آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام این فرم ‎, Form DS-230, Part I and II‎ که باید پر کنیم تاریخش ‎expire‎ شده و ماله برندگان ‎2012‎ پس ما باید چه کار کنیم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shani89 ، Niushagh ، farshadsh ، bardia9 ، ramin_red ، sadeghi897 ، MEH.T ، hedipes ، msar
(2012-05-02 ساعت 17:29)asal1907 نوشته:  
سلام این فرم ‎, Form DS-230, Part I and II‎ که باید پر کنیم تاریخش ‎expire‎ شده و ماله برندگان ‎2012‎ پس ما باید چه کار کنیم؟


فرمها رو از سایت لاتری دریافت کردید؟ وقتی که نتیجه رو مشاهده میکنید لینکی برای دریافت فرمها وجود داره، از همونجا فرمها رو دریافت کنید.

اگر از همونجا دریافت کردید و تاریخش گذشته بهتره به ‎KCC‎ اطلاع بدید ببینید چی میگن.
ولی معمولا فرمها تا مدتی بعد از دریافتشون تاریخ دارن، دوباره دانلود کن ببین تاریخش واسه کی هست.
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
یافتن نقل قول‌ها
کیس نامبر ما 3 رقمیه ‎....‎ تا کی وقت داریم که فرم ها رو بفرستیم و اینکه آیا مصاحبه برندگان ‎2013‎ همه از اکتبر شروع می شه یا زودتر ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ali234 ، farshadsh ، MEH.T ، parraw ، msar
سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Aylin Ghaemi ، farshadsh ، msar
با سلام خدمت دوستان . من لاتاری ‎2013‎ قبول شدم . کیس نامبر من 4 رقمیه .تا کی وقت دارم که فرم ها رو بفرستم؟
و این که محل و تاریخ مصاحبه چیه؟ یا بعد از ارسال مدارک مشخص میشه که تاریخ مصاحبه چه روزیه ؟
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshadsh ، shaso ، parraw ، msar
(2012-05-02 ساعت 19:41)butb0rn نوشته:  
سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟



سلام
واسه منم با اینکه همه رو طبق صفحه ای که سیو کردم پر میکنم میگه مشخصات اشتباهه
کلی منتظر بودما

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshadsh ، msar
(2012-05-02 ساعت 22:08)naadi نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 19:41)butb0rn ‎pid='168719 نوشته:  
سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟



سلام
واسه منم با اینکه همه رو طبق صفحه ای که سیو کردم پر میکنم میگه مشخصات اشتباهه
کلی منتظر بودما




سلام دوستان عزیزم ، بعضی از عزیزان در موقع ثبت نام اشتباهاً بجای ثبت نام فامیلی در ابتدا ، نام خودشون رو وارد کردن غافل از اینکه اول باید نام خانوادگی رو وارد کرد بعد اسم خودتون رو !! پس اونایی که اشتباهاً این کار رو کردن متوجه باشن که حداقل برگه ثبت نامشون رو چک کنن و اینبار با اسم ترای کنن !! شاید درست این باشه . اگه این بود به کی سی سی بعد از پر کردن فرمها ، اونم بصورت جداگانه نامه بفرستین تا درستش کنن.
سلام به دوستان خوبم ، برندگان ‎2013‎

ضمن تبریک بخاطر قبول شدنتون ، باید نکاتی رو عرض کنم که برای ادامه روند کاری شما مفید خواهد بود . خود بنده از برندگان ‎2012‎ بودم و اکنون هم در آمریکا زندگی میکنم . بصورت فهرست وار کارایی رو که بهتره انجام بدین رو بهتون میگم . امیدوارم با بکار بستن اونا روند مهاجرت شما به بهترین شکل پیش بره . چون در پس از نکات هزاران تجربه نهفته شده . راستی کانفرمیشن نامبر رو دور نندازید ‎!!!‎ تمام اطلاعاتی که بعداً از طریق کی سی سی و سفارت برای شما ارسال میشه باید با همین کانفرمیشن نامبر و دقیقاً در همون جایی که قبولیتون رو دیدین چک کنید . در این خصوص هیچ ایمیلی برای شما ارسال نخواهد شد . اطلاعاتی که میگم همون تاریخ مصاحبه هستش ‎. (‎ قرار مصاحبه )

‎1 -‎ مدارکتون رو ترجمه کنید و به دقت اونا رو کنترل کنید که اشتباه تاریخی و مشخصاتی نداشته باشه . بخصوص تاریخ های تولد و ازدواج

‎2 -‎ لازم نیست مدارکتون رو که ترجمه شده ، مهمور به مهر دادگستری و وزارت خارجه کنید . خود بنده این کار رو نکردم ، مشکلی هم پیش نیومد . در راهنمایی خودشون هم به صراحت گفته مدارک باید مهمور به مهر یک مترجم رسمی باشه . قبلاً هم در تاپیکهای ‎2012‎ در این مورد مفصل صحبت کردم . برید بخونید حتماً حتماً . اینا فقط دکان و دستک هستش برای اینکه یه پولی از شما بگیرن . والا اصلاً وزارت خارجه و دادگستری ما با اونا ارتباطی ندارن که بخواد تایید هم بشه . در ضمن اگه به مهر مترجم هم دقت کرده باشید ، خواهید دید که آرم دادگستری در اون دیده میشه و این یعنی رسمی بودن . به نظر شما کسی که قبلاً بعنوان مترجم رسمی تایید شده ، دوباره نیاز به تایید داره ؟ من که اینکار رو نکردم و هیچ مشکلی هم نبود و هیچ سوالی هم در این مورد و در موقع مصاحبه ازم نشد . دیگرانی رو هم که من باهاشون ارتباط داشتم و این کار رو نکردن هم مشکلی براشون پیش نیومده . بیخود پولتون رو حروم نکنید ‎!!!‎

‎3 -‎ سعی کنید واکسنهاتون رو به موقع بزنید و در این مورد باز به سالهای گذشته رجوع کنید !! بهترین مرجع مربوط به سال ‎2011‎ بوده . در ضمن تست آنتی بادی هم ندین چون به هر صورت در آنکارا از شما این تست رو خواهند گرفت اگه که ادعا کرده باشید که زدین و یا گرفتین . مگر اینکه در کارت واکسن شما ثبت شده باشه که البته مال ما بود و بازهم تست گرفت .

‎4 -‎ فرمها رو بدقت پر کرده و همه چیزهایی که ازتون خواسته رو پاسخ بدین و اصلاً فیلدی رو خالی نگذارید . فرصتها به سرعت از دست میرن ‎!!!‎ پس دقت کنید و مواظب باشید .

‎5 -‎ اگر در مورد فرمها سوالی داشتید باز بهترین مرجع سالهای قبل هستش . بیخود هی سوال نکنید و هی خودتون رو گیج کنید !! کاری که بچه های ‎2012‎ انجام ندادن و به تجربه دیگران توجهی نکردن . اما بهترین مرجع سال ‎2011‎ بود که من خیلی استفاده کردم .

‎6 -‎ دوستانی که در تهران هستن بهترین مرجع برای واکسناشون ، انستیتو پاستور ، پایگاه شمال تهران یعنی میدان تجریش ، میدان قدس ، ابتدای خیابان شریعتی هستش .

‎7 -‎ تا جایی که امکان داره خودتون رو از داشتن اسپانسر مبرا کنید !! همش دردسره !! و گاهی هم به ضرر شما تموم میشه . به این ترتیب که اولاً از خیلی امکانات این کشور به لحاظ داشتن اسپانسر محروم میشید !! ثانیاً ممکنه اولش به شما بگه در خدمتم و بعد که مدارک بخواند ، جا بزنه و بگه من الم و من بلم و من جیم بلم . پس خودتون رو سر کار نگذارید .

‎8 -‎ از جمله مدارکی رو که سفارت از شما حتماً خواهد خواست ، تمکن مالی هستش . هی سوال نکنید این بانک قبوله ، اون قبول نیست ‎!!!‎ یه گواهی بانکی بگیرید و یا ترجمه کنید و یا ترجمه شده خود بانک رو به سفارت بفرستید . ضمن اینکه باز توصیه میکنم که تاپیکهای سال ‎2011‎ و ‎2012‎ رو بخوبی مطالعه کنید و عجله هم نکنید .

‎9 -‎ اگه کیس نامبر شما بالاست ، شرایطش با سالهای قبل متفاوته و خودتون رو با سالهای قبل مقایسه نکنید و هی تجزیه تحلیل الکی برای خودتون دیگران نکنید . اینکار باعث میشه که نا امیدی برای خیلی از دوستان بوجود بیاد و باعث بشه در ادامه راه دچار مشکل بشید .

‎10 -‎ لازم نیست که از همین ابتدا به همه بگید که قبول شدید ‎!!!‎ اینو به دیگران در سال ‎2012‎ هم گفته بودم ، ولی خیلی ها این موضوع رو جدی نگرفتن . بچه ها خیلی اوقات میشه که حسادت دیگران روی روند کاری شما تاثیر میگذاره و ضمن اینکه اگر خدایی ناکرده از طرف سفارت مجاز به گرفتن ویزا نشید ‎!!!‎ فقط و فقط توی یه مشت فامیل و دوست و آشنا خودتون رو ضایع کردین . بگذارید برید سفارت ، جواب کلیر تون بیاد و یا ویزا بگیرید بعد به همه بگید . بنده و همسرم تا روز آخر که تمام کارهامون رو انجام دادیم به هیچکس نگفتیم که داریم میریم . حتی والدین ما هم یک ماه قبل از اومدن مون به آمریکا متوجه شدن . البته دوستانی که ناچارند تمکن مالی رو با کمک خانواده خودشون بگیرن اشکالی نداره . ولی به پسر عمو و پسر عمه و دختر خاله و ‎................‎ نگید ‎!!!‎ والا بلا من خیر شما رو میخوام .

‎11 -‎ یه جی میل جدید باز کنید که مکاتبات شما فقط و فقط با کی سی سی باشه و اصلاً اونو به دیگران و یا سایتهایی که عضوشون میشید ندید . کی سی سی هیچ مدرکی رو با ایمیل از شما نمیخواد و به شما هم نخواهد فرستاد . درضمن اینو بگم که برای اعلام تاریخ مصاحبه از همین کانفرمیشن نامبر قبولیتون استفاده خواهد شد پس اونو دور نندازید .

با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان عزیز - افشین

آها تا فراموش نکردم بگم که فریب هیچکس رو نخورید اگه که با ایمیل و یا چیزای دیگه براتون پیامی اومد که ما چنین میکنیم چنان ، از الآن شروع میشه .
تاریخ ورود ‎: 03/11/2012‎
مرز ورود : ایالت میشیگان
تاریخ اخذ گرین کارت ‎: 04/19/2012‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: naadi ، jake ، pharshad ، nima_sima ، leila42 ، hassan1358arab ، mreza_ce ، mory1977 ، Dr.Fox ، shahram1347 ، hoj_s000 ، teoden ، sazami ، meysam1986 ، maralM ، fire dragon ، marjan_almasian ، melina0005 ، Nightsky007 ، aminghshiraz ، aminvo ، nooshin nasiri ، nooshshahnar ، farshad0o0 ، hess ، ajory_boy ، Nima224 ، ROWSHAN ، armaghanjanan ، amirhr123 ، ali2316 ، aghalli ، maryam8063 ، reza_heaven ، sosol ، mirzamemar ، javid737 ، kiaa ، nana ، lottory ، majid11 ، mohamad_counter ، shahrzad721 ، ffarjad ، ali1234 ، sasbk ، sayeroshan ، hassanghobadi ، manila ، samadii ، atm ، escutcheon ، shawn ، shani89 ، علی احمدزاده ، Sepasttian ، Omidooo ، victorygo ، sama_sh ، Mr.Roham ، شهلا 1346 ، mnajafinobar ، pooya.n ، aydinaghajani ، mohajer13 ، meysam afjeh ، tooska68 ، Farshid22 ، bardia9 ، sh_aytak ، yoosef61 ، zina s ، admiral.arash ، *Nastaran ، اقدمیوس ، SOBH1384 ، maneia ، mortezafox ، Spm ، arman_m ، mehdiii ، alis60 ، mohssen ، Solitude ، feriii ، fazelisaber ، رویا زالی ، veterinal ، Linspire ، mani.iht ، myfriendsmy2010 ، only_flight ، amir_cool_2001 ، shimoda ، saeed2568 ، homayoon13 ، Emma_a432 ، saeeds61 ، IRANDOKHT ، pooyash ، pariya2 ، hamed. ، peyman2ped ، amir0_0amir ، 3pideh ، soooli55 ، ali_m7d ، mohammad.maleki ، sepehry ، parastoo mohajer ، m21 ، Mehrafarin ، یاور همیشه مومن ، Omid-Aria ، petr0s ، alonak ، armaghani ، asemane ، AsemanAbee ، pouya.m.t ، peyman1355 ، taksniper ، mohasnlah ، glada ، meisamail ، Niushagh ، Szsanazsz ، ziza ، takpar1371 ، mgolchin13 ، ramin_red ، my hope ، مهدي پارس ، lilistar1 ، elnaz_joon ، hamid1357 ، گل نهال ، DIVE ، Bakura ، m.mehr ، Ashkan19 ، farshadsh ، payampars ، SK89 ، niloofar khorshidsavar ، Ehsan1358 ، usa lover ، saeed_gh ، artinjoon ، Raha Rahaee ، negin_h ، ahmad_z ، jamal2684 ، fashist ، spd-r ، کوهنورد ، leila123456 ، amirfarahan ، azadeh babeli ، MeMo ، kami k ، سونیک ، Arwen ، حامد ، h@med_nj ، malekan ، shiraz mamali ، ehsanshafie ، haj milad ، sinamn ، سمانه777 ، شادی رستگار ، MEH.T ، nazgol87 ، dv.usa ، alireza.nayyeri ، ipedram ، nabavian ، الدورادو ، a.rahaa ، Lemony ، سمنانی ، mohammad19911991 ، shim ، r_ent ، serge ، valencia ، shahin_1359 ، nina22 ، sprit_2004 ، Sara_lphmkf ، شایان احمدی ، MGJ ، majid194 ، shekari ، shaso ، pooyani ، soodipooyan ، USA1900 ، ghafari88 ، گلپری ، Vahid vahid javan ، shayesteh ، امین 13 ، meisam14 ، dv2016 ، msar ، خورشید۱۵
با سلام
سوالی در رابطه با شرایط ثبت نام در لاتاری دارم که ممنون میشوم اگر میدانید جواب بدهید.
من خواهرم که سیتیزن میباشد سال ‎2009‎ پیش برایم در خواست گرین کارت کرده ولی مثل اینکه خیلی پروسه طولانیه. حالا سوالم اینکه با وجود این پرونده میتوانم در لاتاری شرکت کنم .و در صورت قبولی یا عدم قبولی موجب باطل شدن قبولی و یا بدتر از ان ازدست دادن پروسه قبلی ام میشود یا خیر.
با ارزوی توفیق
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshadsh ، MEH.T ، shaso ، msar
سلام به همه
منم در کمال ناباوری قبول شدم و الان هنوز دارم گیج میزنم! یه سوال داشتم:
من بالای 21 سالمه و مجرد هم هستم، آیا خانواده درجه 1 ام میتونن همراهم باشن یا باید تنها برم؟!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا ‎24jan‎
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: parastoo mohajer ، farshadsh ، saeed_gh ، negin_h ، MEH.T ، گل نهال ، msar
(2012-05-02 ساعت 22:49)r_ent نوشته:  
سلام به همه
منم در کمال ناباوری قبول شدم و الان هنوز دارم گیج میزنم! یه سوال داشتم:
من بالای 21 سالمه و مجرد هم هستم، آیا خانواده درجه 1 ام میتونن همراهم باشن یا باید تنها برم؟!


سلام
تبریک بخاطر قبولی
باید تنها بریSmile
بهت توصیه میکنم که تا ایران هستی زبان انگلیسی رو تقویت کنی و اینکه توی یه چیزی آموزش ببینی، مثلا برنامه نویسی، گرافیک دیزاین، یا هرچیز دیگه ای که علاقه داری، که اگر رفتی اونجا بتونی از پس زندگی بر بیای تا وقتی بخوای درست و حسابی جا بیوفتی
‎__________________________________________________________________________________________________________________________________________________‎

امید آخرین دارایی هر انسانیست.
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
یافتن نقل قول‌ها
(2012-05-02 ساعت 23:35)asal1907 نوشته:  
[quote='r_ent' ‎pid='168826' dateline='1335982764']‎

تمکن مالی یعنی چقدر باید تو حسابمون باشه؟ بعد این مدارکمونو باید حضوری روز مصاحبه تحویل بدیم یا باید زودتر پست کنیم به انکارا؟


حداقل ‎18-19‎ هزار دلار، هرچی بیشتر بهتر
دو فرم اولیه رو باید پست کنید به آمریکا - کنتاکی ( فرم ‎230‎ و ‎122 )‎
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

امید آخرین دارایی هر انسانیست.
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
یافتن نقل قول‌ها
(2012-05-02 ساعت 19:23)Voroujak نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 17:29)asal1907 ‎pid='168653 نوشته:  
سلام این فرم ‎, Form DS-230, Part I and II‎ که باید پر کنیم تاریخش ‎expire‎ شده و ماله برندگان ‎2012‎ پس ما باید چه کار کنیم؟


فرمها رو از سایت لاتری دریافت کردید؟ وقتی که نتیجه رو مشاهده میکنید لینکی برای دریافت فرمها وجود داره، از همونجا فرمها رو دریافت کنید.

اگر از همونجا دریافت کردید و تاریخش گذشته بهتره به ‎KCC‎ اطلاع بدید ببینید چی میگن.
ولی معمولا فرمها تا مدتی بعد از دریافتشون تاریخ دارن، دوباره دانلود کن ببین تاریخش واسه کی هست.


من این ایمیلو براشون فرستادم راجع به تاریخ فرم ها

‎To : Kentucky Consular Center‎
‎Subject: Request for forms‎
‎Dear Sir/Madam,‎

‎i am selected for further processing and i have downloaded this Form DS-230, Part I and II‎
‎from this address : http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html and the date of this form is expired, the date is 02/29/2012‎
‎and i need the new form for (DV-2013).‎
‎Thank you for your consideration‎
‎Sincerely,‎


و اینم از جوابشون که هیچ ربطی نداشت :
‎The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email‎
address, ‎KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires‎
only. ‎If you would like to check the status of your entry, please do so‎
at ‎www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of‎
determining ‎whether or not you were selected for possible further‎
processing.

‎For inquiries about specific cases, please ensure that you have included‎
your ‎case number, first and last name, and date of birth with your‎
inquiry. ‎If this information is not provided or is inaccurate, KCC will‎
be ‎unable to process your inquiry‎

‎For other information and to view frequently asked questions, please‎
visit ‎the Department of State Website at http://www.travel.state.gov. Under the‎
Visas ‎section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then‎
select ‎Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered.‎
The ‎frequently asked questions can be found at the bottom of the‎
instructions.

‎Thank you for contacting KCC.‎

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: smith ، armin1 ، farshadsh ، shiraz mamali ، msar
این میل جوابشون نیست این میل انوماتیک هست که می گه چیه کجا بنویس تا به میل شما رسیدگی شه(فکر می کنم)
‎---‎
دوستان این فرم ها رو باید ده کجا بفرستیم دقیقا؟! با چند تا عکس؟
همه فرم ها رو اعضای من پر کردن طبیعتا عکس همه رو هم باید بدم دیگه؟
چه قدر طول می کشه تا به مرحله بعدی برسیم و اعلام زمان ‎...‎ کنن؟!
با تشکر

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shani89 ، farshadsh ، msar
(2012-05-03 ساعت 01:18)mamad_msp نوشته:  
این میل جوابشون نیست این میل انوماتیک هست که می گه چیه کجا بنویس تا به میل شما رسیدگی شه(فکر می کنم)
‎---‎
دوستان این فرم ها رو باید ده کجا بفرستیم دقیقا؟! با چند تا عکس؟
همه فرم ها رو اعضای من پر کردن طبیعتا عکس همه رو هم باید بدم دیگه؟
چه قدر طول می کشه تا به مرحله بعدی برسیم و اعلام زمان ‎...‎ کنن؟!
با تشکر


1- فرمها رو باید به آمریکا، کنتاکی بفرستید، آدرسش رو از توو سایت لاتاری میتونی برداری. برای هر نفر 2تا ( فکر کنم ) عکس پاسپورتی، ولی شما سه تا عکس بفرست
عکسها باید پشت نویس بشن ( شماره کیس و اسم و سال تولد )
2- بله
3- بستگی به شماره کیس شما داره هر چقدر پایین باشه زودتر کارنت میشید
در کل امسال مشخص نیست که قراره برنده های مرحله اول رو قبل از اکتبر کارنت کنن یا بعد از اون.
اگر مثل سال قبل باشه از اکتبر به بعد کارنت میکنن.

توو این مدت بهتره برای آموزش زبان اقدام کنید و همینطور یادگیری یه چیزی که شاید اونجا بدردتون بخوره
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
یافتن نقل قول‌ها
با سلام یه سوالی داشتم من همسرم برنده شده مدرک دیپلمش رو گم کرده اگر فقط 2 سال سابقه کار براش جور کنم کافیه؟؟؟ یک نامه از شرکت ببرم کافیه یا استعلام بیمه هم لازم داره؟؟ ‎

یک سوال دیگه ما 2 سالی هند زندگی کردیم الان نیاز به سو پیشینه داریم؟؟؟ اونم از هند گرفتنش دردسر داره؟؟؟ چی کار کنم؟؟؟
شماره کیس: ‎2013A5XXX .‎ ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin.‎ هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshadsh




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان