کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-05 ساعت 01:38)shiraz mamali نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 19:36)sce نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 19:27)bardia mousapour نوشته:  منظور از اینکه اساتید عزیز میگن کلیرنس خوردیم یه ایمیل بزنیم سفارت پیگیر کارامون بشیم چیه؟یه آدرس سایت تو برگه صورتییه که از طریق همون میشه جدول رو دید وهرکی شماره پروندش تو جدول افتاد میره ویزاش رو میگیره مگه اینطور نیست.اگه غیر اینه به ما هم بگین

نه دوست عزیز.غیر از این نیست.منظور از نامه زدن واسه اینه که اگه یه سر به منتظر سرا بزنی می بینی که همه دقیقا تو همون 4 یا 6 هفته که آفیسر میگه کلیر نمی شن.بخاطر همین مساله بعد از یه مدت که حس می کنن داره زمانبر میشه ، یه ایمیل می زنن و از روند پیشرفت کارشون باخبر میشن.همین.تو بیشتر وقتا این نامه ها باعث شده که کیس آپدیت بشه.ضمنا بعضی وقتا و مخصوصا آنکارا خبر کلیر شدن کیسو دیرتر میزاره تو سایت و با ایمیل پیگیر شدن شاید بهتر باشه.
حله برادر ؟
موفق باشی.

(2013-03-04 ساعت 00:51)shiraz mamali نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 15:41)kasrafo نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 13:34)Setare99 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم،

ما کارت بین‌المللی پاستور را گرفتیم ولی‌ وقتی‌ واسه MMRو TDرفتیم مرکز والفجر تو شیراز، روی همون کارتمون تاریخ زد و مهر کرد. ما گفتیم نزنه، ولی‌ گفت کارت پاستور را همه جا می‌شه مهر زد. به نظر شما مشکلی‌ نیست که مهر شیراز هم روی کارتمون خورده؟
مشکلی نداره. نگران نباش. کارتهای بین المللی یکسان هست. هر مرکزی که کارت بین المللی صادر میکنه میتونه واسه واکسن خودش مهرش کنه. اون آقای مسوولش در مرکز بهداشت والفجر هم بسیار وارده.
دوستم همین کارت زردی که از مرکز واکسیناسیون ولفجر گرفتی کارت بین المللی واکسنت هست و همون آقای کرمنژاد که این کارو انجام میده به خوبی وارد هست به این امر و نمیخواد نگران باشی همونطور که دوستمون بهت گفتSmile

شما نامه دوم همراهت بود که واکسنا رو واست زد ؟
من تماس گرفتم واسه کارت زرد گفت حتما با نامه و فقط دوشنبه ها بیا.واسه همین دارم پا میشم میرم تهران.
بابا نامه ی دوم نمیخواد فقط برگه ی قبولی لاتاری رو نشونش بدی کافیه و2شنبه هم باید بری.همه میان شیراز برا واکسن تو میخوای بری تهران؟کم و زیادمون نکن حاجی.Big Grin
خوش تیپ من خودم بچه شیرازم.رفتم.گفت با نامه مصاحبه حتما بیا.بازم زنگ زدم که بپرسم گفت حتمت و حتما نامه دوم.شاید با شما رفیقه......به ما که قرص و محکم گفت نمیشه.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان:
نه قربون، شیراز زکریا رازی داره، بین المللی که چه عرض کنم، بین الکهکشانیه گواهیش، فضاییه...
من باب انبساط خاطر بود
(2013-03-05 ساعت 01:45)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 01:43)shiraz mamali نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 20:43)arminaa نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 14:42)گل نهال نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 13:27)arminaa نوشته:  سلام دوستان عزیز
من خوزستان هستم،کارت واکسنی که بهم دادن زرد رنگه و فقط مهر مرکز بهداشت شهرم رو داره.درسته؟؟یا باید ببرم پاستور تهران؟

دوست عزیز اگه تمام واکسناتونو زدید، کارتتونو ببرید پاستور تهران تا واستون بین المللی اش کنه
دوست من یعنی فقط تهران باید تاییدش کنه یا مرکز هر استانی می تونه بین المللی اش کنه؟؟؟
و اینکه اگه فقط تهرانه،می شه بدم به کسی ببره یا حتما باید خودم ببرم؟؟
آقا کی گفته حتما باید تهران مهرش بکنه؟؟؟وقتی شما توی شهر خودت همه ی واکسناتو زدی دیگه چه دلیلی داره ببریش تهران مهرش بکنه؟من که شیراز زدم و گفت این مهر قابل قبول هست و کفایت میکنه

مملی جون..شیرازهم پاستور داره؟چون پاستور بین المللی هست و مدرکش قابل قبول...باز اگه دوستان فاضل نظربهتری دارن بسم اللهWink
تشکر کنندگان: roeentan ، kasrafo
(2013-03-05 ساعت 01:51)کاوه شیز نوشته:  نه قربون، شیراز زکریا رازی داره، بین المللی که چه عرض کنم، بین الکهکشانیه گواهیش، فضاییه...
من باب انبساط خاطر بود
آقا کی گفته حتما باید تهران مهرش بکنه؟؟؟وقتی شما توی شهر خودت همه ی واکسناتو زدی دیگه چه دلیلی داره ببریش تهران مهرش بکنه؟من که شیراز زدم و گفت این مهر قابل قبول هست و کفایت میکنه

مملی جون..شیرازهم پاستور داره؟چون پاستور بین المللی هست و مدرکش قابل قبول...باز اگه دوستان فاضل نظربهتری دارن بسم اللهWink
عزیز پاستور نداره ولی وقتی مهرش رو همه ی سفارت ها قبول دارن که اون بنده خدا که اونجا نشسته الکی از خودش حرف نمیزنه.من وقتی رفتم برا واکسن میبینم که از جاهای مختلف میان اونجا واسه واکسن(منظورم استان ها هست)اصلا دوستانی که از شیراز رفتن مصاحبه بگن ببینیم جریان چیه
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: farshadsh ، amairmonre ، roeentan
(2013-03-04 ساعت 13:27)arminaa نوشته:  سلام دوستان عزیز
من خوزستان هستم،کارت واکسنی که بهم دادن زرد رنگه و فقط مهر مرکز بهداشت شهرم رو داره.درسته؟؟یا باید ببرم پاستور تهران؟

دوست عزیز اگه تمام واکسناتونو زدید، کارتتونو ببرید پاستور تهران تا واستون بین المللی اش کنه
دوست من یعنی فقط تهران باید تاییدش کنه یا مرکز هر استانی می تونه بین المللی اش کنه؟؟؟
و اینکه اگه فقط تهرانه،می شه بدم به کسی ببره یا حتما باید خودم ببرم؟؟

دوست عزیز پاستور اسم یه انستیتو تو تهرانه.تو شهرستان ها نیتونه اسم های دیگه داشته باشه.ولی معمولا به اسم مرکز بهداشت شهرستان می شناسند.شیراز مرکز بهداشت والفجر و علال احمر این واکسنارو میزنن.به من که گفتن نامه مصاحبه می خوان.ولی ظاهرا یکی از دوستان همی جا میگه با نامه قبولی هم کارش راه افتاده.در هر صورت تو 118 مهاجر سرا می تونی شمارشونو پیدا کنی.من با آقای شایجانی صحبت کرد.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، amairmonre ، roeentan
(2013-03-05 ساعت 01:57)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 01:54)shiraz mamali نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 01:51)کاوه شیز نوشته:  نه قربون، شیراز زکریا رازی داره، بین المللی که چه عرض کنم، بین الکهکشانیه گواهیش، فضاییه...
من باب انبساط خاطر بود
(2013-03-05 ساعت 01:43)shiraz mamali نوشته:  آقا کی گفته حتما باید تهران مهرش بکنه؟؟؟وقتی شما توی شهر خودت همه ی واکسناتو زدی دیگه چه دلیلی داره ببریش تهران مهرش بکنه؟من که شیراز زدم و گفت این مهر قابل قبول هست و کفایت میکنه

عزیز پاستور نداره ولی وقتی مهرش رو همه ی سفارت ها قبول دارن که اون بنده خدا که اونجا نشسته الکی از خودش حرف نمیزنه.من وقتی رفتم برا واکسن میبینم که از جاهای مختلف میان اونجا واسه واکسن(منظورم استان ها هست)اصلا دوستانی که از شیراز رفتن مصاحبه بگن ببینیم جریان چیه

یعنی کارتش لاتینه و تاریخهارو به میلادی نوشته و مهر لاتین میزنه؟
آره داداش دقیقا.
تشکر کنندگان: kasrafo ، farshadsh ، amairmonre
تازه یه خوبی هم داره که اینقدر طرف با مرامه که هر تاریخی بخوای برات درج میکنه

اینم به افتخار شیراز و حافظ دوستاااان
خوشا شیراز و وضع بی‌مثالش خداوندا نگه دار از زوالش
ز رکن آباد ما صد لوحش الله که عمر خضر می‌بخشد زلالش
میان جعفرآباد و مصلا عبیرآمیز می‌آید شمالش
به شیراز آی و فیض روح قدسی بجوی از مردم صاحب کمالش
که نام قند مصری برد آن جا که شیرینان ندادند انفعالش
صبا زان لولی شنگول سرمست چه داری آگهی چون است حالش
گر آن شیرین پسر خونم بریزد دلا چون شیر مادر کن حلالش
مکن از خواب بیدارم خدا را که دارم خلوتی خوش با خیالش
چرا حافظ چو می‌ترسیدی از هجر نکردی شکر ایام وصالش
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، گل نهال ، kasrafo ، farshadsh ، babak_1363 ، amairmonre ، roeentan ، parsush
(2013-03-05 ساعت 03:14)ma300me نوشته:  سلام دوستان عزیز
**** کممممممممممممممممممممممکککککککک***
ما احتمالا خرداد ماه مصاحبه داریم ولی متاسفانه تا اون موقع همسرم به خاطر مشکل قضائیش نمی تونه پاسپورت بگیره. به نظرتون اگه من و دخترم تنها و بدون همسرم بریم مصاحبه بهمون ویزا تعلق میگیره؟؟ یا حتما باید تمام افراد کیس باشن؟؟؟؟
خواهششششششششش میکنم کمک کنین اگه اطلاعاتی دارین. چون واقعا تو شرایط روحی بدی هستیم...

ممنون
دوست عزيز اميدوارم به زودي مشكل همسرتون حل بشه ولي تا اون جايي كه من ميدونم همه افراد كيس بايد در مصاحبه حضور داشته باشند
شما اگه ميتونيد درخواست تغيير تاريخ مصاحبه بديد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: kasrafo ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، bayat_r ، jazirehh ، mohajer13 ، amairmonre ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، lilac ، ma300me
ببخشید من دیپلم دارم مدرک پیشم دارم حالا مدرکک دیپلم گم کردم فقط ریزه نمره دارم به نظرتون ایراد میگیرن
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان:
پیشاپیش ممنون از راهنمائی دوستان
من الان تو یه شرکت مشغول به کار هستم.یکی از دوستان شرکت داره و احتیاج به مدرکم داره. وقتی مدرک رو بهش بدم یه جورائی عضو هیات مدیره شرکتش می شم. دو تا سوال داشتم. 1 . برام مشکلی ایجاد می کنه ؟ 2-به KCC میل بزنم و این موضوع رو بگم یا وقت مصاحبه بگم کافیه؟ تواسفند شمارم کارنت میشه.
دمتون گرم
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: amairmonre
(2013-03-05 ساعت 11:05)soroushmm نوشته:  پیشاپیش ممنون از راهنمائی دوستان
من الان تو یه شرکت مشغول به کار هستم.یکی از دوستان شرکت داره و احتیاج به مدرکم داره. وقتی مدرک رو بهش بدم یه جورائی عضو هیات مدیره شرکتش می شم. دو تا سوال داشتم. 1 . برام مشکلی ایجاد می کنه ؟ 2-به KCC میل بزنم و این موضوع رو بگم یا وقت مصاحبه بگم کافیه؟ تواسفند شمارم کارنت میشه.
دمتون گرم

سلام،

شما با توجه به اینکه شاغل هستین ، به احتمال زیاد کلیرنس می خورین ، مثل همه ی دوستان . اما راجع به اینکه در شرکت جدید عضو هیات مدیره میشین این موضوع به فعالیت شرکت بستگی داره، اگر فکر می کنید که عضو هیات مدیره شدن در روند کیس شما تاثیر مثبت داره، اینطور نیست. این موضوع باعث می شه که روند کلیرنس شما احتمالاً طولانی تر بشه.

موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: soroushmm ، amairmonre ، Judy Abbott 13
شرکت مذکور کار ساختمانی انجام میده. به نظرتون روز مصاحبه اعلام بکنم یا الان؟ چقدر حساسیت ایجاد می کنه؟ مصاحبم فکر میکنم اوایل خرداد باشه.ممنون
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان:
(2013-03-05 ساعت 11:21)soroushmm نوشته:  شرکت مذکور کار ساختمانی انجام میده. به نظرتون روز مصاحبه اعلام بکنم یا الان؟ چقدر حساسیت ایجاد می کنه؟ مصاحبم فکر میکنم اوایل خرداد باشه.ممنون

روز مصاحبه میتونید فرم های update شده رو تحویل بدین.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان:
(2013-03-05 ساعت 11:21)soroushmm نوشته:  شرکت مذکور کار ساختمانی انجام میده. به نظرتون روز مصاحبه اعلام بکنم یا الان؟ چقدر حساسیت ایجاد می کنه؟ مصاحبم فکر میکنم اوایل خرداد باشه.ممنون

دوستم چه کاریه آخه! شما که شغل اصلیتو اعلام کردی. با گفتن موارد غیر ضروری کیس خودتون رو پیچیده تر می کنید. درسته که میگن باید همیشه راستشو گفت. ولی اعلام کردن موارد اضافی ضروری نیست و در بیشتر مواقع باعث پیچیده تر شدن کیس و کلیرنس طولانی تر میشه.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: amairmonre ، گل نهال ، mehdiii

دوست عزیز کار ساختمانی در نوع خودش حساس نیست و اینکه این شرکت هم کار ساختمانی میکنه بازم حساسیت برانگیز نیست باید فعالیت شرکت در زمینه پروژه هایی که میگیره و امکان داره بعضی از این پروژه ها مربوط به ارگان های دولتی و علی الخصوص حساس باشه میتونه حساسیت ایجاد کنه پس ببینید دایره فعالیت های شرکت و پروژه هایی که میگیره در چه محدوده ای قرار میگیره، بعد از بررسی لازم و کافی اگر دیدید حساسیت زا نیست میتونید اعلام کنید ولی اگر حساسیت زاست من نمیگم اعلام نکنید بیشتر در این زمینه تحقیق کنید بعد تصمیم بگیرید
تشکر کنندگان: soroushmm
خودمم توفکر هستم چیزی نگم.شرکتش ساختمانی و هیچ کاری خاصیم انجام نمیده.ترسی که دارم اینه که تو روزنامه رسمی اعلام میکنن و توسایت شرکت هم راحت می شه فهمید. میترسم این خارجیا بفهمن بعد فکر کنن خبریه بعدم گیر بدن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان