کنند. این باور درستی نیست. در صورتی که فکر میکنید شاید بیش از 12 ماه در خارج از خاک آمریکا زندگی کنید قبل از خروج از کشور، بایستی برای ورود دوباره به خاک آمریکا درخواست اجازه ورود مجدد بنمایید. شما بایستی فرم ‎I-131‎ را پر کنید. این فرم جهت درخواست اسناد مسافرتی میباشد. می توانید فرم را از سایت ‎http://www.uscis.gov‎ و یا از طریق تماس با شماره ی ‎1-800-870-3676‎ تهیه کنید. این خط تلفن مربوط به فرمهای ‎USCIS‎ می باشد. برای پر کردن فرم ‎I-131‎ باید هزینه پرداخت کنید. اجازه ی ورود مجدد تا دوسال اعتبار دارد. به هنگام ورود مجدد بایستی به جای ویزا و یا کارت ‎permanent resident‎ تان (گرین کارت دائم)، فرم اجازه ورود مجدد خود را به مسئولین نشان دهید. داشتن اجازه ی ورود مجدد بر این معنا نیست که شما به هنگام بازگشت حتما اجازه ی ورود خواهید داشت! اما مدرکی است که آسانتر میتواند ثابت کند که شما به صورت موقت از کشور خارج شده بودید و حال به آمریکا باز میگردید. برای اطلاعات بیشتر به سایت ‎http://www.state.gov‎ و یا به نزدیکترین ‎Department of State Consular Office‎ خارجی مراجعه کنید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2012-08-13 ساعت 16:17)zohreh36 نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 15:57)Solitude ‎pid='202006 نوشته:  
سلام
پیشنهاد میکنم این ‎PDF‎ رو بخونید اطلاعات خیلی خوبی توش هست دید آدم رو باز می کنه من مشغول خوندنش هستم.
‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
دوست محترم زحمت بکشید خلاصه اون رو که متوجه شذید برای ما ترجمه کنید خیلی ممنون

یعنی یه جورایی ، هلو، برو تو گلو،، ‎Big Grin
‎2012AS35xxx‎
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال ‎Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت ‎Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Solitude ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، HR.SHAHAB ، noobnoobi ، msar
منبع: ‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
صفحه: 11

‎File Tax Returns‎
As ‎a permanent resident, you must file income tax returns and report your income to the Internal Revenue Service (IRS) and your state, city, or local tax department‎
‎if required. If you do not file income tax returns while living outside of the U.S. for any length of time, or if you say that you are a‎ “non-immigrant” ‎on your tax returns‎
‎the U.S. government may decide that you have given up your permanent resident status.‎
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، HR.SHAHAB ، noobnoobi ، msar
(2012-08-14 ساعت 23:13)Solitude نوشته:  
منبع: ‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
صفحه: 11

‎File Tax Returns‎
As ‎a permanent resident, you must file income tax returns and report your income to the Internal Revenue Service (IRS) and your state, city, or local tax department‎
‎if required. If you do not file income tax returns while living outside of the U.S. for any length of time, or if you say that you are a‎ “non-immigrant” ‎on your tax returns‎
‎the U.S. government may decide that you have given up your permanent resident status.‎
سلام.ببخشید من لغت به لغت ترجمه نمی کنم چون اغلب فارسیش روان درنمیاد.ولی مفهومش اینه.دوستان تصحیح بفرمایید لطفن.

پرونده (سابقه) اظهار نامه مالیاتی
شما به عنوان یک مقیم دایمی موظفید اظهارنامه مالیاتی درآمد خود و میزان آن را به اداره درآمد داخلی ‎(IRS)‎ و در صورت نیاز به اداره مالیاتِ ایالت،شهر یا منطقه خودتان گزارش کنید.
چنانچه برای مدتی که خارج از ایالات متحده آمریکا به سر می برید تشکیل پرونده مالیاتی ندهید یا در این اظهار نامه ، خود را به عنوان یک غیر مهاجر معرفی کنید،ممکن است دولت ایالات متحده تصمیم بر بازپس گیری اقامت دایم شما بگیرد.
پ.ن :
منظورش اینه که زبل بازی رو بذارید واسه ایران . توی آمریکا شوخی نداریم باهاتون ‎Big Grin
ویزا: ‎CR1/‎ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای ‎2012‎ /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست ‎Rolleyes‎ تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲



پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Solitude ، Tomas ، mrhj50 ، HR.SHAHAB ، سمانه777 ، noobnoobi ، msar
(2012-08-14 ساعت 11:58)mehdi426i نوشته:  
دوستان،زوج هایی که با ویزای لاتاری میرن آمریکا و اونجا بعد مدتی بچه دار می شن، تاثیری در تسریع فرآیند سیتیزن شدنشون پیش می یاد؟یعنی مثلا به جای 4 سال و 9 ماه میشه زودتر واسه سیتیزنشیپ اقدام کرد؟

نه دوست عزیز. ارتباطی نداره.

دوستان این مسئله 3 سال و 5 سال که بعضی از دوستان میپرسن به این صورته که تمام دارندگان گرین کارت بعد از 5 سال میتونن سیتیزن بشن ولی دارنده گرین کارتی که از طریق ویزای ازدواجی اومده آمریکا، بعد از 3 سال سیتیزن میشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Solitude ، Tomas ، mercedeh2011 ، sepideh jan ، noobnoobi ، msar ، matin.sh
یعنی کیس من هم بعد 3 سال سیتیزن میشه ؟

مطمئنید ؟ فکر می کنم شاید اشتباه خونده باشیدا

من خوندم زوج هایی که بالای 2 سال هست ازدواج کردن ، طرفی که گرین گارت میگیره می تو نه شامل کاندیشنال نشه که اونم در حال حاظر مثل اینکه میشه !
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، HR.SHAHAB ، noobnoobi ، msar
‎blaze‎ عزیز تصحیح میکنم. افرادی که همسر فرد سیتیزن هستن بعد از 3 سال میتونن سیتیزن بشن. متاسفانه همسر شما گرین کارت دارن.
این سایت نوشته:
‎Naturalization for Spouses of U.S. Citizens‎

‎In general, you may qualify for naturalization under Section 319(a) of the Immigration and Nationality Act (INA) if you‎

‎* Have been a permanent resident (green card holder) for at least 3 years‎
‎* Have been living in marital union with the same U.S. citizen spouse during such time‎
‎* Meet all other eligibility requirements under this section‎

اینم لینکش:
‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=a0ffa3ac86aa3210VgnVCM100000b92ca60aRCRD&vgnextchannel=a0ffa3ac86aa3210VgnVCM100000b92ca60aRCRD‎
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، Blaze ، Tomas ، mrhj50 ، noobnoobi ، msar
این لینک رو هم ببینید:
‎http://www.uscis.gov/files/article/chapter4.pdf‎
میگه افراد عادی بعد از 5 سال واجد شرایط سیتیزنشیپی هستن به شرط اینکه حداقل 30 ماه توی آمریکا حضور داشته باشن و در طول این 5 سال هیچ وقت بیشتر از 6 ماه خارج آمریکا نبوده باشن.
ولی افرادی که همسر فرد سیتیزن هستن بعد از 3 سال و نیز باید 18 ماه در آمریکا حضور داشته باشن و در طول این 3 سال هیچ وقت بیشتر از 6 ماه خارج آمریکا نبوده باشن.
شرایط واسه فردی که با سیتیزن ازدواج میکنه به این صورته:
فرد باید در طول 3 سال گذشته همسر فرد سیتیزن بوده باشه و باهاش زندگی کرده باشه و فرد سیتیزن، 3 سال از سیتیزنیش گذشته باشه.
به این ترتیب کسایی که زیر 2 ساله که ازدواج کردن علاوه بر اینکه گرین کارتشون مشروطه، بعد از 3 سال هم نمیتونن سیتیزن بشن.
افرادی هم که با دارنده گرین کارت ازدواج کردن و همسرشون بعد از مدتی سیتیزن شده، باز هم نمیتونن از این قانون استفاده کنن چون همسرشون باید در طول 3 سال گذشته سیتیزن میبوده که نبوده.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، Blaze ، Solitude ، Rainy ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، HR.SHAHAB ، rouzbehdarvishi ، سمانه777 ، noobnoobi ، msar ، atlantis770 ، matin.sh
اول از همه معذرت میخوام که نبودم واسه ترجمه چون باز اینجا زلزله شد و باز ما شبو بیرون خوابیدیم. این اوضاع داره غیر قابل تحمل میشه.
د.م یه شوال دارم. همه جا میگه افرادی که با سیتیزن ازدواج میکنن و سه سال ‎AS PERMANENT RESIDENT‎ اینجا زندگی میکنن میتونن سیتیزن بشن. حالا مسئله اینه که ما دو سال اول (به ویژه اونایی که با نامزدی میرن) ‎AS CONDITIONAL‎ هستیم و با حساب اون دو سال میشه 5 سال! چون در سال سوم ما تازه ‎PERMANENT‎ میشیم. اینجا یه کمی ابهام هست به نظرم. البته مثل اینکه برای همسرای نظامی ها دیگه اون سه سال نیست و همین که ‎PERMANENT‎ میشن میتونن اقدام کنن برا سیتیزنی اینو یه جا خوندم. با این حال برای همسرای نظامی ها میشه 3 سال و برای اون هایی که با سیتیزن غیرنظامی ازدواج میکنن سر جمع میشه 5 سال! حالا میشه یکی منو روشن کنه لطفا؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Solitude ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mrhj50 ، noobnoobi ، ARSALAN M ، msar
منبع: ‎http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf‎
صفحه: ‎91-90‎

‎To become a citizen, you must be willing to swear your loyalty to the United States. You must give up your allegiance to any other country. You must agree to support‎
and ‎defend the U.S. Constitution. When you become a citizen, you accept all of the responsibilities of being an American. In return, you get certain rights and privileges‎
of ‎citizenship.‎

‎Why Become a U.S. Citizen?‎

‎Permanent residents have most of the rights of U.S. citizens But there are many important reasons to consider‎
becoming ‎a U.S. citizen. Here are some good reasons:‎

• ‎Showing your patriotism. Becoming a citizen is a way‎
to ‎demonstrate your commitment to your new country.‎
• ‎Voting. Only citizens can vote in federal elections.‎
Most ‎states also restrict the right to vote, in most‎
elections, ‎to U.S. citizens.‎
• ‎Serving on a jury. Only U.S. citizens can serve on a‎
federal ‎jury. Most states also restrict jury service to‎
U.S. ‎citizens. Serving on a jury is an important‎
responsibility ‎for U.S. citizens.‎
• ‎Traveling with a U.S. passport. A U.S. passport enables‎
you ‎to get assistance from the U.S. government when‎
overseas, ‎if necessary.‎
• ‎Bringing family members to the U.S. U.S. citizens‎
generally ‎get priority when petitioning to bring family‎
members ‎permanently to this country.‎
• ‎Obtaining citizenship for children born abroad. In‎
most ‎cases, a child born abroad to a U.S. citizen is automatically‎
a ‎U.S. citizen.‎
• ‎Becoming eligible for federal jobs. Certain jobs with‎
government ‎agencies require U.S. citizenship.‎
• ‎Becoming an elected official. Only citizens can run‎
for ‎federal office (U.S. Senate or House of Representatives)‎
and ‎for most state and local offices.‎
• ‎Keeping your residency. A U.S.‎ citizen’s ‎right to‎
remain ‎in the United States cannot be taken away.‎
• ‎Becoming eligible for federal grants and scholarships.‎
Many ‎financial aid grants, including college scholarships‎
and ‎funds given by the government for specific‎
purposes, ‎are available only to U.S. citizens.‎
• ‎Obtaining government benefits. Some government‎
benefits ‎are available only to U.S. citizens.‎
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
(2012-08-15 ساعت 10:43)manoun نوشته:  
اول از همه معذرت میخوام که نبودم واسه ترجمه چون باز اینجا زلزله شد و باز ما شبو بیرون خوابیدیم. این اوضاع داره غیر قابل تحمل میشه.
د.م یه شوال دارم. همه جا میگه افرادی که با سیتیزن ازدواج میکنن و سه سال ‎AS PERMANENT RESIDENT‎ اینجا زندگی میکنن میتونن سیتیزن بشن. حالا مسئله اینه که ما دو سال اول (به ویژه اونایی که با نامزدی میرن) ‎AS CONDITIONAL‎ هستیم و با حساب اون دو سال میشه 5 سال! چون در سال سوم ما تازه ‎PERMANENT‎ میشیم. اینجا یه کمی ابهام هست به نظرم. البته مثل اینکه برای همسرای نظامی ها دیگه اون سه سال نیست و همین که ‎PERMANENT‎ میشن میتونن اقدام کنن برا سیتیزنی اینو یه جا خوندم. با این حال برای همسرای نظامی ها میشه 3 سال و برای اون هایی که با سیتیزن غیرنظامی ازدواج میکنن سر جمع میشه 5 سال! حالا میشه یکی منو روشن کنه لطفا؟


سلام الان همه خوبین شما که چیزیتون نشد!؟ مواظب خودتون باشین ما هم تو همچین شرایطی تو سال 69 بودیم.
شما کدوم شهرین الان؟؟؟
کیس ‎#: AS1xxx1‎

ارسال فرمها: ‎07/19/2012‎
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎08/27/2012‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎08/29/2012‎

از ‎10/17/2012‎ در آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، behzadb57 ، فردا ، Tomas ، mercedeh2011 ، noobnoobi ، msar
سلام الان همه خوبین شما که چیزیتون نشد!؟ مواظب خودتون باشین ما هم تو همچین شرایطی تو سال 69 بودیم.
شما کدوم شهرین الان؟؟؟
‎[/quote]‎

نه چیزیمون نشده. فقط وقت واسه ترجمه ندارم چون تقریبا خونه نیستیم و الان هم باید هر چه زودتر پایان نامه ام رو تموم کنم در روز همش چند ساعت خونه ایم و دسترسی به اینترنتم هم کم هست. ما تبزیر هستیم. راستی میگن گسل اهر داره به طرف گسل تبریز میاد و این یعنی کانون زلزله ها داره به تبریز نزدیکتر میشه. اوضاع روحی ام اصلاخوب نیست چند روزه با نامزدم میشه گفت حرف نزدم.
زلزله ی رودبار رو من یادم میاد. اون موقع همش سه سالم بود اما کاملا یادم هست که تبریز هم حتی آن چنان لرزید که همه بیرون بودن. تا جاییکه میدونم اون زلزله ‎7.4‎ بوده و زلزله های دوقلوی آذربایجان ‎6.4‎ و ‎6.3‎ هست با این تفاوت که اهر و ورزقان شهرستان های همسایه ی تبریزن. همه اینجا اعصاب ها داغونه و نمیدونیم به اون بیچاره ها کمک بکنیم یا تو فکر جون خودمون باشیم. تو این سه تقریبا 4 روز اونقدر لرزیدیم که حتی وقتی زلزله نمیاد احساس میکنیم داریم میلرزیم. رسما رفتیم رو ویبره!
ببخشید واقعا اعصابم نمیکشه واسه ترجمه باز اگه پایان نامه نداشتم حتما این کارو میکردم اما الان فکر از هزار و یک جا درگیر هست. ایشاالله تا یک هفته ی دیگه که این پایان نامه تموم بشه کمی راحتتر میشم. ‎Sad
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، Solitude ، zohreh36 ، behzadb57 ، nahid.t ، alireza62 ، Tomas ، mercedeh2011 ، HR.SHAHAB ، noobnoobi ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان