آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ویزای جدید کارآفرینی آمریکا
با توجه به لایحه جدیدی که توسط سناتورهای آمریکایی ارائه شده است
در صورت تصویب ویزای کارافرینی جهت کمک به اقتصاد راه اندازی خواهد شد

سناتور جان کری از نویسندگان این لایحه می گوید
این قانون همچون اهن ربا برای جذب نوآوری و نوآوران به آمریکا خواهد بود

به گزارش بخش مالی سایت یاهو با این ویزا به سرمایه گذارانی که واجد شرایط برای دریافت این ویزا باشند ویزای دوساله داده خواهد شد که در صورتی که بعد از 2 سال شرایط لازم به دست اورده شود تبدیل به اقامت دائم می شود
برای این ویزا سه گزینه در نظر گرفته شده است
گزینه اول : برای کسانی که در خارج از آمریکا هستند در صورت داشتن پشتیبانی یک سرمایه گذار آمریکایی . برای سرمایه گذاری حداقل ‎100.000‎ دلار داشته باشد
بعد از 2 سال سرمایه گذاری انان باید به ‎500.000‎ دلار و ایجاد اشتغال برای 5 نفر شود

گرینه دوم : برای افراد فارغ التحصیل از دانشگاههای آمریکا هستند و یا افرادی که هنوز ویزا H1 انان باطل نشده است در صورت داشتن سرمایه گذار پشتیبان واجد شرایط آمریکایی و حداقل سرمایه به میزان ‎60.000‎ دلار داشته باشد
بعد از 2 سال باید سرمایه خود را به بیش از ‎100.000‎ دلار برساند و برای 3 نفر ایجاد اشتغال نماید


گزینه سوم :برای افرادی که در خارج از آمریکا دارای شرکت هستند و دارای فروش سالیانه بیش از یکصد هزار دلار محصولات در آمریکا می باشند
بعد از 2 سال می بایست برای 3 نفر ایجاد اشتغال نمایند و سرمایه گذاری این فرد حداقل به ‎100.000‎ دلار برسد


**البته هنوز باید منتظر بود و دید ایا قانون در نهایت به همین شکل تصویب خواهد شد یا خیر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
آفرین، خیلی خلاصه و مفید بیان شد.

فقط یه سوال، این متن این طرح پس از تغییرات جدید هست. در طرح اولیه، ارائه اقامت دائم پس از ۲ سال و در صورت وجود شرایط لازم ذکر شده بود ‎("receive permanent legal resident status")‎ ولی در متن جدید من بحث اقامت دائم رو پیدا نکردم فقط گفته ‎"entry or retention of residency".‎

به نظر شما بحث اقامت دائم (گرین کارت) رو از طرح جدید حذف کردند؟

اصلاح: این ویزا اساساً مهاجرتی است و در ابتدا مشروط و پس از ۲ سال غیر مشروط می‌شود.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Soren ، Tomas ، شهلا 1346 ، msar
سلام
فکر نمی کنم گرین کارت حذف بشه چون اگر قرار بشه حذف بشه که میشه همون ویزای E2 و هیچ جذابیت جدیدی نخواهد داشت بنابراین بعید می دونم همچین کاری انجام بشه البته باید صبر کنیم تا تصویب بشه و جزییات کامل ان منتشر بشه تا مشخص بشه ایا گرفتنش به راحتی مقدور خواهد بود یا نه

البته مشکل اصلی بحث پیدا کردن سرمایه گذار واجد شرایط است که با توجه به مشخصاتی که در لینک شما هم موجوده یک کم پیدا کردنش سخته
ولی تا این ویزا نهایی نشه نمیشه خیلی در موردش خوش بین و یا بدبین بود
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soren ، johnsmith ، Tomas ، msar
درود دوستان
با سپاس از اشکان عزیز،من متاسفانه دقیقا نقش سرمایه گذار یا پشتیبان آمریکایی رو نفهمیدم.یعنی وجودش قطعا لازمه،یا ایده های کارآفرینی خود فرد هم کافیه؟دوم،رسوندن سرمایه از ‎100‎ هزار به ‎500‎ هزار ظرف فقط 2 سال کاری نیست که از بیزینسهای معمولی بربیاید.فکر کنم نوعی برنامه جذب نوابغ و نخبگان باشه،چون افراد معمولی مانند بیشتر ما به سختی میتونیم از پس این شرایط بر بیاییم.گزینه های دوم بسیار معدود هستند،و گزینه سوم هم که اصلا برای ما ایرانیها موضوعیت ندارد.
موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، johnsmith ، Tomas ، msar
طرح این ویزا اینطوری شروع شد که عده‌ای از سرمایه گذار‌های ‎(venture capitalist & angel investor)‎ مطرح ‎silicon valley‎ و ‎...‎ که عمدتاً توی شرکت‌های تازه تاسیس ‎hitech‎ یا دقیق‌تر بگم ‎internet consumer‎ سرمایه گذاری میٰکردند به این نتیجه رسیدند که ویزا‌های فعلی آمریکا جوابگوی نیاز اونها برای جذب کارآفرین‌ها به آمریکا و سرمایه‌گذاری جدید نیست و خیلی وقت‌ها موقعیت‌های سرمایه گذاری رو بخاطر مشکلات ویزای کارآفرین‌ها از دست می‌دن و کارآفرین‌ها کارشون رو توی کشور خودشون ادامه می‌دن. بخاطر همین هم دست به کار شدن و این ویزا رو مطرح کردند و اون رو با حمایت دو سناتور (جمهوری‌خواه و دموکرات) ارائه کردند و بعداً مورد حمایت خیلی دیگه از موسسه‌های سرمایه گذاری‌هم قرار گرفت. البته مسلماً ارائه همچین ویزایی به بهبود بازار کار آمریکا هم کمک می‌کنه. مخصوصاً با توجه به اینکه (اگر درست یادم مونده باشه) حدود ۳۰ درصد کسب و کار‌های جدید در آمریکا توسط مهاجرین ایجاد شده.

با توجه به هدفی که ارائه کننده‌‌های اولیه این طرح داشتن شرایطی که توی این ویزا مطرح شده نسبتاً منطقی هستند و بر اساس شرایطی هستند که اکثر کسب و کار‌های تازه تاسیس و موفق ‎hitech‎ به راحتی اونها رو بدست می‌آرن و تقریباً غیر ممکنه که شرکت های‌تکی که توی ۲ سال نتونسته ۰/۵ میلیون دلار سرمایه جذب کنه بتونه به کارش ادامه بده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Soren ، amiralid ، مسافرکوچولو ، Tomas ، msar ، babak82
درود دوستان
از این نمد برای ما کلاهی ساخته نمیشه.ولش کنید.رسوندن ‎100‎ هزار به ‎500‎ هزار تو ایران خیلی راحتتره تا آمریکا.فقط باید 30 میلیون پول چایی بدی،70 میلیون زمین فعلا بی مصرف بخری.چند سال بعد که قیمت زمینها سر به آسمون کشید سهم گردن کلفتها رو هم بدی و با ‎500‎ تا ‎600‎ هزار تای باقی مونده به مرادت برسی!
اگر خدا بخواد،تابستان دارم میرم کانادا ببینم وضع کار و بار چطوره.میخام از چند شهر در ساسکاچوان(از جمله رجینا) و بریتیش کلمبیا دیدن کنم و با چند بیزینس بروکر ملاقات حضوری کنم.اگر نکته درخور تحقیقی به نظرتون میرسه بگید تا تحقیق کنم و نتیجه اش رو اینجا بذارم.یکی از آشنایان با معرفت ساپورت میکنه،خدا کنه مسئله ویزا پیدا نکنم.
موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، amiralid ، مسافرکوچولو ، nastaran86 ، Tomas ، msar ، babak82
خب البته برای این ویزا لازم نیست خودمون ۱۰۰ هزار دلار داشته باشیم و سرمایه گذاری کنیم و رسوندن سرمایه به ۵۰۰ هزارتا از طریق سرمایه گذار(ی) جدید اتفاق می‌افته. البته داشتن طرح مناسب و توجیه سرمایه‌گذار و پیش‌بردن طرح کار آسونی نیست.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Soren ، Tomas ، msar
در مور سوال اول خودم هم، فکر می‌کنم از اونجا که این ویزا اساساً مهاجرتی هست بعد از ۲ سال به اقامت دائم تبدیل بشه، البته هنوز مطمئن نیستم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Soren ، Tomas ، msar
سلام
شرکتهای سرمایه گذار واجد شرایط باید آمریکایی و با اکثریت سهام داران آمریکایی باشد و میزان سرمایه گذاری های متعهد شده از طرف ان باید 10 میلیون دلار آمریکا باشد و حداقل چهار سرمایه گذاری بیش از ‎500.000‎ دلار تحت قوانین بورس اوراق بهادار در آمریکا باشد ( خودم هم خیلی نفهمیدم ‎Big Grin )‎

در مورد شرایط اما به نظر من بزرگترین مشکل همین شرایط اسپانسر هست که البته باید صبر کرد و قانون نهایی را دید
اما از میان سه گزینه همونطور که سورن عزیز هم گفتند گزینه 3 که اصلا به درد ما نمی خوره گزینه اول شرایط خیلی سختی داره اما گزینه دوم را میشه با گیرن اوردن ویزا H1 این مشکل را بر طرف کرد که البته انهم دنگ وفنگ خودش را دارد

‎***‎ اما شاید گفتن این نکته جاش اینجا نباشه ولی از نظر من ویزای کار افرینی انگلستان با توجه به سرعت عمل ( البته سرمایه ‎200.000‎ پوندی می خواهد و نمی دانم هنوز ایرانی ها می توانند با این ویزا اقدام کنند یا خیر ) و ویزای خود اشتغالی نیوزیلند با توجه به سرمایه کم و سرعت بالا از بقیه خیلی بهتر است
برای هردو کشور هم می توان به بهانه اموزش زبان در کالجهای ان هم ویزای دانشچویی خیلی راحت دریافت کرد و هم با شرایط محیط اشنا شد و هم از داخل ان کشور با کمترین زمان اقدام کرد البته تنها مشکل نیوزیلند نبودن وکیل مناسب در ایران است که البته با ورود به ان کشور از طریق دانشجویی ان مشکل هم در ان داخل ان کشور حل می شود و البته نیوزیلند اب و هوای معتدل دارد


آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soren ، amiralid ، imankarimi ، Tomas ، msar
این شرایط سرمایه‌گذارها خیلی سخت نیست و اکثر سرمایه‌گذار‌های فعال این شرایط رو دارن، در واقع اگر سرمایه‌گذاری این شرایط رو نداشته باشه به سختی می‌شه اسمشو سرمایه‌گذار گذاشت. این شرایط برای این بوده که از این ویزا برای ورود کم هزینه به آمریکا استفاده نشه.

انگلیس هم جدیداً قانون ویزای مشابهی رو تصویب کرده (با ۵۰ هزار پوند از طرف سرمایه‌گذار انگلیسی).
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soren ، Tomas ، msar
(2011-03-20 ساعت 03:25)ashkan58 نوشته:  
سلام
شرکتهای سرمایه گذار واجد شرایط باید آمریکایی و با اکثریت سهام داران آمریکایی باشد و میزان سرمایه گذاری های متعهد شده از طرف ان باید 10 میلیون دلار آمریکا باشد و حداقل چهار سرمایه گذاری بیش از ‎500.000‎ دلار تحت قوانین بورس اوراق بهادار در آمریکا باشد ( خودم هم خیلی نفهمیدم ‎Big Grin )‎

در مورد شرایط اما به نظر من بزرگترین مشکل همین شرایط اسپانسر هست که البته باید صبر کرد و قانون نهایی را دید
اما از میان سه گزینه همونطور که سورن عزیز هم گفتند گزینه 3 که اصلا به درد ما نمی خوره گزینه اول شرایط خیلی سختی داره اما گزینه دوم را میشه با گیرن اوردن ویزا H1 این مشکل را بر طرف کرد که البته انهم دنگ وفنگ خودش را دارد

‎***‎ اما شاید گفتن این نکته جاش اینجا نباشه ولی از نظر من ویزای کار افرینی انگلستان با توجه به سرعت عمل ( البته سرمایه ‎200.000‎ پوندی می خواهد و نمی دانم هنوز ایرانی ها می توانند با این ویزا اقدام کنند یا خیر ) و ویزای خود اشتغالی نیوزیلند با توجه به سرمایه کم و سرعت بالا از بقیه خیلی بهتر است
برای هردو کشور هم می توان به بهانه اموزش زبان در کالجهای ان هم ویزای دانشچویی خیلی راحت دریافت کرد و هم با شرایط محیط اشنا شد و هم از داخل ان کشور با کمترین زمان اقدام کرد البته تنها مشکل نیوزیلند نبودن وکیل مناسب در ایران است که البته با ورود به ان کشور از طریق دانشجویی ان مشکل هم در ان داخل ان کشور حل می شود و البته نیوزیلند اب و هوای معتدل دارد




درود بر دوستان
عجالتا چند نکته را هم در نظر بگیرید:اول از همه مسئله بایکوتها و تحریمها!میدونید که آمریکا همکاری با طرفهای ایرانی رو تحریم کرده و حتی طرفهای ثالث رو با قانون "داماتو" جریمه میکنه.حالا کدوم سرمایه گذار آمریکایی جرات میکنه با یه ایرانی تازه از راه رسیده وارد بیزینس-اونم از نوع Hi-tech،که قطعا جز موارد شدیدا تحریمی است-بشه؟!سرمایه گذار بدبخت آمریکایی ممکنه بخاطر همین کار و به جرم "صدور فناوریهای حساس یا با کاربرد دوگانه"راهی زندان هم بشه!بماند که اساسا تحصیل و اشتغال در این نوع رشته ها برای ما ایرانیها ممنوع است.پس روی سرمایه گذار آمریکایی نمیشه حساب کرد.میمونه خودمون ویزای دانشجویی بگیریم و سالها تلاش کنیم تا خودی نشون بدیم و شرکتی بزنیم و سرمایه گذار گیر بیاریم و...حالا این کار چقدر ممکنه و چقدر خرج برمیداره و چقدر طول میکشه،دیگه کسی نیست که ندونه.به نظر میاد هدف این ویزا بیشتر دانشجوهای نخبه غیر آمریکایی باشند که خیلی بدرد شرکتهای شدیدا درگیر رقابت آمریکایی میخورند،ولی بخاطر قوانین عتیقه مهاجرتی آمریکا بعد فارغ التحصیلی علیرغم میل باطنی مجبور به ترک ایالات متحده میشن،و بعضی هاشون هم با برگشت به کشورهایی مثل چین،تبدیل به تهدیدی برای آمریکا خواهند شد.
موفق باشید


اشکان عزیز
ممکنه اطلاعاتی در مورد ویزای خوداشتغالی نیوزیلند،که اشاره کردی بدی؟اگه لینکی بدی ترجمه میکنم و تو سایت به اسم خودت میذارم(البته اگه اجازه بدی)
موفق باشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، amiralid ، Tomas ، msar
(2011-03-20 ساعت 15:05)Soren نوشته:  
(2011-03-20 ساعت 03:25)ashkan58 ‎pid='100313 نوشته:  
سلام
شرکتهای سرمایه گذار واجد شرایط باید آمریکایی و با اکثریت سهام داران آمریکایی باشد و میزان سرمایه گذاری های متعهد شده از طرف ان باید 10 میلیون دلار آمریکا باشد و حداقل چهار سرمایه گذاری بیش از ‎500.000‎ دلار تحت قوانین بورس اوراق بهادار در آمریکا باشد ( خودم هم خیلی نفهمیدم ‎Big Grin )‎

در مورد شرایط اما به نظر من بزرگترین مشکل همین شرایط اسپانسر هست که البته باید صبر کرد و قانون نهایی را دید
اما از میان سه گزینه همونطور که سورن عزیز هم گفتند گزینه 3 که اصلا به درد ما نمی خوره گزینه اول شرایط خیلی سختی داره اما گزینه دوم را میشه با گیرن اوردن ویزا H1 این مشکل را بر طرف کرد که البته انهم دنگ وفنگ خودش را دارد

‎***‎ اما شاید گفتن این نکته جاش اینجا نباشه ولی از نظر من ویزای کار افرینی انگلستان با توجه به سرعت عمل ( البته سرمایه ‎200.000‎ پوندی می خواهد و نمی دانم هنوز ایرانی ها می توانند با این ویزا اقدام کنند یا خیر ) و ویزای خود اشتغالی نیوزیلند با توجه به سرمایه کم و سرعت بالا از بقیه خیلی بهتر است
برای هردو کشور هم می توان به بهانه اموزش زبان در کالجهای ان هم ویزای دانشچویی خیلی راحت دریافت کرد و هم با شرایط محیط اشنا شد و هم از داخل ان کشور با کمترین زمان اقدام کرد البته تنها مشکل نیوزیلند نبودن وکیل مناسب در ایران است که البته با ورود به ان کشور از طریق دانشجویی ان مشکل هم در ان داخل ان کشور حل می شود و البته نیوزیلند اب و هوای معتدل دارد




درود بر دوستان
عجالتا چند نکته را هم در نظر بگیرید:اول از همه مسئله بایکوتها و تحریمها!میدونید که آمریکا همکاری با طرفهای ایرانی رو تحریم کرده و حتی طرفهای ثالث رو با قانون "داماتو" جریمه میکنه.حالا کدوم سرمایه گذار آمریکایی جرات میکنه با یه ایرانی تازه از راه رسیده وارد بیزینس-اونم از نوع Hi-tech،که قطعا جز موارد شدیدا تحریمی است-بشه؟!سرمایه گذار بدبخت آمریکایی ممکنه بخاطر همین کار و به جرم "صدور فناوریهای حساس یا با کاربرد دوگانه"راهی زندان هم بشه!بماند که اساسا تحصیل و اشتغال در این نوع رشته ها برای ما ایرانیها ممنوع است.پس روی سرمایه گذار آمریکایی نمیشه حساب کرد.میمونه خودمون ویزای دانشجویی بگیریم و سالها تلاش کنیم تا خودی نشون بدیم و شرکتی بزنیم و سرمایه گذار گیر بیاریم و...حالا این کار چقدر ممکنه و چقدر خرج برمیداره و چقدر طول میکشه،دیگه کسی نیست که ندونه.به نظر میاد هدف این ویزا بیشتر دانشجوهای نخبه غیر آمریکایی باشند که خیلی بدرد شرکتهای شدیدا درگیر رقابت آمریکایی میخورند،ولی بخاطر قوانین عتیقه مهاجرتی آمریکا بعد فارغ التحصیلی علیرغم میل باطنی مجبور به ترک ایالات متحده میشن،و بعضی هاشون هم با برگشت به کشورهایی مثل چین،تبدیل به تهدیدی برای آمریکا خواهند شد.
موفق باشید


اشکان عزیز
ممکنه اطلاعاتی در مورد ویزای خوداشتغالی نیوزیلند،که اشاره کردی بدی؟اگه لینکی بدی ترجمه میکنم و تو سایت به اسم خودت میذارم(البته اگه اجازه بدی)
موفق باشی



سلام سورن عزیز
این حرفها چیه مهم اینه که این اطلاعات در اختیار ذوستان قرار بگیره
در مورد نیوزیلند هم دو دسته بندی وجود داره
‎1-Entrepreneur Category‎
2-Entrepreneur ‎Plus Category‎
که درسته هردو را به عنوان کار افرینی مطرح کرده ولی اولی در اصل خود اشتغالی و دومی کار افرینی است
برای خود اشتغالی ‎( Entrepreneur Category)‎ حداقل سرمایه گذاری معرفی نکرده اما خوب سرمایه گذاری باید خرج زندگی شما را تامین کند که حداقل ‎150000‎ دلار نیوزیلند سرمایه می خواهد
برای کار افرینی ‎( Entrepreneur Plus Category)‎ هم حداقل سرمایه گذاری باید ‎500000‎ دلار نیوزیلند باشد و برای سه نفر ایجاد اشتغال نماید
فرق این دو در این است که در اولی پس از اینکه کار انجام شد ابتدای ویزای تجاری 3 ساله می دهند و بعد اگر 2 سال طرح شما سود اور بود انگاه اقامت می دهند
اما در دومی به محض این که برای 3 نفر ایجاد اشتغال شد اقامت می دهند
اگر از خارج از نیوزیلند اقدام کنید معمولا کمتر از 9 ماه ویزای موقت می دهند تا وارد نیوزیلند شوید و بتوانید بیزینس خود را فعال نمایید
ولی بهتر است در دوره زبان در کالجهای این کشور ثبت نام کنید اینطوری هم محیط را از نزدیک می بینید هم زبان تقویت می شود هم کارها خیلی سریعتر و با هزینه خیلی کمتر انجام می پذیرد
البته اینها را گفتم تا دوستان با شرایط کلی اشنا باشند فقط این کشور خیلی ارام است و کسانی که دنبال جای خیلی شلوغ هستند ان را نمی پسندن ضمن این که از نظر پاکی محیط زیست در دنیا جز اولین هاست امنیت ان از کانادا بالاتر است
و از نظر سازمان ملل چهارمین کشور شاد دنیا شناخته شد

در این جا شرایط کلی این دو نوع ویزا اورده ‎‎ شده است

* دلار نیوزیلند در 2 ماه گذشته بین ‎750‎ تا ‎800‎ تومان در نوسان بوده است
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soren ، amiralid ، Tomas ، msar
درود اشکان عزیز
کاملا موافقم که اطلاعات باید در اختیار همه قرار بگیرد.من فقط تعدادی مشکل محتمل الوقوع رو پیش بینی کردم.من خودم یکبار با یک وکیل نیوزیلندی در مورد ویزای سرمایه گذاری در آنجا مشورت کردم(از طریق ایمیل)و ایشان گفتند حداقل سرمایه لازم برابر ‎1.6‎ میلیون دلار آمریکاست!!من هم جا خوردم و دیگه دنبال ویزاهای دیگه مثل کارآفرینی و خوداشتغالی نیوزیلند نرفتم.به نظرم باید یک تحقیق مفصل بکنم،بخصوص که فعلا تعطیلاته و مدیران حاضری خور ایرانی مجبورند خودشون فسفر بسوزونند،نه اینکه کار خودشون رو بندازند گردن امثال من!از ارائه اطلاعات هم ممنون.اگر داده های بیشتری در این موردپیدا کردم در سایت مینویسم.
موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، hvm ، imankarimi ، Tomas ، msar
درود بر شما سورن جان
در مورد ویزای سرمایه گذاری باز دونوع وجود داره که اولی محدودیت سن داره و باید کمتر از 65 سال داشته باشیدو باید سرمایه ‎2.5‎ میلیون دلار نیوزیلند داشته باشید که ‎1.5‎ میلیون ان را در نیوزیلند سرمایه گذاری کنید
دومی محدودیت سن نداره و باید 10 میلیون دلار نیوزیلند سرمایه گذاری کنید
بله احتمالا وکیل مدل اول را گفته که درست هم گفته
این هم دیدنش خالی از لطف نیست البته مغازه هایش خیلی گران است
‎http://www.newmarketrialtoinvestment.co.nz/‎

این لینک هم بیزینس های فروشی در اکلند بزرگترین شهر ان

‎http://www.trademe.co.nz/Trade-me-property/Commercial-property-for-sale/Auckland/Search-results/‎

اگر ادرس سایت ان وکیل را برای من خصوصی بفرستی ممنون می شوم
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soren ، amiralid ، Tomas ، msar
ممنون اشکان عزیز
جریان این وکیل مربوط به چند سال پیشه،نمیدونم اون ایمیل رو هنوز دارم یا نه،ولی میگردم اگه پیداش کردم با کمال خوشحالی برات خصوصی میفرستم.ولی برای ابراز ارادت این چند تا را پیدا کرده ام:
1)انجمن مهاجرت و سرمایه گذاری نیوزیلند(NZAMI):
‎http://www.nzami.org.nz‎
این هم فهرستی از ایمیلهای متخصصان مشاورش:
‎http://www.nzami.org.nz/licensed.php‎
این هم سایتهای چند وکیل متخصص مهاجرت:
‎http://www.liveworkplaynz.com/‎
http://www.immigrationlaw-nz.com/aboutus.php
‎http://www.pacificandglobal.co.nz/‎
http://www.immigrationlawyers.co.nz/
‎http://www.rykenlaw.co.nz/web/‎
این هم صفحه ویژه وکلای متخصص مهاجرت نیوزیلند در سایت جهانی حقوقدانان ‎hg.org:‎
http://www.hg.org/law-firms/Immigration/...aland.html
اشکان جان خودت میدونی که با وکلای ایرانی میونه ای ندارم،ولی این بنده خدا مدعی عضویت در ‎MARA‎ و ‎CSIC‎ است،به مسئولیت خودتون باهاش تماس بگیرید:
‎http://www.payamsara.com/spt=%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%20%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%84%D9%86%D8%AF&p=10043633‎
یا
‎www.visa118.com‎
تو این وبلاگ هم اطلاعات خوبی به زبان فارسی پیدا میشه(با تشکر از نویسندگانش،جالبه در مورد وکلای ایرانی با من کاملا هم عقیده است!):
‎http://2migrators.blogsky.com/1389/10/01/post-23/‎
ببخشید دیر شد.همین که اومدم متنو بفرستم برق رفت و چون از بدشانسی داشتم از گوگل کروم استفاده میکردم تمام زحمتم بباد رفت!از اون همه سایت عالی همین چند تا رو ریکاور کردم.راستی عجب سایتهای عالی ای معرفی کرده ای،کلی پتانسیل کار دارند.تشکر فراوان!
موفق باشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ali_kuchulu ، Tomas ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان