آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اقدام برای مهاجرت از کدام طریق؟
سلام دوستان
واقعا خوشحالم که تونستم این انجمن عالی رو پیدا کنم به کمک تک تک شما عزیزان احتیاج دارم.
اول از همه شرایط خودمو میگم.
من الان 22 سالمه و دانشجوی شیمی محض دانشگاه تربیت معلم آذربایجان هستم، خیلی علاقه دارم که به آمریکا مهاجرت کنم، از نظر خدمت مشکلی ندارم چون میخوام معافیت پزشکی بگیرم به خاطر دیابت، حاضرم از دانشگاه انصراف بدم و تحصیلات آکادمیک رو تو آمریکا از صفر شروع کنم!
توی آمریکا یه عمو و یه عمه دارم، وضعیت مالی خونواده ی عمم خوبه و میتونن همه جوره ساپورتم کنن، عموم هم اونجا پمپ بنزین و فروشگاه اتومبیل داره و اگه بخوام راحت میتونه استخدامم کنه! عمم میگه اگه برم اونجا بهترین دختر رو برای ازدواج با من برام پیدا میکنه!
با این اوصاف شرایط من چجوریه میتونم به رفتن امیدوار باشم؟ به نظرتون بهترین راه برای من اقدام از طریق ازدواج یا نامزدی و یا ویزای تحصیلی یا کاری هست؟
پیشاپیش از کمک همتون ممنونم!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، maryamoo ، msar
سلام
اگر هر فردی که عمه و عمو و ‎....‎ در آمریکا داشت به این راحتی می تونست به آمریکا مهاجرت کنه که الان بیش از نصف افراد این سایت آمریکا بودند ( از جمله خود من ) بهترین راه برای شما با توجه به رشته خوبی که تحصیل می کنید خوندن زبان فرانسه و سپس اقدام برای کبک است بعد از ان با سیتیزن شدن در کانادا می تونید به آمریکا مهاجرت کنید .
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، storagemeter ، bigarash ، OverLord ، sasan_rock ، battosai ، dreamer60 ، eblam ، maryamoo ، msar
ممنونم دوست عزیز که پاسخ دادین. حتما رو این روش هم فکر میکنم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، 327 ، msar
دوستان من دختری 27 ساله ام .
تحصیلات مقطع لیسانس صنایع دستی و متاسفانه مدرک فوق در رشته نقاشی رو نتونستم بگیرم چون ستاره های پرونده ام زیاد شده بود و بهمن پارسال مهر تعلیق خوردSmile)‎
از نظر شرایط خانوادگی هم مادر و پدرم فوت کردن و از نظر مالی متوسط هستم
من اگه بخوام مهاجرت کنم به آمریکا به نظر شماها باید از چه طریقی اقدام کنم که داستان سرعت عمل داشته باشه و قانونی باشه؟؟؟؟؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: battosai ، msar ، eblam ، pouyasanat
(2012-03-04 ساعت 02:19)ondien نوشته:  
دوستان من دختری 27 ساله ام .
تحصیلات مقطع لیسانس صنایع دستی و متاسفانه مدرک فوق در رشته نقاشی رو نتونستم بگیرم چون ستاره های پرونده ام زیاد شده بود و بهمن پارسال مهر تعلیق خوردSmile)‎
از نظر شرایط خانوادگی هم مادر و پدرم فوت کردن و از نظر مالی متوسط هستم
من اگه بخوام مهاجرت کنم به آمریکا به نظر شماها باید از چه طریقی اقدام کنم که داستان سرعت عمل داشته باشه و قانونی باشه؟؟؟؟؟


با سلام به شما ، از اونجایی که شما فامیل درجه ۱ و پول زیاد ندارید ، فقط ۲ راه برای شما هست که به آمریکا برید ، اول اینکه با ویزای دانشجوی برید که لازمش گرفتن پذیرش از یکی‌ از دانشگاهای معتبرِ آمریکاست و بعدش قانع کردن افیسرِ سفارت که چرا آمریکا رو واسه ادامهٔ تحصیل انتخاب کردی . دومین راهشم اینه که از طریقه ویزای کار بری که اونم اول باید ۱ شرکت یا ۱ کارفرما پیدا کنی‌ که بتونه به ادارهٔ مهاجرت ثابت کنه به تخصص شما نیاز داره و شما اینقدر ماهری تو این حرفه که سخت بشه تو آمریکا کسی‌ بهتر از شما پیدا کرد .
‎[en]Category: F2B‎
PRIORITY ‎DATE = OCTOBER 2003‎
APPROVAL ‎NOTICE = JUNE 2008‎
CASE ‎NUMMBER = YRV2012XXXXXX‎
CHOICE ‎OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010‎
P3U ‎AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010‎
تکمیل مدارک ‎: FEB 2011‎
دریافت نامه مصاحبه: ‎Jul 2012‎
مصاحبه: ‎Aug 2012‎
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب ‎Big Grin
[/en]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام به همگی
مرسی بابت اطلاع رسانی
من 25 ساله مذکر،مجرد و لیسانس مهندسی برق دارم
بهترین راه واسه مهاجرت من چیه؟
مقصدم واسم زیاد مهم نیست،فقط برم!
راستی به نظر شما با فوق برق از دانشگاه های درجه 1 ایران چقدر شنس گرفتن ویزا افزایش پیدا میکنه؟
مهلت گرین کارت ‎2013‎ هم تموم شده تاریخ لاتاری بعدی کی هست؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان

من به همراه همسرم و فرزندانم سیتیزن کره هستیم و با پاسپورت کره 3 ماه ویزا توریستی به ما میدن . آیا راهی هست که بعد از ورود به آمریکا تقاضای اقامت بکنیم؟ لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Leila Amricaie ، msar
سلام من تازه عضو انجمن شدم!!!!!!!!
فقط دارم می خونم!
من می خوام بقیه عمرم و تو آمریکا زندگی کنم!
سربازی هم نرفتم!
یه لیسانس دارم! (امسال تموم میشه ایشالا)
چه جوری بهتره اقدام کنم تا وقتی سربازیم تموم میشه تو راه آمریکا باشم
لطفان کمکم کنین
راستی 23 سالمه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: battosai ، msar
پیشنهاد من به دوستانی که میگن از کدوم راه بریم و از این حرفا دوستان فقط تا میتونید تحقیق کنید توی همین مهاجرسرا شرایطتون رو بسنجید ببینید کجای کاریت اون وقت خیلی چیزا دستگیرتون خواهد شد
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی ‎....‎ در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، sasan_rock ، smith ، frozen mind ، battosai ، eblam ، pey.com ، maryamoo ، smart3461 ، msar ، amirdadash
سلام
با تشکر از سابت مفیدتون که احتمالا راهگشای افراد زیادی خواهد بود ،من دختر 29 ساله و مهندس معمار هستم ،7 سال سابقه کار غیر رسمی و 3 سال سابقه کاررسمی دارم و در این مدت رزومه مطرحی از پروژه های معماری داشتم،در حال حاضردختر خاله هام که بیش از 30 ساله آمریکا هستن میخوان برای مهاجرت من اقدام کنن و یکیشوت استاد دانشگاه هست و همچنین کارفرما های شرکت های معتبر معماری رو میشناسن.
1-در صورت اقدام از نظر شما امکان موفقیت وجود داره؟
2-چه مدرک زبانی رو باید داشته باشم؟
3-چه مدت زمان می بره؟
4-چه نوع ویزایی رو باید دنبال کنم؟
5-چقدر هزینه خواهد برد؟
متشکرم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hamnavard24 ، maryamoo ، msar
سلام
اگر بخواهیم بریم تو ارتش آمریکا بهمون اقامت میدن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maryamoo ، msar
(2012-07-28 ساعت 08:25)REZA_N نوشته:  
سلام
اگر بخواهیم بریم تو ارتش آمریکا بهمون اقامت میدن؟

بله فکر میکنم مبدن. بازم از بقیه دوستان بپرسید. ولی فکر کنم دیگه قید برگشت به ایرانو باید بزنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: battosai ، maryamoo ، Touraj2014 ، msar ، kaziar
سلام
من [مرد- مجرد- 30 ساله- دارای فوق لیسانس مهندسی برق مخابرات سیستم و دانشجوی دکتری که البته ممانعتی از صرفنظر و شروع به خواندن مجدد آن در آمریکا ندارم- وضعیت مالی متوسط] هستم.
تمایل به ادامه زندگی در 1. آمریکا 2. کانادا را دارم
لطفا مرا راهنمایی بفرمائید.
با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maryamoo ، msar
(2012-03-28 ساعت 08:15)shayan26ir نوشته:  
سلام دوستان

من به همراه همسرم و فرزندانم سیتیزن کره هستیم و با پاسپورت کره 3 ماه ویزا توریستی به ما میدن . آیا راهی هست که بعد از ورود به آمریکا تقاضای اقامت بکنیم؟ لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر

سلام میتونیدویزای توریستی تان را سه ماه دیگرتمدیدکنید. روشهای مختلفی برای اخذگرین کارت وجود داره باید ببینید ویژه گیها وشرایط شما چیه وبه کدامیک ازاون روشهای اخذگرین کارت میخوره.پیشنهادمیکنم 1-اول سایتهای مختلف را بخوانید2-درانتخاب وکیل عجله نکنیدوبادقت آنرا انتخاب نمائید.3-بهتراست انتخاب وکیل را موکول کنید به زمان حصورتان درآمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maani ، jps ، maryamoo ، msar
آیا راهی میشه پیدا کرد که بتوان دولت آمریکا را قانع کرد که به شخصی که نه لاتاری برنده شده نه پول یرای سرمایه گذاری یا ادامه تحصیل داشته باشه،نه کس و کاری اونجا داشته باشه.،متاهل باشه...فقط یک لیسانس معماری از دانشگاه آزاد داشته با شه که مدتها تاوان هزینه هاش رو داده ولی،ولی در کارش با سابقه 4 ساله خیلی حرفه ای باشه،تافل نداشته باشه و تمام عمرش آرزوی مهاجرت به آمریکا و نجات نسل بعد از خودش رو داشته باشه(برای ما که نشد سنم از 30 سال گذشته).....اشک خودم در اومد.میخواستم بپرسم این آدم بد بخت میتونه تا قبل از دیوانگی اقامت آمریکا رو بگیره......
تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: masih sh ، ASALI ، exxedus ، jps ، maryamoo ، mohamad0452 ، afshinsahafi ، smart3461 ، msar ، amirdadash




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان