موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به KCC میل زدم و در مورد اضافه کردن اسم همسرم به نامه دوم . ( البته قبل از قبولی بوده ازدواجم و بعد از ثبت نام اولیه ) . و جواب بی ربطی بهم دادن . نظر شما چی هست .
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of July. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
منظور از pending further embassy review چیه ؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از کلیر شدن این امکان وجود داره که درخواست بدیم ویزا در یه کشور دیگه مثل کانادا برامون صادر بشه؟؟؟ یا می شه پاس ها رو با پست فرستاد و در خواست بدیم که پاس و ویزا رو برامون به کانادا بفرستن؟ یا باید شخصا به کشوری که محل مصاحبه هست بریم و پاس رو تحویل بدیم و یزا بگیریم
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس
سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
بچه ها لطفا اگه ممکنه فرم اول اولیه ثبت نام رو برای من بذارین . خیلی بهش نیاز دارم. لطفا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی از دوستان فرم ثبت نام اولیه در لاتاری رو داره. ممنون میشم اگه فایل یا لینکش رو برام بذارید.
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همسر من دو سال پيش توريستي آمريكا رفته و سربازي س پ ا ه بوده. ممكنه دوباره اف بي آي
چك بشه؟ و كليرنس؟
يا اينكه در صورت داشتن شرايط احتمال ويزاي يكضرب هستش؟
چون ميخوام بليط برگشت رو بدونم كي بگيرم؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-02 ساعت 16:00)shiraz mamali نوشته: (2013-06-02 ساعت 15:45)Leila12020 نوشته: سلام
همسر من دو سال پيش توريستي آمريكا رفته و سربازي س پ ا ه بوده. ممكنه دوباره اف بي آي
چك بشه؟ و كليرنس؟
يا اينكه در صورت داشتن شرايط احتمال ويزاي يكضرب هستش؟
چون ميخوام بليط برگشت رو بدونم كي بگيرم؟
اره احتمالا
دوست عزيز جواب سوال اول رو داديد يا سوال دوم
احتمال كليرنس هست يا ويزاي يكضرب
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال فوری . برای مدیکال . صبحانه بخوریم یا نباید بخوریم . دکتریش می شه ناشتا باشیم یا نباشیم . به علت آزمایش خون ؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-03 ساعت 01:13)nikan_sh نوشته: دوستان یک سوال فوری . برای مدیکال . صبحانه بخوریم یا نباید بخوریم . دکتریش می شه ناشتا باشیم یا نباشیم . به علت آزمایش خون ؟؟؟؟؟؟؟
برای دکتر آنکارا ما صبحانه خوردیم و مشکلی پیش نیومد.فکر میکنم اینکه میگن ناشتا باشیم برای آزمایش قند و چربی و... هست نه آزمایش بیماریهای خونی مثل هپاتیت و ایدز.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-03 ساعت 01:13)nikan_sh نوشته: دوستان یک سوال فوری . برای مدیکال . صبحانه بخوریم یا نباید بخوریم . دکتریش می شه ناشتا باشیم یا نباشیم . به علت آزمایش خون ؟؟؟؟؟؟؟
آره صبحانتو کامل بخور مشکلی نداره.
توی ایمیلی که من برای گرفتن وقت از دکتر دریافت کردم این مساله ذکر شده.
تازه صبحونه که سهله کسایی که آزمایشا رو عصر میدن ناهار هم خوردن
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle