کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان من به KCC میل زدم و در مورد اضافه کردن اسم همسرم به نامه دوم . ( البته قبل از قبولی بوده ازدواجم و بعد از ثبت نام اولیه ) . و جواب بی ربطی بهم دادن . نظر شما چی هست .

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of July. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

منظور از pending further embassy review چیه ؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، farshadsh ، ramin_red ، payam62
بعد از کلیر شدن این امکان وجود داره که درخواست بدیم ویزا در یه کشور دیگه مثل کانادا برامون صادر بشه؟؟؟ یا می شه پاس ها رو با پست فرستاد و در خواست بدیم که پاس و ویزا رو برامون به کانادا بفرستن؟ یا باید شخصا به کشوری که محل مصاحبه هست بریم و پاس رو تحویل بدیم و یزا بگیریم
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: lonelyman ، efah
(2013-06-02 ساعت 14:43)tenese نوشته:  بعد از کلیر شدن این امکان وجود داره که درخواست بدیم ویزا در یه کشور دیگه مثل کانادا برامون صادر بشه؟؟؟ یا می شه پاس ها رو با پست فرستاد و در خواست بدیم که پاس و ویزا رو برامون به کانادا بفرستن؟ یا باید شخصا به کشوری که محل مصاحبه هست بریم و پاس رو تحویل بدیم و یزا بگیریم
واسه ابوظبي ميشه كسي ديگه پاسپورتها رو ببره ولي آنكارا و ايروان بايد يكي از اعضا بره واسه بردن پاسپورت
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: hasti_rara ، soruosh ، farshadsh ، lonelyman
با سلام و احترام
بچه ها لطفا اگه ممکنه فرم اول اولیه ثبت نام رو برای من بذارین . خیلی بهش نیاز دارم. لطفا
تشکر کنندگان:
سلام

کسی از دوستان فرم ثبت نام اولیه در لاتاری رو داره. ممنون میشم اگه فایل یا لینکش رو برام بذارید.
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
تشکر کنندگان:
سلام
همسر من دو سال پيش توريستي آمريكا رفته و سربازي س پ ا ه بوده. ممكنه دوباره اف بي آي
چك بشه؟ و كليرنس؟
يا اينكه در صورت داشتن شرايط احتمال ويزاي يكضرب هستش؟
چون ميخوام بليط برگشت رو بدونم كي بگيرم؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: lonelyman
(2013-06-02 ساعت 15:45)Leila12020 نوشته:  سلام
همسر من دو سال پيش توريستي آمريكا رفته و سربازي س پ ا ه بوده. ممكنه دوباره اف بي آي
چك بشه؟ و كليرنس؟
اره احتمالا
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، lonelyman
(2013-06-02 ساعت 16:00)shiraz mamali نوشته:  
چك بشه؟ و كليرنس؟
اره احتمالا

دوست عزيز جواب سوال اول رو داديد يا سوال دوم
احتمال كليرنس هست يا ويزاي يكضرب
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، farshadsh ، lonelyman
(2013-06-02 ساعت 16:20)Leila12020 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 16:00)shiraz mamali نوشته:  
چك بشه؟ و كليرنس؟
اره احتمالا

دوست عزيز جواب سوال اول رو داديد يا سوال دوم
احتمال كليرنس هست يا ويزاي يكضرب
من احتمال میدم به خاطر سربازی کلیرنس بخورین.انشاالله که 1ضرب بشین ولی من باشم بیلیط رو طوری میگیرم که اگه کلیرنس خوردم به ضررم نشه.ولی اگه 1ضرب شدین که میرین و درستش میکنیدWink
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: Leila12020 ، گل نهال ، ramin_red ، KIMIA2005 ، shatsi ، farshadsh ، lonelyman
دوستان یک سوال فوری . برای مدیکال . صبحانه بخوریم یا نباید بخوریم . دکتریش می شه ناشتا باشیم یا نباشیم . به علت آزمایش خون ؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 01:13)nikan_sh نوشته:  دوستان یک سوال فوری . برای مدیکال . صبحانه بخوریم یا نباید بخوریم . دکتریش می شه ناشتا باشیم یا نباشیم . به علت آزمایش خون ؟؟؟؟؟؟؟
برای دکتر آنکارا ما صبحانه خوردیم و مشکلی پیش نیومد.فکر میکنم اینکه میگن ناشتا باشیم برای آزمایش قند و چربی و... هست نه آزمایش بیماریهای خونی مثل هپاتیت و ایدز.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: roeentan ، nikan_sh ، amir82 ، Soap McTavish ، گل نهال ، farshadsh ، lonelyman
(2013-06-03 ساعت 01:13)nikan_sh نوشته:  دوستان یک سوال فوری . برای مدیکال . صبحانه بخوریم یا نباید بخوریم . دکتریش می شه ناشتا باشیم یا نباشیم . به علت آزمایش خون ؟؟؟؟؟؟؟
آره صبحانتو کامل بخور مشکلی نداره.
توی ایمیلی که من برای گرفتن وقت از دکتر دریافت کردم این مساله ذکر شده.
تازه صبحونه که سهله کسایی که آزمایشا رو عصر میدن ناهار هم خوردن Big Grin
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: nina22 ، payam62 ، shaso ، sadeghi897 ، itsmasoud ، nikan_sh ، amir82 ، soruosh ، گل نهال ، farshadsh ، lonelyman ، HAMID1371
(2013-06-02 ساعت 15:34)nana2013 نوشته:  سلام

کسی از دوستان فرم ثبت نام اولیه در لاتاری رو داره. ممنون میشم اگه فایل یا لینکش رو برام بذارید.

فرم ثبت نامی

اینجــــــــــــــا رو ببین
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، soruosh ، nana2013 ، گل نهال ، farshadsh ، lonelyman ، payam62
(2013-06-02 ساعت 14:48)گل نهال نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 14:43)tenese نوشته:  بعد از کلیر شدن این امکان وجود داره که درخواست بدیم ویزا در یه کشور دیگه مثل کانادا برامون صادر بشه؟؟؟ یا می شه پاس ها رو با پست فرستاد و در خواست بدیم که پاس و ویزا رو برامون به کانادا بفرستن؟ یا باید شخصا به کشوری که محل مصاحبه هست بریم و پاس رو تحویل بدیم و یزا بگیریم
واسه ابوظبي ميشه كسي ديگه پاسپورتها رو ببره ولي آنكارا و ايروان بايد يكي از اعضا بره واسه بردن پاسپورت
نمی تونیم در خواست بدیم ویزا رو در یک کشور دیگه بجز ترکیه و ارمنستان و دبی برامون صادر کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، hodan
(2013-06-03 ساعت 01:27)nina22 نوشته:  
برای دکتر آنکارا ما صبحانه خوردیم و مشکلی پیش نیومد.فکر میکنم اینکه میگن ناشتا باشیم برای آزمایش قند و چربی و... هست نه آزمایش بیماریهای خونی مثل هپاتیت و ایدز.

دوست عزیز احتیاجی به ناشتا بودن نیست

در رابطه با آزمایش خونی‌ فقط آزمایش سفلیس, عفونت جنسی‌ و VDRL وRPR که دقیقا مشابه آزمایش‌های پیش از ازدواج هست رو میگیرن و حتا آزمایش ایدز و هپاتیت هم گرفته نیمیشه،
تو سایت خود دکتر انگان هم دقیق توضیح داده.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: amir82 ، farshadsh ، lonelyman ، shaso ، hodan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان