آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

چگونه بدون داشتن تافل پذیرش و ویزای دانشجویی بگیریم؟
‎God is Love‎
سلام دوستان ‎Smile
بالاخره بعد از ۶ ماه از ورودم به آمریکا موفق شدم یک نفس راحت بکشم و یک ‎Mac mini‎ بخرم و بیام دوباره تو سایت.
اکثر دوستان در جریان بودند که با ویزای B2 وارد شدم . بعد از ۶ ماه ویزام تموم شد اما تونستم تبدیلش کنم به ‎F1 .‎ یعنی تا زمانی که ‎I-20‎ دارم می تونم بمونم.
خوب خبر خوب اینه که می تونید به راحتی بدون داشتن تافل پذیرش معتبر بگیرید اما خبر بد اینه که یکم خرج داره اما وقتی مثل من ویزاتون آمد میفهمید ارزش داره.
یک سری هم نکات که هیچکدوم از دوستان رد شده توجه نمی کنند رو می گم.
چون سخت تایپ کردن اینجا اگه تقاضا زیاد باشه می نویسم.

دوستتون دارم تکتکتونو چه مدیر ان چه اعضا . دلم براتون تنگ شده بودSmile

در پناه او باشید.
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام ، لطفآ برای من توضیح دهید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirf_jesus ، apoornaki ، ghorbat ، ojee ، msar
دوست عزیزی که تاپیک رو ایجاد کردید اگر ممکنه تشریف بیارید و برای ما توضیح بدید.
ممنون ‎Smile
به آرزوم میرسم، شک ندارمSmile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirf_jesus ، ghorbat ، ojee ، msar
(2012-04-05 ساعت 15:41)smith نوشته:  
(2012-04-05 ساعت 05:54)amirf_jesus ‎pid='159217 نوشته:  
God ‎is Love‎
سلام دوستان ‎Smile
بالاخره بعد از ۶ ماه از ورودم به آمریکا موفق شدم یک نفس راحت بکشم و یک ‎Mac mini‎ بخرم و بیام دوباره تو سایت.
اکثر دوستان در جریان بودند که با ویزای B2 وارد شدم . بعد از ۶ ماه ویزام تموم شد اما تونستم تبدیلش کنم به ‎F1 .‎ یعنی تا زمانی که ‎I-20‎ دارم می تونم بمونم.
خوب خبر خوب اینه که می تونید به راحتی بدون داشتن تافل پذیرش معتبر بگیرید اما خبر بد اینه که یکم خرج داره اما وقتی مثل من ویزاتون آمد میفهمید ارزش داره.
یک سری هم نکات که هیچکدوم از دوستان رد شده توجه نمی کنند رو می گم.
چون سخت تایپ کردن اینجا اگه تقاضا زیاد باشه می نویسم.

دوستتون دارم تکتکتونو چه مدیر ان چه اعضا . دلم براتون تنگ شده بودSmile

در پناه او باشید.


بدون تافل ‎Conditional Admission‎ میشه گرفت که اکثرا برای ایرانیا ویزاش رد میشه

حق با ابشونه! اینکه شما رفتی اونجا بعد پذیرش گرفتین فرق می کنه با کسی که می خواد با پذیرش بره ویزا بگیره
بدون تافل شما رو با این شرط قبول می کنن که حتما تافل رو بعدا بدید...و تازه این در صورتیه که شما بقیه مواردتون مثل نمره ها و رزومتون خیلی خیلی خوب باشه..یا اینکه دانشگاه خیلی داغون باشه!
شماره کیس: ‎39000‎
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به آمریکا: 11 آگوست ‎2012‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: smith ، golesang ، apoornaki ، ghorbat ، zina s ، tatoole ، HAZARA ، msar ، adonis2006
دوستان یک سوال:
آیا نوع دانشگاه هم در استخدان فرق میکنه؟
مثلا اینکه من از ام آی تی،هاروارد و ‎...‎ مدرک بگیرم یا از دانشگاه خرزوخان؟؟؟ منی که میخوام توی یک شرکت معمولی نه بین المللی ‎Smile‎ کار پیدا کنم نوع مدرک و دانشگاهم مثل ایران فرق میکنه؟
به آرزوم میرسم، شک ندارمSmile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: golesang ، M_star1316 ، apoornaki ، ghorbat ، HAZARA ، msar
(2012-04-08 ساعت 02:09)m9780 نوشته:  
دوستان یک سوال:
آیا نوع دانشگاه هم در استخدان فرق میکنه؟
مثلا اینکه من از ام آی تی،هاروارد و ‎...‎ مدرک بگیرم یا از دانشگاه خرزوخان؟؟؟ منی که میخوام توی یک شرکت معمولی نه بین المللی ‎Smile‎ کار پیدا کنم نوع مدرک و دانشگاهم مثل ایران فرق میکنه؟


بله رتبه دانشگاه در استخدام مهمه!
شماره کیس: ‎39000‎
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به آمریکا: 11 آگوست ‎2012‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: smith ، m9780 ، golesang ، M_star1316 ، amirf_jesus ، apoornaki ، HAZARA ، msar
خوب دوستان عزیزم شما کاملا صحیح می فزمایید ولیکن پذیرش از یک انیستیتو زبان مورد تایید ایمیگریشن گرفته می شه و بعدا خود موسسه شما را به دانشگاه های تحت قرارداد می فرسته همین الان تعداد زیادی از دوستان کرد و ۲ نفر فارس مشغول تحصیل هستند و جالب اینه که همگی از من راحتر ویزا گرفتند این برای دوستانی هست که قصد ورود به آمریکا را دارند.

توضیحات بیشتر را خواهم داد.

خدا محبت است.Smile
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2012-04-11 ساعت 12:31)amirf_jesus نوشته:  
خوب دوستان عزیزم شما کاملا صحیح می فزمایید ولیکن پذیرش از یک انیستیتو زبان مورد تایید ایمیگریشن گرفته می شه و بعدا خود موسسه شما را به دانشگاه های تحت قرارداد می فرسته همین الان تعداد زیادی از دوستان کرد و ۲ نفر فارس مشغول تحصیل هستند و جالب اینه که همگی از من راحتر ویزا گرفتند این برای دوستانی هست که قصد ورود به آمریکا را دارند.

توضیحات بیشتر را خواهم داد.

خدا محبت است.Smile

سلام
دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشید از حرفهای من
اما چرا قسطی و کم کم اطلاعات میدید؟ اگه هدفتون اینه که به دوستان کمک کنید و اطلاعات مفیدی در اختیارمون بذارید که لطفا به صورت پیوسته و آراسته در یک پست (ممنون میشم) اما اگه غیر اینه که ....هیچ
به آرزوم میرسم، شک ندارمSmile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: faranak.n ، smith ، Omidooo ، persian_viper ، apoornaki ، ghorbat ، somayeh8159 ، HAZARA ، b2012 ، shatsi ، ojee ، poorya-poorya ، شهلا 1346 ، babak.n ، zandi702 ، msar
‎Salam‎
Ba ‎oZr khahi az modiriat mohtaram ke pinglish type mikonam .‎
‎Dostam motasefam ke shoma mano nemishnasid age Kami bakhshe visahaye gheire mohajerti ro motaleh konid shayad bishtar beshnasid motasefaneh moshkel Dar MAC va kambode vaghat baese in kotahi shod omidvaram tashrif biarid inja va mani kambode vaght Dar usa dark konid bezodi etelaat ro migozaram bazam bekhater in kotahi mano bebakhshid.az moderate mohtaram ham ozrkhahi mikonam mojadadan.‎
GOD ‎is LOVE‎
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: m9780 ، Mohammad.Sadeq ، persian_viper ، apoornaki ، ghorbat ، zina s ، HAZARA ، Ali Fullerton ، poorya-poorya ، msar
‎amirf_jesus‎ عزیز شرایط شما رو درک میکنم و امیدوارم که موفق باشید
با این حال خواهشمندم تا حد ممکن سریعتر این اطلاعات رو به اشتراک بگذارید
با تشکر
‎Mohammad Sadegh‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirf_jesus ، apoornaki ، msar
در نام پدر آسمانی
با سلام خدمت دوستان عزیزم در مهاجرسرا


برای اقدام ، شما باید سه نکته را توجه داشته باشید :
1- همراه داشتن پذیرش معتبر از دانشگاه ها یا مراکز عالی مورد تایید اداره مهاجرت.
2- توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی در آمریکا.
3- دلیلی موجه برای بازگشت به کشورتان باید داشته باشید .

مورد اول: ۹۹٪ دانشگاه ها و مراکز عالی مورد تایید اداره مهاجرت مدرک تحصیلی و ریز نمرات و تافل می خواهند ، تنها ۱٪ از انیستیتو های مورد تایید اداره مهاجرت به تافل و ریز نمرات شما برای دادن پذیرش نیاز ندارند . این مراکز انیستیتو های زبان انگلیسی هستند و به شما پذیرش ۴ ماهه جهت شروع کلاسها با قابلیت تمدید بدون تضمین کار پارت تایم در انیستیتو می دهند . چنانچه شخص مایل باشد بعد از پایان دوره تاقل و امتحان می تواند پذیرش دانشگاه ها و مراکز عالی طرف قرارداد را بگیرد * توجه* در این مورد تضمین گرفتن تافل در آینده برای سفارت الزامی نیست . پس از دریافت پذیرش رزرو بلیط رفت و برگشت خود را مطابق با تاریخ شروع و پایان دوره تنظیم کنید در حالی که بلیط یکسال اعتبار دارد.

مورد دوم : توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی در آمریکا برای سفارت بسیار مهم است تقاضا دارم ساپورت مالی از آمریکا با خود به سفارت نبرید مگر اینکه حساب خودتان باشد. ساپورت مالی والدین خود در ایران را قوی ارایه دهید به هیچ وجه نشان ندهید در آمریکا کسی را می شناسید حتما یک حساب بانکی برای خود در آمریکا باز کنید ۴ ماه زودتر از وقت سفارتتان اگر استیتمنت ۳ ماه خود را روی ساپورت مالی بگذارید موثرتر است. برای باز کردن حساب نیاز به سوشیال سکوریتی ندارید بانک ؛ ولز فارگو : حساب را برایتان می گشاید تنها دوست یا آشنای شما باید مراجعه کند و حساب دبت باز کند بعد شما می توانید آنلاین حسابتان را کنترل کنید پول را از طریق صرافی می توانید به حسابتان واریز کنید.

مورد سوم : مهمترین بخش شما باید نشان دهید باز می گردید داشتن یک یا چند ملک بنام کافی نیست شما باید نامه ای از محل کارتان ارایه دهید مبنی بر اینکه شما نیروی کارآمدی در شرکت هستید و شرکت تنها درصورتی با مرخصی بدون حقوق شما جهت تحصیل موافقت می کند که شما پس از پایان دوره زبان انگلیسی حداقل ‎....‎ سال برای این شرکت جهت پیشبورد و ارتقا اهداف شرکت کار کنید و تضمینی هم از شما می خواهد درضمن وعده ۲ برابر شدن حقوق و ارتقا شغلی نیز بدهد اگر شرکت تجاری بین المللی باشد چه بهتر.

یک نامه هم خودتان باید بدهید که چرا ترجیح می دهید در آمریکا زبان بیاموزید آیا این رشته در ایران آموزش داده نمی شود نگران نباشید من بک گراند نامه را می نویسم الان بچه ام بیدار شده باید برم.


در پناه او باشید.
آمین

بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
خدا خیرت بده ایشالا. من در مورده این ویزا شنیده بودم. اما شک داشتم. میخوام بدونم این ویزا محدودیت سنی هم داره؟ مثلا من که یه دختر 24 ساله هستم. اگه بتونم نامه از شرکت بیارم که تعهد کاری دارم و توان مالی هم دارم بازم امکان داره به خاطر کمبود وابستگی به ایران بهم ویزا ندن؟؟
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: apoornaki ، HAZARA ، poorya-poorya ، شهلا 1346 ، msar
دوست گرامی، از اطلاعات ارزنده شما بسیار سپاسگذارم، لطفاً اطلاعات دقیق تر در مورد انستیتوی مورد نظر برای زبان را معرفی نمایید، همچنین میزان هزینه ای که نموده اید را بفرمایید. بفرمایید برای گرفتن ویزا از طریق فرم ‎F-20‎ چه اقداماتی نموده اید؟ چراکه این کار را در خاک آمریکا انجام داده اید؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
‎God is Love[/align]‎

‎[align=left]‎
STUDENT ‎VISA INFORMATION‎
Non-US ‎residents wishing to study in the United States are required to apply for an I-20 and a student visa.‎



‎These are the 8 steps you will need to complete to get your visa.‎



‎1.) Complete the essential information on the Online Application Form.‎

‎2.) Call your embassy or consulate and find out how long it takes to get an appointment for a student visa. Schedule the appointment for as soon as possible.‎

‎3.) The student pays Connect English with credit/debit card:‎

‎STUDENTS WHO ALREADY HAVE A VALID VISA‎

‎$75 Application and Placement Fee* Session tuition payment INITIAL VISA APPLICANTS‎

‎Overseas Enrollment Fee - includes Placement & Application Fee and document courier charges* Session tuition payment *Non-refundable fees‎

‎4.) Send/fax Connect English an original bank statement. This bank statement can be a checking or savings account that demonstrates that the student possesses an available minimum balance of $3000 United States dollars. The official bank statement must include the total in US dollars and be in English.‎

‎If the student does not have $3000 in his/her bank statement, a Financial Support Form must be completed which identifies the source of funds for living and studying in the United States. The Financial Support Form is required by the Department of Homeland Security to prove that the student has adequate financial support to remain in the United States without employment.‎

‎5.) Connect English sends the I-20 and acceptance letter to the student. Student will bring these documents to the American Consulate to obtain a student visa.‎

‎6.) Student must go online and pay the‎ “SEVIS fee” ‎(I-901) at least three days before the‎ student’s ‎appointment at the American Consulate. The student will use information from his / her I-20 form in order to complete this process. The student must print the receipt of this payment and bring it to his / her appointment at the American consulate.‎

‎7.) Go to your appointment at the American Consulate. Bring the following documents.‎

‎I-20‎
‎Connect English acceptance letter‎
‎SEVIS fee receipt‎
‎Passport and other forms of identification‎

‎8.) Come study in the USA!‎


‎******* ******************************************‎
Dostan ‎ozrkhahi mikonam az inke vaghfeh oftad va inke pinglish type mikonam‎

‎shoma mitonid ba moraje be site :‎
Connect English
etelaate ‎kafi ra bedast biavarid‎

‎dar sorate dashtane soalate bishtar mitavanid payame khososi bedahid.‎

‎dar panahe jesus bashid.‎

بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: persian_viper ، ghorbat ، HAZARA ، msar ، maral-map
خدا محبت است

نه دوستم محدودیت سنی ندارد ما اینجا از ۸ تا ۴۵ سال همکلاسی داریم



(2012-06-12 ساعت 17:50)persian_viper نوشته:  
خدا خیرت بده ایشالا. من در مورده این ویزا شنیده بودم. اما شک داشتم. میخوام بدونم این ویزا محدودیت سنی هم داره؟ مثلا من که یه دختر 24 ساله هستم. اگه بتونم نامه از شرکت بیارم که تعهد کاری دارم و توان مالی هم دارم بازم امکان داره به خاطر کمبود وابستگی به ایران بهم ویزا ندن؟؟


بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: persian_viper ، ghorbat ، HAZARA ، poorya-poorya ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان