کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2012-12-04 ساعت 13:39)m@ry@m75 نوشته:  دوستان امروز 4 دسامبره اما از coming soon خبری نیست همیشه از اول ماه میلادی اینو میزد به نظرتون چه خبره .
مهندس بیات عزیز با این روند اعلام کی سی سی در کارنت کردن نظر شما درسته من هم که نزدیک 7000 هستم فکرم به آماده شدن برا خرداد میره اما من موندم درحالی که خودشون اعلام کردن 16000 برنده از آسیا دارند که اونوقت با این روند در عرض 10ماه حدودا 7000 نفر مصاحبه میشوند چطور در عرض سه ماه میخواهند 9000 نفر را مصاحبه کنند؟ راستش این کی سی سی ما رو که حسابی گیج کرده .Sad

البته اون 16 هزار و خورده ای تعداد برندگانه. تعدا کیس نامبرها حدود 11 هزار تا هستش. من فکر میکنم روند یکم تغییر میکنه. مطمئن باشین همه کارنت میشن و مصاحبه ها هم در انتهای سال ویزایی سریعتر انجام میشه. همین مهندس بیات هم شاهده به خدا! Big Grin
تشکر کنندگان: bardia9 ، bayat_r ، b_argi ، 3pideh ، گل نهال ، enchantress_boy ، sadeghi897 ، ani_sheiton
(2012-12-04 ساعت 13:39)m@ry@m75 نوشته:  دوستان امروز 4 دسامبره اما از coming soon خبری نیست همیشه از اول ماه میلادی اینو میزد به نظرتون چه خبره .
مهندس بیات عزیز با این روند اعلام کی سی سی در کارنت کردن نظر شما درسته من هم که نزدیک 7000 هستم فکرم به آماده شدن برا خرداد میره اما من موندم درحالی که خودشون اعلام کردن 16000 برنده از آسیا دارند که اونوقت با این روند در عرض 10ماه حدودا 7000 نفر مصاحبه میشوند چطور در عرض سه ماه میخواهند 9000 نفر را مصاحبه کنند؟ راستش این کی سی سی ما رو که حسابی گیج کرده .Sad

مريم خانوم از قديمي هايي مثل شما اين حرف هاي كم اميدانه!! يكم بعيده ها....Wink
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: bayat_r ، 3pideh
(2012-12-04 ساعت 13:49)Sanna نوشته:  

نا امید نشید، الان حدود 1:30 صبح 4 نوامبر هست، تا شروع ساعت کاری هنوز چند ساعت مونده

وای ببخشیددددد ... 4 دسامبر Big GrinTongue
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: bayat_r
(2012-12-04 ساعت 00:20)smpf نوشته:  [quote='Hoormazd' pid='245138' dateline='1354481575']
[quote='smpf' pid='245116' dateline='1354480159']
خوش به حال همه افرادي كه انقدر خوشحالن از قبوليشون ولي نميدونم چرا من اصلا احساس خوبي ندارم حالا يا همه وضع مالي خوبي دارن و سنشون كمه يا من خيلي ادم نا اميدي هستم .قصدم از نوشتن اين مطلب فقط درد دله .ارزوي موفقيت براي تك تك عزيزان را دارم

البته من هم کم و بیش مثل شما هستم، کمی نگرانی داره ولی ناراحتی نداره دوست گُل، اگه تو ایران تو زندگیت 50% احساس رضایت میکنی، اونجا به بالای 80% میرسی.
ضمناً پس از مستقر شدن میتونی به ایران رفت و آمد داشته باشی.
شاد باش
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: asal1907 ، bayat_r ، 3pideh ، گل نهال ، ani_sheiton
مريم خانوم از قديمي هايي مثل شما اين حرف هاي كم اميدانه!! يكم بعيده ها....Wink
[/quote]
---------------------------
حامد جان راستش ما که کم کم داره یادمون میره لاتری برنده شدیم راستش من برای رفتن عجله ندارم اما استرس مصاحبه منو اذیت میکنه .اگه زودتر مصاحبه میشدم و خیالم راحت میشد برام مهم نبود حتی اگه بهم بگن 2 سال دیگه باید بری آمریکا در واقع این بلا تکلیفی منو خیلی اذیت میکنه .در ضمن هرچه مصاحبه ها به ماه های آخر بیفته استرس کلیرنس و کلیر شدن هم به این ها اضافه میشه .در هر حال توکل به خدا .امیدوارم شما و همه دوستان هم موفق باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: 3pideh ، گل نهال ، ani_sheiton ، roeentan
دوستان کلاً دلواپس نباشید، (انشالله )همه میریم و همه ویزا میگیریم و همه چیز تموم میشه...
قابل توجه 4700 ایها:
من برنامه ام اینجوری تنظیم کردم که سری بعد کارنت می شم و در اسرع وقت ویزا و بلیط رو ردیف میکنم و فکر می کنم که حتی در صورت کلیر خوردن بتونم تا اواسط خرداد برم....همین انشالله
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2012-12-04 ساعت 16:48)manotousa نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 11:30)gol gol نوشته:  شماره کیس من 5000 به نظرتون زود زود کی کارنت میشم ؟؟؟؟؟
اگر کسی هم تو این کیس نامبر خوشحال میشم باهاش تماس داشته باشم

به نظر شخصي من، در خوش بينانه ترين حالت دسامبر و در بدبينانه ترين حالت ديماه يعني ژانويه كارنت ميشيد.

منم حوال 5000 ++ هستم

(2012-12-02 ساعت 20:20)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 20:08)asal1907 نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 03:09)fereydoooon نوشته:  راستی دوستان. در اولین روز از هر ماه comming soon ماه بعدی تو صفحه visa bulletin ظاهر میشد. اما نمیدونم چرا با گذشت روز اول هنوز نیومده. و همچنان انتظار هم سخته و هم یه جورایی شیرین. و فقط باید صبور بود نه فقط بخاطر انتظار کارنت شدن بلکه یکی از رازهای موفقیت در اینده است.

بله عجیبه.. نکنه برای این ماه اعلام نکنن؟؟؟

فردا تا شب کامینگ سون میشه.
دیروز و امروز تعطیل بوده.
احتمالا به خاطر آلودگی هوا اونجا رو هم تعطیل کردن
تشکر کنندگان: escutcheon ، bayat_r ، Tomas ، itsmasoud ، گل نهال ، manotousa ، kasrafo ، farshadsh
من هم 5700 هستم و منتظر
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: bardia9 ، kasrafo ، farshadsh
تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، bardia9 ، sadeghi897 ، kasrafo ، farshadsh
(2012-12-04 ساعت 15:46)m@ry@m75 نوشته:  مريم خانوم از قديمي هايي مثل شما اين حرف هاي كم اميدانه!! يكم بعيده ها....Wink
---------------------------
حامد جان راستش ما که کم کم داره یادمون میره لاتری برنده شدیم راستش من برای رفتن عجله ندارم اما استرس مصاحبه منو اذیت میکنه .اگه زودتر مصاحبه میشدم و خیالم راحت میشد برام مهم نبود حتی اگه بهم بگن 2 سال دیگه باید بری آمریکا در واقع این بلا تکلیفی منو خیلی اذیت میکنه .در ضمن هرچه مصاحبه ها به ماه های آخر بیفته استرس کلیرنس و کلیر شدن هم به این ها اضافه میشه .در هر حال توکل به خدا .امیدوارم شما و همه دوستان هم موفق باشید .
[/quote]

مریم جان پس من چی بگم با کیس نامب 9700؟؟؟ باای روند لاک پشتی کی سی سی فکرکنم کارنت ما به سپتامبر هم نرسه چه برسه ب مصاحبه مون...منم دقیقا مثل شما فکر میکنم...از بلاتکلیفی دارم نابود میشم....کاش مصاحبه اینقدر دیر نمیفتاد که مجبور بشم استرس روزایآخرو هم تحمل کنم...خدایا کاشکی سی سیحال ما رو درک میکرد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: asal1907 ، amir82 ، manotousa ، kasrafo ، m@ry@m75 ، farshadsh
(2012-12-04 ساعت 18:15)Hoormazd نوشته:  تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت

اینه
http://www.youtube.com/watch?v=Q0gXo6sWO8Y
روادیدواسه ایرانیها راحت ترشده
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: Hoormazd ، jazirehh ، amir82 ، manotousa ، kasrafo ، farshadsh
ما در بهترین حالت ماه می کارنت میشیم .خدا به ما صبری بده
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: asal1907 ، jazirehh ، amir82 ، manotousa ، kasrafo ، farshadsh
(2012-12-04 ساعت 19:00)elima1980 نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 18:15)Hoormazd نوشته:  تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت

اینه
http://www.youtube.com/watch?v=Q0gXo6sWO8Y
روادیدواسه ایرانیها راحت ترشده

من كه هر كارى مى كنم بيشتر از ٣٠ ثانيه نميتونم ببينم.Cool
تشکر کنندگان: kasrafo ، farshadsh
سلام دوستان .... همین الان بولتن ژانویه هم کامینگ سون شد ....
Upcoming month's visa bulletin: January 2013 (Coming Soon)
تشکر کنندگان: Hoormazd ، el333 ، jazirehh ، farmiz ، s.pm ، amir82 ، payam62 ، manotousa ، گل نهال ، sayeh_m ، saeeds61 ، oghs ، kasrafo ، afs ، bayat_r ، fereydoooon ، lilac ، farshadsh
چرااینجوریه؟بولتن ژانویه است اما فوریه مصاحبه صورت میگیره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، kasrafo ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان