تحصیل در استرالیا
(2015-08-17 ساعت 20:05)Zehi نوشته:  
سلام دوستان ميخواستم بدونم امكان دريافت فاند در رشته هاي پزشكي وجود داره؟ راستش از وقتي فهميدم آمريكا فاند نمي ده به كل نا اميد شدم

سلام

اگر منظور دوره عمومی پزشکی هست که خیر هیچ کشوری فاند نمیده . فاند فقط برای دوره های تخصصی و محققین است.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Zehi
امکاناتی که دانشجوی مقیم استرالیا داره چیه؟یعنی پس از اخذ اقامت , آیا فرد مقیم می تونه خدمات خاصی بگیره؟برای مقطع ارشد یا دکترا؟
آیا وام تحصیلی داره یا باید مثل دانشجوی اینترنشنال تقاضای بورس کنه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 19:08)amirfriendship نوشته:  
امکاناتی که دانشجوی مقیم استرالیا داره چیه؟یعنی پس از اخذ اقامت , آیا فرد مقیم می تونه خدمات خاصی بگیره؟برای مقطع ارشد یا دکترا؟
آیا وام تحصیلی داره یا باید مثل دانشجوی اینترنشنال تقاضای بورس کنه؟

هم امکان وام تحصیلی هست و هم گرفتن گرفتن بورس هست که البته برای افرادی که اقامت دائم دارند شانس گرفتن بورس چندین و چند برابر دانشجویان اینترنشنال است.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: jamal1989
دوستان سلام. من از یکی از اساتید دانشگاه های سیدنی پذیرش برای فرصت مطالعاتی گرفتم. کارامو از طریق دانشگاهم تو ایران شروع کردم. ولی نمیدونم برای ارسال مدارکم باید از طریق سفارت تو ایران اقدام کنم یا نه؟ میشه راهنمایی کنید؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-10-22 ساعت 13:28)sahaaaaaaar نوشته:  
دوستان سلام. من از یکی از اساتید دانشگاه های سیدنی پذیرش برای فرصت مطالعاتی گرفتم. کارامو از طریق دانشگاهم تو ایران شروع کردم. ولی نمیدونم برای ارسال مدارکم باید از طریق سفارت تو ایران اقدام کنم یا نه؟ میشه راهنمایی کنید؟


من هم از یه دانشگاه تو سیدنی پذیرش داشتم ولی خود دانشگاه ایجنت تو ایران معرفی کرد که از طریق ایجنتشون کارارو انجام بدم..برای همین اطلاعی ندارم جز به همین طریقی که خودم اقدام کردم
‎we fight for a better life‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-10-25 ساعت 05:18)fairy نوشته:  
(2015-10-22 ساعت 13:28)sahaaaaaaar ‎pid='675353 نوشته:  
دوستان سلام. من از یکی از اساتید دانشگاه های سیدنی پذیرش برای فرصت مطالعاتی گرفتم. کارامو از طریق دانشگاهم تو ایران شروع کردم. ولی نمیدونم برای ارسال مدارکم باید از طریق سفارت تو ایران اقدام کنم یا نه؟ میشه راهنمایی کنید؟


من هم از یه دانشگاه تو سیدنی پذیرش داشتم ولی خود دانشگاه ایجنت تو ایران معرفی کرد که از طریق ایجنتشون کارارو انجام بدم..برای همین اطلاعی ندارم جز به همین طریقی که خودم اقدام کردم


دوست عزیز شما می تونید راهنمایی کنید که فرصت مطالعاتی جزء ‎research stream‎ هست یا ‎occupational‎ trainee؟ منظورم اینه که در فرم ویزای ‎402‎ کدوم رو باید انتخاب کرد؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-10-25 ساعت 10:29)sahaaaaaaar نوشته:  
(2015-10-25 ساعت 05:18)fairy ‎pid='675792 نوشته:  
(2015-10-22 ساعت 13:28)sahaaaaaaar ‎pid='675353 نوشته:  
دوستان سلام. من از یکی از اساتید دانشگاه های سیدنی پذیرش برای فرصت مطالعاتی گرفتم. کارامو از طریق دانشگاهم تو ایران شروع کردم. ولی نمیدونم برای ارسال مدارکم باید از طریق سفارت تو ایران اقدام کنم یا نه؟ میشه راهنمایی کنید؟


من هم از یه دانشگاه تو سیدنی پذیرش داشتم ولی خود دانشگاه ایجنت تو ایران معرفی کرد که از طریق ایجنتشون کارارو انجام بدم..برای همین اطلاعی ندارم جز به همین طریقی که خودم اقدام کردم


دوست عزیز شما می تونید راهنمایی کنید که فرصت مطالعاتی جزء ‎research stream‎ هست یا ‎occupational‎ trainee؟ منظورم اینه که در فرم ویزای ‎402‎ کدوم رو باید انتخاب کرد؟


‎I'm afraid to say noSad
:but ‎I think you can find the answer in this site‎

‎www.applyabroad.org‎
‎we fight for a better life‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من متولد ‎1369‎ هستم مدرک مهندسی عمران_عمران دارم از دانشگاه آزاد با معدل ‎15/07..‎ همچنین کارت معافیت سربازی دارم میخواستم. ببینم شرایطی هست من برای ادامه تحصیل اقدام کنم ؟چجوری باید شروع کنم؟ در ضمن از نظر زبان هیچ مدرکی ندارم همچنین تو رشته خودم ‎3 4‎ سالی هست کار کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشيد من يه سوال داشتم كه ممنون ميشم منو راهنمايي كنين چون جواب اين سوال رو هر كسي يه جوري به من جواب ميده. من تا حالا ٣ بار براي ويزاي شينگن توريستي اقدام كردم كه متاسفانه هر سه بار رد شدم. سال ٢٠١٣ از سفارت فرانسه، سال ٢٠١٥ از سفارت ايتاليا و سال ٢٠١٦ مجدد از سفارت ايتاليا. كه بار آخر با آژانسي اقدام كردم كه به من گفت نيازي نيست اصلا مداركي به من بدي فقط يه پاسپورت به من بده و ما همه مدارك رو جور ميكنيم و شما ويزارو ميگيريد كه متاسفانه وقتي جواب ويزا اومد به من گفتن مدارك شما جعلي بوده و ويزام رد شد و آژانس به من گفت احتمالا شما تا ١٠ سال از ورود به اروپا محروم ميشيد. حالا من قصد دارم براي ويزاي دانشجويي استراليا اقدام كنم. ٤ تا مقاله در كنفرانس هاي بين المللي دارم، مدرك آيلتس ٧.٥ دارم ، سه سال سابقه تدريس در دانشگاه رو دارم و ارشد زبان انگليسي در تيچينگ دارم، ميشه لطفا به من بگين آيا اين ممنوع الورود شدن من به شينگن و اروپا براي ١٠ سال ميتونه بروي اخذ ويزاي دانشجويي استراليا تاثير بزاره؟ توي فرم ويزاي استراليا گفته شده دليل رد شدن ويزاهاي قبلي به هر كشوري كه از اون رد شديد رو بنويسيد. آيا بايد بنويسم كه من مدارك جعلي به سفارت ايتاليا داده بودم يا نبايد بگم؟ ضمنا من متاهل هستم داراي يك فرزند ولي اونها نميخوان با من بيان بدليل افزايش شانس گرفتن ويزا.
لطفا ازتون خواهش ميكنم منو كمك كنيد كه چكار كنم چون واقعا زندگي من به اين ويزاي دانشجويي وابستست. لطفا بفرماييد آيا ميتونم از طريق موسسه شما براي گرفتن ويزاي دانشجويي با اين شرايط اقدام كنم؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ببخشيد ممكنه براي تحصيل پزشكي اونجا بورس بدن ؟ چون شهريه دانشگاه ها واقعاً زياده
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان