آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدارك لازم برای اثبات نامزد بودن
(2015-08-17 ساعت 12:48)vahid4573 نوشته:  
به نظر من اون نامه مهمه حتما تعهد نامه ازدواج فراموش نشه من نقص مدرك خوردم واسه تعهد نامه ازدواج


‎ ‎

تعهد نامه ازدواج كه دو تاموون بايد بنويسيم رو نوشتيم. منظورم اين بود كه لازمه از سمته خانواده و اشنايان كسي هم نامه بنويسه و بگه در جريان نامزدي و رابطه ما هست؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
به نظرم خوبه انجام بدين


‎ ‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: مريم مريم ، shadoow
دوستان من يه سري سوال تو پر كردن فرمها دارم ممنو ميشم كمكم كنيد.
١. من ادرس خونم تو امريكا تويع مقدار جايي كه تو فرم ‎i-129f‎ گذاشته جا نميشه، همچنين كده پستي ايران هم اونجا جا نميشه. چيكار كنم؟ اينارو بهده پرينت دستي وارد كنم اشكال نداره؟
٢. تو فرم ‎g-325‎ اينكه تاريخ امضاي من و نامزدم كي باشه مهمه يا بايد هر دو تو يه روز امضا كنيم؟
٣.توي ‎g-325‎ اون قسمت كه ‎last 5 years employment‎ رو خواسته بايد دانشجويي رو بنويسيم يا نه؟ بعدش منظور كار رسميه يا پروژه دانشجويي كه هيچ قراردادي هم مداري ازش هم بايد بنويسيم؟
٤. توي ‎g325‎ اخرين ادرس خارج از ايران رو خواسته كه ماله نامزدم ميشه ادرس كنونيش كه هنوزم توشه. اما اجازه نميده بنويسيد تا ‎present‎ يا ‎current‎ و ماه و سال ميخواد. چيكار كنيم؟ آينده بزنيم؟
٥. برگه تجرد يا يه چنين چيزي واسه مني كه سيتيزن امريكام و درخواست كننده هستم هم لازمه؟

من خيلي استرس دارم ممنون ميشم كسي سوالامو جواب بده. مرسي
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ممنون از پاسخ هاتون و مهاجر سرا
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر ‎Feb/3‎
‎ISSUE: Feb/10‎

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوستان ايا شما جزوه مداركي كه فرستاديد، اجازه پدر دختر هم بوده؟ (خوده دختر سيتيزن و درخواست كننده ويزا براي نامزدش هست)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ببخشيد من يه سوالي داشتم، شما كه براي اثبات رابطه از مخابرات پرينت تلفنتون رو ميگيري چطور با توجه به حجم زيادش اينو درخواست ميكنيد و اين همه رو ارائه ميديد و اينكه جچوري ترجمش ميكنيد وقتي فارسيه؟ مرسي
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
مدارکی مثل ایمیل ها، چت ها، پرینت تلفن و غیره که به فارسی هستند، آیا باید همگی ترجمه شوند؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
آیا باید ترجمه شناسنامه سیتی زن هم ارسال شود؟ یا کپی پاسپورت و ‎original Certificate of Naturalization‎ کفایت می کند؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-07-09 ساعت 08:42)Parisafarazman نوشته:  
سلام
مدارکی مثل ایمیل ها، چت ها، پرینت تلفن و غیره که به فارسی هستند، آیا باید همگی ترجمه شوند؟

خیر نیازی به ترجمه نیست
IR1‎
ارسال مدارک: ‎22/1/2014‎
ایمیل تایید مدارک: ‎27/1/2014‎
اپروو: ‎22/7/2014‎
دریافت کیس نامبر: ‎29/08/2014‎
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: ‎29/12/2014‎
ایمیل تکمیل مدارک: ‎12/08/2015‎
ایمیل مصاحبه: ‎2/2/2016‎
زمان مصاحبه: ‎2016.March.29‎
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر ‎2016
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-07-09 ساعت 13:11)masoudd7 نوشته:  
سلام
آیا باید ترجمه شناسنامه سیتی زن هم ارسال شود؟ یا کپی پاسپورت و  original ‎Certificate of Naturalization‎ کفایت می کند؟

بله ترجمه شناسنامه سیتی زن هم نیاز است.
IR1‎
ارسال مدارک: ‎22/1/2014‎
ایمیل تایید مدارک: ‎27/1/2014‎
اپروو: ‎22/7/2014‎
دریافت کیس نامبر: ‎29/08/2014‎
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: ‎29/12/2014‎
ایمیل تکمیل مدارک: ‎12/08/2015‎
ایمیل مصاحبه: ‎2/2/2016‎
زمان مصاحبه: ‎2016.March.29‎
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر ‎2016
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Pargosha ، سوونیا
دوستان من و تامزدم تو دوسال اخیر که اومده بود ایران همدیگرو تو شهر خودم لاهیجان دیدیم و همش 7 تا عکس داریم اونم همش مسخره بازی ولی نزدیک به همیم .میخوام بدونم اینا کافیه ؟بلیطشم هست .البته برادر شوهر خالمه ایا میشه ؟چت و غیره هم داریم تو این مدت .لطفا دوستان جواب بدن کافیه این عکسا با بگم قبل رفتنم به سفارت بیاد عکس خونوادگی یا مثلا خرید حلقه و غیره هم بگیریم .و یا اینکه بگم روز مصاحبم بیاد اونجا عکس بگیریم و همراهیم کنه ؟یا باید روز مصاحبم ایران باشه .در هر صورت لطفا راهنماییم کنید وما هنوز تو پروسه ی فرم پر کردن برای ‎uscis‎ هستیم لطفا بگید چه مدارکیو براشون بفرسته نامزدم .اینا رو میدونم که تعهد 90 روز ازدواج به امضا طرفین و عکس از نامزدم اثبات حضور در سن دیگو و ‎.....‎ بقیه رو لطفا راهنمایی کنید .سپاس
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ماري بهاري
سلام دوستان چطور مى شه از مسيج هاى تلگرام پرينت بگيرم؟راهنمايى كنيد لطفا،چون مى خوام مداركم را ارسال كنم و همه چت هام تو تلگرامم هست🙏🙏🙏
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ماري بهاري




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان