آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

انتخاب مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
Exclamation 
لطفا سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی را در این تاپیک پیگیری و از ایجاد تاپیک جدید برای پرسش در مورد مدرک تحصیلی خودداری کنید.

با تشکر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من هم ترجیح دادم اون تاپیکی که در ‎2009‎ زدم ولش کنم و اینجا ادامه اش بدم . خوب حالا در جواب دوست عزیزمون بگم که ما باید از الان فکر باشیم خوب اگر برنده شدیم دیگر زمانی نداریم و من مطمئنم و یقین دارم که در لاتاری ‎2010‎ برنده میشم چون به خدای خودم اعتقاد دارم(به هرچی نداشته باشم به خدا دارم) و یه چیزی را میدانم و تو مو میبینی و من پیچش مو عزیزم.میگین نه ‎2010‎ میبینین .راستی جواب ‎2010‎ کی میاد یعنی اعلام شماره برندگان؟ و بگید چه کار کنم که 12 سال بشه ؟ یا سابقه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام من با توجه به رتبه ام در کنکور ارشد در زمان تکمیل فرم دانشجوی فوق لیسانسم باید مدرکمو چی بنویسم؟
‎jiva persia‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
شما مدرکی را بنویسید که اگر در لاتاری برنده شدید بتوانید آنرا در زمان مصاحبه ارائه کنید.
بنابر این اگر اولین مصاحبه های ‎DV2010‎ را آبان ماه سال ‎1388‎ در نظر بگیریم (با تقریباً یک ماه عقب و جلو) شما مدرکی را که تا پایان شهریور سال آینده خواهید داشت را بنویسید. البته این را هم بگویم که اگر نتوانید این مدرک را تا آن موقع ارائه دهید با مشکل مواجه خواهید شد. پس اگر از این امر مطمئن نیستید مدرک پایین تر خود را بنویسید.

-------------------------------------------------------------------------------------‎
یک یادآوری مهم: مدرک شما باید مدرک اصلی باشد نه گواهی موقت. یعنی اگر دانشگاه دولتی رفته اید باید تعهد خدمتتان را گذرانیده باشید تا اصل مدرکتان آزاد شود. گواهی موقت غیر قابل ترجمه است.
‎-------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام
من مدرکمو تا قبل از ابان 88 میگیرم ولی چون مشکل خدمت دارم اصلش رو نمیدن در ضمنن گزینه ای به نام فوق دیپلم توی فرم ثبت نام نیست لطفا کمکم کنید
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
خب شما بزنید دیپلم.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوست عزیز ‎persiapersia‎

شما اگر مثل بنده فوق دیپلم داشته باشید باید در فرم ثبت نام گزینه ‎6 ( University Degree )‎ را انتخاب کنید یعنی یک مدرک دانشگاهی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: respecttousa
سلام به دوستان .در فرم ثبت نام برای مدرک فوق دیپلم دقیقا کدام گزینه رو باید انتخاب کرد ؟
این نیز بگذرد...
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
من تازه کارشناسی ارشد قبول شدم. یعنی مهر 87 ترم اولم می شه. حالا برای ثبت نام لاتاری چی باید بنویسم؟ فکر کنیم که لاتاری برنده می شم. از زمان ثبت نام تا زمان رسیدن پاکت اول، مصاحبه و پاکت دوم، این پروسه کلا چقدر ظول می کشه؟ می خوام بدونم تا زمان فارغ التحصیلی من که حدودا نیمسال دوم سال 88 (بهمن 88 تا خرداد ‎89)‎ هست طول می کشه؟ من چی باید بنویسم برای مدرک؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
شما مدرکی را که دارید بنویسید (کارشناسی). شرکت کننده ها در ‎2010‎ اسمشان حدوداً بهار 88 اعلام خواهد شد و مصاحبه آنها از پاییز 88 تا تابستان 89 خواهد بود.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
مرسی!
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
من هنرستانی بودم یعنی پیش دانشگاهی نداشتم چونکه نداشتم 12 سال نمیشه منم باید دیپلم بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
خب برای فوق دیپلم باید کدام گزینه رو انتخاب کنم ، بین 2 تا گزینه شک دارم ،طبق عکس پیوست،


فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوستان یک سوال دیگر هم دارم ولی نفهمیدم کجا باید بپرسم اونم اینکه تو فیلد 8A که مربوط به ادرس میشه نوشته ‎In Care of‎ توی این فیلد چی باید بنویسم


فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوستان من هم یه سوال دارم :
‎1 _‎ با توجه به این که الآن دانشجو ام ، و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو هنوز نبردم بدم به دانشگاه ( اصل جفتش و فکر کنم که می تونم تا آخر درسم دستم بمونه ) کدوم رو بزنم مدرک دیپلم رو ، یا اون چند واحد دانشگاه رو ؟
اصلا آمریکا دانشگاه آزاد رو آدم حساب می کنه ؟
کدوم یکی رو دوستان تایید می کنند
‎2 _‎ برادرام ، یکی شون دیپلم فنی حرفه ای داره ، اون یکی هم داره دیپلم می گیره ، اما یادمه خوندم که باید حتما 12 سال فول باشه ، یعنی پیش هم لازمه ، هیچ کدوم از مدارک تحصیلی رو نمی شه انتخاب کرد ؟

مرسی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان