کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-22 ساعت 22:40)ani_sheiton نوشته:  من یبار دیگه توضیح بدم که باعث سو تفاهم نشه.
من و همسرم کل پولی که تهیه کردیم 50 میلیون بود که در بالا ارقام رو اشتباه گفتم(که مهم هم نیست) .چون برای 2 نفرمون 50 میلیون کافی نبود!تصمیم گرفتیم در 1 روز به 2 بانک مختلف(اقتصاد نوین و پاسارگاد )بریم که در عرض 2 ساعت از 2 بانک در یک روز نامه تمکن مالی گرفتیم.48 تومن از پاسارگاد و 35 تومن از اقتصاد نوین(خورده هم گذاشتیم که شک نکنن!مثلا 48 میلیون 375 هزار تومن و...) در کل 83 میلیون با ارز مرجع 1260 گرفتیم .پاسارگاد بسیار باهامون خوب برخورد کردن و حتی از یک نامه 2 سری خواستیم که 6000 تومن گرفتن اما بانک اقتصاد علاوه بر بی حرمتی بسیار و بی ادبانه صحبت کردن و توهین کردن به به ازای هر نامه 6000 تومن گرفت درواقع 12 تومن گرفت!و یه برگه بسیار زشت که اگه من به جای آفیسر باشم قبول نمیکنم(تا این حد ضایع بود)
Smile)))

دوست گرامي من چون يك برگه تمكن داشتم آفيسر به من گفت براي بقيه اعضا خانواده يك كپي از تمكن مالي رو بايد بگذاري و شما كار بسيار خوبي كرديد كه دوتا گرفتي ضمناً بنظرم ممكنه برخورد بعضي شعب خوب ويا بد باشه و نبايد رو حساب كل بانك گذاشت.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، usa lover ، nooshshahnar ، farshadsh ، niko ، sce ، Aida.s ، Saeedv13
(2013-04-22 ساعت 22:57)lonelyman نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 22:40)ani_sheiton نوشته:  

دوست گرامي من چون يك برگه تمكن داشتم آفيسر به من گفت براي بقيه اعضا خانواده يك كپي از تمكن مالي رو بايد بگذاري و شما كار بسيار خوبي كرديد كه دوتا گرفتي ضمناً بنظرم ممكنه برخورد بعضي شعب خوب ويا بد باشه و نبايد رو حساب كل بانك گذاشت.
دقیقا درست میفرمایید منم نگفتم کل شعب گفتم بانکی که من نامه گرفتم!!!!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، niko
(2013-04-22 ساعت 00:30)Ali.US نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 00:26)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها تو فرم contact informaton sheet قسمت us address یه قسمت داره به اسمه c/o name ,
ما تو این قسمت اسم شخصی که تو آمریکاست رو باید بنویسیم یعنی صاحب خونه؟
با تشکر

بله،یعنی برسد به دست... در اصل مخفف in care of است.Rolleyes
آیا این آدرس مربوط به اسپانسر نیست؟
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: Aida.s
(2013-04-22 ساعت 23:32)manila نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 00:30)Ali.US نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 00:26)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها تو فرم contact informaton sheet قسمت us address یه قسمت داره به اسمه c/o name ,
ما تو این قسمت اسم شخصی که تو آمریکاست رو باید بنویسیم یعنی صاحب خونه؟
با تشکر

بله،یعنی برسد به دست... در اصل مخفف in care of است.Rolleyes
آیا این آدرس مربوط به اسپانسر نیست؟

خیر. هر وقت آدرس کسی غیر از خودتون رو میدید با این عبارت تحویل گیرنده رو مشخص میکنید.
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، ani_sheiton ، rose_2000 ، farshadsh ، jazirehh ، sce ، manila
بچه ها من قاطی کردم کمکم کنین.
همسرم که برنده اصلیه دیگه عسلویه نمیره و کار نمیکنه.به نظر شما به سفارت همراه بقیه مدارک فرم رو آپدیت کنیم بگیم بیکار شده؟یا موقع مصاحبه بگیم؟یا اصلا چیزی نگیم؟
بعضی از دوستان گفتن نگو دردسر درست نشه کلی سوال بپرسن اما بعضی از دوستان گفتن بگو بیکار شده دنبال کار میگرده.
من چیکار کنم دیگه گریه ام داره درمیاد
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce
قابل توجه دوستانی که دارای مدرک دیپلم 11 ساله فنی و حرفه ای یا کارو دانش و فوق دیپلم هستند و قصد دریافت نامه معادل سازی فوق دیپلم با پیش دانشگاهی رو دارند .

خیلی جاها توی اینترنت درباره تبدیل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی به پیش دانشگاهی نوشته ، اما متاسفانه خیلی مختصره و دوستانی که دنبالش رفتن حالا به دلایلی موفق به دریافت نامه فوق نشده ... من امروز موفق شدم این نامه رو بگیرم و برای شما دوستان و دوستان سال بعد مراحل رو می نویسم  . شاید حداقل بتونم یه کوچولو دینم به مهاجرسرا و همچنین محبت و راهنمایی های شما دوستان خوب رو جبران کرده باشم .

آدرس : تهران - میدان فردوسی - خیابان ایرانشهر جنوبی - تقاطع خیابان طالقانی - معاونت آموزش متوسطه

مدارک لازمه : اصل مدرک فوق دیپلم (حتما) - در صورت امکان دیپلم فنی حرفه ای و یا کار و دانش همراهتون باشه

اول که تشریف می برید داخل باید به نگهبانی توضیح بدین که کارتون چیه تا براتون نامه بنویسه : شما بفرمایید قصد دریافت نامه معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی رو دارید .( بهتون می گه برین طبقه فلان پیش خانم اسدی ، شما بگین کارتون طبقه چهارم پیش آقای امیری انجام میشه - چون نامه ای که بهتون میده رو اسم ملاقات شونده رو روش می نویسه و اون باید براتون امضا کنه و ساعت خروج بزنه)
من چون رفته بودم سوال کنم که امکانش هست یا نه .. خیلی منو بالا و پایین کردن ولی شما تشریف می برید طبقه چهارم ،از آسانسور که اومدید بیرون رفتید تو راهرو سمت چپ ، انتهای راهرو خدمت آقای امیری (یه نکته جالب براتون بگم وقتی داخل اتاق تشریف می برید روی میزها اگه دقت کنید نوشته پیش دانشگاهی ... برام خیلی جالب بود ) و موضوع رو براش شرح میدین .
من گفتم برای ادامه تحصیل در خارج از ایران می خوام ، پرسید کدوم کشور ، گفتم آمریکا ..(بد نیست شما هم همین رو بگین ) اونم چیزی نگفت .. کلا اداره خوبی بود و برخورد و راهنمایی شون خیلی عالی بود .. فقط یک کم سرعتشون پائین بود .
خلاصه اصل مدرک فوق دیپلم رو ازتون می گیره و با مشخصات روی مدرک براتون نامه می زنه میده بهتون می برید طبقه هشتم (خدمت سرکار خانم مقیس) .. اونجا مهر و امضا می شه و شماره می خوره و دو نسخه میشه . دوباره بر میگردین پیش آقای امیری چند فرم بایگانی هست ، تحویلش میدین و دو نسخه از نامه اصلی رو بهتون میده . تمام

دوستان ببخشید اگه طولش دادم . امیدوارم براتون مفید باشه . در ضمن سوتی ندین کسی آمار داده بهتون . موفق باشید

راستی اینم نمونه نامه : فقط شماره و نام و تاریخش رو سانسور کردم  :

-->
(2013-04-22 ساعت 22:40)ani_sheiton نوشته:  من یبار دیگه توضیح بدم که باعث سو تفاهم نشه.
من و همسرم کل پولی که تهیه کردیم 50 میلیون بود که در بالا ارقام رو اشتباه گفتم(که مهم هم نیست) .چون برای 2 نفرمون 50 میلیون کافی نبود!تصمیم گرفتیم در 1 روز به 2 بانک مختلف(اقتصاد نوین و پاسارگاد )بریم که در عرض 2 ساعت از 2 بانک در یک روز نامه تمکن مالی گرفتیم.48 تومن از پاسارگاد و 35 تومن از اقتصاد نوین(خورده هم گذاشتیم که شک نکنن!مثلا 48 میلیون 375 هزار تومن و...) در کل 83 میلیون با ارز مرجع 1260 گرفتیم .پاسارگاد بسیار باهامون خوب برخورد کردن و حتی از یک نامه 2 سری خواستیم که 6000 تومن گرفتن اما بانک اقتصاد علاوه بر بی حرمتی بسیار و بی ادبانه صحبت کردن و توهین کردن به به ازای هر نامه 6000 تومن گرفت درواقع 12 تومن گرفت!و یه برگه بسیار زشت که اگه من به جای آفیسر باشم قبول نمیکنم(تا این حد ضایع بود)
Smile)))

متاسفانه شعبه پارک ساعی [font=Tahoma]بانک اقتصاد نوین [/font]هم با اینکه من اونجا حساب جاری و دسته چک دارم همینطور برخورد کارمندها بد و معاون شعبه هم کم اطلاع بود.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، nina22 ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، payam62 ، sce ، Aida.s ، hushmandco
(2013-04-23 ساعت 00:29)ani_sheiton نوشته:  بچه ها من قاطی کردم کمکم کنین.
همسرم که برنده اصلیه دیگه عسلویه نمیره و کار نمیکنه.به نظر شما به سفارت همراه بقیه مدارک فرم رو آپدیت کنیم بگیم بیکار شده؟یا موقع مصاحبه بگیم؟یا اصلا چیزی نگیم؟
بعضی از دوستان گفتن نگو دردسر درست نشه کلی سوال بپرسن اما بعضی از دوستان گفتن بگو بیکار شده دنبال کار میگرده.
سلام انی
ناراحت نباش ، مشکلی نیست اونجا همه چی اوکی می شه
بهتره نگی بیکار شده یا اگر هم می گی بهتره بگی که مثلا به خاطر لاتاری استعفا داده
درضمن نگید فعلا، چرا؟ اومد خواستید برای پاس سفید اقدام کنید می تونید بهانه کار همسرتون رو بیارید و پاس سفید دوساله بگیرد.
بعد که وارد امریکا شدید اگر موندگار شدید که به نظر من می شید دیگه مشکلی نیست استعفا دادن دیگه
موفق باشی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، nina22 ، Soap McTavish ، nooshshahnar ، farshadsh ، sce ، amairmonre ، Aida.s
(2013-04-23 ساعت 00:42)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 00:29)ani_sheiton نوشته:  بچه ها من قاطی کردم کمکم کنین.
سلام انی
ناراحت نباش ، مشکلی نیست اونجا همه چی اوکی می شه
بهتره نگی بیکار شده یا اگر هم می گی بهتره بگی که مثلا به خاطر لاتاری استعفا داده
درضمن نگید فعلا، چرا؟ اومد خواستید برای پاس سفید اقدام کنید می تونید بهانه کار همسرتون رو بیارید و پاس سفید دوساله بگیرد.
بعد که وارد آمریکا شدید اگر موندگار شدید که به نظر من می شید دیگه مشکلی نیست استعفا دادن دیگه
موفق باشی

به نظرت بهتر نیست بگیم 1ماه مرخصی گرفته؟یا میفهمن دروغ گفتیم؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce ، Aida.s
(2013-04-22 ساعت 19:09)MEH.T نوشته:  سلام دوستان خوبم سوالی داشتم :

من 10 سال سابقه کار توی یک شرکت خودروسازی دارم، میخواستم برای روز مصاحبه با خودم سابقه کارم رو ببرم اما نمی تونم از شرکت سابقه کاری رو خطاب به سفارت آمریکا در آنکارا بگیرم ، چه راه حلی به من پیشنهاد میکنید؟ ( البته باید بگم که اخیراً از شرکت، گواهی سابقه کار خطاب به سازمان نظام مهندسی گرفتم، به نظر شما میشه همون رو ترجمه کنم ؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟)

ممنون می شم اگه من و راهنمایی کنید؟
درود....عرض کنم که طبق فرمایش دوست عزیز KOUROSHAVIN ، آقا برای چی میخوای سابقه کار ببری....؟مگه میخوایی سفارت امپریالیسم جهانی آمریکای خونخوار استخدام بشی ؟(البته ما استقبال میکنیم که یک ایرانی دیگه به جمع بچه های سفارت بپیونده)....بعد هم نکته: فکر کنم خانم مامان سایه به این نکته اشاره کرده بود که این دوستان عزیز دل برادر امریکایی اصلاً نمیدونستن ریز نمرات چیه؟!! از بس مد شد و یکی یکی بچه ها براشون ریز نمرات بردن دیگه یاد گرفتن از همه ریز نمرات هم میخوان(البته به شرط داشتن تحصیلات فرد اصلی برنده لاتاری فقط)....لطف کنن دوستان کار سال بعدی ها رو اگه راحت تر نمی کنن سخت ترش نکنن.....و نکته دیگه اینکه حواس بچه ها به کلیرنس هم باشه ...که امثال من و کوروش و بقیه دوستان دارن یکی یکی ساعتای عمرشونو میشمارن ....کاری نکنین که آتو دست آفیسر بدین یه وقت خدای ناکرده فکر کنه حالا الان شما چه کاره اید و حتماً تمام هسته ای دست شماست اون موقع کارتون پیچ بخوره...امیدوارم موفق باشین و کلیرنسیها رو هم از دعای خودتون محروم نکنین.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
قابل توجه دوستانی که اسم همسرشون توی قسمت Beneficiaries نامه دومشون ذکر نشده بود .

بعد از مکاتبه با KCC و مطرح کردن مشکل ، اونها بهم گفتن که باید با سفارت مکاتبه کنی .. منم امروز از قسمت مکاتبه داخل خود سایت سفارت ( خیلی مهمه که برای مکاتبه با سفارت برین این قسمت و مشکلتون رو مطرح کنید)

نامه ای که من امروز ظهر نوشتم Sadالبته می دونم زبانم خیلی داغونه)
Based on correspondence with KCC I decided to get married after winning the DVlottery2013. then i send the related documents(that KCC wanted it) for add my wife to case , But after scheduled an appointment for me ,my spouse name is not mentioned in the Section Beneficiaries .
I ask the KCC about it and they said, i must contact with you .
So Please Inform Me, What should I do now?

جوابی که اونا عصر بهم دادن :
Dear Sir/Madam,

You may send in your and your wife's documents to our office before your interview date xx June 2013 so we may add your wife's info into your case.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

بنابراین جای نگرانی نیست- با مدارکی که باید 15 روز قبل بفرستین ، فرم های آپدیت رو هم مجدد ارسال کنید براشون ...
Big Grin
امشب پیش فعال شدما ... Big Grin
عمو سعید .. کجاست ؟ ؟ عمو سعید جایزه نمی دی بهمون ؟ Big Grin یه تشویقی ؟ چیزی Big Grin
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
عذر می‌خوام دوستان، منظور از شمارهٔ ۹ که قید شده (فرم ثبت‌نام) کدوم فرم هستش ؟؟

(2013-04-21 ساعت 14:49)Gerdoo نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 13:00)ani_sheiton نوشته:  دوستای گلم یبار دیگه باهم چک بکنیم من چیزی از قلم ننداخته باشم برای پست مدارک به آنکارا
1_ترجمه ها با مهر رسمی مترجم(که مال من برجسته نیست)
2_ اصل ترجمه کارت ملی ها برای هر نفر 1 سری
3_ اصل ترجمه شناسنامه ها کلیه صفحات برای هر نفر 1 سری
4_اصل ترجمه عقد نامه 2 سری
5_نامه تمکن مالی 1 سری (که ما هر کدوم 1 عدد داریم)
6_اصل ترجمه کارت سربازی
7_اصل ترجمه دیپلم.پیش دانشگاهی. و کاردانی و لیسانس فقط برای شخص برنده؟
8_پاسپورت ها 1 سری
9_فرم ثبت نام هر نفر 1 سری
10_برگه نامه دوم مصاحبه 1 سری
11_2 عدد عکس 5*5 برای هر نفر
12_پرینت برگه csc
دوستای خوبم اگه کامله بهم بگین اگه چیز دیگه ای هم نیاز هست منو راهنمایی کنید ممنون

درود
سرکار خانم من پستهای قبلی رو ندیدم که بچه ها بهتون گفتن یا نه. لازم هست که از هر آنچه که به عنوان مدارک مالی میبرید برای کل اعضای خانواده کپی تهیه کنید والا اونجا به ازای هر صفحه 1 اودلار Big Grin ازتون میگیرن که به صرفه نیست و یا باید بدوید دنبال کپی گرفتن از بیرون سفارت و دردسرهای خودش. مخصوصاً اگه سندی دارید باید حتماً کپی هم داشته باشید.
البته اون مدارک رو من 15 روز جلوتر واسه سفارت فرستادم بجز موارد اصل که روز مصاحبه تحویل دادم. پیرینت مالیم رو هم چون یدونه بود کپی فرستادم.
امیدوارم یکضربتونو بگیرید.
پیروز باشید.
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: sce ، soruosh ، farshadsh
سلام به همه دوستان
برای گواهی اشتغال بکار نمیتونم به محل کارم بگم برای سفارت سوییس یا دارالترجمه می خوام. شَر میشه سر کار بدونن. کسی بوده که مثلاً برای سازمان یا موسسه ای داخل کشور گرفته باشه و ترجمه کرده و ارائه داده باشه؟
تشکر کنندگان: sce ، soruosh ، Aida.s ، farshadsh
سلام
بچه ها من قسمت ادرس امریکا رو تو فرمهای 230 پر نکرده بودم.حالا که برای مصاحبه میخوام برم باید دوباره کل فرم 230 رو پر کنم ببرم یا فقط همون قسمت ادرس رو تو فرم پر کنم؟؟؟ممنون
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان: sce ، shiraz mamali ، farshadsh
(2013-04-23 ساعت 11:17)سلی نوشته:  سلام
بچه ها من قسمت ادرس آمریکا رو تو فرمهای 230 پر نکرده بودم.حالا که برای مصاحبه میخوام برم باید دوباره کل فرم 230 رو پر کنم ببرم یا فقط همون قسمت ادرس رو تو فرم پر کنم؟؟؟ممنون

سلام
فرم رو کامل پر می کنید و ترجیحاً تغییرات در فرم جدید رو با های لایت مشخص کنید.
تشکر کنندگان: سلی ، shaso ، amairmonre ، sce ، roeentan ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان